Három új színben lesz választható a Nothing Phone (2a)

A múlt héten még csak jelezték, hogy színvariáció(k) várhatók, a legfrissebb előzetes viszont már informatívabb.

A márkára jellemző marketingstartégiával vezette fel a Nothing, hogy a kedvezőbb árkategóriát képviselő Phone (2a) új színekben várható, pontosabban új színben, mert az első előzetes még csak arra sem tért ki, hogy egy vagy több dizájnnal készülnek, így viszonylag csekély hírértékkel bírt az információ.

Nem mintha most sokkal többet tudnánk, azt például továbbra sem, hogy mikor kerül piacra a frissített kínálat, azt viszont már igen, hogy három színre számíthatunk, pirosra, sárgára és kékre. Az, hogy ezek a tónusok milyen formában jelennek majd meg a Glyph-interfész köré épülő dizájnban, majd kiderül, mindenesetre a borítóképen egy nem hivatalos, de akár lehetséges megvalósulási forma már látható.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

  • Nothing Phone 2a - semmi nem drága

    Lefelé bővítette kínálatát a Nothing, ez természetesen a funkcionalitás megcsonkításával járt, mégis megtartotta a márkára eddig jellemző egyedi vonásokat az olcsósított modell.

Hirdetés