Minden előzetest megerősít a TENAA a Razr 50-nel kapcsolatban

Az előzetes információknak megfelelő formában és specifikációval regisztrált a Motorola következő kagylója a TENAA adatbázisában.

A múlt héten futott be egy masszív leak a Motorola Razr 50-nel kapcsolatban, ami megjelenésében jelentős változást ígér az elődmodellhez képest. Evan Blass információi helyesnek bizonyultak, a Moto kagyló-szériájának alapmodellje kis híján faltól-falig külső kijelzővel és prémium kivitelben várható, pontosan 171,3 x 73,9 x 7,2 milliméteres méretben és 188 grammos tömeggel, ahol a másodlagos OLED megjelenítő 3,6 hüvelykes terjedelemben áll majd rendelkezésre két kamerával.


[+]

Ezek 50 és 13 megapixeles felbontást szállítanak, a 6,9 hüvelykes, FHD+ felbontású, ezúttal úgy tűnik, már csak 120 Hz képfrissítésű fő OLED panelen pedig 32 megapixeles belső kamera dolgozik majd. Az akkumulátorkapacitás marad 4200 mAh 33 watt teljesítményű gyorstöltéssel, a lapkakészletet viszont a még bemutatásra váró MediaTek 7300X-re cserélik maximum 16 GB/1 TB-os memóriakiosztással megspékelve. A Razr 50 széria minden valószínűség szerint júniusban mutatkozik be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés