- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Skócia-Magyarország között milyen díjjakkal lehet kalkulálni? Telefonálás, sms, viber (wifi megoldható) stb. -
Landsmann
addikt
válasz
csernak75 #90542 üzenetére
Itt mifelénk a keleti fertályon még csak véletlenül sincs semmi a nagyobb városokat leszámítva. Jól elpunnyadnak a Telekomos B20-on. Végülis nekem nincs rá panaszom, 22,5/26,4-et mértem az előbb, de a letöltés volt ennél kétszer-háromszor több, a feltöltés meg kb másfélszer.
-
csernak75
senior tag
Köszönöm hogy...:
Eddig csak 3G volt rajta, kíváncsi vagyok mi jut nekünk ide, ideje már bővíteni a temetői tornyon lévő B20 nagyon elhasalt mostanában. -
válasz
kaboska #90533 üzenetére
+1 reggel nem működött semmi, csak segélyhívás (A szám nincs regisztrálva a hálózaton), most mobilinternet nem működik kb egy órája.. Először dél Fejér megye, most Balaton, Keszthely környéke.
Pont most kellene egy hetes korlátlan csomag, de már elgondolkodtam hogy inkább a Telekomos kártyára veszem meg.. -
kaboska
aktív tag
válasz
Viktor0610 #90536 üzenetére
Igen most már talán helyre ált.Két készüléken is ugyan ez volt itt a háztartásba.De most már rendbe lesz szerintem
-
-
viktorhu
veterán
válasz
#31816946 #90532 üzenetére
Nézd meg itt a lakcímed megadásával, hogy mit ajánlanak. Eléggé lakcímfüggő.
https://www.yettel.hu/otthoni-internet
Van, ahova korlátlan csomagot adnak, van, ahol korlátosat, az ár is lakcímtől függ.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok Másnál is van gond a szolgáltatással?Kb.1 órálya azt írja hogy csak segélyhívás!
-
törölt tag
Sziasztok!
Otthonra milyen Yettel internetet javasoltok, amihez Wi-Fi-n tudok csatlakozni telefonnal, tablettal és notebookkal?
-
viktorhu
veterán
válasz
Startech #90528 üzenetére
Lényegében kaptál is választ. A készülékre a vásárláskor hivatalos listaár és a kedvezményes ár különbségét szokták kötbérként számolni (plusz a még ki nem fizetett részletek).
A szolgáltatásra meg a már igénybe vett kedvezmény és a listaár különbségét, vagyis ahogy közeledik a hűség vége, növekszik az összeg.
Hogy a hivatalos listaár mennyi volt, azt tényleg csak te tudod megnézni. Én pl. kaptam már másik szolgáltatónál olyan kedvezményt, amiért cserébe a listaárat extrém magasra lőtték be. Pl. 8 forintos percdíj, de listaáron 40 forint, vagy 3000 forintos havidíj, de listaáron 10 ezer stb
Ez az a rész, ami miatt senki nem tud neked felelősséggel konkrétumot mondani a szerződés nélkül.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Startech #90528 üzenetére
Tehát nincs időd és ahelyett, hogy beszélsz közvetlenül a céggel inkább itt szórakozol délutánokat úgy, hogy szerinted mindenki lelkes amatőr és miért nem bennfentes segít neked?
A 3 nagy szolgáltatót tippre 1,5 óra alatt le tudnád rendezni konkrét, tárgyilagos adatokkal.
-
Startech
csendes tag
válasz
szabonagyur #90525 üzenetére
Nem mindenhol, s tudom hogy talán túlzó lehet sokaknak a tárgyilagosságom, de valahogy nekem mindig az időből van a legkevesebb, s a gyors pontos infó a legjobb, leghasznosabb infó.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Landsmann #90522 üzenetére
Nekem írta vissza tél végén a konkrét kérdésre az ügyfélmenedzserem amikor újra kötöttük a flottánk szerződését, hogy a harmadik negyedévre tervezik a bevezetést. Max. ha nem jön nekik össze, erre hivatkozva felmondjuk a szerződést. Igaz, beletettek a szerződésbe egy olyan mondatot, miszerint ha adott telephelyünkön megszüntetik a szolgáltatást, akkor sincs jogunk a szerződést felmondani. Mondjuk sok minden van a szerződésben, amit sem ők, sem pedig mi nem tartunk be. De hát ez a hazai Telenor/Yettel. Hozzájuk lazán kell hozzáállni, szó nincs pontos teljesítésről. Negyed évente változó ügyfélmenedzserrel ez nem is megoldható...
-
tomp
félisten
válasz
Flinter #90524 üzenetére
Én voltam az szerintem. Továbbra sem hívhatóak IMS-ről a rövid hívószámok. Kivétel a MinDig TV ügyfélszolgálat rövid száma. Az hívható. Semmilyen más szám nem.
Vicces lesz majd olvasni a VoWiFi oldalán, hogy a rövid hívószámok NEM hívhatóak.Viktor0610
A lényeg, hogy maga a VoWiFi szervere már kint van a neten jó pár hónapja azaz tényleg bármikor lekerülhet a tiltás és elindulhat az éles lakossági VoWiFi:
Kívülről azaz voda kábelnetről a szerver elérési útvonala. -
Bl.Gyo.
őstag
Jó már a Yettel app
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #90520 üzenetére
nem volt hivatalos bejelentés, de valahonnan csak van az a harmadik negyedév információ. Elképzelhetőnek tartom, hogy egy benfentes morzsákat szórt elénk.
-
válasz
burgatshow #90519 üzenetére
Nem volt semmilyen bejelentés.
Páran itt kb. tényként kezelik a dolgot, holott hivatalos kommunikáció nen volt VoWiFi-ügyben. -
burgatshow
veterán
válasz
Landsmann #90514 üzenetére
Yettel-t ismerve szeptember 30.
De csak mert minden mást kb. így vezettek be, lásd tavaly év végi eSIM (nekem dec 23-án lett meg). Na mindegy, csak gonoszkodom, pedig szeretem őket de tény, hogy minden ilyet a bejelentési időablakának a végén kapcsolnak be. Ne legyen igazam.
-
Startech
csendes tag
válasz
sfdrakex #90516 üzenetére
Nem egészen... S nem kell elvonatkoztatni anélkül is értem. Pl van havidíj kedvezmény listaárhoz képest, azt pl lehet egyfajta kötbér lehetőség.
Vagy m1 milyen csomag X ft a kötbér
Vagy nem m1 milyen csomag, s pl havidíj szorozva eltelt hónapok szor százalék,
Vagy a kártya "kiállítási költsége" + adminisztrációs díj.Nyilván találgatok, de én ezek közül választanék ha telco cég lennék.
Ászf t nem akartam átolvasni ezért kérdeztem a topicban.
Gyors válasz kellett volna olyantól aki mondjuk félprofi .értsd köze van a céghez.. még ha nem is nyíltan. A válaszából talán tudtam volna, hogy konyít hozzá.
-
-
NLZ
tag
Yettelen a VoWIFI (Wi-Fi-hívás) bevezetésének van bármi esélye a (közel)jövőben?
-
Bl.Gyo.
őstag
a neve változott csak, de evvel egyidőben más sok dolgokon is változtattak (újítottak) ami ide vezetett, nem sikerült túl jól, ezért kötik az emberek össze hogy "mióta Yettel azóta xar, a Telenor jobb volt", ezért hiszik azt hogy új név új céget jelent, mint ha a telenor megszünt volna már. rosszul jött ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Stellar Blade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest