Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Ha telenornál veszek egy Nokia C2-01-et okostarifa 90-es díjcsomaggal akkor Bluetooth PAN-on megosztva laptoppal is korlátlan marad a net vagy hogy tudják hogy én opera minivel böngésztem vagy a gépen?
Nem akarok letöltögetni meg semmi, csak normál böngészéshez kell. -
Tutu7030
veterán
válasz
Diamond500 #8781 üzenetére
-
krystman
őstag
Nekem a Telenor Online-on olyan van, hogy "váltás SSI-ről jelölő " . Mi lehet ez? Nekem 27-én aktiválódik. Ilyenről még nem is hallottam.
-
flash-
veterán
lekértem a go.telenor.hu/show/quota oldalon és a http://www.telenor.hu/go/hipernet oldalon is de ugyanazt a választ kapom.
mobil online 100mb csomagban még felhasználható adatforgalom:
100MByte Telenorna ez miért van?
-
csab2
veterán
válasz
AusWolf #8791 üzenetére
Érdekes, nálam nem megy. Helyette ez az oldal működne, de ezt írja: "Jelenlegi csomag: Okostarifa 180 csomag. Az e-mail és böngészés korlátlan. Az egyéb forgalomtípusra felhasználható 200 MByte multimédia keretből még felhasználható: kbyte"
Ha gépen nézem meg ugyanezt a linket akkor a szokásos SMS duma jön be, és el is küldi az rendszer a kért adatot.
Mondjuk így logikusabb lenne, hogy ha a telefonról nézem, akkor egyből az adatokat írja ki, csak nekem most valamiért nem működik. -
csab2
veterán
Nektek sem működik a go.telenor.hu/show/quota oldal?
-
flash-
veterán
sziasztok
barmit csinalok netezek stb a telenor mindig ezt irja ki ha le akarom kerni a mobilnettel elhasznalt adatot.Jelenlegi csomag:
Mobil Online 100 MB csomag
Még felhasználható adatforgalom:
100 MByteez miert van?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Egy praktikum-os telefont szeretnék venni, de a kártyára nincs szükségem. Továbbadás céljából mivel érdemesebb venni praktikummal vagy praktikum ász-al?(tudom h utólag lehet csomagot módosítani, de melyik a jobb?) -
flash-
veterán
akkor megnyugodtam h nem csak az en telefonommal van ilyen baj
amugy ma még nem csinalta -
raczkiz
tag
Nem hiszem hogy a telefonban lenne a hiba, mert a telefonon nem változtattam semmit, mégis egyszer csak elkezdte eldobálni a hálózatot.
Ma mondjuk még csak kétszer csinálta, de tegnap szinte alig voltam elérhető. Próbáltam azt is, hogy átállítottam csak 2G-re, de úgy is ugyan az volt a helyzet.
-
dltpwnz
aktív tag
Ha elmegy a hálózat állítsd be hogy csak 2g-t használjon..A 3g hálózat nekemis sokszor elmegy :S
-
Landsmann
addikt
Nem itt írta valaki, hogy egyes Samsung telefonok nem kompatibilisek teljes egészében a Telenor hálózatával?
-
flash-
veterán
Sziasztok
Gond van a telefonommal,vagyis lehet hogy a hálózattal vagy a sim kártyával....!!!!!!!!!
ez egy samsung telefon.
Állandóan azt írja ki a telefon hogy a mobilhálózat nem elérhető,vagy nincs regisztrálva a hálózaton.ilyenkor nem tudok telefonálni ugyebár és nem tudnak hívni.Aztán helyrejön,aztán megint előjön ez a baj.A sim kártyám 2011. áprilisi.
Barátnőmnek régebbi 1-2 éves Telenoros sim kártyája van,(ugyancsak samsung telefonja)és nála is mostanság ez a probléma.
Más telenoros ismerősöm nem tapasztalt ilyen gondot...
Más is tapasztalta ezt?Telenor hálózati probléma lehet ez???ha igen mit kell tenni?? -
Varszegig
veterán
"trémobil pl a bejövő számkijelzésért kér kb ugyanennyit mind3 cégnek megvannak a sajátosságai "
Ez nem igaz, ugyanis most mentem át a t-hez, és ingyenes a bejövő számkijelzés. Sőt az elmulasztott hívásokról az sms is, ami a telenornál havi 300. Sőt, ha távszámla regelsz a t-nél, azaz csak elektronikus formában kapsz számlát, illetve elektronikusan fizetsz, akkro a köv. számládból 1500 ft-ot jóváírnak.
-
nggabi
félisten
valójában a posta veszi le őket, legalábbis ezt mondják.
ha a kiküldött csekket átutalással fizeted ki, vagy a neten a telenor onlineon akkor elvileg a következő hónapban már nem lesz rajta a számlán a 120ft.
vodánál pl nem lehet csekken befizetni asszem. ez is szép
trémobil pl a bejövő számkijelzésért kér kb ugyanennyit
mind3 cégnek megvannak a sajátosságai
-
nggabi
félisten
ha felraksz egy új romot akkor kb 35ftot leszed mire eljutsz a net kikapcsolásig (és akkor nagyon gyors voltál
). érdemesebb letiltatni telefonon ha nem akarsz előfizetni rá...
Doki: a telenor feliratot a sim kártya tárolja, kérdezd meg a 1220on h mi lehet az hátha tudják.
-
Doki16
addikt
Mostanában valamikor megjelent egy @ jel a Telenor logó után, ez vajon mit jelenthet? Kép
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Telenor Klikk szolgáltatást le lehet sms-ben mondani? Interneten nem sikerül, mivel nem az enyém a fő szám a 1220-at egyelőre hanyagolnám ha nem muszáj.
Előre is köszi.
-
tomp
félisten
Na elértem a hsdpa maximális letöltési sebességét. Ennél nagyobb nem lesz. Tekintve, hogy a telefon 7,2-t tud.
917KB/s azaz 7,16Mbit/s -
tomp
félisten
Kezdik helyre rázni a zte hálózatot. A 7,2Mbites telóval 7,0Mbitet mérni szerintem egész jó. :-)
Szeptemberben amennyire gáz volt, mostanában nagyon jó. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lenne egy érdekes kérdésem ^^ . Szóval a telefonom SGS tud olyat hogy a teló netjét megosztom wifi hálózaton. Így pl notival, fellehet menni a netre wifin keresztül a teló netjét használva.
Namost nekem okostarifa csomagom van, ha így megosztom és a notin böngészek akkor szerintetek ugyanúgy a böngészés korlátlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest