- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Némi információt megosztanék. Biztos én nem olvastam el az apróbetűs részt, de azért kicsit furának tartom egy ilyen "onlinenak" mondott világban. Online oktatás miatt gyorsan kellett valami net elérés a tanár feleségemnek. Miután a digi kellőképpen szopatott minket, rendeltünk egy telenoros adat simet. 2 nap alatt meg is jött, de nem volt aktív. Ekkor szembesültem vele, hogy 30 munkanap áll a rendelkezésükre, hogy bekapcsolják. Chat-en megnyugtattak, hogy ez simán meglesz 3-4 munkanap alatt. Meg kell várniuk míg visszaér az aláírt fecni.... Amikor tudja, hogy mit küldött, én simán visszamondok a kártyáról bármilyen adatot, és online nem tudja bekapcsolni mert meg kell várni egy fecnit amire tettem egy X-et.... WTF? Milyen f@szság ez? Vodánál van hasonló előfizum. Átvettem, bekapcsoltam, aktiválták. Kb ennyi mint, hogy most leírtam. Szerintem ez nem lesz egy : disziz dö bigin of bjutiful frencsip....
-
tomp
félisten
válasz
zsida.kornel #77993 üzenetére
Akkor ezek szerint még csak a bétában van hivatalos Telenor VoLTE.
-
zsida.kornel
tag
Király, köszi a felvilágosítást!
-
szkaroly
senior tag
válasz
zsida.kornel #77993 üzenetére
Szerintem lesz a 8t-n is csak várni kell. A 8 Pro-n sem volt azonnal szerintem.
-
tomp
félisten
válasz
zsida.kornel #77991 üzenetére
Az érdekes mivel 8Pro-n android 11-el van Telenor VoLTE!
Stabil vagy béta rendszert használsz? -
zsida.kornel
tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés, vettem egy új telefont (Oneplus 8T), 2 Sim-el használom, van benne egy Telekom Dominos, és egy Telenor HelloData, a telekomoson van volte, vowifi, 5g(nincs, de opcio van a bekapcsolására), a telenoroson viszont ez az almenü szinte teljesen üres. Ezt mi okozhotja? -
Dave1984
őstag
válasz
IntelKiller7 #77986 üzenetére
Pécsen nem értem miért de csak B3 van a Telekomnak! Nincs CA. Ha arra járok tapasztalom, hogy nagyon kéne B7+B3 CA. Telenor azért gyorsabb mert B3+B20 CA ban van!
-
válasz
IntelKiller7 #77984 üzenetére
A lefedettség már csak ilyen.
Biztos, van az országnak olyan pontja, ahol fordítva volna. (Mint pl. clon példája is mutatja.) -
IntelKiller7
veterán
Mondjuk arra, hogy ez utcán ilyen "szar".
Lakásban viszont ez még rosszabb. 2-3-4-es térerő. Múltkor ilyen 5-10mb-ot mértem. Pécsett, Mohácson egyaránt. Most vagy itt ilyen 0 a hálózat vagy nem tudom. Eddig nem zavart, mert volt wifi, viszont most a munka miatt frusztráló, hogy felszeretném hívni barátnőm facetimeon, é ős is panaszkodik, hogy rosszul hall. Vagy épp neteznék, de mivel 2-es térerőm van 0 az egész. -
clon
senior tag
válasz
IntelKiller7 #77984 üzenetére
Mire nem elég 40-70 Mbps ?
Ha stabil, tehát nem esik vissza 0-ra rövid időkre amivel hiába a magas mutatott sebesség semmi nem fog menni akkor ennyivel lehet nagy boldogság.Nekem van Telekom net is és ahol kellett volna ott 5 Mbps és egy sima oldal sem akart betöltődni (mert rendszeresen rövid időkre visszaejtette 0-ra a sebességet), a Telenor meg 40-50 Mbps és tökéletesen ment.
Minden attól függ, mennyire terhelt az adott szolgáltató a környéken. -
4Grider
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #77982 üzenetére
Sima 4G-n maximum akkor, ha néhány négyzetkilométeren belül mindenkit kinyírsz...
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Viktor0610 #77981 üzenetére
Szóval max 150Mbit/s-t lehet kicsavarni belőle sima 4G-n.
-
válasz
IntelKiller7 #77980 üzenetére
Mindig a max. sebességgel megy. Nincs különbség a csomagok között.
-
IntelKiller7
veterán
Hali.
Régi Hipernetes csomagja van valakinek? (Korlátlan net 50 vagy 60 lebeszélhető perc)
Mekkora sebességre képes ez a csomag? Mert nem találtam semmi infót róla.Vagy ez is annyit tud mint az új?
Főleg a 4G érdekelne. iPhone X miatt.
4G/LTE-vel lefedett területen: letöltés: 20-150 Mbit/s; feltöltés: 3-50 Mbit/s -
vpanangin
senior tag
válasz
Viktor0610 #77978 üzenetére
Igen, erre gondoltam.
Köszönöm.
-
vpanangin
senior tag
Hello!
Már nem elérhető az az előfizetős mobilinternet csomag, amiben 50 ill 100 Gb adatmennyiség volt havonta ~5000 ill. ~10000 Ft-ért és ha nem használtam a szolgáltatást, akkor abban a hónapban nem kellett havidíjat fizetni? Akkor kezdett ketyegni a 30 napos intervallum amikor el kezdtem használni a netet.
-
tibor23
senior tag
Mobiltorony ZTE berendezéssel Telenor ugye?
-
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat
A remény hal meg utoljára
-
chungee
addikt
Napot!
Érdeklődni szeretnék hogy ha megrendelem ezt a csomagot. Akkor meddig érvényes
Ameddig el nem fogy
-
snooze
veterán
igen,nem tudja senki megmondani a telenornál,hogy a cc milyen streamet használ,és nem az appét az tuti..
másik,hogy miért nem lehet technikussal beszélni,csak az üfsz-esekkel,azt meg inkább hagyjuk..azt sem tudta miröl beszélek..
szerintem a cc-röl nem is hallott,azt sem tudja mi az..👍 -
-
snooze
veterán
lenne egy kérdésem,hátha kapok rá választ,de kétlem,de azért leirom..
spilertv hangja cc-on nézve hónapok óta csuszik,hova kellene ezt jelenteni,mert a 1220-on csak azt mondják,hogy náluk nincs hiba,mert az appban jo..több elöfizetéssel,több cc-vel mindenhol ugyanaz a hiba..elég szomoru,ha egy szolgáltato nem tudja,hogy mit hova streamel,nem is szolva arrol,hogy ezt nem elkenörzik.. -
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #77964 üzenetére
este van.
-
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #77962 üzenetére
Hívásforgalmat bonyolított sim-el száma alapján....
ott van -
-
PistiSan
addikt
válasz
#72445440 #77954 üzenetére
Nem használok RCS-t, de ha nem megy el rcs-n ingyen, akkor megy sms-ben, ilyenkor szól, hogy ez sms lesz, és fizetős?
RCS-hez folyamatos mobilnet/wifi szükséges ha jól értem.
Miben jobb ez akkor, mint egy facebook messenger, ahol fent van mindenki is?Érdekel a téma, használnám is, csak nem igazán látom a fentiek alapján az előnyét, van már ez olyan szinten, hogy minden új telefonon ott van? Nem igazán szeretek plussz appokat letölteni, hogy +1 platformon kommunikáljak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest