- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusik
tag
-
Sify
senior tag
válasz
kicsihp #64792 üzenetére
Én itunes store-App store vásárlásra használom (Music előfizetés, app vásárlása, filmek kölcsönzése-vásárlása, stb.). Elméletileg még a microsoft storeba (xbox játékok vásárlása) is lehet használni. De gold vagy game pass előfizetésre viszont nem. Én ezekre használom. Nekem 20.000.- Ft a keretem.
-
kicsihp
csendes tag
válasz
Hosssszu #64794 üzenetére
Szia!
Ezt az oldalt láttam, de maga az SMS kódok/telefonszámok vagy nem tudom mik azok hol vannak? Bár az autópálya matrica, meg a parkolás és a lottó pont az amire sose költök.
Ezt használta már valaki? https://wallet.telenor.hu/ Itt nem lehet esetleg mobil egyenlegből is fizetni?
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Viktor0610 #64766 üzenetére
Ha korlátos akkor az nem korlátlan
-
4Grider
nagyúr
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Adott egy megújuló 1GB-os mobilnet keret a telenornál, és emellé -ugyanebben az előfizetésben- egy korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás. Lehetséges az, hogy hó elején amikor az “eredeti” mobilinternetből van még bőven keret, addig ne abból vonja le a megabájtokat?
-
Viper26
nagyúr
Telefon vásárlás - kezdővel kértem 12 hòra, de a kapott mailben átvételi összeg a teljes ár...mit lehet tenni ilyenkor?
Vagy ettől függetlenül a kezdőt kell letenni átvételkor?
-
Bailey
senior tag
A Telenorhoz hordozott számokon megy már a HD hang szolgáltatás? Illetve szolgáltatók között működik a HD hang?
-
Hosssszu
őstag
válasz
islorinc #64776 üzenetére
Szerintem nincs.
Nekem a céges telefonon (flottás) a mytelenor alkalmazás mutat néhány dolgot, de az összeget tutira nem.
Ahol dolgozol ott érdemes megkérdezni a hölgyet/urat aki ezzel foglalkozik hogy mik a lehetőségek.
De ezt csak hirtelen mondom, sose próbáltam ilyen mélyen belemenni flottás dolgokba. -
islorinc
tag
válasz
Hosssszu #64775 üzenetére
Köszönöm Urak!
Annyi kérdésem lenne, hogy van bármi SMS kód, ahol az előző, lezárt, csak saját, az én általam használt számhoz tartozó számlaegyenleget le tudom kérni? Régen a Telekomnál tudom, hogy volt ilyen opció, hogy elküldtem valmait SMS-ben egy ügyfélszolgálati számra és visszajött az utolsó lezárt számla egyenlege. Telenornál van hasonló?
-
Hosssszu
őstag
válasz
islorinc #64774 üzenetére
Szívesen!
Nem, ez nem flottás hanem saját szám.
Volt amikor mellé volt "ütve" egy másik előfizu is (Hipernet home), akkor egyben írta az összeget.
De ahogy Viktor0610 is írta, szerintem ezen ne izgulj.
Az SMS szám a Telenoré, szerintem csak valami hiba miatt kaptad az SMS-t. -
islorinc
tag
De ettől még, ha valaki kapott már erről a számoról és tudja, hogy nem valós, kamu, pls írjon
-
Hosssszu
őstag
válasz
islorinc #64767 üzenetére
Hali!
Szerintem ne aggódj.
Nekem akkor jön ilyen sms amikor befizetem a számlámat OTP bankjegykiadó automatánál.
Mivel esetedben céges telóról van szó, így gondolom több előfizu van összevonva egy számlára és így jön ki az összeg.Meg lettem előzve. Sok volt a sör és lassan írtam.
-
-
islorinc
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, kaptam egy nagyon fura SMSt, az alábbi teljesen kusza karakterekkel.
"Tisztelt i¿ gyfeli¿ nk! A megadott telefonszi¿ mhoz kapcsoli¿ di¿ tartozi¿ s i¿ sszege: 468756 Ft. i¿ dvi¿ zlettel: Telenor"A szám, amiről jött +36209000761
Közel sem forgalmaztam ennyit, az SMS teljesen kamunak tűnik.
Amit olvastam máshol, hogy (pl. egy cikkben), hogy :
"A Telenortól kizárólag az eszamla@telenor.hu és a +36 20 202 0043-as számról érkezik számlalevél, tartozásról szóló e-mail vagy SMS – írták."Mi a tapasztalatok? Mi a franc lehet ez? Céges telefon, nem tudok utánajárni már így késő délután és frászt kapok ekkora összeg láttán, főleg hogy teljesen normálisan használtam a telefont.
-
válasz
4Grider #64764 üzenetére
Hogy telenorosat is mondjak (ha már Telenor topik
)
15990 Ft-ért havidíjra vállalt 11 hó hűséggel, 18990 Ft-ért hűség nélkül van "korlátlan"* (*napi 35 gigabájt forgalmat tartalmazó) minden másra itthon korlátlan csomag.
Illetve, 7990 Ft 11 hó hűséggel, 8490 Ft hűség nélkül havi 100 perc és 100 gigabájt net. -
castiels
addikt
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Igazítsatok már útba légy szíves. Ha telefonba való korlátlan internet kártyát (csak internet) szeretnék, melyik előfizetést érdemes most választanom? -
azbest
félisten
válasz
kicsihp #64758 üzenetére
Ha a régi extra keretből megy a tévé és az éjszakai, akkor semmivel sem vagy előrébb azzal, ha lemondod, mert az össz díj az ugyanannyi, a 3500 forintos extra keret volt, amire azt használtad. Ha nem használod ki, akkor is ugyanannyit fizetsz. A tévét pedig nem tudod újra ingyen hozzá kérni, ha mégis kell. Gyakorlatilag pedig nincs semmi más dolog, amire fel tudnád használni.
Nekem a start+hbo go van így ingyen, meg az éjszakai keret.
Ha jól értem a többieket, akkor ugyanannyit fizetnek most is, ha nem módosították a hűség lejártával. Nekem még van 1-2 hónap lejáratig. Szzóval mielőtt elkezdesz meggndalatlanul kapcsolgatni mindent, lehet érdemes kivárni az első hónapot lejárat után, hogy lásd mit számláznak.
(#64760) rover45
köszi a megerősítést -
kicsihp
csendes tag
válasz
rover45 #64751 üzenetére
Szia!
Közben megnéztem a számlákat, de sajnos azon nincs feltüntetve, hogy mennyi volt az adatforgalmam havi szinten, csak MyTV forgalom.
5256 Ft helyett 6570 Ft lenne a számlám a 20% miatt. Az eredeti szerződésen több van írva, de azóta az ÁFA jelentősen csökkent és a Mytelenor is ezt írja.Így lenne akkor 100 GB, amire a szerződés szerint túllépés esetén lenne lassítás 128kbs/128kbs, ami azt jelentené, hogy ha még se bírnék magammal a facebook, levelezés, böngészésre elegendő és nem lenne az ami a mostaniaknál van, hogy akkor nincs net, csak ha veszel adatot.
Még gondolkodom, de a TV-t 1290ft/30 csatorna illetve a 100Gb (818ft) éjszakait hajlok, hogy lemondjam. Eddig benne voltak a tarifában.
Nem nagy összegek, de a TV-t van, hogy napokig vagy hetekig be se kapcsoltam. Szobaantennával bejön 13 csatorna ingyen.
-
-
-
Djuree
félisten
venni akarok egy telót külföldről és ezeket támogatja: telenor 1/3/7/8/20
ez mit jelent? tudom majd ezt használni itthon? -
rover45
őstag
válasz
kicsihp #64745 üzenetére
Szia, ugyan ebben a cipőben járok. Nekem Home M csomagom járt le decemberben.
A jelenlegi 4260,-Ft a fizetendő havidíjam. Ez havi 50Gb (amit még soha nem léptünk túl) +150 Gb éjszakai.
Mikor megkötöttük 2 éve, akkor kaptunk valami akció miatt 20% kedvezményt.
Januárban bementem személyesen egy Telenorba, ahol közölték ha újrakötném akkor valami 5500-5700 lenne a havidíj. Szóval abban maradtunk, hogy ez most így marad hűség nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest