Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
VoLTE-t bekapcsoltattad? Ha nem, akkor próbáld visszatenni 3G-re...
Nekem rengetegszer előfordult már, hogy cseszett visszalépni a teló a híváshoz és csak az SMS jött.. Tömeges hibaként ezt nem láttam a fórumokon, de nálam akkor is sűrűn előfordult..
2 évig Redmi 3S, most féléve Note 5, ugyan az a szitu.Ha most is roamingolsz tárgytalan amit írtam
-
Somatom
veterán
-
Landsmann
addikt
Nekem 1 hónapja van 2 SIM-es telefonom, de nem tapasztaltam olyat, hogy valamelyik kártya ne lett volna a hálózaton.
-
4Grider
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Nekem S7-ben az első slotban van a céges sim, és igen, havonta néhányszor előfordul, hogy csak jönnek be az sms-ek a nem fogadott hívásokról és hívhatok mindenkit vissza. De a hívásértesítő sms-ek legalább bejönnek, mint ha magasabb lenne az sms prioritása, mint a hívásvégződtetésé...
-
Somatom
veterán
Tapasztalt vki olyan hibát, hogy a Telefonálós kártya (2. slot) leszakad a hálóról? Most tudtam meg, hogy egész délelőtt elérhetetlen voltam és ez nagyon kellemetlen volt. Amikor én hívtam róla, akkor működött és rögtön utána jöttek az SMS -ek, hogy kerestek.
-
Tutu7030
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Ezért nem kapkod vele a telenor.

"Az SMS igazából persze még most is kiváló üzlet, egyes vizsgálatok szerint
A SZOLGÁLTATÓK ÚGY 90000 SZÁZALÉKOS HASZONNAL ÉRTÉKESÍTENEK MINDEN ELKÜLDÖTT SZÖVEGES ÜZENETET,
mások szerint értelmezhetetlen a haszon fogalma valaminél, ami tulajdonképpen ingyen van a szolgáltatóknak." -
-
mad823
őstag
Sziasztok, RCS-ről van bármi hír mostanában?
-
thomas77
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sose volt még 3 simes telefonom. Vállalom a kínzást.

Már meg is nyomkodtam egy kicsit. Gyakorlatilag telefonáláson kívül nem is jó semmire. Adatkapcsolatot egyáltalán nem támogat. Viszont van blútyúk, fm rádió füles nélkül is, elemlámpa és számológép.
Ja, meg egy 2800 mAh-s akksi egy butatelefonban. Na erre kíváncsi leszek, hogy mennyit fog elmenni egy töltéssel. -
-
thomas77
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Holnap én is nekifutok egy függetlenítősdinek.
Egyik ismerősöm vett az Aldiban egy Navon Classic L típusú masinát 2990 Ft-ért. Azt állította, hogy 3 simes. Leszaladtam az Aldiba, gyorsan vettem én is egyet. A külső telenoros dobozon csak 1 imei van, de a belső navonos dobozon már 3.
Viszont mind a hármon telenoros lock van. Ha elmegyek függetleníttetni, akkor 3 feloldókódot kell kapnom. Kíváncsi vagyok, ezt hogy oldják meg... -
válasz
4Grider
üzenetére
Oké, lehet kőkeményen betokozódva ragaszkodni a törvény betűjéhez és nem hozzátenni semmi pluszt szolgáltatói oldalról, és nem is kell rajta csodálkozni, ha utolsóvá válik a telenor a szolgáltatók között. Vagy már az? Nem szoktam nézni a számokat.
Kis dolgok ezek, de összeadódva számítanak. -
dkovizoli
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Tulajdonképpen én nem láttam az nmhh rendeletében azt, hogy csak az egykori vásárló, tulajdonos személyesen intézheti a függetlenítést. Ha így lenne, akkor a tmobil szabálytalanul végzi. Az viszont benne van, hogy a korábban hűségidővel, kedvezményesen vásárolt készülékeket, az eddigi gyakorlattól eltérően, ingyenesen kell függetleníteni a szolgáltatónak, a hűségidő lejárta után. Ez pedig egy tíz éves mobilra is vonatkozik, mert nincs időbeni korlátozás a rendeletben.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem ezt te is belátod, hogy totál értelmetlen korlátozás. Telekom csinálja ezt jól, többiek továbbra is csak szivatják az ügyfeleket. Sajnos.
-
-
draco31
veterán
Hello!
Olvastam a függetlenítés menetét.
De mi van olyankor ha egy 10 éves telefont akarok függetleníteni, ami a nagybátyámé volt, de 1 hónapja elhunyt? Ha bemutatom a halotti anyakönyvet, akkor megcsinálják? Örökösödési eljárás még nem zajlott le. -
-
Syl
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
> Bár egy kicsit megtévesztő a cím, mert a Westel a maga 450-el már korában elindult, bár azok még a táska telefonok nem voltak egy "mobilak".
A Westel 450 az nem GSM rendszer volt. -
radio100jozs
őstag
25 éve indult a mobilozás Magyarországon
Bár egy kicsit megtévesztő a cím, mert a Westel a maga 450-el már korában elindult, bár azok még a táska telefonok nem voltak egy "mobilak".
A végén ott van még egy dolog, hogy 33 hónapig használható a telenor név.
A 3G frekvencia hosszabbításról semmi nincs a cikkben, hogy arról miért mondtak le. -
GEIL
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Mate10 pro-ra és LG G4-re is minden frissítés megérkezett kb időben....nincs gond.
-
pkaresz
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nincs semmi gond a frissítésekkel! Sony XZ2C előfizetéses.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Én már csak a frissítések miatt sem vennék szolgáltatófüggő telefont, valamint feltöltőkártyásként sosem voltak értékelhető akcióik számomra (hacsak nem a bevásárlóközpontos akciós 3eHuf-os nyomógombos telefonok, de volt hogy 2eHuF-ért kaptam egy jó kis széthajthatóst jó rádiórésszel, mondjuk mostanában már művészet elcs&szni az FM részt, de pl a Sony-nak is sikerült az XA-ban, ami külön szégyen)
Vagy azért mostanában már frissíthetőségben nincs gond a szolgáltatói telefonokkal? -
*Mukeey*
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Kb ilyesmi lehet a motivációjuk igen. A telefon már egyszer előfizuval, dupla áron ki lett fizetve a végére, akkor nem tök mindegy lenne nekik, h ki megy nyittatni? Ha valaki akar tőlük új készüléket, akkor úgyse használtban nézne körül...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére

Köszönöm a választ! -
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Igen.
Nincs különbség az itthoni és a roamingos net beállításokban. -
E.Kaufmann
veterán
Van egy eszköz, amin kézzel kell beállítani az APN-t Telenor SIM kártyához. Belőttem APN névnek hogy net valamint authentication:none és működik.
Ugyanakkor ez a beállítás jó lesz nekem roaming esetén külföldön is? Nem ismerem mélyen a mobilnetes technikákat, nem tudom, hogy jó-e roaming esetén az itthoni APN beállítás, vagy ilyenkor egy okosabb eszköz befrissíti adott hálózathoz megfelelő APN beállításokat? -
-
asdf_
veterán
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Igen, de torvenyileg az van eloirva, hogy a keszuleket vasarlo reszere kell fugetleniteni a keszuleket. Aztan van olyan szolgaltato, ami ebbol egy centit sem enged es meg szemelyes ugyintezessel is bonyolitja a dolgot, a nagy magenta meg inkabb nem szopat senkit (onmagat sem, hogy erre ugyfelszolgalatost pazaroljon), es megoldja egy sms-sel barkinek.
-
*Mukeey*
addikt
Telenorhoz kapcsolódó kérdésem lenne, hátha tud vki segíteni.
Lenne egy Galaxy S7em, anno itt vettem hardverapron, telenoros, függő. Megvan minden papírja, viszont nem akarják függetleníteni, mondván, hogy nem én vásároltam a készüléket. Ez ennyi akkor, nem lesz független hivatalosan? -
Prien
addikt
Merülhet gyorsabban egy pár éves SIM miatt egy telefon? Lehet ideje lenne újat kérni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
Jelenleg egy A5 2017-esem van. Amire használom (sok telefonálás, messenger, waze, banki app, böngészés, néha pár fénykép) elég ez is. Viszont ha cserélem valami csúcs teló érdekel. S9/S10, P20, iPhone 8/X. Nem azért mert kihasználom, csak ezek tetszenek. Viszont, sok telót törtem már, a mostani is törött, tokban üvegfóliával. Szóval nekem nem kell tanács másoktól, majd eldöntöm én magam, hogy mit vegyek.
-
nyisziati
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Gondold át, mik a szükségeid és kérj ajánlást az okosteló topikban.
Az összefoglalóból érdemes kimásolni a szükséges kérdéseket ide a hozzászólás ablakba és meg is válaszolni.Ja és felétlenül mondd meg, hogy a Telenortól vennéd akciósan, tarifával. Érdemes a készülékkínálatot is egy rövid listában leírni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dkovizoli
üzenetére
Nekem előző készülék miatt még kellene fizetnem 3 havi kötbért ha most váltanék telót, de a Telenor online most azt írja 0 Ft egyébként 12000 körüli összeg lenne, nem sok, de szerintem most ezt elengedik bónusz keretében. Egyébként a szolgáltatók árait elnézve, még mindig a Telenornál lehet a legjobb áron telefonhoz jutni.
-
Hosssszu
őstag
válasz
dkovizoli
üzenetére
SZVSZ sehogy. Max annyi hogy ha készüléket cserélsz és részletre veszed, akkor nem kérnek előleget (vagy mi ennek a neve?). Más "bónuszt" én nem tapasztaltam.
A többi mobilszolgáltató dolgait nem ismerem, de ha tippelnem kellene ilyen szempontból mind egyforma.
Mindenki az új ügyfelekre hajt, nem a régiek megtartására, most ez a "trendi". -
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az remek. Múltkor említésre került a bónusz program. Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol közölték velem, hogy ebben ők nem illetékesek. Akkor ki? Közel 25 éve vagyok előfizető, nem is kevés a számlám havonta. Online semmivel sem különb akár egy készülék ára vagy egy tarifa ára mint egy új előfizetőnek. Akkor mégis hogyan tudom igénybevenni a bónusz program adta lehetőségeket? Ha van egyáltalán ilyen.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jaaa,értem.. köszönöm..1488ft-ért megéri..
-
-
snooze
veterán
Köszönöm a válaszokat!érdekes,ez 3gb adatkeretnél nem volt igy!most rendeltem a nagyobbat,és megjelent ez az opcio..
-
-
válasz
snooze
üzenetére
Amíg van a 10 gigából, addig a böngészés, emailezés nem csökkenti a keretet.
Kb. úgy írnám, hogy az oldalak betöltése, képek nézegetése nem csökkenti a keretet, de pl. videót indítasz el, fájlt töltesz le, az igen.
Nincs pontosabb infóm erről, ezt nekem egyszer, évekkel ezelőtt így mondták el. -
snooze
veterán
Sziasztok!
ezt hogyan kell értelmezni?mi az,hogy korlátlan böngészés?
Mi tartozik bele? -
törölt tag
A Telenornál kapható SziFonok függetlenek?
-
viktorhu
veterán
válasz
Degeczi
üzenetére
Ha nincs saját, akkor mit használjanak? Kézenfekvő, hogy a szolgáltató anyahálózatáét, esélyes, hogy a hívásokat is onnan kezelik. Észak-Ciprus ennél annyiban egyszerűbb, hogy török hálózatként kezelik a szolgáltatók, és úgy is számlázzák, pl. a Vodafone ingyenes roaminggal.
-
Degeczi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Akkor 2019-ben marad a 2G, kissé vicces.

Igazából abban bízom, amiben a kitalálói, azaz hogy valamennyire szabványosodik ezzel az IM piac.
)