Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zichie #60299 üzenetére
Dehogy bukod az összeget!
Pont azért kezdheted utána a reklamációt, mert ennyi a vállalási idő.Amennyiben nem érkezne meg a pénz 72 órán belül, akkor bejelented, a Telenor kivizsgálja, a pénzt oedig jóváírják.
Fontos, hogy találkoztam már olyannal, hogy az SMS nem érkezett meg a feltöltésről, de az összeg igen. Ezt esetleg ellenőrizted, ellenőriznéd?
-
zichie
senior tag
Pontban éjfél után egy perccel (kedden) volt a feltöltés, a 72 órát kivárva pénteken tudok bármit is intézni az ügyben. Szombat estig viszont fontos, hogy kerüljön rá pénz, mert utána elutazom. Telefonálni tudok, mivel arra viop szolgáltatót használok, az ehhez szükséges mobilnet van rajta, bár az egyenleg hiányában nem tud megújulni, ill. ha elfogy, akkor nem tudok adatjegyet venni.
Mi történik akkor, ha letelik a 72 óra és nem kerül rá az egyenlegre? Ekkor buktam az összeget? -
8
senior tag
válasz
peugeotmate #60293 üzenetére
"35 forint"
Vagy VoIP
-
zichie
senior tag
Úgy tűnik sikertelen lett egy tegnapi 3000 forintos egyenleg feltöltésem. Eddig ilyen probléma nem volt, szinte mindig azonnal megtörtént az egyenleg jováírás.
A bank oldaláról sikeres a feltöltés, az összeg levonásra került a számláról. Felhívtam a 1220-at, ők látják az egyenlegfeltöltést, de a tranzakció beragadt, ezért nem teljesült. A telefonszám is rendben volt, tehát elgépelés kizárva.
Az a tervem, hogy biztosra megyek, most kivételesen bemegyek a Telenorhoz és személyesen töltöm fel. Kérdés, hogy mi lesz a beragadt függőben lévő feltöltéssel? Vissza lehet vonni és visszakapni a beragadt összeget? Erre a feltöltésre már nem lesz szükségem, ha sikeresen feltöltöm más úton, dupla feltöltést meg nem akarok.
Volt már ezzel valakinek tapasztalata? Nekem eddig csak sikeres feltöltéseim voltak.
Az jutott eszembe, hogy a Telenor üzletben csak 1500 forinttal töltöm fel, így lecsökken az egyenlegfelhasználási idő 90 napra, de ha esetleg később megérkezik a beragadt 3000 forintos, akkor a 90 napost felülcsapva újra egy év lesz a rendelkezésre állás. -
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Új díjcsomagra szeretnék upgradelni mivel a már meglévőre nem tudok, pedig az lenne csak az igazi. Most a Vodafone-nál vagyok és anno a kezdetek kezdetén kötöttem Vodafone You díjcsomagot, + 2 giga nettel az alapcsomagon felül, viszont ezt mostanra nyilván eltörölték. Felhívtam őket, de 1 gigás adattal és korlátlan FB, Twitter meg Snapchat használattal próbáltak maradásra bírni.
Bármennyire is hihetetlen, de végül a Telenor kártyás csomagjainál kötöttem ki. Mégpedig a 2in1L csomagnál, ahol 3800 forintos havi díjért adnak 3 giga net + 100 perc beszéd kombót. Elsősorban mobilneten bonyolítok mindent, viszont tuti, hogy lenne normál hívásom is, amit a 100 perc fedezne bőven. Emiatt hangzik jól ez a kombináció. A következő favorizált már a Helo Data díjcsomag lenne, szintén Telenor, viszont ott 35 forint () lenne 50 percen felül minden megkezdett perc, ami azért jócskán megnövelné a havidíjat. Meg ugye a havidíj is majd 2 ezróval több eleve. Videókat (Youtube-ot) nem szoktam nézni mobilneten. Böngészésre, 'szósöl' miegymásra és zene streamre meg eddig is elég volt a kb 2,5 gb bőven.
A havi díjon felül jól értem hogy csak annyi a követelmény, hogy a kártyát aktiválásakor fel kell tölteni x összeggel? (Mennyi az x? 5-600 forint?) És legyen mondjuk 1 perc hívásra elegendő + 3800 HUF a havidíjra a kártyán?Köszi előre is!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ne csak mindig a problémákról írjunk!
A feltöltőkártyás adategyeztetésnél a Telenor követte a legjobban a jogszabályokat, pedig elég sokat panaszkodtak itt is emiatt.A hatóság összes szolgáltatóra vonatkozó vizsgálatából kiderült emellett, hogy a Telenor Zrt.-nél eljárás indítása nem volt indokolt, a Magyar Telekom Nyrt. pedig eleget tett a hatósági felhívásban foglaltaknak, így bírság kiszabása nélkül zárult az ügye.
A cikk címe pedig leírja a 3. szolgáltató eredményét. -
D5
aktív tag
válasz
bollokcs80 #60285 üzenetére
Köszi, írtam levelet a szolgáltatónak, megírom majd a választ ide is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60287 üzenetére
Flottaskent ez sem segit. Egyszeruen nem lehet neten keszuleket vasarolni.
-
-
tylerddd
veterán
Készülékvásárlásnál ha belépek a Telenor oldalára, a "Telenoros vagyok, megtartom a számom" és a "Telenoros vagyok, új számhoz vásárolok" résznél nem mutat semmit, csak a "Még nem vagyok Telenoros"-nál. Ez az oldal hibája vagy azért lehet, mert még nem könyvelték el a 7. befizetett számlát Hello Data Start esetében?! Köszi!
-
D5
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60282 üzenetére
Hát ez az, személyesen szerettem volna, de nem tudtak róla mondani semmit, és még megrendelni sem tudtam volna... Annyit még hozzátettek, hogy néha előfordul az, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem lehet személyesen aktiválni, csak online.
Azért köszönöm
-
A korlátlanság csak itthon szokott működni, eu-s használatra valamekkora keret szokott lenni, de most nem találom meg, mekkora.
A szolgáltatást telefonon, személyesen, a MyTelenoron, de akár SMS-ben is tudod aktiválni, de mielőtt megtennéd, célszerű kiderítened a pontos felfételeket, mert nem találok még az ÁSzF-ben sem egyértelmű leírást erről a szolgáltatásról. -
Somatom
veterán
Tudjuk, hogy hivatalosan mit "vállal" a Telenor és pontosan az O2 -ről lenne szó, ami egyébként hálózatilag közösködik az E-Plus -szal:
Nekem egy 4G -s, céges tab van a kamionban, O2 SIM -mel és elég bosszantó, amikor hasít rajta a 4G ott, ahol a 20 cm -rel arrébb levő, Telenor SIM -es telómon lepkehálóval vadászom az Edge-biteket az átvitelhez.
-
PBA
aktív tag
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #60266 üzenetére
Német roaming 4g kapcsán fejlemény:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a bejelentését részletesen kivizsgáltuk, mely során vonatkozó rendszereink ellenőrzése során nem állapítottunk meg hibát.
A probléma megoldása érdekében felvettük a kapcsolatot roaming partnerünkkel, akik konfigurációs hibát állapítottak, amit javítottak.
A tapasztalt kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét köszönjük."Ha arra jársz, akkor próbáld újra
Hamarosan én is ki tudom próbálni.
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a MyMusic Deezer-t megrendelem, akkor valóban havi 2134 Ft-ért Deezer Premium előfizetésem lesz, valamint korlátlanul hallgathatom a zenéket nem csak Magyarországon, hanem pl. az EU területén?Sajnos ezekre a kérdésekre a személyes ügyfélszolgálat sem tudott válaszolni, mert személyesen a fenti csomag nem is aktiválható... (legalábbis ezt a tájékoztatást kaptam).
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
válasz
Viktor0610 #60272 üzenetére
Köszönöm,várok még egy hónapot, aztán rájuk szólok.
-
azbest
félisten
válasz
#65675776 #60267 üzenetére
Ezt a magyarországos dolgot már az első adategyeztetésnél is kisakkozták az érintettek. Fura, hogy neked nem olyan volt korábban is. Úgy emlékeztem, hogy csak a régi papír alapúnál nem volt mellette magyarország.
Amúgy tényleg elég idióta a rendszer, de ez valsz nem a szolgáltató hibája, mert mindháromnál rá lehet futni hasonlóra.
-
válasz
cherubion08 #60271 üzenetére
Négy hónap szokott lenni, de már láttom olyat, hogy nem került jóváírásra automatikusan. (Pl nálam sem.
)
Hívd a 1220-at, miután elkészült egy számlád, ott rendbeteszik. -
Viktor0610 kérdezném. Hipernet home S csomaghoz kértem adatmegosztót. 1000ft elkértek a kártyáért és mondták,h ezt majd jóvá írják a számlámon. Ez 4 hónapja volt,de a jóváírás nem történt meg. Nem tudom mennyi ennek az átfutási ideje. Várjak még,vagy szóljak rájuk?
-
válasz
aprokaroka87 #60269 üzenetére
Igen, de az online rendszer nem annyira okos, hogy ezt tudja.
Bolti ügyintézés ment volna tul.jog nélkül, de ez már lényegteelen ugye a történtek szempontjából. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60268 üzenetére
Az oké, de lássuk be attól hogy valakinek változás áll be bizonyos adataiban, még ugyanaz a személy marad.
Ilyenkor csak annyi hogy átirják az adatait, és egy szolgáltatás átvitel történik max, szerintem ez lenne logikus.
-
válasz
#65675776 #60267 üzenetére
Nem akarom védeni a Telenort, de az online rendszer figyelmeztet, mikor új névre kerül a szám - tulajdonjog tisztázásra fut az adategyeztetés.
Most nem tudom kipróbálni, de mikor egyszer eljutottam egy ügyféllel idáig, akkor elmékeim szerint volt erről figyelmeztetés.
Az egyenleged időarányos részéről küldhetsz panaszt írásban is az oldalon.A csomagváltásra csak szemlyesen vagy telefonon van lehetőséged, nem tudom, miért kaptál ettől eltérő tájékoztatást.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60137 üzenetére
Felhívtam a 1220-at, ahol az ügyintéző közölte, hogy mivel két személyes adatom is "megváltozott"*, ezért új szerződő félként kezelnek átírással. Az adatkeret harmadára igyak hidegvizet, és kompenzáció sem lesz egy fillér sem. Éljen az ügyfélközpontúság.
* - Ami abból következett, hogy lecseréltem a személyim, és az újban az anyám két vezetékneve kötőjellel van írva (ahogy egyébként sehol máshol sem, anyakönyvileg sem, ergo a BM benyelheti tövig a hülyeségét), a másik pedig a születési helyemnél az eddigi sima Debrecen helyett Debrecen II (Magyarország) szerepel. Ez megint nem stimmel semmivel sem, anyakönyvileg Debrecen II. Mi a vérért kellett még a Magyarországot is mögérakni...
Amit még nem értek, hogy ha ilyen esetben "új névre" írja a szerződést, akkor mi a halálért nem szól erről előre?
Javasolt egyébként az ügyinztéző egy csomagváltást (még Praktikumos vagyok), merthogy olcsóbban jönnék ki a Kártyással. Ez igaz is. És hozzátette, hogy mindezt megtehetem a MyTelenor oldalán, vagy az appban is. Nos, egyik helyen sincs még csak hasonló funkció sem. Az oldalukon kb az égvilágon semmit sem tudok csinálni, mert az egyébként aktív SIM-emhez tartozó számra azt írja, hogy Megszüntetve...
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610 #60264 üzenetére
Ok, köszi.
-
válasz
bollokcs80 #60248 üzenetére
Ha nincs hűség (mert pl. lejárt), akkor "magától" visszaáll az olcsóbb havidíj.
-
bollokcs80
Korrektor
#60248-ra valaki tud válaszolni?
-
8
senior tag
válasz
mZoleee #60260 üzenetére
Ezt ugye azért nem javasoltuk ellenőrizni, mert azzal kezdted, hogy a telenornál a roaming aktiválva van
lényeg hogy müxikSzerk: lehet hogy kéne az összefoglalóba egy lista hogy pontosan mit kell duplán-triplán ellenőrizni ha valakinek nem megy a roaming, mert nyáron hetente előfordul a kérdés
-
válasz
mZoleee #60259 üzenetére
bocsánat a dupla komment miatt, de meg lett a megoldás!
A MyTelenor oldalon belül a szolgáltatások/külföld menüpont alatt találtam egy olyat hogy "Internetezés külföldön (GPRS roaming): LETILTÁS" és ez nekem be volt kapcsolva. Le kellett mondani, és innentől már megy, és 4G hálózaton is működik
Köszönöm azért mindenkinek a segítséget! -
Itthon ment még teljesen, aztán rá párórára néztem rá, mikor megálltunk pihenni, akkor már nem.. hálózatra pikk-pakk felcsatlakozik, de valamiért a net nem akar menni rajta..
net és online APN beállítást is próbáltam.
Elméletileg nincs semmi adatlimit beállítva, próbáltam telefonnal és laptoppal is felcsatlakozni, de sajnos egyiken sem ment a net.
Az eszközön pedig minden újra indítás után mikor felcsatlakozott a mobilnetes animáció ---x -el zárulKifogytam az ötletekből teljesen..
-
8
senior tag
válasz
mZoleee #60257 üzenetére
Azt nem írtad, hogy itthon ment-e ebben az eszközzel a mostani beállításokkal.
Már csak arra tudok gondolni hogy az APN biztos jó? A hipernet home a net apn-nel kéne hogy menjen. Esetleg az online apn-t is megpróbálhatod.
Adatlimit esetleg nincs beállítva az eszközön amiről el próbálod érni az internetet? -
válasz
azbest #60255 üzenetére
SMS-ben megjöttek az üdvözletek, hogy üdv a SIMOBIL hálózatában.. SMS ennyi, hívás ennyi, és EU adatkeret 5,5gb .. de sajnos nem megy a net, akár hogy is próbálom...
(#60256) alpenwetter: mobil data és a roaming data is be van kapcsolva, és 3G-s hálózatra mászott fel, 4G-re nem sikerült, mondjuk itt ahol vagyok simán mobil is csak 3G van néha mászik feljebb..
ettől függetlenül sajna nem megy..és restartok tömegén vagyok már túl
-
8
senior tag
-
azbest
félisten
-
Sziasztok!
Adva van egy Telenor Hipernet Home M csomag (50gb belföld, 5gb roaming) és hozzá egy Huawei 5577s.
Eljöttem Szlovéniába, és a roaming részét szeretném használni, azonban ez ott megakad hogy bekapcsolás után "A1 SI" hálózatra fel nem csatlakozom. Kiírja a cucc hogy "R 3G" meg osztja a wifit, de internetre valamiért nem tud felcsatlakozni. Hiába választok más szolgáltatót, mindenhol ugyan ez a történés.
MyTelenor oldalon megnéztem, elméletileg akiválva van a roaming szolgáltatás (mint ahogy eredetileg alapból)Milyen beállítást kellene megcsinálnom, hogy működjön?
Köszönöm előre is!
MZ
-
-
tylerddd
veterán
válasz
Scrake^;DD #60250 üzenetére
Itt egy kis szemléltetés Bferibörs leírásához. Az első a "darab" hónap, aztán jött 3 hónap 5520, de én a 3. és 4. hónapban kiléptem a keretből és ezután kezdték el a vásárláskor kifizetett összeget levonogatni, így lett 3771, amikor kereten belül maradtam.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Scrake^;DD #60250 üzenetére
De,kivéve az első tört hónapot ( ez pár napot és párszáz Ft-os számlát jelent) , utána 3 hónapig 5500 Ft ( ha nem küldesz sms-t és nem léped át az 50 perc lebeszélhetőséget).
A 4. Hónaptól levonják a szerződéskötéskor befizetett előlegből a beszélgetésre adott 50 petc árát ami kb.1700 Ft ( ha többet beszélsz mint 50 perc akkor többet vonnak le,ahány Ft-ért beszéltél annyit.) Ha elfogy a befizetett előleg onnantól megint az 5500 Ft- ot fizeted .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest