-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most kipróbáltam, matricát SMS-ben lehet vsárolni az univerzális egyenleg terhére. Az SMS-t nem küldtem el, de a lottós/totós üzenetből kiindulva magától elküldi az SMS-t, ha jól sejtem.
Az univerzális egyenleg a "különleges", nem a sima, mert a feltöltés módja határozza meg, melyikre kerül a pénz -ezért linkeltem a Telenor oldalán az infót.
A különbség az, hogy a "sima" egyenlegből lehet telefonálni, de vásárolni nem, az univerzálisból lehet telefonálni és vásárolni is. -
Én számlásként mindig is tudtam ilyeneket, szerintem ez inkább azon múlik feltöltősként, hogy a " sima" egyenlegedre töltesz vagy az univerzálisra.
-
Somatom
veterán
Csütörtökön kell vennem pályamatricát. Megpróbálom Wallet -tel, feltöltősként. Azt viszont még mindíg nem tudom, hogy hogyan tudom Wallet -ből, kártyával kifizetni a flottás számlát. Hab a tortán, hogy egy gyári ROM bug miatt megszűnt az 1 -es sloton a 2G, 3G. Csak 4G van. Ezért, most abban van a flottás net, hogy a másikon elérhető legyek GSM -en. Így viszont nem látja a Wallet azt a számot, és persze SMS -t sem tud fogadni. Ó, miért is nem tudok ilyenkor összefutni a ROM készítőjével! Még a mentőben is ütném.
-
Somatom
veterán
Mármint úgy értve, hogy a meglévő egyenleg terhére lehetőség szűnt meg. Én most a feltöltőssel vagyok a Walleten, és bár nem vittem végig, de kártyaregisztrálás után nálam aktív az egyenlegfeltöltés, és a pályamatrica opció is. Ha nem használhatnák feltöltősök, akkor minek van benne egyenlegfeltöltés opció?
-
rgeorge
addikt
Átkerült (jó rég) a Telenor Wallet-be a többi hasonló szolgáltatással együtt (parkolás, lottó stb.).
-
wetomi
aktív tag
Ez egy egyszerű biztonsági hitelesítés.
A lányom telefonjában van egy feltöltős kártya, és arra néznék rá néha, meg vásárolnék az egyenlegéből.
Látod, ezt a rendszer nem tudja eldönteni, hogy jóhiszeműen az Apuka csinálja ezt, vagy éppen visszaélés történik mert pl. kártyacsere történt két telefon között. Bezzeg ha éppen ezért vásárolna pl a szomszéd a te előfizetésedre, akkor meg menne a hiszti, hogy szemét szolgáltató, szar az alkalmazása meg hasonlók.
De csinálj egy állandó ügyfél szintű MyTelenor regisztrációt és webes felületen hozzá fogsz férni a lányod számának adataihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest