- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Múltidőben.
Pl. a Skype, vagy az FB Messenger is azonnal célba ér, és visszajelzi, hogy olvasta a másik fél. Azzal semmit nem érsz, hogy kapsz egy kézbesítési visszaigazolást, lehet két napig rá sem néz a készülékére az illető, ezzel szemben az említett FB-s üzenetküldő pl. a megtekintést is visszaigazolja. -
válasz
bollokcs80 #58047 üzenetére
Nem tudok róla. Ami nem zárja ki, hogy lesz változás.
Figyelembe véve, higg a kártyás és az üzleti már megújult. -
bollokcs80
Korrektor
Új (üzleti) tarifacsomagokat vezet be a Telenor.
Viktor0610: Lakosságiban nem lesz valami hasonló?!
Az mindenesetre pozitív, hogy most már szabadon és ingyen lehet váltani a csomagok között.
-
asdf_
veterán
válasz
#77081088 #58040 üzenetére
Az adásvételivel te vagy a telefon tulajdonosa, a jótállási és szavatossági jogok ezzel az eredeti vevőről átszálltak rád, így a telefont/cserekészüléket/csereigazolásra járó készüléket ki KELL adniuk neked.
Persze, ha az eladó nevén lett leadva a készülék javításra, ez nem segít, csak akkor, ha a tieden futott a történet. Előbbii esetben gondolom egy meghatalmazás lesz a megoldás. -
törölt tag
Sziasztok!
Garanciális ügyintézésben kérek segítséget!
Vettem magánszemélytől egy készüléket,ami sajnos gariztatni kellett. Szervíz bevette a telefont,adott csere utalványt. Telenor üzletben viszont nem véglegesítik a cserét,mert nem én vettem a telefont,csak a vevő-előfizetőnek adják oda. Ez kicsit nehézkes,mert az eladó budapesti,én Debrecenben lakom. Eszembe jutott,hogy esetleg felhívom a tulajt,beazonosítja magát stb,bármit amit kér az ügyintéző,de csak telefonon.Így elkerülnénk hogy utazni kelljen akár nekem vagy az eladónak. Telenor elfogadná ezt a megoldást? Véleményeket kérhetek erről?
Köszönöm! -
GEIL
addikt
válasz
bollokcs80 #58032 üzenetére
Mobilinternet "világában" már az sms nagyon háttérbe került szerintem........nekem röhej de az éves sms forgalmam az 5-10 db maximum.......10 éve meg kb 200 db / hó felett jártam.....20 éve meg kb 600 db / hó volt.......amikor az ékezetek miatt 2 sms ben küldte el az üzenetet áhhh...de gáz volt....gyűlöltem.
-
Syl
nagyúr
válasz
bollokcs80 #58032 üzenetére
Szomorú, hogy 20 éve a Westel legolcsóbb díjcsomagjában (Szervusz) is volt 20 db ingyenes SMS, a Telenornál meg ma egy darab se
-
-
bul07
nagyúr
válasz
lugosi #58029 üzenetére
SMS a világon a legjobb dolog, nem kell hozzá nett hogy megkapja, és le se tudja tagadni hogy nem kapta meg
Én havonta több százat sms-t küldökPersze hozzátartozik hogy én olyan flottába vagyok ahol a hívás és a sms is ingyenes mindez 2200Ft-ért, nem publikus flotta helyi önkormányzatos, és ahogy hallom van olyan önkormányzati flotta ami ennél is jobb, olcsóbb és 1GB-nál több netet ad
-
válasz
enginev3.0 #58017 üzenetére
Sms-ért külön pénzt kérni egy 10k+áfás csomagnál, hát merész.
Szerk.: igen, 2018-ban még használnak az emberek sms-t, főleg céges használatra, egy híváselutasítást pl nem lehet messengeren elküldeni. -
phobos86
csendes tag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy a huawei b525-öt összekötöttem pcvel és a routeren villog a pc ikon? Van mikor világít folyamatosan de csak pár másodpercig, aztán villog tovább.
-
Márton
nagyúr
nekem is gond van a Mytelenor, Mo. appal.
Galax S7-en nem indul. Odáig már egyszer eljutottam, h beírtam a jelszót, elfogadtam a felh.feltételeket és bumm, kidobott! Az alkalmazás leállt. Nem rootolt készülék, android 7, van hely a memón.
Újratelepítés megvolt.
Egyéb ötlet? -
Somatom
veterán
válasz
enginev3.0 #58017 üzenetére
Tegyük hozzá azt az "apróságot", hogy nem lakossági, hanem üzleti tarifákról van szó!
-
enginev3.0
félisten
-
rayman2006
tag
válasz
rayman2006 #58015 üzenetére
-
rayman2006
tag
Sziasztok.
Huawei B525 router-hez milyen külső LTE antennát ajánlatok Telenor nethez
Pl:innen 1 vagy 2?
Mennyire növelheti a sebességet kb külső antenna?
Köszönöm. -
bul07
nagyúr
válasz
#45553408 #58012 üzenetére
Lehet az adott toronnyal volt gond, már ha egy helybe voltál
Nálunk a Telekom tornyával szokott gond lenni évente párszor, leghosszabb akadozás két napig tartott
Ilyenkor van térerő de hívni nem lehet , sms nem jön meg elveszik, hívó úgy hallja hogy kicsörög pedig nem -
válasz
radio100jozs #58005 üzenetére
"Amúgy itt jegyzem meg, hogy a Telekomnál pl. már alapból függetlenek a készülékek már, amit adnak."
Nálunk is van már néhány fecske, remélhetőleg idővel egyre több lesz. -
radio100jozs
őstag
-
-
ecobit
csendes tag
Sziasztok!
Telenor uzletben vasaroltam ma egy Huawei B525 4G/LTE routert.
Milyen modja van a router fuggetlenitesenek, hogy ne csak Telenor kartyaval tudjam hasznalni?
FW csere megoldja?
Koszonom szepen.
-
válasz
Statikus #57996 üzenetére
Amikor még nem volt volte a telekomnál, én úgy oldottam meg ezt a helyzetet (tudom, hülyeség, lehetett volna offline navi stb stb stb, de én szeretem a waze-t és ragaszkodok hozzá mert bevált), hogy vettem egy mifit és arról kapja a telefon a netet vezetés közben, így wifin van úgyhogy nyugodtan tudok rajta telefonálni. Elég sokat beszélek vezetés közben, mivel holtidő, így nekem ez fontos volt. Esetleg próbáld ki ezt, egy feltöltős net teljesen elég bele szerintem, lévén hogy elég kicsi a navigáció adatigénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest