- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Köszönöm, ma felhívom őket!
Befogom jelenteni.
Az üzletben azt javasolták, egy hónap mindenképp lesz plusz, így azt beszéljen le, és utána indítsam el.
Én a csomagomban levő időt soha nem beszéltem le , így ez nem érdekel.
Az viszont igen, hogy miért számláznak ki egy napért egy hónapot akár?Persze mindegy, mert nem tudnak olyan ajánlatot tenni , hogy maradjak.
Talán, ha full ingyen korlátlan minden?De akkor is csak másodlagos telefonban használnám, hiszen a hálózat használhatatlan a munkahelyemen. Ott pedig naponta minimum 8 órát tartózkodom.
Az elmenés oka is ez, nem más!
Az árak olyanok mint a másik kettőnél, így felesleges lenne egyébként a váltás.
A falunkban van képviseltet/üzlet ami nem mondható el a vodáról,sőt az upc-ről sem mert az is bezárta az üzletet nálunk, ami nem jó dolog.Viszont nekik van lefedve a 81-es ezen része, így muszáj oda kell menni .
Flotta csomag a vodafone-s lett nálunk, viszont én az upc-hez megyek ki az ő hálóját használja inkább
Olcsó, és a net korlátlan, mi elég ígéretes. Bár szerintem 2-3 giga nekem bőven elég lesz.Bocs az offért , de azért sajnálom ám a telenort, de nincs más megoldás számomra sajnos.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest