Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Köszönöm, ma felhívom őket!
Befogom jelenteni.
Az üzletben azt javasolták, egy hónap mindenképp lesz plusz, így azt beszéljen le, és utána indítsam el.
Én a csomagomban levő időt soha nem beszéltem le , így ez nem érdekel.
Az viszont igen, hogy miért számláznak ki egy napért egy hónapot akár?Persze mindegy, mert nem tudnak olyan ajánlatot tenni , hogy maradjak.
Talán, ha full ingyen korlátlan minden?De akkor is csak másodlagos telefonban használnám, hiszen a hálózat használhatatlan a munkahelyemen. Ott pedig naponta minimum 8 órát tartózkodom.
Az elmenés oka is ez, nem más!
Az árak olyanok mint a másik kettőnél, így felesleges lenne egyébként a váltás.
A falunkban van képviseltet/üzlet ami nem mondható el a vodáról,sőt az upc-ről sem mert az is bezárta az üzletet nálunk, ami nem jó dolog.Viszont nekik van lefedve a 81-es ezen része, így muszáj oda kell menni .
Flotta csomag a vodafone-s lett nálunk, viszont én az upc-hez megyek ki az ő hálóját használja inkább
Olcsó, és a net korlátlan, mi elég ígéretes. Bár szerintem 2-3 giga nekem bőven elég lesz.Bocs az offért , de azért sajnálom ám a telenort, de nincs más megoldás számomra sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest