Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pannon bácsi megszerezte nálam az eddigi legnagyobb fekete pontot a tegnapi napon.
Január 9-én kötöttem Djuice Free Generation előfizetést 2 készülékkel, aminek ugye a lényege, hogy a két szám 0Ft-ért beszél egymást között. Tegnap hozza a postás a számlát, csináltak egy 3 napos számlázási ciklust, ami 11-ével zárul. (hogy miért, vagy hogy ezt ki találja ki, arra nem tudtam rájönni) A számla végösszege 2228 Ft. Ezt már csak azért sem értettem, mert ugye az első havidíjat befizettem a szerződéskötéskor, és kizárólag az ingyen hívható számmal beszéltem a 3 nap alatt. Most regisztráltam pannonline-on (miután elmentem a pannonba ügyfélszintű jelszót igényelni), és látom, hogy az ingyen beszélést a 2 szám között csak jan 12-én aktiválták, ezért amit beszéltem szépen kiszámlázták 1 óra 55 perc hétvégi hívásként.
Kérdésem az, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Lehet-e egyáltalán? Számíthatok rá, hogy jóváírják valahogy? Mert én úgy kötöttem az előfizetést, hogy a vásárlástól kezdve ingyen beszél a 2 szám egymás közt, nem pedig rá 3 napra aktiválják.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest