- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
Sziasztok, megint van ez a 10000ft-ért használt teló beszámítás.
Erre is vonatkozik!? [link]www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Qru
MODERÁTOR
-
Szólista
senior tag
válasz Viktor0610 #3096 üzenetére
Igazad van,köszönöm. Azért nem tünt fel,mert havonta így is fizetem majd a számlát.Ha nem elég,feltöltök rá.Nekem nagyon tetszik ez az új csomag.(Limit)
Nem vagyok normális. Na és?!
-
MODERÁTOR
válasz Szólista #3095 üzenetére
Szólista:
Minekután ez nem tarifaváltás, hanem "szolgáltatásváltás".Az újgenerációs kártyás (Pannon Limit és djuice Mixer) előfizetés vásárlásakor, iletve arra való váltáskor mindenképp' szükséges a két igazolvány.
Qru:
Nem, kezesnek mindenképp' rendelkeznie kell a két igazolvánnyal (személyi + jogosítvány vagy személyi + útlevél).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
eddie1978
senior tag
Két hete rendeltem telefont (09.09.) bónuszprogramon keresztül netshopból bankártyás fizetéssel. Egy héttel utána felhívtak a 202000000-ról. Sajnos nem tudtam felvenni. Később visszahívtam őket ezen a számon. Jelszóban nem voltam biztos, ezért nem próbálkoztam. Másnapra megnéztem a jelszót, nem tudtak segíteni. Harmadnap ismét felhívtam, akkor másik ügyfélszolga volt. Ő intézkedett is, mert még aznap megadták a jövő hétfőt szállítási dátumnak. Még rá is kérdezett, hogy kifizettem-e? Semmit sem látnak?
Mint a villám, 13 nap. Bár még nem hozták ki. Hugomnak is másfél hét volt mire megjött a telefonja néhány telefonálás után. Gyalog közlekednek az információk?
Mindig ennyire gyorsak? Ami más cuccot rendeltem Angliából vagy Hong-Kong-ból napokkal később, már rég itt van a kezemben (2-5 nap). Netshopban ott van, kattintható. Ergo van raktáron. Mi tart ennyi ideig? (nem a telefon érdekel, nem vagyok oda érte, csak muszáj hogy legyen) -
Qru
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #3092 üzenetére
Eddig nem tudtam ügyet intézni a két igazolvány miatt. Most már sima ügy lesz. Remélem... Vki tud kezességet vállalni most már egy igazolvánnyal is (+lakcím kártya)?
mod: Személyi igazolvány+lakcím-re gondolok. Tehát nincs érvényes útlevél, se jogsi.
mod2: kezesség vállalás egy már meglévő előfizuhoz lenne.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz plázatitán #3089 üzenetére
Egyik szemem sír, a másik nevet amiért a Pannonnál két igazolvány szükséges előfizetés vásárlásához...
Azért sír az egyik szemem, mert sok olyan, első benyomásra jól fizetőnek tűnő ügyfél nem vehet előfizetést, akiknek szívem szerint adnék.
Ezzel szemben viszont azért nevet a másik szemem, mert így a dealereknek kevesebb lehetősége van az embereket (bocsánat a szóért) "bepalizva" megvetetni velük az előfizetést, majd lelépni az olcsón vásárolt készülékkel.Mikor a Pannon eltörölte a második igazolvány szükségességét, rengetegszer hoztak be az utcáról olyan embereket, akik azt sem tudták, mit vesznek, csak aláírták a szerződést, mert a dealer adott nekik pár ezer forintot...
Xiaomi 13T
-
plázatitán
csendes tag
Szerintem te a kártyás dokumentumokat olvastad el, de alapjában véve vissza mehetsz reklamálni csak nem érsz el vele semmit. Az ügyintézőknek ha ez van kiadva akkor nem igazán tudsz tenni ellene. Több fórum is jelezte már a Pannonnak a papír problémákat de nem történt semmi. Ha van valaki aki érted kezességet vállal és neki meg vannak a papírjai, tudsz vásárolni úgy is az Internetet.
-
megyeri
tag
T-Mobile-nál tőlem csak személyit+lakcímkártyát és adókártyát kértek. TB kártya is jó lett volna, de azon úgy el volt maszatolódva a száma, hogy inkább az adókártyát kérték el. Ha nem oldódik meg a dolog, de van adó- vagy TB kártyád, próbálkozz a T-nél... Bocsi, hogy idepiszkítottam a Pannon topikba!
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok,
tegnap szerettem volna a pécsi Pannon bemutatóteremben egy 5 GB-os mobilnet csomagot rendelni, de az ügyintéző visszadobta az igénylésemet, mondván, kettő darab fényképes igazolvány szükséges hozzá, saját szavaival : személyi + útlevél vagy személyi + jogosítvány. Az útlevelem jelen pillanatban az ország másik felén van, jogsim meg nincs.
Viszont ma utánanéztem a szeptember 2. óta érvényes Pannon ÁSZF-ben, hogy konkrétan milyen okmányok szükségesesek számlás előfizetés létesítéséhez:
25. SZEMÉLYAZONOSÍTÓ OKMÁNY: A Szolgáltató az Előfizetők, illetve az előfizetések
ügyében eljárni jogosultak azonosítása céljából a következő okmányok valamelyikének
bemutatását kéri:
· régi típusú személyi igazolvány, vagy új típusú személyi igazolvány és lakcímkártya,
vagy
· új típusú jogosítvány és lakcímkártya, vagy
· útlevél és lakcímkártya.Itt pedig szó sincs arról, hogy a fenti 2 kombináció közül kellene valamelyik (személyim + lakcímkártyám megvan). Szerintetek menjek be ezzel reklamálni hozzájuk ?
Volt valakinek hasonló tapasztalata/tud valaki infót adni erről ?Előre is köszi
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
TiMoN
senior tag
Ügyes a pannon, nemrég vettem uj telefont előfiztéseimre. (2)
Kaptam 2db simkártyát is csak nem tudom mit kezdjek vele?! Eladni ugye nem lehet. Max lebeszélem és eldobom, de érdekesen emeli a kártyatulajdonosok számát a pannon..Ajándéknak amit 2-3 héttel rá kaptam annak viszont kifejezetten örültem és hasznát is láttam. (Vezetéknélküli headset)
-TiMoN-
-
MODERÁTOR
-
pgyafi
csendes tag
válasz Zoli bácsi #3074 üzenetére
10eFt fölött ingyenes a szállítás. Viszont otthon ülhetsz 8-16ig és csak neked adják oda az árut, másnak nem.
-
norbert999
aktív tag
Köszönöm!
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #3075 üzenetére
Mégsem rendeltem 5000-ás Nokiát. Bevittem a használt telefonokkal is foglalkozó üzletbe a legtöbbször fiókban porosodó 3110c-t, ráfizettem az 5000 árát, és kihoztam egy 3120C-t praktikum kártyás csomagban. Egy kicsit többet tud mint az 5000 De a legfontosabb, hogy nem olyan torz a hangszórója mint a régebbi Nokiájé.
-
Gigant12
csendes tag
válasz Viktor0610 #3080 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget.
-
MODERÁTOR
norbert999:
A CSV fájl magyar megnevezése a "vesszővel elválasztott változók". Ez egy Excel által ismert formátum, abba töltsd be.
Most néztem meg, nálam is így van. Gondolom, a Pannon egyik "csodálatos" újítása.Gigant12:
A Bónusz Program keretében beszélgetési kedvezményt tudsz vásárolni, ezeket a perceket (25, 50, stb.) hálózaton belül tudod felhasználni, a havidíjban foglalt percek "előtt". A havidíjad nem lesz kevesebb nulla forgalom mellett.
A 3G-kedvezmény a Bónusz Program vásárlásokra is vonatkozik.
Az E65 egy felső-középkategóriás Symbian rendszerű készülék (sokkal jobban személyreszabható), míg a 3120 egy "sima" alsó-középkategóriás telefon. Egyértelműen az E65 a jobb, főleg azonos ár mellett.Xiaomi 13T
-
norbert999
aktív tag
Üdv!
Most nézem, hogy nem is kérdeztem, talán azért nem jött semmiféle válasz a topicról.
Azt kérdezném az utóbbi hozzászólásommal kapcsolatban, hogy tud-e valaki informálni ezzel kapcsolatosan (hívásrészletező)?
Előre is köszönöm! -
Gigant12
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a hűség szerződés lejárta után amennyiben a bonusz programban a kedvezményes beszélgetést választom, akkor ez hogy néz ki konkrétan egy P60-as előfizetésre? A havi díjból vonnak le pl. 20%-ot, mondván azt mindig kiszámlázzák, ha 0 percet beszélek akkor is, vagy csak ha forgalom van a kártyán akkor lessz kevesebb a díj?
Más...
Bónusz programban vásárolhatok-e 3G telcsit 10eFt-tal olcsóbban?Mit gondolnak a hozzáértők, egy Nokia E65 vagy egy 3120c lehet kedvezőbb választás, ha kb mindkettő ugyanolyan árban van?
Köszönettel: Gigant
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Viktor0610 #3075 üzenetére
Egy kérdésem lenne, mivel lusta vagyok ASZF-et olvasni:
az sms Non-stop megrendelése esetén az egy hó ingyenes használat után le lehet mondani a szolgáltatást? Azaz: élősködhetek egy hónapig a pannonon ingyen?"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #3074 üzenetére
A hozzá adott számra vonatkozik a hűségszerződés, ami annyiból áll, hogy egy éven át nem viheted másik szolgáltatóhoz a készülékkel vásárolt számot. Amennyiben lebeszéled, majd eldobod, semmi gondod nem lehet belőle.
Van szállítási költség. A pontos összegét nem tudom, de egy oktatáson azt mondta az előadó, hogy ennek kompenzálására az 5% kedvezmény, szóval valami hasonló összeg lehet.Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
Egy netes hirdetésre kattintva jutottam a Pannon Djuice oldalára. Nézem, Nokia 5000-t hirdetnek 11980 ft-ért Netshop kedvezménnyel, kártyás20 csomagban. Nekem előfizus számom van, csak a teló kellene úgyis. Ennyit adnék ezért a telóért, tetszik a vékonysága. CSak nekem nem tiszta a dolog. Apróbetűs részben ez áll:
"kártyás és új generációs kártyás előfizetés esetében pedig 12 hónapig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Pannon által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot."
Ezt nem értem, egy kártyás szerződést nem is lehet lemondani, ha nem töltök rá, lejár..Vagy nem?
Most akkor rendelhetek a Netshopból ilyen akciós Nokiát, és azt házhoz hozzák valamikor? Egyéb költség tevődik rá (szállítás)? A vele kapott számot elsüllyeszthetem a fiók aljára, nem kell töltögetni ugye?
JA, az akció: [link] -
Landsmann
addikt
válasz RexpecT #3071 üzenetére
Nem küldenek levelet. Lejár a hűséged és kész. Minden megy tovább, csak azután már ha akarod, következmények nélkül felmondhatod az előfizetést, vagy vásárolhatsz készüléket újabb hűségszerződéssel a régi számodhoz, tehát úgy SIM nélkül csak készüléket.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
RexpecT
addikt
Februárban lejár a 2 éves hűégem előtte küldenek levelet,hogy meg akarom e hosszabbítani a szerződést vagy hogy működik ez?
-
Carpio
tag
Oly sok évi hűség után ma átpártoltam más szolgáltatóhoz.
Sajnálom, mert nagyon sokáig a Pannon volt a legjobb szolgáltató, de ma már nem jobb, mint bármelyik másik. Még a 20-as számom sem tartottam meg.
ViszlátA legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
norbert999
aktív tag
Üdv!
Már 6 azaz hat napja írtam egy mailt az ügyfélszolgálatnak, és semmi válasz.
Azért írtam, mert az utóbbi 1-2 hónapban nem a megszokott elektronikus hívásrészletező jelenik meg, amikor megnézem, hanem mindenféle kettőskeresztek, meg különféle számkombinációk, amit nem tudok értelmesnek nevezni.
Azt kérdeztem, hogy mi történt?
Mit tehetek, hogy újra a megrendelt(díjtalan) szolgáltatást kapjam?
Mi az a "CALLINFO.csv" fájl?Válasz még nem érkezett, ezért próbálkozom egy fórumon választ kapni, szerintem itt több sikerrel járok (sajnos).
Mi lett (lesz) veled PANNON? -
-
g0dl
addikt
Hogyan lehet a 1220-on műszaki (mobilinternet eszközzel kapcsolatos) segítséget nyújtó ügyfélszolgálatoshoz jutni?
-
Qru
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
Csütörtök óta nincs cellainfó nálunk. Szóültam az ügyfélszolgálatnak, ránéztek a hálózatra, azt mondják minden rendben. Azóta sincs cellainfó egy készüléken sem. Nem az első eset, csak akkor tényleg meg is csinálták, nem úgy mint most, hogy gyakorlatilag az embert nézik hülyének a sok bugyuta kérdéseikkel.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
megyeri
tag
Talán csak a cellával volt gond, és mivel a haverod SIM-je a te (ezek szerint független) telódban ugyancsak a T hálózatra jelentkezett fel, ezért működött. Miután "elindultál a Pannonhoz" áttérhettél egy másik cellára, így a várakozó SMS egyből lement, és ennyi. Szerintem nem a SIM-eddel volt gond, hanem a hálózattal...
-
Qru
MODERÁTOR
Tnap érdekes jelenség tanuja voltam. A belvárosban egyszer csak hipp-hopp elment a térerőm. Havernál full térerő volt (igaz ő Westel-es). Hálózat választáskor megtalálta a Pannont a telefonom de nem tudtam felcsatlakozni a hálózatra. Teló ujra indít semmi, 0 térerő. Teló ismét kikapcs, aksi kikap. Várok kis időt, újra bekapcs semmi, 0 térerő. 1220-at próbálom, hátha csak a teló szórakozik, hálózat nem elérhető. Haverral felhívatom magam, értelem szerűen nem tudott hívni.
Ok, kártya ki, haver sim-je be, full térerő. Ok, a telóm jó. Sim-emet vissza teszem semmi, 0 térerő. Elindulok a Pannonhoz, mondom cserés a SIM, volt már ilyen. Erre kapok egy sms-t (meg lepődtem, mert ugye nem számítottam ilyenre ezek után). Nézem full térerő. Egy idő után magától helyre jött a térerővesztés.Ez volt tnap délután, azóta frankón megy a masina. Ilyenkor lehet kérni SIM kártya cserét ingyenesen?
#nincsbennetarcsi
-
myk74
senior tag
-
MODERÁTOR
-
myk74
senior tag
Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki(talán Viktor szaki) hogy nokia E66 lesz-e a pannonnál?Nincs kéz Nincs csoki!
-
MODERÁTOR
Így van, meg a 1220 1-es, 0-ás gombbal az ügyintéző is. Az általam ajánlott megoldás Pannon hálózatból díjmentes.
(A 06 20 2000000 is teljesen megfelelő, én azt "sürgős esetekben", illetve másik szolgáltatótól kezdeményezett hívás esetén szoktam javasolni/használni.)
Xiaomi 13T
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Nekem olyan kérdésem van... hogy régebben volt online "hűség kiszámoló", meg telefonon is le lehetett kérdezni h hogyan állunk... nos egyiket se találom... és mivel haldoklik a telóm és már 2 év is eltelt, vennék egy újat...
Lusta vagyok várni 1 órát h sorra kerüljek az üzletben... szóval nem lehet már csak úgy lekérdezni?!
ui: pannononline, se írja ki nekem, de sztem az bugos... mindig azt íja h jogosulatlan vagyok reá... pedig vmikor tavaly már kaptam olyat levélben, h havi 25 percet beszélhetek 1 évig... mert olyan hűséges vagyok, csak akkor nem éltem vele!
Azóta már csak vehetnék telefont is....vagy most mivan ezzel a pannon hűséggel?!
Köszi...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
myk74
senior tag
Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki(talán Viktor szaki) hogy nokia E66 lesz-e a pannonnál?Nincs kéz Nincs csoki!
-
MODERÁTOR
-
86forever
csendes tag
Tisztelt Viktor!
Sajnos a pannonos simkártyám a telefonommal eggyütt elveszett.
A kérdésem az lenne hogy új kártyás készülék vásárlása esetén mekkora plussz
költséget jelentene,ha az elveszett simkártyához tartozó telefonszámmal kérném az
uj simkártyát. -
törölt tag
Szia Viktor
megtudnád nézni, hogy nálatok a boltban lehet-e most kapni SE C702-es mobilt? (előfizetéssel)
THX
-
lantika
tag
9 évig voltam pannonos,de amióta ez a kék logójuk lett erőteljes hanyattlásnak indultak igen sok téren. most a piros szolgáltatónál próbálkozom,hátha az jobb. sajnálom,hogy így jött össze...
[lantika]
-
krystman
őstag
válasz Viktor0610 #3050 üzenetére
Helló! Sajnos nem. Akkor is az jön vissza, hogy nem létezik ez a cím. Ma 3x hívtam ebben az ügyben a Pannont. Fura. De, úgy működött a E-mail stúdió, hogy nem volt megrendelve a szolgáltatás. Miután aktíváltak, nem történt változás. Ez után még hívtam, azt mondták, hogy a szolgáltatás nem aktív, viszont be is tudtam lépni, és ott volt a megrendelt szolgáltatások közt is. Volt, hogy újra indítottak az egész szolgáltatást, le utánna újra aktívalták, és továbbra is megmaradtak a mail címeim. És a levelek. De, ez után is megmaradt a hiba. Most, kértem hogy teljesen mondják le, úgy, hogy minden törlődjön belőle, még az e-mail címek is. Szóval fogalmam sincs mit lehetne tenni. Esetleg reggel újra aktívaltatom. Hát ha jó lesz. De, ahogy most megszűnt, még így is elérhetőek a mailok a e-mail stúdióba. Viszont, már legalább a mail címek már törlődtek amiket csináltam. Ilyennel még nem találkoztam.
-
MODERÁTOR
-
krystman
őstag
Üdv! Van valami ésszerű magyarázat arra, hogy a Pannonos címemről tudok mail küldeni, meg is kapja a címzett, viszont ha más küld nekem, azt már nem kapom meg. Egyszerűen az jön vissza, hogy nincs, nem létezik ilyen e-mail cím. Ez a Mail-Daimon vagy mi jön vissza. Pedig meg van rendelve a e-mail stúdió.
-
MODERÁTOR
válasz Mulderpapa #3047 üzenetére
Gondolom, a weblapot szerkesztő nem ismerte egyik típust sem, aztán csak "ráguglizott" a 3120-ra...
Xiaomi 13T
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz Depression #3046 üzenetére
Szokott ilyennel kedveskedni a Pannon.
A # 3045-ös hozzászólásban lévő linket, már kijavították.
Aki lemaradt volna róla, csak annyi volt, hogy a Nokia 3120c képéhez a régi 3120-ast rakták be.Szerintem egy ilyen szolgáltatónál már gáz egy kicsit.(ég és föld a két telefon és még csak nem is hasonlítanak egymásra)"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Depression
veterán
Van egy másodkártyám (praktikum), amit a barátnőmtől kaptam, családi csomaggal. Másra nem is használom, csak vele beszélek róla.
Most úgy 3-4 hónap után, hírtelen kaptam egy sms-t, hogy 'ingyenes hét, jóváírás 207 Ft' tehát a havidíj kb. negyedét jóváírták.
Szép magyarosan:'remélem nem bug, hanem feature'
Jól esett.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Mulderpapa
aktív tag
Ez kicsit durva.
Inkább nem is írok semmit..."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
mammut
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2988 üzenetére
Természetesen megoldható, hogy csak egy számon hosszíbbítasz hűségidőt, ebben az esetben a többin megmarad a kedvezmény, a számok bármikor visszamondhatóak (feltéve, hogy nem kötöttél rájuk keretszerződést, de ez egy másik dolog).
Köszi, elnézést rég néztem be ide. Erre gondoltam, hátha van olyan hogy a több számból csak 1-re hosszabbítunk hűségszerződéssel, de ahogy időközben belegondoltam, a többin se fogjuk felmondani a jövőben sem, mert teljesen elégedettek vagyunk a pannonnal.
Csak most feleslegesen nem akarok pl magamnak is venni egy új telefont, amikor nincs rá szükség. Majd ha a mostani nem lesz már megfelelő, vagy elromlik, mint az előző, akkor veszem igénybe a kedvezményt. Akinek meg tönkrement a készüléke, vagy legalábbis a végét járja, annak pótoljuk. -
Ramius
őstag
Köszi a tanácsokat.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Landsmann
addikt
válasz bonaparte77 #3034 üzenetére
Én erre azt mondom, aki saját nevére nem mer venni SIM-et, az eleve rosszban sántikál. Merthát ha nincs takargatni valója, miért ne adná a nevét az ügylethez? Sokkal olcsóbban kéz alól sem tudja megvenni, aztán meg mégh ott van az is, hogy esetleg nem kapja meg hozzá a PIn és PUK kódokat, esetleg az előző tulaj a PIN-t megváltoztatta.
Szóval én nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor valkinek előnyösebb kéz alól venni SIM-et, mint bemenni egy boltba és megvenni ott, hacsak eleve nem azért akarja venni, mert rossz szándékai lehetnek vele.
Az is igaz viszont, hogy fölösleges 8-10 SIM-et fenntartani, amikor nincs használva. Így aztán marad az eladás (vad idegennek) esetleg valami ismerősnek, rokonnak neki adva, hogy ne a fiók mélyén, majd a kukában végezze a kártya.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Szólista
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Szólista #3037 üzenetére
Szólista:
Azért nem tudsz váltani, mert a két csomag nem azonos szolgáltatás alá tartozik. Ez csak Pannon üzletben elvégezhető folyamat.Ramius:
Én is azt javasoltam, mint bonaparte77.bonaparte77:
Amennyiben valami gond van, mindenképp' azt veszik elő, akinek a nevén van a kártya. Persze, ha tartasz a lehetséges problámáktól, egy egyszerű adásvételi szerződéssel "megvédheted" magad.lancika:
Akkor már mindegy, mert a szolgáltatás ekkor már törlésre kerül (elegendő egyenleg híján). Ez esetben csak újramegrendelni tudod a szolgáltatást."És van átverés? Mert vitamaxxal a hasonló készülékek kb 10e ft-tal drágábbak."
Ezt remélem, nem gondoltad komolyan... Egy feltöltőkártyás csomagban mi lehetne az átverés?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Szólista
senior tag
Meglepödve láttam,hogy Pannon50-s csomagról nem lehet átváltani a Limit csomagra.
Legalábbis a PannOnline-n nem lehet,ez létezik? Ha igen akkor,miként lehetne megoldani,hogy megmaradjon a mostani számom a Limit csomagban? Szimpatikusabb,hogy beszéd- és adatforgalomra egyaránt felhasználható a havi keret.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
bonaparte77
csendes tag
Ezzel most lehet Viktor (illetőleg a pannon) üzletét rontom, de:
most előfizetés -----> prepaid (ingyenes, kivéve egy 3000s praktikum kártya amit rá kell tölteni)
ha 1 évnél tovább vagy külföldön -----> még 1 min 3000s praktikum kártya rátölt
visszajövetelkor prepaid -----> előfizetés (ingyenes, a kártyán lévő egyenleget az előfizetéshez jóváírják)A számod végig változatlan lesz.
Nem tom a felfüggesztés/szüneteltetés havi díja mennyi, de sztem ezzel jobban jársz így.
-
Ramius
őstag
Viktor van egy kérdésem:
Felmerült egy halvány lehetőség, hogy kimegyek egy időre külföldre. Van-e rá mód, hogy felfüggesszem az előfizetésemet erre az időre? 2,5 éve van meg ez a számom, és ha hazajövök szeretném tovább használni, addig viszont nem szeretném a számlát fizetni fölöslegesen. Egyéb ötlet is érdekel persze
Köszi.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bonaparte77
csendes tag
Viktor:
mennyire biztonságos a pannonos prepaid kártyák eladása? úgy értem, itthon csak függetlenül vagy kártyásan szoktunk mobilokat venni, és fennmaradt egy csomó pannon praktikum sim, amiről lebeszéljük a 900 ftot és megy a fiókba. néztem itt az aprón van olyan rovat h sim kártyák, ahol némi pénzmagért el lehetne őket sózni
No mármost nekem az a kérdésem, h miután én használtan továbbadtam a simet, kit terhel a vele kapcsolatos felelősség. Ha teszemazt mondjuk 1,5 év múlva horrible dictu bcs elkövetéséhez használta vki az addigra sokad kézen átment simet, akkor is engem fognak érte elővenni?
Adásvételit íratni 500-1000 ftos tételeknél meg enyhén szólva röhejes kategória lenne. -
lancika
tag
válasz Viktor0610 #3027 üzenetére
Köszönöm!
És ha a fordulónap után töltöm csak fel a kártyát, akkor újból élni fog a szolgáltatás? Mert csak időszakosan lenne rá szükségem.
És van átverés? Mert vitamaxxal a hasonló készülékek kb 10e ft-tal drágábbak. -
törölt tag
válasz Viktor0610 #3031 üzenetére
mit küldjek el pü-ben?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #3029 üzenetére
akkor lehet ezért fogyott le a gyerek egyenlege ilyen hamar nem is az emelt díjas sms-miatt
ezt minden hónapban vonják?de miért számláznak 07.20 időszakot az augusztusban megkötött szerződésekre
ráadásul a fizetési határidőnek 07.20. van megadva[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
szia Viktor
kaptam a pannontól egy számlát 1000 Ft-ról de nem kaptam hozzá csekket
a számlázási időszak 07.20.-tól 07.20.-ig
a szerződést 08.02.-án kötöttem meg akkor váltottam praktikumról limitre
mi ilyenkor a teendőüdv Zoltán
-
MODERÁTOR
-
lancika
tag
"PCMCIA adatkártya – Praktikum Expressz adat előfizetéssel, Mobil Internet 5 GB csomaggal!
* A csomag ára 2008. augusztus 18-ától a készlet erejéig 12 990 Ft.
* Az első havi internethasználati díjat a csomag tartalmazza, ezután a havidíj bruttó 5 990 Ft.
* A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kB-ként 0,12 Ft.
"Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ezt hogy kell értelmezni? Ez egy feltöltőkártyás csomag, amit ha újra feltöltök 1 hónap után akkor tudom használni a netet, vagy egy rendszeres havi számlákat küldő előfizetés? -
-
bonaparte77
csendes tag
válasz Skynet258 #3023 üzenetére
Abban egyetértek, h a csoportos beszedési egy katasztrófa
De konkrétan a pannont illetően ATM-nél befizethető a számla, a tranzakció nem igényel több szaktudást mint a kp felvétele, csak más gombot kell megnyomni. Aki itthon legálisan munkát vállal, vagy egyetemen, főiskolán hallgató, annak 90+%-ban van bankszámlája és alap szintű bankkártyája. Megjelenik egy összeg, ami a papír számlán is van, aztán YEA meg NAY gombra lehet rátenyerelni. Semmi sem történik automatikusan
Internetes fizetésnél ugyanez, noha interneten tényleg csak a töredék szokott vásárolni.
Ha meg hibás összegű a számla, akkor a csekknél is verni kell az asztalt.
Csoportossal nem szabad fizetni, az fix, azt én is tartom.Igazából az volt a riportban kategóriás h a posta embere úgy állította be ezt az őskőkori lassú és méregdrága technológiát, mintha vmi Szt. Grál lenne -----> mint írtam féltik a pozícióikat minden téren, mivel "szolgáltatásaik" színvonala közismert.
Amúgy az egész onnan indult, h itt ezen a topicon Viktor felhívta a figyelmet a dologra, én nyugtáztam, aztán eltévedtem a t******l fórum pannon topicjába ahol szabályos hisztéria folyt ezen a 120 fton. Erre válaszul írtam ide h a feltöltős machinálás sokkal inkorrektebb volt, most meg kis followupot, hátha vkit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Viktor0610 #3021 üzenetére
Hát, ez szomorú... na mindegy is, legalább addigra lejjebb megy az Omnia ára
bonaparte77:igazából én is kérdeztem barátnőmet, miért nem fizetünk beszedési megbízással, le van szarva az a hülye csekk. Aztán elmagyarázta, hogy rengetegszer vannak olyan csekkek, amik problémásak - jogtalanul több pénzt kérnek például, vagy szarul van elszámolva az egész. Ha csekked van, könnyebb ezt kiszúrni, és telefonálni nekik, hogy anyátokbanemjártatokmatekravazz, ez esetben ugye a pénz még nálunk, és csak a javított összeget fizetjük be.
Ha online megy, akkor meg lehet többet kéne szórakozni, megértetni, meg úgy egyáltalán.
Szóval nálunk ezért van még csekkes történet. Ha végre megtanulnának számolni egyes helyeken, és nem próbálkoznának be, akkor az online megoldás szerintem is jobb.
Ezzel is óvjuk a fákat, a bambuszokat meg a koalákat, meg minden.Megjegyezném, fentiek a Pannonra nem igazak, legalábbis nekem még nem volt gondom velük.
-
bonaparte77
csendes tag
Ha vkit érdekel:
az állami tvben most volt vmi beszélgetős műsörben erről a csekk műbalhéról szó.
A rengeteg bullshit mellett beszéltek egy fogyasztóvédelmes főemberrel, aki annyit mondott, h a szolgáltatók meg lesznek keresve, és ha még ígyis fenntartják, akkor el lesz gondolkozva h jogi útra legyen e terelve a dolog (én meg meg leszek verve Grétsy prof által )
Szóval ha valaki ki nem állhatja ezt a díjat, akkor lehet "szerencséje lesz" és megszűnik.A bullshitek bullshite a Magyar Posta embere volt, aki kifejtette h "kampányokat fognak indítani a közeljövőben a sárga csekk intenzívebb használata érdekében"
Amúgy tisztára vicces volt h kb erre szűkítették le a dolgot h a Magasságos Csekk, ami jó, gyors, kényelmes, ütemezhető vele a fizetés etc. vs. (kimondatlanul) a tényleg katasztrofális csoportos beszedési, mintha más nem is létezne.
Esküszöm legszebb álmom válna valóra ha a 201x-ben esedékes postaliberalizáció úgy söpörné el ezt a céget a piacról, mint Katrina hurrikán a Polski fiatot. De sajnos csalódni fogok....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Skynet258
veterán
válasz Viktor0610 #3019 üzenetére
Nos, igazság szerint nem tudom pontosan, hogyan zajlott a vásárlás, mert a barátnőm vette, amíg én dolgoztam Megkötötte a szerződést, és vett egy U600-ast, amire kifizetett 50k forintot (mondtam neki, hogy részletre vegye, aztán fizetem, de nőknek beszélhet az ember... ).
Tehát a havi számlám alapja az 2k körüli (pannon 60 vagy mi), a telcsi pedig ki lett fizetve abban a percben.Így szerinted melyik opció vonatkozhat rám?
-
MODERÁTOR
-
Skynet258
veterán
válasz Viktor0610 #3017 üzenetére
Akkor mondják azt, ne a mostanság divatos környezetvédelem mögé bújjanak - amivel egyébként semmi kifogásom, csak az a baj, hogy marketingfogássá avanzsálódott az egész, ahelyett, hogy mondjuk tarkón lőnénk a bálnavadászokat (de ez nem eme topik témája igazából)
Tehát a vásárlástól számított 22 hónapig nem cserélhetem le a telcsimet (mármint ebben az előfizetési ciklusban). Ez akkor is fennáll, ha nem vettem igénybe semmilyen kedvezményt, hanem a szerződéskötéskor egyösszegben kifizettem a telefonom? Tehát ahhoz kötődően nincs semmilyen költség, csak a telefonszámlámat kell fizetnem.
-
MODERÁTOR
válasz Skynet258 #3016 üzenetére
1. Leadod szelektív-hulladékgyűjtőben, illetve áttérsz csoportos beszedési megbízásra.
Persze, amennyire emlékszem, a lap akkor is teljes lesz, csak az alsó részénm nem csekk lesz, hanem üresen marad...
(Szerintem a postai befizetésről szeretnék leszoktatni az embereket, mert azok sokáig "ülnek" a pénzen.)2. Minimum 22 hónapnak szükséges eltelnie a vásárlástól az újabb készülék megvétele előtt. Korábban nincs lehetőség a Bónusz Programban részt venni.
Xiaomi 13T
-
Skynet258
veterán
Üdv néktek felebarátaim!
Gyors kérdésem lenne csupán - bár, ha már itt vagyok, akkor legyen kettő
1. Látom van itt valami 120-ft-os plusz költség, ha az ember csekken fizet. Környezetvédelem meg minden, ez jó dolog. Egyet nem értek: nekem alapból jön a csekk minden hónapba, de olvasom, hogyha azt a csekket kidobom, és befizetem online (átutalással pl.), akkor ez a 120 forint mint olyan, nem fog nekem költségként megjelenni a következő számlán.
Ez így oké, akkor fizetem átutalással... azonban azt még mindig nem értem igazából, hogy ebben hol a környezetvédelem, hisz a csekket ugyanúgy kinyomtatják, elküldik nekem, maximum én fogom, és kidobom a kukába. Most én vagyok értetlen, és félreinformálódtam, vagy a Pannonnál dolgozik kevés greenpeace-es...?2. Közeljövőben tervezem lecserélni U600-as szerkentyűmet egy Omniára (feltéve, ha ez megjelenik a Pannon kínálatában, ugyebár... ). A 2 éves hűségből még van cirka 11 hónap, tehát félidőnél járok. Ha - teszem azt - 2 hónap múlva szeretnék venni egy készüléket, akkor hogy alakulnak a lehetőségeim? Meghosszabbodik a jelenlegi előfizum újabb 2 évvel (plusz gondolom a maradék hónapok), és ugyanúgy vehetek telcsit, mintha friss előfizetéses lennék, vagy....?
A válaszokat előre is köszi!
-
MODERÁTOR
válasz Dre_Powell #3014 üzenetére
A stream a nevéből adódóan a videó "folyamok" letöltésére szolgál, ezért megy csak azzal.
Amennyiben mindkettővel működik a WAP, a szolgáltató részéről mindegy, melyik beállítással netezel.Xiaomi 13T
-
Dre_Powell
tag
Üdv!
2 hete megvettem életem első független telóját. Eddig csak pannonnál vásárolt telefonjaim voltak, szóval nem sokat tudok a beállítgatásokról. Ezért nézzétek el nekem a hülye kérdéseket.
SE K850i-ről van szó.
Bekapcsolásnál, ha jól emlékszem sok mnident beállított magától. A biztonság kedvéért felmentem a pannon oldalára és elküldtem rá az mms, stream, wap beállításokat. Be is állítottam a gyári bőngészőnél meg az operánál is a letöltött dolgokat.
Van 100mb-s net előfizum is.
Az előző telefonomban (n95) úgy emlékszem, hogy az internet vmi pannon_internet nevű beállítással futott. De iylet nem találtam a pannon oldalán.
Kérdésem:
1. mi a különbség a wap és stream beállítások között netezés közben? Annyit észre vettem, hogy a mobil youtube csak a stream beállításokkal megy.
2. Nem gond, hogy ezekkel a beállításokkal netezek? -
MODERÁTOR
-
gyiku
nagyúr
válasz Viktor0610 #2973 üzenetére
nem veletlen mobil forsz?
vagy 2 eve van 3 elofizum pannonnal, huseg nelkul. nincs vmi keszulekvasarlasi kedvezmeny, vagy vmi hasonlo a tre aranykartyahoz? vagy itt nem szeretik a hu ugyfeleket?
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz bonaparte77 #3007 üzenetére
Jujj hát ez kissé durva!
-
megyeri
tag
válasz nagyonnagy #3008 üzenetére
Nem, ő arra gondolt, hogy kifizet egy díjcsomagért pl. 15 ezret, de azt tetszőleges arányban használja fel 3 vagy 4 SIM kártyával (nem feltétlen egymás közötti beszélgetésre).
[ Szerkesztve ]
-
bonaparte77
csendes tag
válasz Kimmuriel #3006 üzenetére
Idézet a fenti pdf-ből:
Bruttó érték Kuponkedvezmény Érvényességi idő (felhasználhatóság)
1 000 Ft 0% 3 hónap
3 000 Ft 0% 1 év
5 000 Ft 0% 1 év
10 000 Ft 10% (1000 Ft)* 1 év
15 000 Ft 20% (3000 Ft) * 1 évA "kuponkedvezmény" pedig már csak hálózaton belüli beszédre és SMS-re jó
-
Carpio
tag
válasz bonaparte77 #3004 üzenetére
Ez hányinger, nem feketepont.
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
bonaparte77
csendes tag
Vicces, h amíg a magyar net egy t betűvel kezdődő mobilos fórumán eszement őrjöngés és szemétpannon-mocskoskapitalizmus hisztéria volt az elmúlt hetekben a pannon 120 ft-os számlafizetési díján, az kissé elsikkadt, h a pannon az új címletek bevezetésével csökkentette a feltöltési bónuszt és drasztikusan szűkítette annak felhasználhatóságát:
http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_080612.pdf
Ahogy nézem most már csak hálon belüli beszéd és sms-re használható.
Ezért tényleg komoly feketepontot érdemel a panna, a 120-as műbalhéval ellentétben. -
MODERÁTOR
-
Carpio
tag
Mióta változtak meg a pre-paid kártyák összegei? Készült valami felmérés, hogy így jobb lesz? Tájékoztatás zéró.
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest