Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG:
A vezetékesnél lehetőség szerint valami sorozatszámot kell beírnunk, amennyiben nincs ilyen, nem írunk fel semmit.
Nordik:
Igen, addig tart az akció. -
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A vezetékesnél mit néztek? IMEI?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meddig tart ez a furcsa akció?
-
-
Nordik
addikt
Már csak tényleg 1 kérdésem van

Szóval a készülékbeszámításnál milyen iratait kell magammal vinni a használt készüléknek? Vagy elég a régi telefont bevinnem, amin olvasható rendesem az IMEI szám?

-
Nordik
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mindkettőtöknek köszi a válaszokat!
Így már értem!

-
-
A használtkészülék-beszámítás 2008. január közepéig (azt hiszem, 13-ig) él.
A készülékbeszámítás csak új előfizetés (új telefonszám) vásárlása esetén él, áttéréskor (pl. számlásról kártyásra) nem.
Sz.tem tegyétek a következőt.
Írjátok át az előfizetéses számot kártyásra. Ettől független vásároljatok egy másik feltöltőkártyás számot készülékkel (-10000 Ft az árból készülék-beszámítással), és egy előfizetéses számot készülékkel (itt is -10000 Ft).Mivel elmúltál 18, már köthetsz előfizetést, kettő igazolvány (személyi, jogosítvány, útlevél hármasból kettő) bemutatásával.
-
niti
aktív tag
Ez 3 kérdés volt, vagyis igazából 4

A használtmobil- beszámítás szerintem tovább, a jelenelgi készülékajánlat dec. 3-ig él.
Át lehet váltani kártyásra, és ha minden igaz, akkor is jár a bónusz, de értelemszerűen a kártyás árból vonják le a kedvezményt. A készülékbeszámítás sztem itt nem játszik... De ez nem biztos. Miért nem ezt hosszabbítjátok meg és az új lesz a kártyás? Akkor biztos megy a dolog
Az előfizetéshez nem kell munkaviszony, semmi, csak iratok. Ha részletfizetéssel veszel mobilt, akkor kell jövedelmet igazolnod. -
Nordik
addikt
Lenne még kérdésem

Szóval nagymamámnak van 1 előfizetése amin lejárt a hűség, és ezt szeretné átváltani kártyásra, de készülékbeszámítással. Lehetséges ez?
Az ő nevére lenne vásárolva még egy teljesen új előfizetés, itt szintén készülékbeszámítással.
Tehát végülis mindkettő új előfizetés lenne mivel, az első variációnál kártyás lenne, vagyis olyan mintha venne egy új kártyát, a másodiknál pedig új előfizetést kötne. Így elvileg mindkettőre alkalmazható a készülékbeszámítás, ha jól sejtem.
Ebben erősítsetek meg! Köszi!
Én 18 vagyok, gyakorlat miatt van majdnem 3 hónapos munkaviszonyom. Én már köthetek az én nevemre gond nélkül egy előfizetést 2 éves hűséggel?
-
Nordik
addikt
A készülékbeszámítás már csak december 3.-ig él??

-
niti
aktív tag
Hello!
Családi csomag! Az előfizetés havidíján felül 890 Ft/hó/előfizetés, cserébe korlátlanul beszélhettek egymással. A lényeg, hogy mindkét számot ugyanarra a névre (ügyfélszámra) vásároljátok meg.
A havidíjak pedig teljes egészében lebeszélhetők a Pannonnál a 60-1200 tarifacsomagokban.
Bővebben: [link]
Csibor: "A készülékajánlat 2007. november 6-tól december 3-ig érvényes."
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék kötni a pannon-nál 2db előfizetést és érdeklődnék hogy létezik e olyan előfizetés, amelynél a 2 előfizető ingyen beszélhet egymással, illetve a havidíj részben vagy teljes egészében lebeszélhető?
A választ előre is köszönöm!
üdv.: ocsi
-
csibor
addikt
Még érvényes a 10K beszámítás,pláne erre Samsung SGH-M300 praktikum csomagra?
-
peperox
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy tervezi-e a pannon a nokia 5310, vagy 5610-es készülékek árulását?
-
-
Nordik
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a válaszaid!
A praktikum és a djuice kártyák között mi a különbség?

-
A SIM-kártyákból kettő féle van.
Praktikum: 3900 Ft, ebből 2500 Ft lebeszélhető. Perc- és SMS-díj: 37 Ft.
(Ennek van még két változata, erről bővebben itt olvashatsz.
Djuice kártyás20: 2600 Ft, ebből 1300 Ft lebeszélhető. Percdíj: 39 Ft, SMS-díj: 20 Ft.A kártyacsere ingyenes akkor, ha a kártya hibás (nem külső behatás nyomán). 3600 Ft, ha külső behatás érte és nem működik v. csak simán le szeretnéd cserélni. 4800 FT abban az esetben, ha elveszett/ellopták.
6120 Classic ügyben nem tudok nyilatkozni. Legutolsó emlékeim szerint kapható rendben.

-
Nordik
addikt
Üdv!
Mennyibe kerül egy SIM kártya ami feltöltőkártyás?

És lenne még 1 kérdésem: Ha egy SIM kártyát leakarok cserélni egy újra, de a számot azt ugyanúgy megakarom tartani akkor mit kell tennem? Esetleg ingyen ezt nemlehet megoldani vhogyan?

Nokia 6120c-t lehet még kapni? Tehát minden boltjukba találok még gond nélkül? Jövő héten szeretném megvenni, de nem szeretném ha addig elfogyna vagy vmi...

-
Bagira01
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szóval akkor 40k-s készüléket veszek akkor az is 32k-ba kerül és akkor nem kell semmit fizetnem
. Csak az a gond, hogy megint az egyedi ajánlatokból kéne vmi, de van egy sanda gyanúm, hogy megint nem lesz(6288, k810, e50 vagy d900) Ilyen az én szerencsém 
-
-
Bagira01
veterán
Hy all!
Teló samsung szervízbe 3 hete. Elvileg a jövő héten elválik minden. Az a gond, hogy bónuszprogramba lett véve és 40k-ból lejött 8k kedvezmény. Most ha kapok papírt, hogy szar a teló akkor 40k-ért van jogom másikat venni
-
tildy
nagyúr
Net apn-t érdemes inkább beállítani, bár elvileg mindkettőn mennie kéne
A Pannonnal szerencsésebb a helyzet, mert akár wap, akár net csomagot fizetünk, mind a két hozzáférési típust megkapjuk.
1. mód
Hozzáférési pont (APN): wap
IP: 193.225.154.002
Internet mód (ha van ilyen a telefonban): http
Proxi használata: igen
Port: 8080, 80 vagy 9201
Felhasználói név: üresen marad
Jelszó: üresen marad
(Amelyik telefon azt kívánja) DNS1: 193.225.154.254
(Amelyik telefon azt kívánja) DNS2: 194.149.000.1572. mód (inkább ez legyen!)
Amik az előzőektől eltérnek
Hozzáférési pont (APN): net
Proxi használata: nem
Port: üresen marad
Pannon CSD wap vagy adat
Felh. név: üresen marad
Jelszó: üresen maradIlletve eztérdemes még átnézni , vagy innét lekérni jó beállítást.
-
niti
aktív tag
Ilyen problémám nekem is volt. Azt kell beállítani, hogy a java alkalmazások melyik intrernet/ wap profilt használják. A Pannonnál nekem sem tudtak segíteni, mivel nem értették, hogy mi a probléma. Azt mondták, a java alkalmazást nem tudja helyesen kezelni a telefonom és küldjem el szoftverfrissítésre...
Szóval ez így néz ki másik Sony Ericssonban:
Beállítások-> Kapcsolódás-> Java beállítások-> és itt csak ki kell választani a Pannon Wap profilt
Remélem, a k800-ban is ugyanitt található, de mindenképp valami hasonlót kell keresni! -
Faget
tag
Sziasztok!
A kérdésem a a köv.: egyik ismerősömnek K800i független telója van Pannon Gsm előfizuval és az a gondja hogy nem megy neki az opera mini, még a network teszteket sem hajtja végre. Pedig van wap a telóján a sony-s "böngészővel" működik is. Már próbáltam neki a pannon oldalárol a wap beállításokat automatikusan meg manuálisan is helyre rakni de igazából nem hiszem, hogy azzal van a gond. Mivelnem javult/nem romlottRemélem tud valaki segíteni! Előre is köszi!
-
danielh2
tag
A lezárt számlákhoz tartozó hívásrészletező hol van a POL-ban?
Számlainformáció és befizetés alatt rámegyek a legújabb számla mellett lévő "Hívásrészletezés" ikonra, és annyit ír ki h "Nincs megjeleníthető hívásadat"A kiszámlázatlan hívások részletezése működik. Elektronikus hívásrészletezés aktív a szolgáltatások között. Mi lehet a probléma?
-
fazekasg
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
Igazából nem sürgős, inkább az a lényeg, hogy olcsó legyen. Tesztkártyának kellenének (többkártyás hátlap, kártyafüggetlenség, stb.). Azért gondoltam erre a Pr. Expressz megoldásra, mert nem akarok üzletben ügyfélsorolózni, meg szenvedni az ügyfélszolgálatossal, nekem tetszik ez a "lekapom a polcról és megyek" megoldás. Mondjuk, ha ennyire megbízhatatlan, akkor lehet, hogy inkább leteszek róla.
Ha valakinek esetleg van elfekvőben pannonos vagy vodás SIM-je, és megszabadulna tőle, az szóljon már priviben.
Üdv.:
G -
válasz
fazekasg
üzenetére
Javasolnám, h. végy olyan kártyát, amit eleve saját névre veszel (bemutatóteremben, partner üzletben), mert a Praktikum Expressz csomaggal az a "baj", h. később szükséges ezt megtenni, amibe ütközhet pár probléma. Nem érkezik meg az aktiváló kódot tartalmazó levél, nem fogadja el a rendszer az aktiváló kódot, elfogadja, mégis letiltják a kártyád, stb...
-
fazekasg
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne pannonos és vodafoneos SIM kártyára, feltöltésesre, a lehető legolcsóbban. Úgy tudom a Pannonnál volt ez a Pannon Expressz, vagy mi, de egy nyúlfarknyi megjegyzésen kívül, hogy ilyen is van, semmi nincs róla az ÁSZF-ben.
Mibe kerül, ha csak bemegyek egy boltba, és kérek egy SIM-et?
Üdv.:
G -
Mr. XXL
tag
válasz
danielh2
üzenetére
Szia,
Igaz lenne, amit mondasz, de:
1. az ismi visszaadja a hűségés előfizut (fizet mittomén 30ezret)
2. eladja a havi végtelenített telót lakatosnak,akkor nem tudják rajta leverni, mert a szám tulajdonosa monnyuk
horn gyula, aki viszont nem elérhető. Ill ha pgsm kinyomozza, akkor
hajrá nekik...De a Viktor0610-es khm megoldás sokkal de sokkal jobbnak tűnik...
Viktor: simán 2 tanúval meghatalmazza őt X, hogy az előfizuját a
nevére vehesse? Nemkell jelszó, semmi? Ez csak üfsz-en műxik ugye?Köszi,
XXL -
danielh2
tag
válasz
Mr. XXL
üzenetére
a másik telót meg eladni valami kolompárnak, végtelenített teló egy hónapig
A gond sztem ebben az hogy ha az ismerős a számlafizető (és ő jól azonosítható, lenyomozható, stb.), erről a státuszáról nem tud lemondani és a simkártya kolompárhoz kerül, akkor kolompár fogyasztását is az ismerősön verik le, akár jogi úton is (különösen ha többszázezres számláról van szó)
Jogilag pedig ahogy az ismerősöd nevére, úgy kolompár nevére sem kerülhet az efi. A kör itt bezárult. -
danielh2
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem vagyok jogász de elgondolkodtatott a téma:
- Amikor az eredeti tulaj nevén meg lett kötve a szerződés, akkor számlafizetőként megjelölte az illetőt akiről szó van. A számlafizetőként megjelölt illető vállalt vmi jogi kötelezettséget arra h fogja fizetni a számlát? Aláírt egy nyilatkozatot vagy bármi? Mert ha igen, akkor vissza lehet vonni ezt a nyilatkozatot, nem? Hogy szűrik ki a pannonnál akkor hogy ne Jóska Pistát jelöljék meg a Futrinka utcából, hogy ő fizeti a számlát?
- Nincs valami jogi lehetősége annak, hogy ő megtagadja a számla további fizetését (ezzel egyidőben a szolgáltatás fogyasztásának beszüntetésére is ráutaló magatartást tanúsít), anélkül hogy az eredeti tulajdonos hozzájárulását ki kellene kérni?Ez így nem tűnik nekem életszerűnek.
Bár késő van, és nem olvastam a pannon üzletszabályzatát. De józan ésszel nem tudom elképzelni, h valakit olyan szolgáltatás fizetésére kötelezzenek amire nem vállalt kötelezettséget. (itt végig feltételezem h hűség nincs a szóbanforgó efin)
-
válasz
Mr. XXL
üzenetére
Visz egy normál, két tanús meghatalmazást (az már az ő dolga, h. ezt miként oldja meg, ha a tulaj nem fellelhető), és bármelyik Pannon-üzletben a saját nevére iratja a számot.
A költség előfizetésenként 3600 Ft.Ez után már bármit intézhet (akár meg is szüntetheti, ha nincs hűségszerződése), hiszen a saját előfizetése lett.
-
Mr. XXL
tag
Sziasztok,
Nemtom ide való, a problem Pannonos, de akár máshol is előjöhetne:
Ismerősömnek 13 vagy hány éve van pannon kártyája nem a nevén,
hanem számlafizetőként.
Ezenkívül van egy saját előfizuja is, egyelőre hűséges.A problem: be akarja szuntetni az osi pannonost, de a tulajdonos
eltűnt (akár az országból is), viszont ha nem fizet, akkor a másik
(saját) telóján is lekapcsolják a kimenőt...Nekem csak egy jött le: kifizetni a hűség-baromság miatti pénzt,
a másik telót meg eladni valami kolompárnak, végtelenített teló
egy hónapig, aztán venni egy új előfizut más néven.Esetleg tipp ennek a meg/elkerülésére?
Ja és valami ősrégi dögdrága csomagban van, persze jelszót nem tud.
Üdv,
XXL -
Ramius
őstag
válasz
plázatitán
üzenetére
Na megkérdeztem, tényleg wapozott...
köszi a válaszokat mindenkinek. -
Ramius
őstag
Viktor!
Hogyan lehet az, hogy egy praktikumos egyenleg 900 ft feltöltés után 560ft? Hogy a p*csába tud mínuszba menni egy előre fizetéses szolgáltatás?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kösz szépen megtaláltam. Allah növessze hosszura szakálladat

-
Yahoo:
Egy éven belül nem hordozhatod el a számod a Panontól, csak 20000 Ft kötbér megfizetése után. Ez csak abban az esetben van így, ha készüléket is veszel a kártya mellé.Relisys:
Nem, semmi egyéb költséged nincs, ez egy normál feltöltőkártyás szám.lugosi:
Kérjetek hívásrészletezőt, abból kiderülhet, h. mik ezek a tételek.arnyekxxx:
A PannOnline oldalán a "Beállítások" részen a "Felhasználói adatok" alatt található "Adatok módosítása" gomb megnyomása után tudod egyebek közt az értesítéseket módosítani.Sz.tem csak https alól elérhető az oldal.
-
Érdekes kérdésem lenne. A céges számlán volt két tétel a múlt hónapban, "mobil tartalomszolgáltatás" és "sms alapú mobil tartalomszolgáltatás". A megkérdezett személy esküszik rá hogy nem rendelt csengőhangot, háttérképet stb és ha azt mondja hogy nem, akkor én el is hiszem neki feltétel nélkül (miért mondana valótlant, így se úgy se kell kifizetnie). Csak érdekel hogy ez mi a fene lehet. Az egyik 35 ft-os, a másik 75 ft-os tétel vagy hogy. Ebből van egy pár és így összejött 600 ft körül. Azt gondoltam először hogy mms, de azt külön számlázzák? Ez mi lehet?
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Kérdések:
Lehet a POL-on regisztráláskor beállított értesitési formán utólag módositai? Eddig jo volt, ha néha belépek akkor küld sms-t de mióta az emilhez is a POL-on keresztül vezet az ut, rohadtul idegesitö, hogy mindig jön az sms és nem találok állítási lehetöséget. Én vagyok a béna, vagy tényleg csak a regisztrációkor lehet beállítani?A másik, hogy valaki nem tudja, hogy az uj rendszerben meg lehet-e valahogy oldani, hogy az emilstudióba sima http-n is be lehessen lépni? gprs-el meg edge-el a https iszolnyat lassu, levelezéshez szvsz használhatatlan.
-
Relisys
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viktor: és azért hogy hazsnáljam azt a kártyát kell nekem vmit fizetnem? (azonkivül h lefogy az 500ft és feltöltöm)
-
Yahoo
tag
Viktor! a #2345-re tudnál vmi tájékoztást mondani?Köszi
-
Dolby:
Egyedi ajánlat alatt a Pannon bemutatótermeiben elérherő Egyedi ajánlat elnevezésű akciót értem. Ez a kifutó készülékeket magában foglalò árlista a Pannon oldalán. Amennyiben a telefom már ezen a listán sem szerepel. nagy valószìnűséggel már nem kapható.Relisys:
A 171-es szám felhívásával aktiválhatod a kártyát. -
GTheo
tag
GSM-szám:
+3620sajátszámom.
Emelt díjas- és Mobilvásárlás( mobilon keresztüli vásárlás) szolgáltatásokra felhasználható egyenlege : 10 000 Ft (áfával értendő)Ez azt jelenti h cask akkor érvényes ha mobilon keresztül veszek mobilt vagy mi? és olyan hogy lehet???
-
Yahoo
tag
Sziaszatok!Az lenne a kérdésem,hogy praktikum esetén mit jelent az 1 év hűségnyilatkozat?Most ugye 10e HUF-ért beszámítják a régi telókat és ott ragadta meg a figyelmem prepaides előfizu esetén az 1 év hűség!Lehet h ez eddig is igy volt csak nem tűnt fel,de nemtom h mi az aprbetűs rész?Netán köteleznek egy x összeggel havi rendszeres feltöltésre?Előre is köszi!Üdv
-
Dolby
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyéni ajánlatban (ha ezalatt a kártyás praktikumot érted) már régebb óta nem kapható, csak előfizetéssel lehetett kapni már jó ideje.
-
Relisys
senior tag
Hello!
Tegnap kaptam egy levelet a pannontól amiben egy sim kártya volt 500ft lebeszélhetőséggel. Vmi olyasmit irtak a mellékelt levélben hogy adjam oda haveromnak és 50%-os áron beszélgethetek vele... Na most én ezt a kártyát kiprobáltam, de nem tudok hivást kezdeményezni vele mert azt mondja be az automata hogy nincs egyenlegem vagy lejárt a kártyám. Hivni se tudom a kártyához adott telszámot, ott is vmi automata szöveg jön be...
Na most akkor hogy is van ez? -
-
Dolby
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ott annyit mondtak hogy nincs már a listán. :-/ Lehet megpróbálkozok még1x és kicsit rámenősebben faggatom majd a szerencsétlent aki felveszi :-)
Amúgy pedig inkább arra lettem volna kiváncsi hogy van-e ilyesmivel valami tapasztalat, hogy listáról lekerült telefont próbált valaki venni.. :-) -
-
Dolby
senior tag
A Samsung x700as telefon ezennel kifutott, és elvileg már nem lehet kapni előfizetéssel sem :-/ Nem tudjátok hogy esetleg elfekvőben ha lenne még 1-1 ilyen telefon a pannonnál akkor azt meg lehetne még vásárolni? Hogy tudnék utána járni? Szerintem 9990-ért nagyon megérné.
Üdv
-
L.T.
tag
Na nekem is most lett tele a t**k*m a vodával és számhordozok pannonra...
-
danielh2
tag
Már bocsánat, de ez a Rai akció egy nagy parasztvakítás, valóban csak új számmal érvényes, a dolog ott veszti el az életszerűségét, h az egész kedvezmény csak 6 hónapra érvényes (ellenben mondjuk egy flottába való belépéssel), erre az időszakra nem hiszem h bárki teljesen új számot igényelne, főleg h utána egy mezei panna előfizetéssé lényegül vissza a szuperkedvezményes Rai-s paripacsomag. Arra nem kérdeztem rá, h számhordozásnál érvényes e a cucc, jobb is, mert ha igen, a guta ütött volna meg, mert pont aznap intéztem a hordozott számhoz a pannon előfizut, amikor este fogadott engem a Rai-s levél.
-
JainaCruz
csendes tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Samsung szervíz lollll....amikor én bevittem az sgh E720-amat javításra, kotlottak rajta kb. két hónapig, majd kitalálták, hogy alaplapcsere, de nincs hozzá alkatrészük. Újabb egy hónap kotlás után közölték, hogy Németországból tudnak hozzá szerezni alaplapot, 30ezerért. Annyit már az egész teló nem ér. Szóval most max célba dobok vele

-
Bagira01
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor ez szimplán veszett ügy. Mondjuk most már a menübe a görgetés sem megy. De olyannal visszavinni telót, hogy használhatatlan arra amire kitalálták
(kész poén). Ha én még 1x pda telót veszek meglincselem magam 
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viszont, ha oda viszem akkor a pannon-nál hogy igénylek cserét
Valahogy ki kell könyörögnöm, mert ez a teló úgy ahogy van sz@r, szvsz ha másikat adnak az sem lesz jobb. Ez egy ilyen félresikerült típus. Mikor megvettem, még bíztam benne, de telefonálásra használhatatlan
. Milyen az, hogy csak gondol egyet aztán leugrik a hálózatról és csak újraindítással hajlandó feléledni. Ha várok egy hívást és a zsebembe van hálózat nuku akkor meg szívok 
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még nem volt szervízbe. Nem volt rá időm. És akkor most a pannon bemutatóterembe vigyem ahol vettem, vagy a samsung-hoz
. Az szép lesz akkor, valószínű, hogy még egy hónapot ki kell húznom a kétnaponta lemerülő 3650-l(mondjuk a samu is egy kalap sz@r). De most ilyennel mit tudnak csinálni 
-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok. Rég nem jártam már erre. Viszont, most van egy olyan gondom, hogy a májusba egyedi készülékek közül vettem egy samsung sgh-i750-t. Bónusz programmal kedvezményesen. Na most, elején még használgattam, úgy ahogy jó volt. De most már meguntam, mert állandóan leugrik a hálózatról, lefagy és társai. Szerintetek, ha visszaviszem, kérhetek , helyette, másik, most egyedi ajánlatokba szereplő készüléket. Ez már elviselhetetlen. Vissza kellett térnem a régi 3650-re mert azzal legalább lehet telefonálni. Mi az eljárás ilyenkor

-
válasz
danielh2
üzenetére
1. Sajnos, erről nincs infóm.

2. Amennyiben ezt írja, akkor eddig igénybe vehető.
(Utánanéztem, tényleg eddig használható fel a levél.)3. Csak új számmal érvényes az ajánlat.
4. Nem kérheted a 10 e Ft használtbeszámítást, mert az egy másik akció.
5. Kaució biztosan nem lesz (nem kérünk), a jövedelmedet csak hitelvásárláskor ellenőrzi a bank, viszont ilyen esetben csak legalább 3 hónapja bejelentett, állandó munkával kell(ene) rendelkezned.
-
Yahoo
tag
Sziasztok!Az érdekelne,h a pannonnál jelenleg életben van-e az 5000Ft használtmobil beszámítási akció?Konkrétan a honlapjukon nem találtam meg,de itt a PH!-n néhány topikban,mostani dátummal,olvastam,h néhányan be szeretnék adni mobiljukat!Előre is köszi!Üdv.
-
danielh2
tag
Viktorhoz lenne kérdésem:
1. Tudsz e arról vmit hogy a Nokia E51-et tervezi e idén forgalombahozni a pannon?
2. Raiffeisen tarifacsomag ajánlat szerinti előfizetést meddig lehet kötni? (promolevélen 12.31. áll)
3. Raiffeisenes kedvezményes előfizetésre csak új számmal lehet váltani, vagy lehetséges prepaidről való váltás is?
4. Raiffeisen tarifa mellé készülék hűséggel csak kedvezmény nélkül vásárolható ugye?
(tehát a használtmobil meg hasonló akciók nem érvényesek) Azt tudom h nem vonhatók össze az akciók, ők a levelükben 5e Ft-os egyszeri kedvezményt írnak készüléknél, ehelyett (_nem_ mellett) én nem kérhetem a használtmobil beszámítás 10e-s kedvezményét, mi?5. Amennyiben én phd hallgató vagyok, sok jövedelmem nincs (csak a doktori ösztöndíj), fognak e velem szemben hitelbírálatot foganatosítani, lesz e depozit, stb?
Előre is thx a választ, tudom, a 1220 is megmondaná, csak nincs most időm kivárni. (nem azt hogy jelentkeznek, hanem h amíg utánanéznek mindennek, én meg holdban vagyok)
-
válasz
SalvadorLynx
üzenetére
1741-en, 1220-on ellenőrizd, rendeld meg a szolgáltatást. Nézd meg, a telefonon nem állítódott el a WAP-profil.
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hello! A telefonom ha wapolni akarok azt írja a csomagalapú kapcsolat nem érhető el. Azóta nem működik,hogy egyszer későn fizettem egy számlát és letiltották a telefont. A számla rendezve lett és telefonálni tudok is, csak ez a fránya wap nam működik. Az ügyfélszolgálatnak írtam is egy mailt de semmi válasz. Azt hiszem majd fel is hívom őket. De hátha ti tudjátok a választ.
-
Dolby
senior tag
Meddig lesz vajon kifutó modellként kapható a samsung x700-as telefon? És lesz valamikor vajon közeljövőben e200? :-)
-
DLDKox
aktív tag
válasz
danielh2
üzenetére
Hát igen a Voda tud érdekes dolgokat művelni az biztos. Engem is megszivattak még anno a "korlátlan" netjükkel még jó, hogy csak 1 évet írtam alá akkor. De Pannon-al tökéletesen meg vagyok elégedve igaz hegyekbe tényleg gyengébb volt illetve volt hogy nem is volt hálózat csak T-Mobilon de ritkán járok arra úgyhogy nem érdekel ;) Viszont mióta az asszony számát is be tudtam hozni a céges előfizetések közé azóta nem tudok 5e Ft-nál több számlát csinálni havonta pedig rengeteget beszélek. Mondjuk cégen belül ingyen beszélünk meg az előfizetés összegét is le lehet beszélni és ráadásul 8 Ft-os percdíj van másodperc alapon. Szóval le a kalappal a Pannon elött.
-
danielh2
tag
válasz
JainaCruz
üzenetére
Így van, a voda hitelbírálata egy vicc. Nekem 5 év vitamax után felajánlották h 30% kedvezménnyel vehetek előfizetést. _Nem_ kértem készüléket, csak SIM volt. Erre fél óra múlva visszadobták h köszönjük 60e depo. LOL!
Ezek után persze elvittem a számomat a vodától (épp pannonhoz) és kb 2 héttel a hordozás után még van pofájuk felhívni h ismerem e a Vodafone HSDPA internetet és jajdejó, fizessek elő rá. Ilyen diplomatikusan még senkit nem küldtem el a k* anyjába, mint az illető Voda telemktgest
-
-
válasz
JainaCruz
üzenetére
Volt már a vodafonnal is kellemetlen tapasztalatom (hasonló), meg az anno még westellel még kellemetlenebb. Szervusz díjcsomagban voltam (csúcsidőben 99 ft+áfa, csúcsidőn kívül 20 ft+áfa, nem mindegy mikor telefonál az ember). Egyszercsak úgy döntöttek, hogy hoppáhoppá, mától nem reggel 8-tól hanem 7-től tart a csúcsidő. Bruttóban csak egy százassal drágább, percenként. Akkor '99-2000-ben mikor az előfizetőjük voltam, kerestem nettó olyan 30e ft-ot, tök jól esett ha 3-4 ezer helyett mondjuk 5-6 volt a telefonszámla.
Na, x. napon lejárt a 2 évem, és az x+1. napon fel is mondtam az előfizetést. Mikor kérdezték hogy miért, és mondtam, hogy mert nem éri meg (dominóban is fele volt már akkor a percdíj), akkor a hölgyike nem azt írta a papíromra hogy nem éri meg, hanem hogy anyagi okok miatt. Na erre még utoljára rohadtul pipa lettem, de úgy voltam vele hogy mostmár csak szabaduljak, hagyjanak békén a baromságaikkal. Pedig addigra már aranykártyás ügyfél voltam, és akkor az még jelentett valamit, ha nem is sokat. -
Egy - számomra - fontos kérdésem van pannonnál dolgozó emberek felé:
Céges telefont rendelnék, de nem magamnak. SE w300 készülékről lenne szó, ami most 6.990, a céges csomagnál 1 év hűséggel 9.600 pénz. Viszont ezek a percdíjak könnyen változnak, ami azt jelenti, hogy a céges csomag esetén 1 év hűséggel ez könnyen változik tizenezret is. Mivel nem nekem lesz, ezért nem mindegy, hogy mennyit kell fizetni. (Nem mintha nekem mindegy lenne...)
Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e arról, mikor változik legközelebb az árlista, illetve hogy változik-e a w300 ára.
Ha valaki tud válaszolni, köszönöm -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viktor! Megköszönöm ha utánaérdeklődsz! Jelentősen egyszerűsítené az olyan - egyébként is ingyenes - hívásokat, hogy megbeszélek valamit x-szel, aztán hívom cégen belül y-nt hogy mi van, és ha kérdése van akkor kezdem az egészet elölről. Ha ezt konferenciában meg lehetne oldani akkor szüret!

-
JainaCruz
csendes tag
De arra nem gondolsz, h ha bemész a vodához, h helló új telefont akarok venni, akkor ha már nincs legalább 3 éve munkaviszonyod és vmi extra jól kereső melód, akkor a készülékáron felül lerakatnak veled még min 20 rongyot. Vodánál a páromnak kb 1 hónapig szenvedtünk mire tudtunk venni egy telefont, állandóan kidobtak a 10 rongyos telefonra még plusszban vagy 40ezret. Végül az anyját kellett becipelni, hogy tényleg annyiért vehessen telefont, amennyiért az oda van írva. Szerencsére az anyjának már vagy 20 éves munkaviszonya van, így az ő nevére véve nem kellett még plusszban fizetni.
Én most vettem a pannonnál új telót. Beestem az első boltba, mondtam h mi kell és kb negyed óra múlva már az enyém volt a telefon. Nem kellett még x összeget fizetni meg stb. -
-
SzalaiG
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Brögzült, h az egyformát hívni olcsóbb, a másikat drágább.

-
Új kérdésem lenne a hozzáértőktől, mentségemre szolgáljon hogy ezt az üzletben dolgozó pannonos hölgy se tudta megmondani.
Adott ugye a 4 számot egy előfizetésben tartalmazó üzleti díjcsomagunk (hiába, megacég a miénk
), és az üzleti pro 1 csomagban egymás között ingyen beszélünk.
Kérdés: van konferenciahívás a szolgáltatások között, akkor a cégen belüli konferenciahívások is ingyenesek? Vagyis felhívom az egyik számot, aztán a másikat konferenciahívásban, akkor a beszélgetés ingyenes marad-e? -
cornfake
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nekem nem szamit de anyamnak mega nagyiknak igen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként M300 vagy C450 1 árban vannak.

. Milyen az, hogy csak gondol egyet aztán leugrik a hálózatról és csak újraindítással hajlandó feléledni. Ha várok egy hívást és a zsebembe van hálózat nuku akkor meg szívok