Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó, hogy ott a censored a másik cenzúrálandó szó előtt.
Egyébként szerintem arról lehet szó, hogy gyenge a 3G-térerő, ezért produkálhat ilyen hibát.
Mindenképp' jelezd az ügyfélszolgálatnak a problémát. Amennyiben nem találtok megoldást, akár kötbér-fizetési kötelezettség nélkül is felmondható a szerződés, a Pannon engedélyezése nyomán. -
Pxs
aktív tag
Na, figyeltem még további pár napig a jelenséget, úgy tűnik, szándékosan csinálja ezt a hálózat...amint elkezdek folyamatosan letölteni, kb. 5-10 másodperc múlva átmegy "szünetbe" a hálózati kapcs, azaz az én gépem küldi a hálózati forgalmat a Pannon szerver irányába, de vissza nem jön semmi, csak újabb kb. 10-20-30 másodperc múlva !
Szándékos lehet ez a korlátozás a Pannonnál ? Mert ha igen, akkor hűségidő ide vagy oda, én lemondom ezt a <censored>-t a picsába, nem beszélve arról, hogy átlag 512 KBps-en tudok netezni, egy HSDPA telót használva modemnek !
-
plázatitán
csendes tag
Szerintem te a kártyás dokumentumokat olvastad el, de alapjában véve vissza mehetsz reklamálni csak nem érsz el vele semmit. Az ügyintézőknek ha ez van kiadva akkor nem igazán tudsz tenni ellene. Több fórum is jelezte már a Pannonnak a papír problémákat de nem történt semmi. Ha van valaki aki érted kezességet vállal és neki meg vannak a papírjai, tudsz vásárolni úgy is az Internetet.
-
megyeri
tag
T-Mobile-nál tőlem csak személyit+lakcímkártyát és adókártyát kértek. TB kártya is jó lett volna, de azon úgy el volt maszatolódva a száma, hogy inkább az adókártyát kérték el. Ha nem oldódik meg a dolog, de van adó- vagy TB kártyád, próbálkozz a T-nél... Bocsi, hogy idepiszkítottam a Pannon topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest