- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Jó, hogy ott a censored a másik cenzúrálandó szó előtt.
Egyébként szerintem arról lehet szó, hogy gyenge a 3G-térerő, ezért produkálhat ilyen hibát.
Mindenképp' jelezd az ügyfélszolgálatnak a problémát. Amennyiben nem találtok megoldást, akár kötbér-fizetési kötelezettség nélkül is felmondható a szerződés, a Pannon engedélyezése nyomán.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Pxs
aktív tag
Na, figyeltem még további pár napig a jelenséget, úgy tűnik, szándékosan csinálja ezt a hálózat...amint elkezdek folyamatosan letölteni, kb. 5-10 másodperc múlva átmegy "szünetbe" a hálózati kapcs, azaz az én gépem küldi a hálózati forgalmat a Pannon szerver irányába, de vissza nem jön semmi, csak újabb kb. 10-20-30 másodperc múlva !
Szándékos lehet ez a korlátozás a Pannonnál ? Mert ha igen, akkor hűségidő ide vagy oda, én lemondom ezt a <censored>-t a picsába, nem beszélve arról, hogy átlag 512 KBps-en tudok netezni, egy HSDPA telót használva modemnek !
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
plázatitán
csendes tag
Szerintem te a kártyás dokumentumokat olvastad el, de alapjában véve vissza mehetsz reklamálni csak nem érsz el vele semmit. Az ügyintézőknek ha ez van kiadva akkor nem igazán tudsz tenni ellene. Több fórum is jelezte már a Pannonnak a papír problémákat de nem történt semmi. Ha van valaki aki érted kezességet vállal és neki meg vannak a papírjai, tudsz vásárolni úgy is az Internetet.
-
megyeri
tag
T-Mobile-nál tőlem csak személyit+lakcímkártyát és adókártyát kértek. TB kártya is jó lett volna, de azon úgy el volt maszatolódva a száma, hogy inkább az adókártyát kérték el. Ha nem oldódik meg a dolog, de van adó- vagy TB kártyád, próbálkozz a T-nél... Bocsi, hogy idepiszkítottam a Pannon topikba!
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest