Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Hali!
Át lehet hozni a számomat pannonhoz a tmobile-tól, ha ott előfizetésem van?
Gondolom azt le kell mondani, s úgy lehet átvinni, nem?
Vagy hogy működik ez a számhordozás?
Valaki felhomályosíthatna! -
TiMoN
senior tag
válasz
Viktor0610 #2447 üzenetére
Köszi!
A problémát jeleztem, elnézést kérő levelet megkaptam. Ügyfélszolgálatos elmondása szerint központilag jóvá fogják írni valamikor az összeget. Csak kérdés mikor?! -
niti
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2447 üzenetére
Köszönöm! Én is így tudtam, éppen ezért lep meg, hogy 916 Ft szerepel a forgalom alatt, miközben Családi csomagban beszéltem már vagy 2 órát. Egyéb irányba meg tuti nem beszéltem ennyit, emlékeim szerint legfeljebb 3 percet.
De egyelőre lényegtelen, majd számlazáráskor kiderül. -
niti:
A Forg(alom): részen minden olyan összeg szerepel, ami a számlán is fog. Beszélgetések a Családi csomagon belül (ezt -emlékeim szerint- aztán levonja az Eng(edmény): részen, illetve természetesen a számlán is levonásra kerül), hívások a"kifelé", tehát más irányba, SMS-ek, stb...
Amivel neked foglakoznod érdemes, h. az Egyenleg: minél kevesebb legyen (Családi csomag és lebeszélhető havidíj mellett ez akár 0Ft +áfa is lehet), mert ez a havidíjakon felül fizetendő összeget jelöli.Nordik:
A kártyás ciklusoddal kapcsolatban a 1220 v. a személyes ügyfélszolgálatok tudnak segítséget nyújtani. Ennek napja mindenkinél attól függ, mikor rendelte meg az első havidíjas szolgáltatását -viszont nem egyenlő azzal a nappal.1430:
Gondolom, véletlen került több darab a csomagba.TiMoN:
Nem jött hozzánk ilyen információ a számlázási rendszer hibájáról. Sz.tem egyedi hibáról lehet szó az esetedben. Mindenképp' jelezd a problémát a 1220-on, mert a hívásokat rögzítik, tehát tudsz mire hivatkozni a reklamáció során. Az összeget jóvá kell írják. -
TiMoN
senior tag
Pannon mostanába nem tud számolni nekem elszámolta a számlám.
Van 5 perc után 0 ft csomagom és kiszámlázott +6000FT plusz mobilhivást.
3x hivtam fel a ügyfélszolgálatot mire hittek nekem azt mondták küldenek ki helyesbitő számlát semmi dolgom nincs azt nem kell kifizetnem.
Jött 1 sürün elézést kérünk levél majd a fizetési felszólitás.Most beszéltem velük ki kell fizetnem és majd központilag jóváhadják valamikor... xal visszakapom majd a pénzem, de mikor?! Érdekesek mértnem küldenek javitó számlát és kész?!
xal most az év végén nagyon elszámolták a dolgokat... Valszeg nem csak én kaptam magasabb számlát
-
1430
senior tag
Valamit elszámolt a Pannon? Édesanyám 2 x 5db 2007. téli pannon világ-ot kapott névre szólóan...
Tehát mindkét csomagban ugyanaz a példány volt ötször! Sőt, a szomszéd is ugyanígy járt!
Ez biztos valami bújtatott reklámkampány, hogy majd osztogassuk a családon belül!
No de sebaj, van vegyes tüzelésű kazán...
-
Nordik
őstag
Nos megrendeltem a Mobil internet 100MB csomagot!
A havi forgalmam mikor nullázódik? És a fizetendő összeget a kártyáról vonják? Szóval mindig kell lennie rajta annyi pénznek hogy letudják ezt az összeget vonni? És ezt mikor teszik meg?
-
niti
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2441 üzenetére
Viktor!
Szeretném megkérdezni, hogy az sms-ben küldött egyenleginformációban mit számolnak a forgalom címszó alatt? A családi csomagban bonyolított forgalmam jóval nagyobb ennél az összegnél, az egyéb irányba indított viszont jóval ksiebb. Tehát amit most küldtek sms-ben, azt én nem tudom hova tenni.
Eddig beleszámolták a csládi csomagot is... -
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #2441 üzenetére
Igen én is erre gondoltam. Viszont ezek az akciók január 31-ig tartanak, lehet utána lesznek új kedvezmények, esetleg havonta nagyobb adatforgalmat lehet majd bonyolítani ugyanannyi pénzért. Örülnék neki.
Azthiszem kipróbálom a 100MB-os csomagot, és majd meglátom kell e nagyobb csomag.
Köszönöm a válaszokat! -
-
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #2439 üzenetére
Semmi!
Köszi, viszont így kicsit elkeseredtem, mert a 100MB-os csomag úgyvélem kevés, ellenben megfizethető áron lenne. Az 5GB-os pedig elég drága, ellenben rengeteg adatforgalmat tartalmaz. Nemtudom mitévő legyek, 100MB lehet kevés lenne napi 1-2 óra netezéshez(msn, néhány oldal stb)...
-
-
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #2437 üzenetére
Köszi!
Szóval akkor nincs akadálya, hogy megrendeljem a Mobil internet 500MB csomagot, csak ugye 2 évet alá kell írnom. Így havi 1980Ft-ot kell majd fizetnem.
Ezt úgy értettem, hogy ugye aláírok 2 évet a meglévő számom mellé. És mondjuk nekem 1 év múlva esetleg új számom lesz. Ugyebár az internetre kötött szerződésből így még hátravan 1 év. Lemondani gondolom csak bizonyos összeg fejében lehetne. Tehát az új számomra ezt a nem lejárt szerződést átvihetem e?
Remélem így már érthetőbb. De lehet hülyeséget beszélek. -
A 1741 hívásával megrendelheted a szolgáltatást. Fontos, h. az 50% havidíj-kedvezmény nem jár abban az esetben, ha meglévő szám mellé, mint szolgáltatást aktiválod a Mobil Internetet.
A csomagok között válthatsz, havonta egy alkalommal, díjmentesen."Ha új számom lenne később, akkor átvihetem arra a számra az internet előfizetést?"
Ezt nem értem.A másik számra is megrendelheted majd a tetszőleges net-csomagot.
-
Nordik
őstag
Üdv!
Van egy feltöltőkártyás számom, és ez mellé szeretnék egy Mobil Internet 500MB-os csomagot. Csak a mobilon szeretnék internetezni.
Lehetséges ez, hogy egy meglévő kártyás számhoz rendelem meg ezt a csomagot? Később ha váltani szeretnék esetleg nagyobb csomagra, akkor azt megtehetem?
Ha új számom lenne később, akkor átvihetem arra a számra az internet előfizetést?Köszi a válaszokat!
-
A csere ingyen megtörténHET, amennyiben a problémát leírjátok a Pannon Egyedi Igénykezelési Csoportjának (e-mailben: ugyfelszolgalat(kukac)pannon(pont)hu, faxon: 06-1 / 464-6171 v. levélben: Egyedi Igénykezelési Csoport, 2045, Törökbálint, Pannon út 1. ), és a csoport jóváhagyja azt.
Javítva a postacím.
-
lúzer
veterán
Bocs, ide is írok, mert nekem nagyon fontos!
Én is most vettem egy 500Mb-os csomagot huawei-vel.
Egy gondom van, a huawei progija szerint 35 mega adatforgalmat csináltam, a pannontól viszont már jött az email, hogy elértem az 500-at.
25 megánál írta a 80%-os emailt.Remélem ez nem komoly, hogy 20× annyival többet számítanak mint a valós adat?
Vagy ez csak az első nap miatt van, normál üzemben valós az 500 MB lehetőség? -
Bibby
addikt
Egy haverom le szeretné cserélni a laptopját, és eddig adatkártyás modemet kapott a nethez. Most szeretné ha ezt átváltanák neki usb modemre. Van erre lehetősége, vagy mennyit kell fizetni, hogy történik?
-
-
myk74
senior tag
Nem tudja valaki hogy lesz-e a pannonnál nokia e51?
-
Tomics
addikt
válasz
Viktor0610 #2428 üzenetére
Már csak azon izgulok hogy legyen még olyan készülék szerdáig
-
Veatta:
Nem, a 1220 (sok városban utca-/házszámszintű) lefedettségi információkkal szolgál.Tomics:
Tudtommal igen, érvényes az egyedi ajánlatokra is a beszámítás és nem, nem baj, ha Vodafone-függő a készülék -ez utóbbi tuti, mert nem ellenőrizzük a készülékek eredetét. -
Veatta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2424 üzenetére
Akkor marad a manuális tapasztalás?
-
Tomics
addikt
Jah és még 1 kérdés. Az gáz, ha a beadandó teló vodafonos?
-
Tomics
addikt
Hali!
Az egyedi ajánlatokra is érvényes a -10k telefonbeszámítási akció?
-
-
rimbo
tag
-
kraftxld
félisten
Hogyan lehet beállítani, hogy foglalt helyett a hangpostát kapcsolja?
-
Dolby
senior tag
Az öcsém átvett egy ismerőstől egy pannonos előfizut. Viszont nagy bánata hogy gyakran kap a klub.wapozz.hu-tól üzeneteket aktuális kóddal. Gondolom az előző tulaj töltött tőlük vmit vagy fene tudja. A telefon számot nem küldik ki így nem tudjuk letiltani sem. Van valami lehetőség a lemondásra vagy letiltásra? Lehet h nem pannon topic de máshova sem tudtam volna kevésbé offként elképzelni :-)
-
Veatta
aktív tag
Nálatok bejön a pannon 3g lefedettség térkép?
-
-
Carpio
tag
Most látom, hogy praktikum csomag percdíja emelkedett
Hihetetlen pocsék csomagjai vannak a pannonnak, nem is értem miért tartok még ki -
bebar
aktív tag
Panni hozza a formáját!
PannOnline bankkártyás feltöltésnél az OTP visszaigazolja hogy a tranzakció sikeres, majd visszadob a PannOnline-ra, ahol ott is a tranzakció azonosító, de újra belépve már eltűnik, és nem is érkezik meg a feltöltés a kártyára.
Tegnap este óta van ez, azóta 2X is töltöttem, reggel beszéltem velük, akkor a fickó jött a hülyeségével, várjam meg a 72 órát.
Mondom, ez vicc ugye?
Én nem 72 óra múlva akarok telefonálni.Felhívtam nemrég megint, és tudnak a hibáról, de azt nem, hogy mikor érkeznek meg a feltöltések.
De "rajta vannak az ügyön" a csaj szerint.És nem kevesen jelezték már nekik..
-
-mindegy-
csendes tag
huzzon haza a voda
a t-mobilt pedig odaadjuk Ázsiának -
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #2410 üzenetére
Igen igen, mondták h nagyon lassú most az egész rendszer stb. Csupán 2 órát ültem a pannonban, mire kiderítették, h mi lehet a baj. Telefonálgattak össze-vissza stb.
Vmiért a rendszer egyik helyen azt mutatta, hogy már aktiválva van, vhol azt h nincs, meg hogy még folyamatban van...Szóval nemtudom mi történhetett, ez is pont velem esik meg... De most szerencsére jó lett, és nem kaptam új számot se.
Remélem ennél több gondom nem lesz a pannonal. -
Nordik:
A számkiosztó rendszerünk (meg az egész értékesítési) mostanában eléggé fura dolgokat produkál. Pl. (mint a te esetedben is) kiadja többször u.azt a számot.
Remélem, mihamarabb elhárítják a hibákat, mert elég nehéz így dolgozni..
Egyébként nem szokott ilyen problémás lenni a számok aktiválása.vycman:
Amwennyiben nem hívtak, h. átváltsák a csomagodat, és te sem kezdeményezted azt, még mindig BEE tarifában van a kártyád.
Javasolnám (amennyiben telefonálsz hétköznap is), válts át v.milyen más csomagra, mert ennek nagyon rossz percdíjai vannak hétfőtől péntekig...
A váltás díjmentes. Válthatsz a 1741 felhívásával (automata), a 1220-as számon, az egyes majd a nulla megnyomása után ügyintéző segítségével, a PannOnline-on (itt sok mást is intézhetsz) keresztül vagy bármelyik bemutatóteremben/viszonteladói boltban. -
Nordik
őstag
Múlt hét csütörtök óta nem lett aktiválva az új kártya, ezt fentebb láthatjátok. Ma felhívom a 1220-at, erre közölnek velem vmi olyasmit, hogy fáradjak be oda ahol vettem, és adnak egy új számot, mert ez már használatban van. Nemigazán értettem az egészet, de azthiszem naggyából ez volt a lényege...
Hát köszönöm szépen, jókis rendszer ez...
Eddig vodás voltam, velük sok gondom volt, azthittem a pannon egy megbízható és teljesen korrekt szolgáltató... -
vycman
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyha én régen BEE-s kártyás csomagot vásároltam, akkor most milyen tarifacsomagban vagyok? Már nem találom a BEE-t, és úgy sejtem, áttettek vmelyik másikba.
-
niti
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2403 üzenetére
Mik vannak?!
Régebben sem volt ilyesmi?
-
CsuRi101
tag
válasz
Viktor0610 #2405 üzenetére
köszi!
-
-
CsuRi101
tag
Sziasztok!Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Praktikum mellé, ha kérek egy hálózaton belüli csomagot, annak is van váltási költsége, mint a díjcsomag-váltásnak?Illetve van ennek valami havidíja? Nem találom az oldalukon...
-
-
Nordik
őstag
Mennyi idő alatt kell aktiválniuk egy új kártyát? Mert 24 órája még semmi.
És feltöltőkártyás, amit elvileg gyorsan aktiválni szoktak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest