Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
A pannon honlapján nem találtam semmit a J230i-ről. Megnéztem a SE honlapján, ha jól látom, akkor a Nokia 6030-hoz hasonló navigációs gyűrűt kapott. A joy hatalmas meghibásodási statisztikái miatt nem vettem soha SE telót.
-
-
Dufresne
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Fennvan a pannon oldalán a j230i...
Ga egy héttel hamarabb jön be a kínálatba akkor tuti ezt vettem volna kiegészítő telónak a
z300i helyett
Délután 6 óta énis pannonos vagyok
[Szerkesztve] -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Pedig szerepelnie kéne, most került be a kínálatba.
Legalábbis v.mi olcsó SE-teló...
Holnap utánanézek, ha nem korrigálják az oldalt. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Mikor megláttam a hozzászólásodat, rögtön megnéztem az új pannon árakat.... hát felemás érzéseim vannak. Előfizuval csökkentettek árakat, kártyásban viszont pl. a 6030-as nokia drágább lett. Na és a SE K300i-is. Az olcsó SE J300i-t kivették a kínálatból. Na, és mától megszűnt a pannon Happy..

Érdekes, hogy néhány helyen [link] szerepel SE J230i árral együt, a pannon honlapján viszont semmi.
-
Atlantis
veterán
Látom, ma belehúzott a Pannon. Rég változott a kínálat ennyit, mint ma. W810 viszont még nincs...

-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerencsére nekem nincs gondom a mostani számommal, inkbb gond lenne, hogy tudassam a többiekkel, hogy megváltozott, igaz msn és iwiw

Sok szerencsét mindkettőnknek a szolgáltatóváltáshoz
Én meg rózsaszínéktól pártolok át, úgy 4-5év hűség után. 
-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Remélem is, hogy jó lesz, szerződést már egy hete aláírtuk, csak a számhordozás nem egyszerű
Bár nemértem mi a fenéért tart annyi ideig, hogy az egyik cég lekapcsoljon a hálózatról, a másik meg aktiváljon a sajátján... -
burgatshow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jójó persze világos.
Semmi gond... 
Dufresne: De jó neked, én nekem még egy 18-20 napot várnom kell....
-
Dufresne
addikt
Holnaptól énis Pannonos leszek

Kíváncsi vagyok az elkövetkező tapasztalataimra
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Sok telefonnak megy lejjebb az ára, de nem tudom, mennyivel...
Nem akarok hülyeséget írni... -
burgatshow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszike! Hát akkor holnapig vhogy csak kibírom...

Remélem olcsóbb lesz 1 picit...
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Holnap lesz változás a Pannonnál a 6280 esetében is, de annak mértékére nem emlékszem...

Nézz vissza holnap! -
burgatshow
veterán
Nem tudni esetleg, hogy mikor várható kisebb fajta árcsökkenés a Pannonnál?

Konkrétan a Nokia 6280 érdekelne....
-
Cav
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, ez amúgy sem a én bajom

El is megyek elintézni ha lesz időm, és beírom a tapasztalataimat hátha érdekel valakit. (Ha másra nem is, up-ra jó lesz.
)
Köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve] -
-
Cav
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Világos, köszi.

Ha sikeres a számhordozás, és tegyük fel felhívnak T-mobil hálozatról, akkor a hívó fél hálózaton belüli vagy kívüli tarifa szerint fizet? -
-
Cav
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Wow, köszönöm szépen, sokat segítettél.
Lenne akkor még egy kérdésem, lehet h elég nagy hülyeség.
Néztem a tarifákat a Pannon oldalán, és a Djuice elég szimpi. Oda van írva h a csomag ára 5 900 Ft, és azt szeretném tudni, h ezt külön kell fizetnem, vagy ezt alapcsomag megvásárlásának számít, és más nem is kell? -
Számhordozással tudsz szolgáltatót váltani.
Teljesen mindegy, melyiktől jössz el és melyikhez mégy. Havonta egyszer tudsz szolgáltatót váltani, feltéve, ha:
- nincs hűségszerződés a számon,
- a kártya a neveden van,
- nincs lejárt tartozásod, nem negatív a kártyád egyenlege.
Két módon teheted meg.
Egy. Bemégy a Pannon egy üzletébe, ott elindíttatod a számhordozást, ezután pár nap múlva a Pannon hív majd fel, h. lehetséges-e a hordozás vagy sem.
Kettő. Bemégy egy T-Mobile üzletbe, ott kérsz egy számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot, majd ezzel a papírral mégy egy Pannon üzletbe.
Maga a folyamat díjmentes, viszont az átvevő cégnél szükséges vásárolnod egy alapcsomagot, ami (Pannon) feltöltősnél 1900 Ft-tól 5900 Ft-ig van 3 féle; előfizetéses pedig 1750 Ft-tól 17000 Ft-ig lehet, 4+1 féle -100%-ban lebeszélhető havidíjak.
Ami fontos, mindegyik percalapú számlázású.
Asszem, mindent leírtam. -
Cav
tag
Sziasztok!
Már több mint 5 éve vagyok T-mobilos (tudom eredetileg westeles), de kezd nagyon elegem lenni az egész szolgáltatóból.
Hogy egy példát említsek, telefonálni akartam ma reggel, kapcsol, bemondja a hang h ''ön a hívott szám po...'' Ekkor gyorsan le is tettem, értelem szerűen, de kiváncsiságból meghallgattam h ezért a 2 mp-ért mennyit kértek. Kicsit megdöbbentett amikor bemondta a gép h 85 forintba került ez a hívás.
Az egy dolog h az én pénzemből szerveznek ingyenes Sting koncerteket meg egyéb baromságok, semmiféle akció nincs h mondjuk 10ajándék sms vagy bármi használható, de h egy ilyen hívásért képesek levonni egy egész csúcsidős percdíjat, az már az utolsó csapp a pohárban.
Kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék átmenni a Pannonhoz, h viszem magammal a számom? Vodánál hallottam ilyenről, Pannont nem tudom. Elég sokan ismerik a számom, tehát nagy gondot okozna lecserélni a számom.
Köszönöm a segítséget!
-
-
mihi86
csendes tag
Szerintetek meddig tart még a mostani akció ami áprlis 12.-én kezdődött és mikor kezdődik új?
-
-
K123456
tag
Még azt szeretném kérdezni, hogy más mobilszolgáltatóknál van olyan lehetőség, hogy ha ki volt kapcsolva a telcsi, de közbe hívott valaki, akkor mikor bekapcsolja a mobilt sms-ben jelzi, hogy kitől volt nem fogadott hívás.
Ilyen egyébként van a Pannonnál?
-
K123456
tag
Nem fogja árulni a Pannon a SE Z520i telcsit?
Nem fog lejebb menni a Samsung x660 ára? Mert most 29970 a T-mobilnál meg 23970. Bár gondolom azért előbb utóbb csak lejebb megy.
-
válasz
zoley[HUN]
üzenetére
Sz.tem ez inkább telefon probléma.
Esetleg egy ki-bekapcsot próbálj meg, ha nem segítene, akkor vidd szervízbe -2005 ápr. 1 óta 1+1 év a garancia a Nokiákra a Pannonnál is (első év Pannon+Nokia, második év Nokia-garancia). -
kzoleeka
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
KÖSZI SZÉPEN

-
-
XSiGma
aktív tag
pannon.hu-n van-e olyan opció mint vodánál a netrendelő?
-
kzoleeka:
Három lehetőséged van.
Amennyiben kell MMS:
- válts Djuice-ra, csúcsidőn kívűl 24 Ft (csúcsidőben 47 Ft),
- válts Pannon Praktikumra, a csúcsidőn kívüli kiegészítéssel: 20 Ft (csúcsidőben 55 Ft).
Amennyiben nem kell MMS:
- válts Happy-re, csúcsidőn kívül 18 Ft (csúcsidőben 66 Ft).
A váltás 900 Ft. -
kzoleeka
tag
Hali!
Esetleg tudja vki melyik a legolcsóbb kártyás csomag amire mostanába érdemes átálni?
Nekem a csúcsidőn kívüli hivásnál kéne minél olcsóbb a többi meg nem számít mivel csúcsidőbe nem nagyon van időm telefonálni
Köszi -
zoley[HUN]
tag
udv sracok!
lenne egy erdekes problemam, az lenne a kerdesem talalkoztatok-e mar ti is ezzel, netan tudjatok mitol van. szal pannonos vagy nokia 6800 a telefon. neha elofordul olyan h irok sms-t valakinek, es nem kuldi el csak kiirja h fuggoben. aztan kuldok ugyanannak meg egyet es szinten ugyanez van. ha masnak kuldok azt elkuldi.utana ha az a valaki kuld nekem egy sms-t akinek nem kuldi el a telefonom, akkor hirtelen elkuldi neki az osszes addig el nem kuldott uzenetet. havernak van 6820asa de o t-mobileos.elmondasa szerint neki is csinalt ilyet mar. lehet ez esetleg a 68xx sorozat hibaja vagy halozati problema szolgaltatotol fuggetlenul?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Matt-OPT és Agostino:
Sz.tem nem. -
Matt-OPT
aktív tag
Vajon fog lejjebb menni az L7-es ára a közeljövőben?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Pannon fogja árulni a Motorola U6 PEBL-et? -
burgatshow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt nagyon de nagyon megköszönném...

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Egyelőre nincs, amint lesz, mindenképp' megosztom veletek...
-
burgatshow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Esetleg vmi infó a W810i-ről?

-
-
Robaj
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen, elintézve

Kb 5 percig hallgattam a pannon zenéjét, végefelé már dúdloltam magamban
-
-
Robaj
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Okés thx, most az a bajom, h. a postafiókot akarom lemondani, azaz, h. ha kikapcs, akkor mondja, hogy nem érhető el, ne az, h. postafiókra átirányított...
Regeltem pannonline, majd kódot küld, beírom hiba, kérek újat, hiba, már vagy 10 sms jött, de mindig hiba
Azé még próbálkozok.
UI: ''Hiba történt az adatok módosítása közben''
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Vettem mobilt új előfizetéssel, csajszi is azt mondta, h. 5K lesz lebeszélhető, most meg 2500-ról kaptam sms-t. Jól gondolom, h. a maradékot részletekben töltik fel? Pl havi 300 huf-onként?
-
Landsmann
addikt
Azt ki lehet számolni hogy mikor. Szerintem a honlapon is van fent kalkuláló oldal. De egyébként kiszámolható. Kártyás, vagy számlás? AZ utolsó 13 hónapban átlagosan mennyi volt a havi költés? (kártyás esetén a ténylegesen fizetett feltöltőkártya érték számít. A kedvezmény nem számít bele) Hány éve van meg az előfizetés? Ezek alapján én is meg tudom mondani.
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezért nem találom

-
-
csibor
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt nem mutatja mikortól leszek bent a partnerprogramban?
-
Agostino
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hello.
Na az kira, holnap reggel megyünk be ugyis venni egy SEK750i-t, lehet ha lesz rendes áron akkor a Nokiát választom, de ugyis 70k felett lesz, részletfizetés meg nem kenyerem. Köszi az infót! ; ) -
-
Agostino
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Hello.
Nos nem tudom, hogy van-e avagy nincsen, engem csak azért foglalkoztat a kérdés, mert tegnap vagy mikor hozott édesanyám a szombathelyi Pannon kirendeltségtől egy harmonika-szerűen hajtogatható prospektust, és ott láttuk benne ezt a készüléket. Én azt hittem, hogy egyszerűen új a brossúra, és régen lett frissítve az oldal, de ezek szerint nem igy van. : / -
Landsmann
addikt
válasz
Agostino
üzenetére
Ne a készülékleírásnál keresd az árakat, hanem az Akcióknál. Ott vannak külön a kártyás és a számlás ajánlatok. Néhány kifutó típus pedig a Speciális ajánlatoknál található meg, de azokat csak néhány üzletben lehet megvásárolni.
Amúgy nincs a Pannon kínálatában a 6280.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hmm kiindulva abból, hogy az N70 100k ez sem lesz sokkal olcsóbb, de hátha.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Pannon készüléktájékoztatójában láttuk a Nokia 6280as telefont, de ár nincsen a prospektuson, és az oldalon sincsen semmi információ róla. 2 éves Partnerprogramos hűségnyilatkozattal mennyibe kerülne? Egyáltalán, hogyért adja a Pannon? -
Agostino
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hello.
No jártunk a Pannonban, és azt mondták, hogy nyugodtan megvehetjük a készüléket, van ez a kedvezményes bigyesz, gondolom a Partnerprogramot értette a csaj. A gáz csak az, hogy a 6630 már nem kapható. : /
Azon töröm a fejem, hogy Nokiat nem erőltetem, hanem veszek egy SE K750i-t, ezzel a Pannon 50es csomaggal. Azt viszont nem tudom, hogy ezt az egész hobelevancót, ezt csak ott tudják intézni, ahol anno a kártyát megvettem, azaz Szombathelyen, vagy akár Pécsen is megoldható? Szerződés meg effélék nem nagyon tudom merre vannak, vagy ez nem gond? -
válasz
Agostino
üzenetére
Amennyiben szeretnéd a telefont, a Partnerprogram kedvezményedtől függően két eset lehetséges:
- van Partnerprogram kedvezményed:
+ áttérsz előfizetésre,
+ megveszed a telefont a kedvezményedet felhasználva -nem szükséges másik előfizetést venned, a meglévőt viheted tovább;
- nincs Partnerprogram kedvezményed:
+ veszel egy másik számot a telefonnal (a régit feladod vagy két számmal ''élsz'' tovább). -
Agostino
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nah kezd a dolog egy kicsit tisztulni, de még mindig lenne egy kérdésem, aztan majd holnap egy Pannonos kisasszonyt nyaggatok tovább, Téged békénhagylak. : ))
Szóval : meg tudd venni új szám vásárlása nélkül a telcsit (előfizetésre való) áttérés után. azaz veszek egy új számot, és utána térek át?
Pannonline meg regisztráltam anno, de nem tudom a jelszavam, most várom az emlékeztető sms-t, de csak nem akar jönni. : ( -
válasz
Agostino
üzenetére
Nem kell megijedni, nem azért írtam félkövérben, mert hű de nagy dolog volna, csak ez alapfeltétel ahhoz, h. meg tudd venni új szám vásárlása nélkül a telcsit (előfizetésre való) áttérés után.
A PannOnline-on (regisztrációhoz kötött) utána tudsz nézni, van-e kedvezményed.
Mégegy fontos dolog. A Pannonnál két fényképes igazolvány kell előfizetés vásárlásához -az áttérés is ebbe a körbe tartozik.
Tehát:
- személyi + jogosítvány vagy
- személyi + útlevél,
+ adókártya. -
Agostino
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oh My God.
Partnerprogram kedvezmény? Mezei Djuice kártyás csomagom van, abbol is nem tudom melyik fajta. Ezzel a kártyával már vagy 5-6 éve telefonálok, sajnos foglalmam sincsen, hogy Partnerprogram kedveményem van-e. Olyan csomagom volt csak, hogy más Pannonost asszem féláron hivtam, de szerintem annak semmi köze ehhez.
-
-
Agostino
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hello.
Igazad van ott megleltem, de sajna kártyával már nem lehet kapni. Ha azt mondom, hogy átmegyek a mostani kártyás tarifacsomagról számlás tarifacsomagra, pl a Pannon 50re, akkor a mostani számomat megtarthatom? Nagyon fontos lenne nekem, mert ''egyedi'' a telefonszámom. -
-
Agostino
addikt
Hello.
Pannon oldalán nézegettem a készülkékeket, és ott láttam fent a Nokia 6630at, viszont árat nem látok mellette sehol sem. Nem tudja vki hogy mennyiért adják? Gyárból ropogósan 59k ba kerül, remélem itt kártyával azért nem ennyi. Thx. -
bulek
tag
Hali!
Nekem V550-s Motorolám van! engem is érdekelt a téma.
Ezeket a beállításokat használtam/használom:
Üzenetek -> Info. szolgáltatás
menügomb ->Beállítás
Szolgáltatás: Be
Aktív csatornák: itt hozzáadtam 1-t tetszőleges névvel
Gyorsnézet: 50
Gyorsnézet mentése: Igen
Miután újra bekapcsoltam a telót, kaptam egy smst, amelyben megkaptam
azt a települést ahova bejelentkezett(?).Ezt az Üzenetek->Info. szolgáltatás-ba mentette.
A képernyőre nem írta ki!Esetleg vmi seem beállítással le lehet cserélni, hogy a Pannon helyébe cellainformáció kerüljön
Annyira nem telálom fontosnak, hogy utánajárjak, nekem megteszi így is -
Landsmann
addikt
Valamikor működött, mert én többször rendeltem már onnan. Viszont decemberben is szerettem volna rendelni, de akkor sem ment. A megrendelés szépen felvételre került, de készülékhiány miatt várakozó státuszba került, holott volt raktáron készülék. Többet is rendeltem, de mindegyiknek ugyanaz lett a sorsa. Ezek szerint még mindig nem megy. Az egyik megrendelést szándékosan bennt hagytam, hogy lássam mikor veszik észre. Egy idő után törlődött onnan. Egy Pannonos illető utána nézett a megrendelésnek, és a kiküldött megrendelésszámú megrendelést nem is találták a rendszerben.
A fogyasztóvédőkkel meg fölösleges fenyegetőznöd, hiszen fogyasztó majd akkor leszel ha a pénzedért kaptál, vagy nem kaptál valamit. Addig amíg megrendelted, de nem fizettél semmit, addig nemigen tehetsz semmit. Legfeljebb a Pannonnál tehetsz panaszt. -
gg72
veterán
Jó, az rendben van, hogy nem szándékos, de akkor azért lehetne ott az oldalon egy tájékoztató szöveg, hogy sajnáljuk, de a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető, vagy valami... Mert így csak a ''kísérletezőkedvű'' ügyfelek idegeit húzzák fel...
-
Gondolom, akkor a probléma máshonnan ered -logisztika, stb...
A fogyasztóvédelem nem megoldás ez esetben, mert még mindig tartom azt, h. egy Pannon méretű cég nem enged meg magának szándékosan ilyet.
Más. Mivel a házhoz szállítás díjköteles, az öt százalék kedvezmény nem is igazán annyi. -
gg72
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig ez állítólag már hetek óta így van:
[link]
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a fogyasztóvédelem manapság az egyetlen olyan dolog, amitől azért néha beindulnak a dolgok...
Amúgy már írtam az ügyfélszolgálatnak, ez a választ kaptam:
Tisztelt XY Úr!
Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy panaszát technikai kollégáinknak továbbítottuk javításra.
Köszönjük türelmét.
Tisztelettel,
Pannon
Internet Ügyfélszolgálat -
-
gg72
veterán
Sikerült már valakinek a Pannon NetShop-on keresztül vásárolnia valamit? Egyszerűen nem működik, állandóan hibaüzeneteket kapok, de máshol olvastam, hogy soha nem is volt működőképes... Ha ez így van, akkor a fogyasztóvédelem is vethetne rá egy pillantást...

-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azon vagyok, egy CSI400-ast akarok venni. Így már jobban jövök ki mint a Partnerprogrammal.
-
Most vegyetek a Pannonnál feltöltőkártyás telefont/SIM-et, mert mindkét választható csomag (Praktikum, Djuice) esetében 5000 Ft a lebeszélhetőség!!!
Hozzáteszem, a Praktikum kártya külön 3900 Ft. Örömmel veszem, h, haladunk a ''Nyugat'' felé ilyen téren...
Az akció április 30-ig tart. -
-
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah és hogy a bezárásig írta azt a 30 vhányezer forintot?És az a 2000-es pedig már 2.-ától kezdve van ugye?

-
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem azt írja:
Időszak:06.03.24-06.04.01 ebben az esetben az első fele volt a kezdés és 1-ig bezárólag!Ugye?

-
Úgy kezdi az üzenetet, h. ír két dátumot, abból kikövetkeztethető a zárás napja.
Mivel már volt legalább egy számlazárásod, a két dátum közül az első a zárónap minden hónapban.
Amíg az egyenleg 0 Ft,addig nem léped túl a havidíjat -ez esetben csak a havidíjat kell kifizetned.
Amennyi az egyenleg, annyit kell fizess a havidíjon felül -plusz ÁFA. -
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Honnan tudom meg a zárás időpontját?
És a másik,hogy valószinű már azt az összeget lezárták amit alulra írt nem?És ami fölötte írt 2000 vhányzáz forintot annyi az újraketyegéstől számított összeg? -
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Honnan tudom meg a zárás időpontját?
És a másik,hogy valószinű már azt az összeget lezárták amit alulra írt nem?És ami fölötte írt 2000
vhányzáz forintot annyi az újraketyegéstől számított összeg? -
-
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Kissé szőke vagyok a dolgokhoz
Jah és mégeggy kérdés!31.-én van zárás?És 1-től már újraketyeg az óra? 
-
-
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így már értem!Tehát az én szavaimra lefordítva:31-én van számlázás,és ami alulra ír összeget, azt küldik ki majd számlában,papíron!És az amit előtte írtál az pedig az április 1-től számított összegem!Ugye?

-
Az előző számlád, amit befizettél, vagy még be kell fizetned...
Egy példa.
- Számlazárásod van 31-én.
- Lekéred az egyenlegedet 2-3-án (pár nap kell, míg összesítik a forgalmad), az utolsó számla összege az lesz, amit 31-én lezártak -még nem fizetted be.
- 5-én befizeted
- Ezután lekéred az egyenleged ismét. Az összeg még mindig u.az lesz, mint az előző alkalommal, hisz' azóta nem volt mégegy számlazárásod.
Remélem, így már érthető... -
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Utolsó számlám összege az azt jelenti,hogy az előző havi számlám amit már befizettem?

-
-
durci
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, nincs!Azt csak arra írtam,hogy nem az általuk írt összeget írtam be!

-
-
durci
csendes tag
Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne,hogy amikor lekérem az egyenleginfót(előfizetéses vagyok),akkor olyan rövidítések vannak amiket nem értek!Leírom amiket nem értek:forg:pl.1652Ft.Egyenleg:pl.1920Ft.+áfa. Utolso szla áfával:
pl.35134Ft.
Kérlek segítsetek!Előre is köszönöm!!! 
-
Robaj
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lemondáskor megadott 4 számjegyű kódot kér

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én meg rózsaszínéktól pártolok át, úgy 4-5év hűség után. 

Jah és mégeggy kérdés!31.-én van zárás?És 1-től már újraketyeg az óra?
Kérlek segítsetek!Előre is köszönöm!!!