Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomjoe
csendes tag
Kiváncsi leszek a mobilszolgáltatók mennyivel csökkentik a hivásdijak tarifáit!?

-
Fütyesz
aktív tag
Na úgy néz ki nem lehet bkv-s előfizetéssel kifutó modellt-venni. Legalábbis ezt mondták
. Csak akkor azt nem tudom hogy kinek/ van az egyedi ajánlat?(talán parasztvakításnak) -
maru Viktor0610 köszönöm!
-
maru
aktív tag
válasz
paramedic
üzenetére
Telefonos Email küldéshez először regisztrálni kell egy pannonos email címet,ez minden telefonszámhoz jár. (www.pannonmail.hu)
a kimenő levelek a pannon mail szerverén keresztül fognak elmenni. (smtp.pannonmail.hu)
A regisztrálás után a készülék beállítása a nokia web oldaláról ráküldhető. -
lugosi:
Tudtommal nem küldünk már Pannonvilágot senkinek.
paramedic:
Mivel segíteni nem tudok, ezért leírom, amit tudok:
- a Nokia oldaláról letölthetőek a beállítások: [link],
- a 1220-at pedig hívd ismét, csak felveszik egyszer.
-
raver
aktív tag
Ti is halloto mostanában telefonálás közben kis zörejeket???
Már az L7 is produkált ilyeneket. De a mostani telóm is. Ugyh készülékhiba kizárva.... -
Most hogy írtátok, beugrott ez a Pannonvilág c. lap. Most láttam egyet ugyanis éppen.
A kérdés az, hogy a céges előfizetéshez ez nem jár? Mert nekünk céges van lassan fél éve, de nem kapunk ilyen újságot. -
Szervusztok!
Azt hiszem Viktor0610 tud majd válaszolni, de kérdésem mindenkinek szól.
N6233 telefonommal szerettem volna e-mailt küldeni, de az alábbi adatokat kéri:
e-mail központ neve
e-mail szerver száma
Próbáltam a 1220-t, de kb. 8 percen keresztül nem vették fel és nem hívtak vissza.
Segítségetek előre is köszönöm! -
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért kérdeztem, mert a legfrissebb Pannonvilágban olvastam, hogy már azt is figyelembe veszik, hogy milyen régi az előfizetésem(!)
Valamint most decemberben vettem a bónuszprogrammal új telefont, de előző decemberben is így csináltam, ezért nem nagyon értem, hogy hogy tudtam ilyet csinálni

-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szervusz!
Maradt másodperc alapú?
A már meglévő OMSZ-os előfizetéseket is automatikusan átsorolják vagy mindenkinek külön kell szerződést módosítania?
( A MÖSZ honlapon sem egyértelmű.)
[Szerkesztve] -
Ferenc.v
tag
válasz
István70
üzenetére
Ott is ellenőrizzetek le mindent, ha azután sem megy, akkor a 1220-at tudom ajánlani... :/
Amúgy az MMS-ek nem érkeznek meg mindig azonnal, lehet, hogy várni kellene kicsit
Szerk: De küldésnél hibaüzenetet kapsz, hogy nem lett elküldve, mert akármi, vagy elmegy és nem érkezik meg a másikra? Mert az utóbbi esetén a címzett készülékkel/előfizetéssel lehet vmi probléma.
[Szerkesztve] -
Ferenc.v
tag
-
István70
tag
-
Ferenc.v
tag
válasz
István70
üzenetére
Több probléma/kérdés is adódhat:
- előfizetés oldalról: a szolgáltatás be van-e kapcsolva, illetve elérhető-e (GPRS, EDGE, UMTS hálózat),
- a telefonban lévő MMS és WAP beállítások helyesek-e,
- illetve hogy a címzett telóján/előfizetésén is minden rendben van-e...
Milyen készüléked van és milyenre próbálod küldeni? Hálózaton belülre küldenéd?
Első körben egy készülék újraindítás megoldhatja a problémát...
[Szerkesztve] -
István70
tag
Van egy kis problémám. Elküldök egy mms-t és a címzett nem kapja meg. Mi lehet a probléma forrása?
Eddig nem merült fel hasonló gond. -
-
nemma
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogyha már 4 éve megvan ugyanaz az előfizetésem, akkor ugyanúgy két évet kell várni a Bónuszprogramban, vagy ez már megszűnt? Vagy mivan?

-
-
Agostino
addikt
válasz
st.hubertus
üzenetére
Ez nem átgondolás kérdése. Édesanyám ilyet szeretne mióta meglátta. Őt pont nem érdeklik a megapixelek és társaik....
Mod. : Köszi Viktor0610. Olyant nem tudsz, mi alapján terítenek telót? Várható egyáltalán... : \
[Szerkesztve] -
-
Agostino
addikt
Hello.
Motorola U6-ot mikor fog végre árulni Szombathelyen a Pannon? Két hete telefonálgatunk, járkálunk be, mindig azt mondják, hogy majd, majd, majd.... Nem egészen értem, miért nem kapni, kötve hiszem, hogy mindenki rácuppant volna... -
válasz
st.hubertus
üzenetére
A havi fix bevétel miatt éri meg és azért, mert ''rászoktat'' a beszélgetésre.
-
st.hubertus
tag
Én annyira durva gondokkal nem találkoztam. Bár néha megszakad a vonal, stb... Azt hittem, hogy azért csinálja, mert 40-50 perceket beszéélek egyszerre (családi csomag barátnőmmel). Különben elégedett vagyok a Pannonnal, olyan helyeken is van térerőm, ahol a T-nek nem volt.
Más: hol éri meg a családi csomag a pannonak? kettőnknek van 6000 HUF telefonszámlánk, és havi 10-15 óra beszélgetés tuti van a két szám között. -
SLi
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Jó ideje előfordul velem is ez a jelenség,hogy nem tárcsáz és visszaugrik.Eeddig azt hittem h a k500-asban a hiba,illetve a másik szolgáltatóra is gyanakodtam. De T-mobilnál is volt ilyen gond egy időben múlt évben,de végülis mind1,inkabb lehetne valami korrekt mp alapú előfizus csomag és akkor nem gondolkoznék,hogy otthagyom a pannon-t,hanem ujabb plusz 2 év!
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ugyanezek a hibák vannak nálam is, sőt az is, hogy elkezd szakadozni a vonal, vagy én nem hallom amit a másik fél mond, vagy ő nem hallja amit én. Meg szaggatottá válik a beszéd. ''Érdekes'', hogy leggyakrabban akkor, amikor a cégen belüli ingyenes beszélgetést használjuk...
Máskor is előfordult már. Volt nálam is ugyanaz, hogy nem tárcsázott. Volt olyan, hogy hívtam, azt mondta hogy foglalt, és közben nem volt az...
u.i.: én tuti írok arra a címre, amit a kolléga linkelt be, a cikkben olvasható.
[Szerkesztve] -
n@p@lm
addikt
-
n@p@lm
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
mi a számlázási egység?
-
vicces
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
háááát... én kaptam a telefon árából 5000 forint kedvezményt, illetve alá kellett irni ujabb 2 évet. természetesen az előző előfizetést viszem tovább.
nekem kicsit ugy tünik, mintha ''másik'' pannonba mentem volna telefont venni
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Ma kicsörgés közben, mikor egy számot hívtam, egy kattanás után kb 1 mp-ig olyan zajt hallottam, mintha autóban fölvették volna a telót a másik oldalon. Aztán tovább hallottam a kicsörgést. De mivel utcán ballagtam, betudtam annak, hogy másik toronyra állt rá a teló. Reccsenéseket elég soxor hallok, ezt is betudom annak, hogy esetleg mozgásban vagyok. Az viszont marhára idegesít, és egyre sűrűbben előfordul, hogy hívnák valakit, és nem történik semmi. Tehát nem csöng ki. Egy darabig látszik a kijelzőn hogy kit hívok, aztán visszaáll az alapkijelző. Minap (jan. 03) Győr belvárosában volt ilyen, egyszerűen nem tudtam hívást indítani, csak miután kiértem a belvárosból. Másnál is előfordul ilyen?
-
emitter
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, teljesen érthető most már a dolog!

már a pannonnál is érdeklődtem ezügyben, de emailemre nem válaszoltak.. és sajnos ez nem először esik meg. Minek akkor netes ügyfélszolgálat, ha nem foglalkoznak az emberrel? -
Goose-T
veterán
Vannak valakinek ilyen jellegű problémái? [link] Nekem is pannonos előfizetésem van, elég sokat telefonálok, de ilyet még nem nagyon tapasztaltam. Szeretnék többet tudni erről, érintett vagyok a témában.

-
emitter:
A két év alatt előfizetésenként 50000 Ft kötbér-fizetési kötelezettséged van, amennyiben felbontod a szerződést nemfizetéssel.
Nem veheted meg úgy a két K610i-t a ''Duplán jobb!'' akcióban, h. nem kötsz új előfizetéseket (akár teljesen újakat, akár feltöltősről átírtakat). Egy-egy telefont vehetsz egy-egy előfizetéses számra, számonként újabb két év aláírásával (tehát, készülékváltással), viszont ilyen esetben nem veheted igénybe a ''Duplán jobb!'' akciót.
Remélem, érthető voltam és minden kérdésedre válaszoltam.
lugosi:
A váltás előfizetéses és feltöltőkártyás ügyféltípus között mindhárom szolgáltató esetében megoldható mindkét irányba. Vodafone-nál és Pannonnál tuti, ebből kiindulva a T-Mobile-nál is valószínű... -
emitter
őstag
Félreértettél, nem akarok én feltöltősből előfizus lenni..
Úgy szeretném megvenni lehetőleg a Duplán jobb! akciós 2 SE-t, hogy ne kapjak hozzá 2 új előfizut, mert nem tudok velük mit kezdeni, nem akarok hiába havidíjakat fizetni..
Ha a Duplán jobb! mindenképpen 2 ÚJ előfizetéssel jár, akkor a sima előfizetéses SE K610i is ÚJ előfizetést jelent, vagy egy régi számlás előfizetés megújítását új az mobillal? (tehát lényegében csak készülékcsere)
Remélem érthető a problémám, bár lassan kezdek én is belezavarodni
mod: és az új mobilba a régi feltöltős számomat raknám, de továbbra is feltöltős módban
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyébként ha benevezek egy ilyen ''Duplán jobb!'' akcióra, le lehet mondani az előfizetést? Szóval oké, hogy 2 éves hűségnyilatkozat van, de mi van, ha felbontom/nem fizetem a havidíjat??
A másik kérdésem meg az (volt), hogy ha simán előfizetésre veszek mobilt, az készülékcserének számít, vagy a Duplán jobb!-hoz hasonlóan az is új előfizetést jelent?
(a cél az lenne, hogy úgy jussak előfizetéses áron mobilhoz, hogy ne kelljen új szerződést kötni mellette, hanem a régi feltöltőkártyás számomat használhassam..) -
emitter:
A ''Duplán jobb!'' akció természetesen csak új előfizetésekre vonatkozik, félmegoldás lehet, h. meglévő feltöltőkártyás szám(ok) előfizetésesre való átírása esetén is él az akció.
Az 5000 Ft-os beszámítás eredetileg nov. 26-ig (v. nov. 14-ig?) szólt volna, ez már a sokadik meghoszabbítás, remélem, több már nem lesz...
vicces:
A Bónusz Programban az az alapkedvezmény, h. nem kell új előfizetést köss, ha készüléket szeretnél váltani. Természetesen, ezen felül is lehet kedvezményed, ez a telefonszámláid átlagösszegétől függ. -
emitter
őstag
azt tudja vki, hogy a pannon előfizus cuccok ÚJ előfizura vonatkoznak, vagy ''készülékcserésre''?
Pl. akarnék venni egy SE K610i-t, aztán látom, hogy van Dupla-csomagban is, ami tök jó lenne, csak a baj az, hogy 2 új előfizetés jár vele.. nekem tök fölöslegesek, sőt.
hm?
a másik, hogy az 5000-es mobilbeszámítós akcijó 14-én szerintetek tényleg lejár, vagy hosszabbítanak még? (ha jól emlékszem, az eredeti akció is csak dec31-ig volt, szóval ez már ráadás..)
kösz!! -
vicces
addikt
ez a pannon bonusz program er valamit vagy csak vakitás??
most jár le pár nap mulva a 2évem és kiváncsi lennék, hogy milyen kedvezményre számithatok. kb nem tudja valaki??
a minap bementem itt vácon egy pannon boltba, és elvettem egy ottani összesitett árlistát.
a bonusz-os előfizetéses készülék árak árak és az új ügyfeles előfizetéses készülék árak egy az egyben megegyeztek...
nme értem, hogy hol itt a kedvezmény..
-
Dictator^
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
pontosan merre? pannon.hu -n beül egyéni ügyfelek\ ügyfélszolgálat v szolgáltatások?
-
válasz
ballington
üzenetére
Itt is válaszoplok, ha már a másik két topikban is megkérdezted...

A Pannon oldalán, a bal oldalon van a tudakozó, ott tudsz érdeklődni a (nyilvános) pannonos számok után. -
ballington
addikt
Tudtok egy olyan telefonszámot, ahol név alapján egy telefonszámot lehet lekérni? természetesen olyat, akinek pannonos.
-
Jégkokó
veterán
A pannon 3G térképe eléggé hiányos, mert nálam is elérhető és nem is jelzik a térképen csak, hogy a mobil szélessáv érhető el nálam csak.
-
Integra
titán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
már semmi, tovább olvastam a topicot

eléd durva csomagdíj, de a mentősöknek ez a minimum, szerintem nagyon korrekt, látszik, hogy a pannonnak presztízskérdés is a mentők megtartása.
[Szerkesztve] -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Kevés olyan dolog van, amire biztosan állíthatom, hogy nem lesz rossz szájíze az embernek, ez pl olyan. Azt hiszem hogy a mentőszolgálat ''támogatása'' egy ennyire kedvezményes, normális csomaggal egy nagyon korrekt dolog a szolgáltató részéről. Már régebben is mondtam egyszer (lehet hogy itt), hogy a mentőszolgálatot támogatni sokkal nagyszerűbb dolog, mint valamelyik nyominger nagyképű sportolót vagy mondvacsinált analfabéta ''sztár''-t. Pl valóságsók tirpákoid lakói.
-
Mac!
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére

Kit kell le**opni, hogy ilyenem legyen?
Ha nem túl indiszkrét, hol dolgozol? -
Zoli bácsi
őstag
Na, új szerződésünk lesz a pannonnal (Most jött mailben):
A Pannon GSM-mel kötött szolgáltatási szerződésünk leját 2006.12.31.-én. A központosított közbeszerzés adta lehetőséget kihasználva mindhárom szolgáltatót ajánlattételre kértünk fel. Az ajánlatok közül a Pannon GSM-é volt a legolcsóbb. Ennek megfelelően a 2007.01.26.-ával kezdődő számlázási időszaktól kezdve a következő díjak érvényesek:
-az üzleti és a dolgozói előfizetések egymással (keresztbe is) térités mentesen „0” Ft perc dij
-Az előfizetés havi díja 1000 Ft, mely teljes egészében lebeszélhető.
-a perc díjak minden (belföldi) irányban( hálózaton belüli, más mobil hálózatba, vezetékes hálózatba) és minden időszakban: 8 Ft , (a hangposta is)
-80db belföldi SMS továbbra is díjmentes.
Szerintem egész jó, asszem maradok pannonos.
-
Landsmann
addikt
válasz
Jégkokó
üzenetére
Nem minden településen használják a cellainfót. Ahol igen, ott is lehetnek olyan részek, ahol nincs. Ez utóbbi főleg olyan helyeken van, ahol a település széléről sugároznak, de nem a település irányába. Példa. Füzesgyarmaton a Pannon torony a város északnyugati részén van, teljesen kint a város szélén. A délkelet felé sugárzó antennán ott a cellainfó, de az északnyugati irányba sugárzón nincs. Sok értelme nem is lenne, hiszen Kertészszigeten és Bucsán is a füzesgyarmati cellainfó lenne olvasható. (Bár a gyarmati cellainfó bevezetése óta az a két település kapott saját ellátottságot, de a cellainfón nem változtattak.) Vagy ugyanígy volt Szeghalmon, a déli irányba sugárzó antennán nem volt cellainfó, pedig az még eléggé lefedte a város szélét. Úgy látszik, nem akarták Körösladányt Szeghalommal megszórni. Aztán később Körösladány is kapott saját bázisállomást cellainfóval, ezután úgy vettem észre, Szeghalmon is ott a cellainfó, ahol korábban nem volt.
Egyébként ezt kérdeztemén is évekkel ezelőtt az ügyfélszolgálattól, akkor azt mondta egy technikus, hogy azért nincs cellainfó, mert a sugárzó tulajdonképpen nem azt az adott települést látja el a lefedettséggel. Végülis ez logikus, de akkor talán megoldható lett volna a két település között a scrollozó felirat a két település nevével. Ilyet egyszer Békéscsabán láttam a 47-es főúton, ahol a Békéscsaba-Szeged felirat scrollozott a kijelzőn. -
Jégkokó
veterán
Az miért van, hogy a telefon csak néha irja ki az adókörzet nevét?Mármint azt a várost , ahol az adótorony van.

-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
Fütyesz
aktív tag
Nem tudja valaki hogy lehet-e bónusz program keretében egyedi ajánlatos készüléket venni?
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megszűnt a Váci úti Pannon. (köszönet az infoért Szólistának)
Most honnan szerezzem be a 2002-ben vásárolt készülék számla másolatát? -
Jégkokó
veterán
Utánna néztem és azt láttam a pannon oldalán, hogy listaáron kerül 98ezer ft ba.Habár nem igazán értem, hogy mi benne a lista, mert függetlenül jóval kevesebbért meg lehet kapni.Még szerencse hogy végső soron nekünk 46ezerbe volt
-
Qru
MODERÁTOR
Megtudná nekem mondani vki, hogy a Váci úton lévő Pannon bemutatóteremnek mi a pontos címe? Azt tudom, hogy a Westend-el szemben van/volt tehát a legelején...
-
st.hubertus
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy elég alternatív módja a kerekítésnek

-
válasz
st.hubertus
üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, de ennek összege nem 50000 Ft, hanem ''csak'' 36000 Ft.
-
st.hubertus
tag
Tőlem a Pannon egyszer kért kaucciót, az összegre már nem emlékszem, mert nem fizettem ki. Akkor az volt a probléma, hogy 3 hónapon belül már a második akciós előfizetést akartam megvenni. Annyit csináltam, hogy aznap megköszöntem a segítséget, és visszamentem később, egy másik ügyintézőhöz. Ő azt mondta, ha a szoftver nem jelzi, akkor nem kell fizetnem, de egy darabig ne akarjak telefont venni. Megígértem neki, és lett 2 előfizetésem.
Más: kapott már valaki 3230-ast, mióta az egyedi ajánlatok között akciós? -
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem , ott volt a kezembe a számla, hogy nokia 6233 46800 Ft+ 50000 ft kaukció és igy volt 96800 ft

-
-
Jégkokó
veterán
A a mulltkor tudtam meg, hogy bizony a pannonál is van kaukció amit ki kell fizetni az uj telefonra, az enyémre olyan 50 ezer ft volt.Nem is értem, mert céges előfizuba lett véve és a cégnek van legalább 20 telefonja, mármint a dolgozóknak, vgay talán több is, és még igy is kell.Ezért ez elég lehúzás

-
Agostino
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köcce. ; )))
Ez nem lesz gond, ilyen buhera nem volt, a telo hibátlan, harmadik személy meg icsen.
B.u.é.k. : ))) -
válasz
Agostino
üzenetére
Tessék visszaolvasni a topikban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semmi egyéb kritérium nincs a leadandó készülékkel kapcsolatban, mint h. olvasható legyen a hátlap alatt található matricán az IMEI-szám és h. egyben legyen a készülék.
Annyit még, h. nerm kell semmilyen papírral bizonyítsd a tulajdonjogot, csak egy nyilatkozatot írsz alá, melyben kijelented, hogy az átadott készülék jogszerűen került hozzád és azzal kapcsolatban harmadik személy semmilyen igénnyel nem léphet fel. -
Agostino
addikt
Hello.
Egy Moto U6 vásárlását határoztuk el, de nem vagyunk tisztában azzal, hogy ez az 5 000 forintos beszámítós jóság, akkor is áll-e, ha a leadandó készülék kártyafüggetlen ST60, vagy egy más által vett pannon függő teló amit le akarunk adni. : \ -
EQMontoya
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
egy d900ból csak kap jutalékot vazzeg
(70k azért 70k). Amúgy vmit intézett a csaj, de frissités után se volt bónuszom... hát nemtom... mind1, nálam leirta magát a cég. -
-
SzalaiG
addikt
Honnan tudom meg, h mennyi kedvezményem van?
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem volt elég rendes, mert amennyiben a kedvezményed megvolt feltöltősként, az megmaradt előfizetésesként is.
A rendszerünk ilyen téren bugos, mert néha ''elfelejti'' a kedvezményt előfizetésre való áttéréskor, de erre van a felülbírálat lehetősége.
Nekem az a gyanúm, nem akart foglalkozni a dologgal eleget. (Az értékesítés jutaléka jóval kevesebb v. 0 Ft Bónusz Program esetén...)
A rendszer lassúsága pedig nem kifogás, én is csináltam nem egy ilyet az ünepek előtti napokban. -
EQMontoya
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az ügyintéző áttérés előtt azt mondta, hogy van bónuszom (nevetséges összeg, 500ft, de van), majd előfizetésre átállásom utáni napon kérte a rendszer frissitését (központtól), de utána sem volt elérhető számomra a bónusz... az ügyintéző rendes volt, a rendszer bugos, vagy szimplán szar.
Mod: azt is mondta a csaj, hogy ünnepek előtt k lassú a rendszer, azért csak 27.ére lett meg...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Ide csak belinkelem, egy olvasást megér: [link]
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondolom miven a szerződésmintákat át kell venni, nem lenne nagy cucc a számítógépes rendszert is egységesíteni. Valószínű a mobil szélessáv alapú internet is eléggé ingyen lenne, még kábeles netet se kéne megrendelni. Összvissz annyi lenne, hogy minden bolt rakja fel az x programot a gépére. De hát ezzel dolgozni kell.
-
Fütyesz
aktív tag
Most nézem hogy van a pannonnál samsung d600 a kifutók között. Szerintetek van is belőle?
-
-
válasz
SzalaiG
üzenetére
''Akkor a számod 0630, de Pannonos? Érdekes...''
pont ez a számhordozás lényege. Gyakorlatilag a száma marad ugyanaz, +3630akármi, ugyanazon a számon hívja mindenki, csak másik szolgáltatónál van. Ha a száma 20-asra változna, akkor az már nem lenne számhordozás, mert nem ugyanaz lenne a hívószám. -
Sior84: sőt, én még ennél tovább menve azt mondom, hogy a 21. században, a számítógépek korában, a vonalkódok korában, amikor a raktárkészlet számítógépen tárolható, az internet korában, amikor egyik gép gond nélkül elérheti a másikat, nem értem miért kell egyáltalán körbetelefonálni, hogy melyik boltban mi van... Azt hiszem, ez egyszerűen nem eléggé átgondolt. Ennek a 21. sz-ban úgy kéne működni, hogy ügyfélszolgálatos számítógépbe bepötyög, megmond hol van készülék. Innen már csak egy lépés lenne, hogy az ügyfél az interneten lekérdezi, de ez nálunk majd akkor lesz elérhető, ha MÁR nem lesz rá igény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Csak akkor azt nem tudom hogy kinek/ van az egyedi ajánlat?(talán parasztvakításnak)

![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/landesmann/snap0016.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)