- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
aleister #6256 üzenetére
Most is megvagyok, de most a 17-50est fogom egy darabig többet használni, és jövőre ki akarok próbálni egy 24-70et is
A külön nagylátó projektet töröltem, helyette a 17-50el tervezek lövöldözni, nászútra van is pár ötletem amit nagylátóra kinéztem, de ez is 90%ban megfelelő hozzá. Viszont egyszerre a 17-50 meg a 28-75 nem rossz, de a táskában sok, és most lesz pár olyan tenger/táj/beltéri eksön, amire jobb a kicsi. Igaz, hiányzik a 75ös vég, de a sigma 24-70esére is kíváncsi vagyok, úgyhogy gyűjtögetem a pénzmagot (vagy lehet hogy egy 90es tamront kipróbálok portrézni közben, meglátom). -
törölt tag
válasz
aleister #6147 üzenetére
Ezzel nincs is gond, csak én még nem tartom magam annyira "profinak", hogy felelősségteljesnek érezzem a DEL gomb esztelen nyomkodását, kitörölve értékes képeket esetleg, amik egyébként 2-3 év múlva, érettebb fotós szemmel, valszeg totál megfognának, most meg katt, pá.
Tehát egy darabig még tartom a teljes RAW szettet, aztán rászánok egy pár napot, hogy naponta pár albumból kigyepáljam a RAW-kat egy jpeg konverzió után. Tervben van. Csak MOST még félek ettől kicsit, bár látatlanban a fele minimum kuka, ha nem a háromnegyede - vagy legalábbis ha nem is kuka, felesleges raw-ban tartani. Szóval még kivárok, majd jövőre vmikor nekiesek.
-
törölt tag
válasz
aleister #6144 üzenetére
Nenene, ácsi ácsi. A vinyó egyszeri költség: megveszem és nyugi van. A dropbox nem, ott újra kell venni.
Ki tudja. Ma van pénzem, holnap nincs pénzem. De amikor van pénzem, megveszem a vinyót és jól alszom. Amikor meg nincs pénzem, ott van a már megvett tárhely. Dropbox-ra sajnálnám, ha nem lenne pénzem mondjuk akármi miatt, mert ő rendszeresen kéri tőlem a pénzt, igaz kicsit, de kéri. Ez elveimmel ütközik.Lapozhatunk
-
törölt tag
válasz
aleister #6138 üzenetére
Úgy értem, gépen belüli megoldás.
De semmi gond, elkezdem feltölteni a kis UPC csomagommal a 2.5 tera NEF-emet Dropbox-ra, remélem, kapok ekkora tárhelyet szarért hugyért és gondoskodik valaki róla, hogy életem végéig elkísér, illetve, hogy SENKI nem látja az adataimat.
No fu*king way, ennél konzervatívabb vagyok.
-
szeva000
addikt
-
válasz
aleister #5995 üzenetére
én úgy tudom jóval kisebb a videokamerák képszenzora mint a DSLR-eké. Hogy is volt a Doctor House-al pl.?
Az hogy nem ismersz engem az egy tény. Ugyanakkor nálam nem merül ki abban a dslr téma hogy megveszem a gépet és a hozzávalókat, hane, veszem a fáradságot és a feleségemmel elmegyünk egy dslr tanfolyamra, mert akkor már lesz mivel, persze van már némi alap tudásunk a kamerák működéséről, de nem árt, ha ezt egy profitól tanuljuk/ismételjük. Én csak a rossz vétel elkerülését szeretném elérni, meg a jó/hasznos tippeket trükköket és tanácsokat, de itt eddig csak negatív energiákkal találkoztam.
Ne vedd sértésnek, nem ellened szól ez, csak többet tudok már szvsz a nyomom és lövöm szintnél. De lehet, hogy más fórum lesz az én helyem.
-
törölt tag
válasz
aleister #5780 üzenetére
Ááááá hallod a vázba épített időzítő és timelapse kalkulátor egy nagy büdös lófasz, nem tartom magam hülyegyereknek, persze ha elmagyarázza valaki a működését, érhet meglepi, de JohnyBlue-val amit összeszoptunk a minap este csillagfotózáskor a Nikon vázak menüjében , áhhhhhh...
Idióták a Nikonnál teljesen...
Van egy Androidos timelapse calculator-om, ott megadok mindent, azokat szeretném egy kütyübe beverni, ami a gépet kioldja annak megfelelően és csókolom, kész, nem kérek többet.
Az expó nem automatikus, hanem manuális. (Exponálásra gondolsz sztem, expozíció helyett)
nesa, Necro: Tietek rádiós, mint ez ? (Azt írjátok, ilyenetek van).
-
JohnyBlue
addikt
válasz
aleister #5780 üzenetére
Elvileg ugyanugy a D7000 ben is ....
de egy ultra nagy szopika....ahogy é,n és kutyus is értelmezte 999 időegység alatt tud neked expókat lőni...
azaz ha mondjuk 30seces képeket akarok lőni akkor kb 33db képet készít max....!igaz ami igaz, ha nem 30 secest lősz hanem mondjuk 1-2-3 másodpercest akkor a 999 időegység bővendoszt elég
-
törölt tag
válasz
aleister #5757 üzenetére
Okay, Libriben néztem vmi jó könyvet "Szerezd vissza éleslátásodat", tele van ilyen gyakorlatokkal, de a Te tippedet is elolvasom, ha priviben megírod. Sok monitor miatt elgyengül a szem.
Munka is, privát is.. ilyen ez a kocka élet.
Throme: igen, de mikor LiveView-ra váltok, gyorsan aktiválom is a műhorizontot, fel ne boruljak a járdán - de így egész kellemes a járás.
-
törölt tag
válasz
aleister #5747 üzenetére
De ha behúzod Magad alá, azzal a karod billegését küszöbölöd ki, a törzsed mérete és tömege miatt kevesebbet leng be (kisebbet), mint a karod. Ezen a pánt nem segít, a fogáson igen, de a törzs stabilabb és a gépet is stabilabban fogod.. na mindegy. Ufo vagyok. Lapozzunk.
-
Larry303
addikt
válasz
aleister #5556 üzenetére
ha akarod megérted mire írtam ezt neki, ha akarod akkor meg csűröd még egy darabig ezt a sweetspot témát...
a kollega fő problemája, hogy nem volt kellően éles, egy compact után...mivel használt már tükrös rendszert, ezért sztem tökéletesen tisztában van azzal, mikor hogy rekeszelünk
ha te is használtál régen (nem digitálisat ugye) akkor tudod, hogy nyomtatva bizonyos méretig nem jön ki annyira, mint itt digitálisan pixel szinten nézegtvearról volt szó, hogy itt többet kell tenni a számára megfelőlen éles fotokért mint eddig
-
törölt tag
válasz
aleister #5550 üzenetére
Nem akarok békebíró lenni, de valahol az arany középúton az igazság. Van, amikor tágon "kell" használni és van, amikor kevésbé számít, mekkorát módosul az expó vagy a bokeh, ha elkezded rekeszelni.
A modelles képeket én elsősorban teszt céllal lőttem 2.8-on szinte mindet, de 105-ös gyutávon már f/4-en is lehet bokeh-zni úgy, hogy még mindig szép mosás legyen mögötte + ha van fény is mellé, marad az iso 100. Normál helyzetben, vagy ha újra kellene lőnöm ezt a bécsi kis szettünket és már régóta enyém lenne a 105-ös, f/4-en tolnám szinte mindig.
A 24-70-nel is f/4-el portrézok többnyire (hagymabokeh ide vagy oda) mert egy 2.8 körüli gyorsnak mondható üveg f/4-en gyilkosan jó tud lenni. Néha tényleg kenni akarok mégjobban, akkor nagyrikán 2.8, de sokszor magam sem tudom eldönteni - én rendszeresen használom a mélységélesség előnézeti gombot, berántom f/4-re és ha tetszik az eredmény, marad az effnégy.
Lehet máshogy is csinálni, ez csak 1 verzió ahogy én szoktam, a kép meghálálja.
-
nesa
veterán
válasz
aleister #5512 üzenetére
En ha megveszek egy minoseginek mondott termeket azt nemugy kepzelem el hogy az elso heten mar 2 het szeriz kovetkezik.................. 2 het mert videken lakom, es cirka ennyi a minimum atfutas aztan visszakapom ugyanolyan szarul, kezdodik elorol de ezt ne csak a nikonra ertsd volt fujim is kb 9 honapig ebben volt hibas fenymeres 2x szerviz, aztan szenzorkosz 2 porszem utan lett egy nagy folt, ez is 2x szerviz, a vegen szenzort csereltek benne, kb 2 honapot volt szervizbe a minosegrol nekem ezekszerint mas fogalmaim vannak mint az atlagnak, de a gondtalan oromteli hasznalat lenne a minoseg kulcsa...
Hameg veletlen kifogsz egy fasza kitet es semmi nemut be 2 evessen tuti lerohad rola a tetves markolat gumi markatol fuggetlenul canikolympus mind1. -
-
bandigno
senior tag
válasz
aleister #5470 üzenetére
nincs bevilágítva, ez a problémám! a 30-40 centit saccper írtam,mert már nagyon idegesít ez így egyből az elején! egy ismerős d3200 18-55 kit obival teljesen más képet mutat, épphogy vmit kitakar az obi, de sajnos nem tudom megnézni h az ő gépével és az én objektívommal mit mutatna :S
szerk: illetve a már teljesen halvány széle minimálisan beleér, de most 10 próbából ilyen "segédmegvilágítással" 60%ban nem találta elsőre a fókuszt!
-
Real_Necro
veterán
válasz
aleister #5364 üzenetére
Kivétel erősíti a szabályt.
Csak gondoltam jó olyanokat megelőzni, hogy "hol van a zoom gomb" stb, ne utána álljon neki keresni az ember a használatiban.Egyébként én már nem ajánlanám a 18-105-öt. (ezt most Throme írására reagálom). Tami után már csak tartalék obi lett. Persze utazni jó lehet ha nincs más, de van következő lépcső.
-
Real_Necro
veterán
válasz
aleister #5279 üzenetére
Lakás hitel szerintem kicsit más kérdés. Nagyon kicsi réteg az, aki manapság meg tudja magának azt engedni, hogy hitel nélkül jusson lakáshoz. Más kérdés, hogy ebbe sokan bele is buktak, de szerintem különbséget lehet tenni közötte, hogy az ember egy lakásra vesz fel hitelt (persze normális keretek között), mert úgy dönt, hogy amit albérletre fizetne azt inkább törleszti, valamint az között, hogy a kényelmét fokozva vegyen egy tv-t vagy kamerát, tabletet, 200e-ért telefont...
-
Graphy
aktív tag
-
Graphy
aktív tag
válasz
aleister #5011 üzenetére
Ezt egyszer nekem is eljátszotta, azóta csak úgy teszem be a kártya olvasóba, hogy előtte lockolom a kártyát, hogy ne tudjon írni rá. Akkor próbáltam ki egy új kártyaolvasót, lehet az volt a gond. Ráadásul nem LR-ban importáltam, csak filekezelőben másoltam fel a merevlemezre.
-
Kleroo
veterán
válasz
aleister #4958 üzenetére
Hát ha szükségem lenne fényerős alapzoomra,akkor ezt vadásznám le.
Habár a Nikon is etalonjó,főleg a színei. Az viszont biztos,hogy ilyesmi körülmények között a stabi az aduász.(Ami mellé legalább ugyanolyan jó felbontás párosul)
Egyikkel sem lennék szomorú.De szerencsére totál indokolaltan számomra,az 50-essel szeretek szaladgálni,ezenkívül a 70-200 van fent javarészt. Inkább abba tennék több pénzt(N 70-200VR I),ha fejleszteni akarnék.
A nagylátómat,és a kis zoomomat is alig-alig használom.
-
Anubis_9
addikt
válasz
aleister #4942 üzenetére
Ott van minden a System Requirements alatt.
Az én kit obim benne van (AF-S DX Zoom-Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR).
-
törölt tag
válasz
aleister #4938 üzenetére
Illemtudóan átmentem (-tünk) oda továbbszerveződni. Én nem tudok taliról, spanyollal ütközünk, szombaton meg JB-ék, .. nem tudom, egy ilyet már talinak lehet-e hívni "hivatalosan" de a lényeg hogy mi találkozunk lent.
D800 - Ne foglalkozz vele, jó az a gép úgy ahogy van, a pszichés zavar csak az én kis lelkemet gyötörte, ami az én gyengeségem.
Na indulok Bp-re lassan..
-
törölt tag
válasz
aleister #4936 üzenetére
Pedig azért lenne jó ha váltanál, mert így nem Rajtad kívül X olvasónak kéne teljes topic-ot váltani amiatt, hogy húúú mit is mondtak a többiek előző hsz-ekben, ki hol lesz, hanem a talisban egy kupacban lehetne látni, ki mikor merre mozog hogyan.
Én szombaton és vasárnap már Debiben leszek, csak péntek Siófok, úgyhogy D600 + egyéb mustrák nekem majd legközelebb.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
aleister #4831 üzenetére
Az aRGB -ahogy Kutyus leírta- egyértelműen jobb hisz több színt képes megjeleníteni,
Ez így szerintem nem igaz! Az aRGB-nek nagyobb a színtere, de ugyan úgy csatornánként 8biten tárol adatot, mint az sRGB. Nem képes több színt megjeleníteni, csak a színek relatív helyzete más. Ezért lesz lilás az aRGB kép sRGB megjelenítőn.
-
m3ss
veterán
válasz
aleister #4874 üzenetére
"Azért remélem az még számodra is érthető, hogy a beépített vakú a váz aksijával üzemel, és simán leszipkálja egy nap alatt."
sztem rengetegen fotoznak rajtad kivul, egesz napos rendezvenyt popup flashel, hogy markolat kelljen hozza akkuido miatt
d800-bol nem hianyzik a popup, vagy van rajta? -
törölt tag
válasz
aleister #4850 üzenetére
Ezt máshogy látjuk, nekem nagy a kezem hozzá + ha már van, kopjon együtt a vázzal, hogy néz ki az, hogy 3-4 év múlva a vázon már itt-ott fényesebb-simább a gumi, a markolat meg újszerű alatta
De ez csak a legutolsó szempont.. nekem szimplán sokat ad fogásban + fel sem tűnik, mikor átkapcsol markolat power-re (vagy fordítva), ez meg extra kényelem.
De ízlések és pofonok
-
törölt tag
válasz
aleister #4845 üzenetére
Sokan azt hiszik, hogy a markolat faroknövelés.
Jogosan, mert sokan tényleg arra használják.
De nem hinném, hogy pont ilyenek pont innen kerülnének ki és hogy gyorsan mossam a kezem, én stúdiózok és portrézok eleget, hogy kelljen és nagyon szeretem, hiába bumfordi vele a váz. Hogy kicsit az ellenzőknek is kedvezzek, Németbe csak obit vittem most magammal a gépátvételhez, pedig befért volna simán markolat is, vagy bármi. Érdekes volt így fotózni, táskában (nem fotós, hanem normál táska) könnyebben elfért, de templomhoz pl. egyből könyökcsavarás, hogy állóban beleférjen, illetve az akksi le volt szopva, jött az aggódás (de amúgy kibírta végül).Szóval én bumfordisága ellenére nagyon szeretem a markolatot.
-
Throme
veterán
válasz
aleister #4845 üzenetére
Hát tudod nekem anno D5k-ra - ha kellett volna egyáltalán - olyan grip volt csak, aminél az expo gomb működéséhez egy külső kábelt kellett volna használni.
Ráadásul a váz csatlakozásait védő gumilapot is fel kellett hozzá nyitni és így is maradt, amíg a kábelt használta valaki.
Újabb belépőkön valszeg ezt már megoldották...Persze erről napestig lehet érvelni, ellenérvelni, hogy egy első géphez vegyen még markolatot vagy kell, nem kell
Nem csak neki mondom, hanem mindenkinek
.
Látod, megint feltételezel. Ki az aki egy egész napot végigfotóz, pláne belépővel és akkor is végig portré állásban kattintgat?
Abban igazad van, mint opció érdemes megemlíteni, hogy kényelmesebbé varázsolható a belépő igényszerint.
Csak döntse el mindenki maga, hogy mit kezd ezzel az infóval. -
Freddy76
addikt
válasz
aleister #4831 üzenetére
Markolatról van egy véleményem, de ezt megtartom magamnak, különösen, hogy úgyis ismeri mindenki
.
Színtér: Anubis_9 kolléga megkérdezte, hogy melyik jó. Mivel d3200-at használ, feltehetőleg nem professzionális felhasználó (no offense, én sem vagyok az), és feltehetőleg nem tudja, mi a különbség, és feltehetőleg nem kalibrált argb monitoron nézi a képeit. Miként az itteni felhasználók közül (talán) senki. Erre írtam, hogy felesleges az argb, mire jöttek a válaszok, hogy nade miért lenne az. Tény, hogy több színt képes megjeleníteni, de - amint írtad - ha nem argb monitoron nézi, akkor éppen ellenkező hatást ér el, fosul fog kinézni a képe. Na most, innen kezdve megint eljutottunk oda, hogy nem csak felesleges az argb, de haszontalan is. De abban is hasonlít ez a portrémarkolathoz, hogy ha valakinek jól esik, használja. De Anubis_9 kolléga kérdésére konkrétan az a válasz, hogy ha nem argb monitoron nézi a képeit, akkor semmiképpen ne argb-ben fotózzon (exportáljon), ha pedig argb monitora van, akkor döntse el, hogy kell-e neki, vagy felesleges.
Hiába gyorsabb egy ferrari mint egy lada niva, susnyásba az utóbbival érdemes menni.
-
Throme
veterán
válasz
aleister #4831 üzenetére
"A portrémarkolat az egyik leghasznosabb kiegészítő"
Ez hitvallás kérdése
Nekem pl baromira nem hiányzik.
Aki nem tartja egész nap a gépét, pláne nem állítva, annak minek?
Több helyet foglal, nehezebb. Az akksi meg nem gond, mert viszek tartalékot, ami pici és könnyű, nem kell hozzá grip.... egy zsebben is elférLátod, mások a szokások.
-
flash-
veterán
válasz
aleister #4794 üzenetére
"Akkor miért nem csináltad?
Egyébként pontosan mi is a problémád?
Freddy linkei között már az első oldal ismertetésénél is ott van MTF érték, ami az élességnek felel meg, ez pedig kvázi az objektív által kirajzolt kép felbontásának felel meg.
Az nem baj, ha ezeket nem tudod, de lehet normálisan kérdezni; és ha valaki válaszol -urambocsá- meg is lehet köszönni, nem pedig flegmázni."Azért nem csináltam mert a google objektív felbontásra mindenféle tesztábrákat hoz ki márpedig itt már sokan megkaptuk hogy ne nézzünk tesztábrákat...márpedig tudtommal csak grafikonokon-tesztábrákon tesznek említést objektív felbontásról,hivatalos specifikációkon nem...na akkor hogy is van ez?.
Normálisan kérdeztem,csak nagyon érdeklődve.
-
Anubis_9
addikt
-
törölt tag
válasz
aleister #4807 üzenetére
Nem is ez a lényeg, hanem többől bármikor csinálsz kevesebbet, de kevesebből többet már nehezebben. Az égvilágon semmibe nem kerül Adobe RGB-ben fotózni és PS vagy bármi alatt ezt egy sRGB konverzióval menteni netre, mert a mainstream tömegmonitorok öröm, ha utóbbit lefedik. De ez sem marad mindig így, szerintem.
De nem is ez a lényeg, hanem: ha adott, "ingyen" (nem jár extra megabájtokkal), akkor szerintem használja ki az ember. Főleg, aki eltárolja és megőrzi a NEF-eket, mint én pl.
-
válasz
aleister #4540 üzenetére
Annak az előre kibukó nyitása nem volt szimpi, de amúgy az is jópofa.
A zöld volt nálam is a nyerő.
Egy ilyen kisebb kellett már, mert a Computrekker AW azért elég nagy.
Múltkor vettem egy Inverse 200AW övtáskát, két nap után eladtam...
Most ez a kis fél-hátizsák próbája jön. -
Byk01
őstag
válasz
aleister #4531 üzenetére
Fent van a honlapjukon
-
Throme
veterán
válasz
aleister #4487 üzenetére
Lehet 1 felutazás költségén megvan az értékbiztosított csomagküldés a német szervizbe....
Én csak azon imádkozom, hogy többet ne legyen közöm a szervizhez...
Párszor voltam. Volt hogy meg voltam elégedve (pixel mapping), mert tényleg gyorsan megoldották a dolgot, de az obis szopást nem akarom újra átélni...Bár van még egy lehetőség a vidéken élőknek/dolgozóknak.
A vevőnek joga van eldönteni a garis ügyintézés mikéntjét.
Tehát ha egy vidéki városban lett megvásárolva a gép (ami közelebb van a lakhelyhez jóval, mint a Fóti út), akkor egyszerűbb oda visszavinni és az üzlet köteles intézni a gariztatást. Ez lehet csak egy év, mert utána csak a bp-i szervizbe lehet vinni/küldeni. Ezt nem vágom most pontosan mi fér bele a 3 évbe...
Persze az eladók első körben azt mondják (szokták mondani) vidd a szervizbe. Ha látják, hogy olvastál 1-2 jogszabályt, akkor jönnek, az ' ide is vissza lehet hozni, de sokkal tovább tart, mert nem mindennap megyünk szervizbe" témával. És tényleg így is van.
Valamint, ha jól tudom a Fóti útra be is küldheted a gépet és még él az, hogy ők intézik a visszajuttatást. Erre rá kell kérdezni. Reklámozni nem fogják...Szóval, vidékiként is meg lehet úszni a személyes utazgatást, csak én is olyan vagyok, hogy szeretném még nyugdíjas korom előtt kézbe kapni a gariztatott cuccost és nyakamba veszem a várost....
És ezért is bosszantó, mikor a másik oldala a dolognak, hogy ha kiküldöd külföldre, akkor kb 2-3 hét alatt 1 körös folyamatban visszakapod javítottan a gépet/obit és örülsz.
-
Throme
veterán
válasz
aleister #4471 üzenetére
Ezt fogalmazzuk át úgy, ha Bp-en dolgozol mondjuk a közelben és du 4 - fél5ig....
Ha élsz (de nem ott dolgozol), akkor az életben nem jutsz el oda mert 9 - 5 ig vannak nyitva, hétköznap.
Mikor már 3x kértem el magam melóból, akkor eléggé tele volt a tököm.
Ha szabit veszek ki, plusz meg hülyét kap tőlem a főnök mert elkérem magam, akkor többel kötöm be, mint 50k.
Aki ráér bejárkálni, annak belefér az asztalcsapkodás....
Aztán még ott van a fogyasztóvédelem.
Jó kis útvesztő ez...Ha úgy dolgoznának, mint a németeknél, akkor zsír mindegy lenne, hogy valaki bp-i, vagy nem....
-
HThomas
őstag
válasz
aleister #4462 üzenetére
"Pontosabban Freddy gépénél nem volt elégséges, a többi D7k+35 1.8G tulaj pedig már az AFFT kudarcok után rögtön áttért a Tam 17-50-re."
Én hasonlóan jártam mint Freddy, voltam kétszer is a Fóti úton... először teljesen el volt hangolódva a fókusz, a 18-105-tel is elég trutyi volt, nem szórakoztam fine-tune-nal, beállítattam velük. Azóta a 18-105 jó. Aztán a 35-össel nem volt jó megint, ekkor már fókuszábráztam, de nem tudtam beállítani, távolságtól függően durván félrement. Elvittem mindkettőt a szervízbe... kicsit mérges voltam, mert másodszorra is csak a vázon hangoltak (de legalább ültek rajta másfél hetet :S ), az obihoz nem nyúltak.
Azóta legalább pontosnak tűnik, néhány esetben tapasztaltam csak félrefókuszálást, de az simán lehetett user error. Sajnos mindenre kiterjedően kitesztelni azóta nem volt időm...
(#4471) aleister: "Ha én pesti lennék, tuti addig járnék a nyakukra, amíg meg nem csinálják."
Ezzel csak az a baj, hogy pár ilyen kör és eleged lesz az egészből... arról nem is beszélve, hogy ha az összes emiatt elvesztegett időt összeadnám órabérben már szerintem bőven a 35-ös ára felett járnék.
-
törölt tag
válasz
aleister #4445 üzenetére
Negyedikén kapta meg DHL log alapján "Otto" nevű német ürge a szerdán zárás előtt Budapesten feladott csomagomat. Délben jött az email NikonRepair@nikon.de-től, hogy kész.
Rákérdeztem, BIZTOS ? -> Ügyfélszolgálat megerősített.
Én meg adtam nekik két hetet, jövő hét hétfőn veszem fel személyesen.
Izé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest