- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz
TayRol #34621 üzenetére
Jajjmár... "csak" 1/4000 van...
Pls...
Meg van mellé ISO 50 cserébe és már meg is van a eqvivalens 1/8000 -ed.Frankón visszamegyünk a kezdő szintre;
Fogd kézbe, forgasd meg kicsit... utána ha letudod tenni, okMűhelyi bölcsmondással élve a 6D-re;
Nem szar, csak másra lesz jó !(Amm Nikon ebből a szempontból jobb ilyen kategóriában, D600/610... de ott meg kifizetsz egy vagyont az üvegek miatt)
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
TayRol #34634 üzenetére
Ha meg tudod oldani, hogy külföldről vásárolj, akkor ki tudsz fogni a magyar áraknál sokkal jobb áron valóban nagyon kevés expós (és nem videózásra használt) 5D3-at is. A türelem full frame-t terem!
Reklám tiltott a fórumon, privátban tudok adni üzletcímet, ha érdekel.
-
-
torzo
őstag
válasz
TayRol #34630 üzenetére
Csak halkan megjegyzem, hogy az 5dm3 használt váz árak mélyrepülésbe kezdtek, hogy a markIV kijött. Persze még nem 300 k, de már nem is a korábbi 600-700. Azt hiszem, neked minden szempontból megfelelne amúgy.
És ha 300 k a plafon, akkor miért nem N d600? Tudom, itt ez szentségtörés, de akkor is!
-
m3ss
veterán
válasz
TayRol #34623 üzenetére
mondjuk a fuji arcfelismerojetol nem csodalom, h nem jott meg a kedved
tenyleg erdemes kiprobalni egy barmilyen sony gepet (a6000+, a7+) af-c-ben arcfelismerovel, sony uvegekkel.
tenyleg mazochizmus ha ezutan 5d2/6d-vel akarsz mozgo gyereket fotozni. allandoan kroppolnod kell. ujrakomponalni vagy a dof vagy a gyerek mozgasa miatt ritkan lehet. fokuszpontokat valasztani meg lassu es ezeknel a vazaknal nem mindig erdemes. ha meg a vazra bizod a valasztast, akkor tukros siman rafokuszal az orra, vallra, homlokra, belogo dolgokra arcfelismero nelkul.
statikus temakra persze nem ekkora elony. en mar el sem tudom kepzelni a fotozast arcfelismero nelkul komolyan. de foleg gyerek meg tancfotozasnal mulatok mindig ha eszembe jut a canon.
na de nem offolok tovabb... -
m3ss
veterán
válasz
TayRol #34621 üzenetére
6d helyett pedig ne vegyel 5d2-ot, esetleg akkor ha legalabb 80k-val olcsobb..
5d2-on tok jo h van egy joystick, de ritkan fogsz fokuszpontokat valasztani.
jobb a kozepso af pont es a szelsok is, auto iso minimum zarido allithato Av-ben, jobb kijelzo, jobb szenzor, wifi, gps, fokusz kalibralas zoomoknal allithato 2 tartomanyban.en a helyedben tuti h vmi arcfelismeros milcet vennek, gondolom foleg gyerekeket fotozol. izgo mozgo gyereknel arcfelismero kis tulzassal kb. akkora talalmany mint anno az autofokusz lehetett
-
Terapeuta
őstag
válasz
TayRol #34615 üzenetére
Picit ráerősítve az előttem szólókra: 5DI tulajdonosként jelenleg családi fotózás a fő téma, és nagyon szeretnék egy gyors és pontos AF rendszert. Sajnos a második szempont elég véleményes, és bár a szenzor szuper még mindig, ha a legsikerültebb képek a pontatlan fókusz - szűk dof - miatt mennek a kukába...
-
_seth_
veterán
válasz
TayRol #34615 üzenetére
Eléggé távol állnak egymástól ezek a vázak
6D: FF, kiváló szenzor, de fapad kezelőszervek, 1/4000 limitálva, AF ebben is 1 keresztszenzoros, csak 1 db SD foglalat.
5DII: FF szenzor, elmarad a 6D-től, de mindennapi használat esetén ez nem tűnik fel problémaként. AF itt is főleg a középső pontra támaszkodik, viszont fogása, kezelőszervei 5D-sek teljesen.
7DII: szenzor jó benne, de még az 5D-t sem éri utól, cserébe nagyon gyors és fejlett AF van benne, maga a váz működése már a 7D-nek is villámgyors minden téren, az utód még gyorsabb lett.
Viszont az FF vs Crop elég nagy eltérés, tudni kell dönteni, hogy mi a cél
-
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
TayRol #25215 üzenetére
Én a Sigma 30 1.4 Art-nál döbbentem le az AF sebességen. Elvileg ez egy új objektív, ráadásul ART szériás, de a húszon éves canon 50 1.4 fókusza olyan hozzá képest, mint Porsche a Wartburg-hoz!
Persze biztos nem igaz ez minden Sigmára, mert úgy tudom, hogy pl az 50 1.4 ART partiban van a nagy gyártókkal sebesség terén is. -
m3ss
veterán
válasz
TayRol #25156 üzenetére
irj mar ram este, hogy mit mondtak ra. mindenesetre en az 50-est vazakkal egyutt elviszem nekik. 35-oson meg filozok...az legalabb nem szivat targytavonkent, csak 5d1-en nem igazan tudom hasznalni mert kicsit frontos. azert nem kalibralnak olcson. lehet a kepzeletbeli sigmas perselybe kene a penzt dobalni a canon helyett...
en arra lennek kivancsi hogy dokkoloval meg sigma artokkal ki mire jutott...ha tenyleg be tudom allitani magamnak dokkoloval x fele targytavra...es konzisztens is lenne...miert vennek canon obit? olcsobb, legalabb olyan eles, es magamnak kalibralhatom. lehet precizebben, mint camera csinalja a canon uvegeket
viszont ha vhogy osszeraknak az 50-est meg 35-ost is cameranal pontosra, mint az 50 1.8II-ot...akkor ellennek ezekkel az obikkal. sokszor elesben azert eleg lenne az 50mm@f1.8 is, meg 35@f2 is kis dof miatt, lehet nem annyira hianyozna az 1.4, csak ritkan.
-
m3ss
veterán
válasz
TayRol #25153 üzenetére
oooooooooooooofuk. annak nagyon nem orulok. akkor van ra esely h ez az obi ilyen...de hat neked garis, kalibraltasd be. bejelentkezel, csak 1 honapot kell varnod
amugy en penteken megyek, ha addig varsz megmondom majd mi valtozott...
forceberg: ez legalabb kiszamithato a nikon 35-ossel szemben
ott semmi konzisztenciat nem talaltam a szorasaban
ahova epp gondolta.
dokkolo a jovo, kulonbozo targytavolsagra valo kalibralasi lehetoseggel...kell ket sigma art, egy nagylato, egy 85-os es kesz is az obipark. -
m3ss
veterán
válasz
TayRol #25149 üzenetére
regi obi, hasznaltan vetted? gondolom ilyen masik vazon is, inkabb az a kerdes lehet-e javitani.
lehet a kalibralas megoldja, en abban bizom. en beviszek kb mindent amugy es kifizetem azon filozok...elegem van abbol h koszonoviszonban sincs a talalati ratam azzal amit szeretnek (35,50mm). probalok mostanaban egyre tobb kepet loni az 5d1+85-tel...pont emiatt. egyszeruen nem akar hibazni. kar hogy ilyen hosszu es nem mindig tudom hasznalni -
m3ss
veterán
válasz
TayRol #25138 üzenetére
"Lehet az, hogy az 50/1.4 a vázamon más gyutávon más-más af finomhangolást kérne? Egyszerűen 2 méternél távolabbról nem tudok vele éles képet lőni. Most +14-en vagyok (ugye 20-as a skála), de néha látom, hogy az élességi sík (f2-n pl) még bőven a frontban van."
sajnos lehet
enyem detto. ha belovom +17-re, 2m-vegtelenig pontos. 2m-nel kozelebb meg backes, nem kicsit. forditva lovom be, akkor tavolra nem jo.
en viszem camerahoz hamarosan, kivancsi vagyok ilyet kalibralnak-e...vagy minden 50-es ilyen. eloadtam ezt a targytavolsagonkent valtozo fokuszproblemamat a telefonos csajszinak cameranal mivel nem volt hajlando szervizest kapcsolni...tudod mit kerdezett a vegen? is-es az 50-es?
remelem majd megnezik es kozlik h ez az obi ilyen...es fizethetek erte 5ezret. mert a bevizsgalas is ennyi ha nem tudnak javitani rajta...asszem ha fizetni is kell majd erte es marad uilyen akkor behajitom nekik az ablakon -
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
TayRol #25003 üzenetére
Bármelyik EF-S gép tudja kezelni az STM objektíveket. Optikai keresőn át ugyanúgy gyors és hangtalan lesz, de két tulajdonságát csak bizonyos gépekkel tudod kihasználni (csak 650D, 700D, 100D, 70D, 7D MK2)
1. Élőkép módban állókép készítésekor sokkal gyorsabb a fókuszálás
2. Videónál is gyorsabb a fókuszálás, illetve minimális az előre-hátra keresgélés. A legjobb pedig. hogy változó fókusztávolságoknál szép, egyenletes a fókuszátmenet (nem film szerű, inkább természetes hatású)Csak optikai keresőn át használva szerintem nincs különbség az STM kompatibilis váz és az azt nem támogató között...
-
copass
veterán
-
fairi
őstag
válasz
TayRol #24904 üzenetére
Annyi biztos a 7d hajlamos bizonyos objektívekkel a jitter-re. vagyis ugyanarra állítva mindig más-más távolságra fókuszál. Ennek mértéke változatos,volt mikor elég csúnya eredményeket adott. Végtelen helyett 2 m-re fókusz. Valszeg nem csak a jitter játszott közre,de kb nem értettem miért csinálta,semmi logikus magyarázatvnem volt. Jajjj....
csacsi77 képén ráismertem szeretett hibámra....
Nekem 100 ilyen, hova a rákba fókuszált képem van. -
Gondwana
addikt
válasz
TayRol #24904 üzenetére
Ugyanaz az AF szenzor van a 7D-ben, mint a 70D-ben, azzal, hogy 70D-ben nem találtam olyan opciót, hogy SPOT AF (négyzet a négyzetben, amikor az AF csak a négyzeten belül keres, szerintem normálhoz meg nagylátóhoz kötelező opció, de lehet élni nélküle is), viszont LV-AF 7D-nél csak CDAF, PDAF nincs, 7D-vel a 17-55IS CDAF-sebessége még kivárható, de már a 11-16/2.8-ra siralmasan sokat kell várni.
Szerk.: igen, 7D-ben csak egypontos az AF-finomhangolás, viszont az örömpálcás AF-mezőválasztás 7D-féle metódusa nekem jobban tetszik, mint a 70D-féle. (Szerintem nem érdemes cserélned, de én se vennék 70D-t magamnak 7D helyett)
-
Zozzer888
addikt
válasz
TayRol #24788 üzenetére
Mikor én vettem (2013 szintén) akkoriban vezették be az 5 év garit, és előtte nagyon sok volt a panasz, az 5 év garis példányokkal meg már mindenki meg volt békülve mikor vette.
Tuti belenyúltak a gyártásba, de inkább a minőség ellenőrzésbe, mert gondolom ők se csődbe akartak menni az 5 év garival
-
.DLL
veterán
válasz
TayRol #24788 üzenetére
Nem tudok róla, de 7 éve gondolom nem ugyan olyan gyártósorról jött le mint ma, lehet hogy cseréltek gépeket, csiszolástechnika finomodott, bevonatok, stb. De erre semmi konkrét bizonyítékom nincs, csak ebben a 2006-os tesztben nem annyira éles ez az obi, mint ami pl. nekem van.
Egy másik közvetett példa: volt két 18-55 IS obim, egyik meghalt, vettem helyette egy másikat és más színű bevonatok voltak a lencséken, szerintem a második nem olyan fakó képeket dobott, mint az első.
Meg szokták is írni, hogy a műszaki tartalom előzetes bejelentés nélkül is megváltozhat. (holott ugyanarról a típusról van szó) -
.DLL
veterán
válasz
TayRol #24750 üzenetére
Akkor az én Tamim elég jó lehet, mert az EF 50/1.8 @2.8-on csak egy hajszálnyit volt élesebb mint a tamron nyitva, viszont néha behazudta hogy éles, pedig nem volt az, így kenhettem a hajamra a jó képminőséget. Azért többnyire nekem rendben volt a fókusz, viszont olvasni az enyémnél rosszabb tapasztalatokat is.
Amúgy megértelek, mert az 1.4-es Canon 3x annyiba kerül, és gondolom lenne helye annak a pénznek, viszont mégsem javaslom a visszalépést.
Akkor inkább egy 50-es makró, azok nyitva is elég élesek (ahh, mégsem jó, ami olcsó, az biztos hogy mikromotoros, és makró lévén elég lassú lesz a fókusza, ami gyerekekre nem ajánlott) -
m3ss
veterán
válasz
TayRol #24684 üzenetére
jo lesz az 1-2 hetre
nem mintha en ne varialnek eleget, addig ugy sem nyugszok meg amig ki nem probalok egy d800 szenzoru kamerat. aztan kiderul tullihegem-e ezt a dinamikakerdest.
5d1 es 6d kozott is siman erezni az 1-1.5 ev-t...nem kell nagyon extrem fenyviszonyokra gondolni egy tajkepnel, es rogton kijon. gondolom ellenfenyes kepeknel is...meg +2 ev tuti arcon csapna. meg color depth is...megnez az ember par hozzaertobb kezebol szarmazu d800 tajkepet, siman latni, hogy az nem canonnal keszult. leri rola.ha veletlen jovo heten 6d-t akarsz venni, jo dragan, szolj nyugodtan
-
m3ss
veterán
válasz
TayRol #24681 üzenetére
erdekes. mi az ami annyival jobb, mint a d7100-on? valszeg te vagy az egyetlen, aki ilyen cseret meglepett
"a 2 tárcsa hiányzik, ám szokható, a dedikált gombokat (pl. iso/af mód) imádom, a fogása számomra megfelelő, az af pedig hihetetlen. iso 3200-on kicsit zajosabb, mint a D7100, ám sokkal gyorsabban talál fókuszt."
iso dedikalt gomb nincs a d7100-on? d70-en is volt. melyik uveg volt lassabb d7100-on?"az 50/1.4 pedig nem rossz (még csak ezt a titulust kapja meg), 1.4 kellemesen lágy, 1.8-tól már éles, ám az usm-től kicsit többet vártam."
ja, nem tul megbizhato. nikonnak az otvenese is jobb, elesseg, hattermosas, ar is. fokusz passz.
miert is canonozok, azt nem tudom. kivancsi vagyok canon kovetkezo ff gepe milyen lesz szenzorilag. meg1 d90 dinamikaju ff kamerat csak nincs pofajuk kiadni 2015-ben...lassan ott tartunk, hogy a ket vegpontu mfa-n kivul (szamomra) nincs elonye a canonnak. azt is 1 uveggel hasznalom, amit elobb-utobb ugy is eladok.
ez a d750 is oda fog b*szni canonnak...oszinten szolva, ki fog 6d-t, 5dIII-at venni? akinek canon obiparkja van es lusta lecserelni? -
Monya78
veterán
válasz
TayRol #24665 üzenetére
APS-C vázon 17-40 vs. 18-55 IS obiról szerintem találok otthon tesztképet...majd elküldöm.
UWA tartományban a 10-18 IS ár/érték arányában a legjobb.
Alap obinál: ajánlott:
alacsonyabb árban: 18-55 IS, 18-55 IS II, 18-55 IS STM
Középárban: a Tamron 17-50 F2,8 (stabil nélküli verzió)
Felette: 15-85 F3,5 - 5,6 IS, 18-135 STM
Csúcs kat: 17-55 F2,8 IS USM17-40-et inkább FF vázra és ott is a 5dmark I.-re ajánlott, 5dmark II-nél, 6d-nél stb... sok megapixelen nagyon gyenge a képszéle....
-
Gondwana
addikt
válasz
TayRol #24608 üzenetére
Ha 7D, én az EF-S 17-55/2.8 IS-t nagyon nem hagynám ki (kalibrálva meg pláne brutális)!
Jó, én nem is hagytam, nekem fölöslegessé tette a 28/1.8USM-et meg az 50/1.4-et, amiből meg nem is akartam Sigmát venni. Most a következő projekt a 70-200/4 leváltása 85/1.8-ra, ami ha áfátlanul 86, nem fogok használtat venni 80-ért. -
Morgal
aktív tag
válasz
TayRol #24592 üzenetére
Miért akarsz áttérni?
Bár kicsit magam ellen beszélek, mert úgy néz ki pont 7D-t fogok venni
De kizárólag csak azért, mert nagyon kedvező ajánlatot kaptam (váz+obi) - egyébként pont Nikon-ra váltanék, még ha el kellene adnom az összes cuccom is. Középkategóriában sokkal jobb gépei vannak szerintem, egy D7000-es akármikor legyaláz egy műanyag lego 60D-t. Ha nem megyünk nagyon bele a részletekben elég megnézni a fókuszrendszert és a zajosodást. Videóban valóban elől jár a Canon, de a fotóban nem hiszem.
85-ös kb 80k körül mozog, de láttam már türelmetlen embert az index fórumon aki 55k-ért adta el. 60k-ért tudsz venni régi 35mm f/2-t, ami kb egy fix alapobinak felel majd meg aps-cn.
-
m3ss
veterán
válasz
TayRol #24592 üzenetére
"Úgy néz ki, átlépek a sötét oldalra. D7100-rók 7D-re. "
loool2 het volt azert? amugy erdekes dontes...kivancsi vagyok meddig lesz meg. oktoberben mar tuti 6d-d lesz
50 1.4, eleg lagy 1.4-en, de ha talal sztem hasznalhato lenne utomunkaval. par tesztfoto...vagatlan, nem modositott, zajszures, elesites nelkuliek, asszem 2048-ra exportalva. bar lr talan alapbol 25 sharpeninget rarak.
1.4, iso20k
nyitva
1.6
1.41.8-on amugy mar egesz eles, joval elesebb mint az 1.8 II. f.2.2 folott meg nem lottem vele
amugy nagyon keveset hasznaltam, de fokuszkonzisztencianak koze sincs a 85-oshoz. az elkepesztoen pontosnak tunik, bar azt sem hasznaltam annyit h nagyon epiteni kellene meg erre...
sigma 50 1.4 ex dg elesebb nyitva mint canon amugy, legalabbis ropi peldanya jobbnak tunt. hattermosas is jobb. de abbol kifogni egy jo peldanyt, biztos nem egyszeru. keves is van a piacon.
jo lenne venne vki egy 50 artot es kiderulne mennyire megbizhato a fokusz ott...85-ost en is 220v-ban vettem, igy 1+1 ev gari van ra, olcsobb boltokban csak egy.
-
Monya78
veterán
válasz
TayRol #24603 üzenetére
Legnagyobb gond hogy nyitottan nagyon rossz a képminőség, Én F2,0 alatt csak tesztek erejéig használom(tam), F2,4-F2,8-tól már jó a kép.
Ha bokeh-ra mész, és nagy méretű a bokeh már F1,4->F1,6 nál látszik a szögletesedés...F2,0-nál már csúnya [link]
Anno 7D-n használva, különböző tárgytávon más-más AF finomhangolást kellett használnom
Ha a nikon 50mm F1,4G-t ismered, volt egy összehasonlító tesztem a canon megfelelőjével:
"Canon 50mm F1,4 vs. Nikon 50mm F1,4G
Nikon: F1,4-en mindenhol jobb, F2-re, F2,8 rekeszelve kicsit lesz jobb a minőség.
Canon: Rekeszelve látványosabban javul a képminősége, sokkal nagyobb nagyobb a peremsötétedése, kevesebb CA, rekeszelve szögletesebb lesz a bokeh." -
.DLL
veterán
válasz
TayRol #24592 üzenetére
Használtan érdemes venni, és előfordulhat nála elég erős CA (EF 85/1.8)
EF 50/1.4 USM I. nem éri meg, inkább Sigma 50/1.4 HSM EX (ha van rá pénz: Art)
EF-S 10-22 helyett az új 10-18 STM (persze ha van pénz, mehet az előbbi is...)
Ekv.50mm-re mi számít megfizethetőnek? Van EF és Sigma 28/1.8 is és EF 35/2 is, ez utóbbi olcsóbb.
-
k1csi
senior tag
válasz
TayRol #24355 üzenetére
Nem videózom, nem vakuzom.
Pedig ezzel sokat vesztel. Egy indirekt vaku pl. nem nagy tudomány E-TTL vakuval. M módban beállítod a záridőt (kb. vakuszinkron vagy hosszabb), rekeszt (ISO-t, auto ISO-ban Canon 400-ra áll be) és plafonra villantasz (deritőlappal meg előre is, mert egyébként pl. szemgödörben árnyékok lesznek) a gép meg kiszámítja mekkorát villanjon. Akkor kezd bonyolódni, ha szines a felület ahova vakuzol vagy pl. túl magasan van a plafon stb (szinezőfólia, diffuzor stb). Nem mindig, csak amikor tényleg kell és ez nem olyan mint a beépített szembevillantós vaku (persze ha van meglévő jó fény az jobb, de nem mindig van).
Na mindegy te döntésed.Videó DSLR-el persze mivel a keresőben semmit sem látni megy egyébként is bonyolultabb.
Képminőségben nem jobb, mint egy EM1? Hú, az komoly.
Nem valami tudományos teszt volt. Vagy ISO3200 vagy 6400 és olyan gyenge fény ha a Canon-t alig tudtam kitartani pedig fényerős fix volt (az E-M1-el a stabi miatt nem volt ilyen gondom). Vakteszten nem tudom melyik nyert volna...
Ha újra lesz lehetőségem/időm kicsit igényesebben megismétlem.Ennyi erővel akkor 7D meg pár fényerős üveg.
Használt 7D alig olcsóbb mint garis 70D és ha nincs CF kártyád (SD gondolom van) a különbség egy része már itt elvész (ha pl. a kihajtható kijező, vagy WiFi nem szempont ami csak a 70D-nek van ill a touch AF/expó sem szempont).
De tisztán csak az AF flexibilitását (nem gyorsaságot/pontosságot) nézve a 7D jobb, több mód, joystick. Egyébként kb. egál. -
Fotonhámozó
senior tag
válasz
TayRol #24355 üzenetére
Nem tudom, hogy a 24-70 L USM és a 50 f/1.4 mennyire gyorsan fókuszál, de ha hozzák a 70-200 f/4 sebességét, akkor AF gyorsaság szempontjából 650D is megteszi. Nekem ugyan 70-210 f/3.5-4.5 USM-em van, de ez sebességben egy szinten van a 70-200 f/4-gyel. Piszok gyors és pontos (rallyra is kiváló, követő fókusszal). Csak annyit akarok mondani, hogy nem feltétlenül kell csodaváz, ha a gyorsaság fontos. Az említett 24-70 croppos vázon kicsit furcsa gyutávot adna, de beltérben nyugodtan tudnád használni. Az 50 f/1.4 bentre nem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest