- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
vihartigris #40727 üzenetére
szia
használt érdekel. Az, hogy DSLR vagy MILC abban ti tudtok segíteni. A rá szánt összeg legyen 100
-
zodo
nagyúr
válasz
vihartigris #40553 üzenetére
Ritkán használóm mindet de mióta megvettem a 18-135-t azóta még inkább.
Lassan semmi se maradpersze ha elviszik őket és tudom felőletek, higgyem el jobban járok.
Képek alapján eltérő de inkább kérdezek.
650D szemkagyló gumija más típus mint a 80D-n lévő? -
zodo
nagyúr
válasz
vihartigris #40551 üzenetére
Vázat obi nélkül vettem, ez volt az első obim.
Direkt az első kiadású, f/3.5-5.6 IS STM vadásztam le.
Kapott Hoya HMC UV (c) védelmet is de fájó szívvel ő az egyik vagy a 55-250mm f/4-5.6 IS STM megy. -
_seth_
veterán
válasz
vihartigris #40502 üzenetére
Jó vonal, nekem az M50 hobbi célra eddig bevált, de canon vonalon ez EF-M obik elég siralmasan festenek.. egyetlen jó darab talán a 22F2.
-
zümzümm
senior tag
válasz
vihartigris #40282 üzenetére
Mert ugy tudom higy akkor csak a konyvtarszerkezetet torli. Es nem akarom higy barmit is magaval hozzon a regi gepekbol. Amikor sony a7iibol tettem at az 5d3ba, akkor is hozott a kartya valamit a sonyabol, mert erdekes modon, a kartyat a szgepbe teve, mindig a sony fajlkezeloje nyilt meg.
Talan a fajl szamolas us eltolodott...
Szovalki akarom pucolni teljesen. Teljes formazas szgepen, aztan a vazban is egy formazas. -
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #40254 üzenetére
Lehet, nem tudom. Egy esküvőfotós szerintem nem az olimpia miatt fogja megvenni a legújabb 5D-t.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
vihartigris #40254 üzenetére
De akkor ilyen alapon ez bármelyik vázra igaz (lenne), - de nem az.
Nikon D6 , Canon 1Dx 3, egyértelmű ezeknek az időzítése. A Sonytól vártam még egy komolyabb A9 upgrade-t, mint ami aztán lett.
A többi váz kiadásában a legkevésbé tényező a "húú, most idén olimpia lesz..." -
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #40251 üzenetére
Ezt értem, csak az nem jön össze a fejembe, hogy miért lenne több eladása egy új 5D-nek, ha az olimpia előtt adják ki és nem például szeptember / októberkor a téli szezonra
-
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #40248 üzenetére
Mivel az olimpián csak 1DX-eket használnak ezért az már ki lett pipálva az 1DX Mark III-mal
Sportfotóra senki sem használ 5D-t.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
vihartigris #40248 üzenetére
Igen, az 1dx 3-at, és kikellett
A fejlesztési idő meg akkora egy ilyen nagyágyúnál, hogy egy évbe nem fér bele; meg ugye a pletykák is jönnének már...
-
p_adam
addikt
válasz
vihartigris #40077 üzenetére
Sosem aludt, csak ami eddig high-end technika volt videó téren, az csak a legfelső kategóriás modell kaphatta meg, most meg a technikai fejlődéssel együtt (CFExpress nélkül nem is menne sehogy) szépen fokozatosan elkezdik lefele csorgatni, így már az 5D 'osztályú' kamerákban is lehetnek ilyen videós képességek, miközben a videokamerák még feljebb fejlődnek (DGO szenzor a C300 Mark III-ban, más kodek)
Az EOS R6-ot biztos megüti majd a 'Cripple Hammer', csak a mértéke a kérdés, meg hogy ez mekkorát üt lefele az árán -
vlevi
nagyúr
válasz
vihartigris #39968 üzenetére
Vagy a magyar focimeccseken
-
SkyLine3000
addikt
válasz
vihartigris #39886 üzenetére
Előtte az 1100d-nél nem tapasztaltam ilyet.
Ezzel lehet vmit kezdeni? (700d) -
SkyLine3000
addikt
válasz
vihartigris #39884 üzenetére
Az ok. De két különböző obival is?
A váznál lehet vmi? -
Plexicushio
senior tag
válasz
vihartigris #39822 üzenetére
Felesleges is. Eladtak 35 év után vagy 140 milliót belőlük.
Minden földi jó van rá; 400 f/2.8l iii meg 600 f/4l iii - ezek még tíz év múlva is ugyanilyen jók lesznek.
Most meg elkezdik fejni a MILC RF szektort, több lesz benne a pénz nekik ha elkezdenek rá komolyabban váltani. -
Mirman
őstag
válasz
Gyakorlatilag teljesen kész az EF rendszer , nem igazan lehet mondani olyat ami hiányozna belőle (talán az 50mm 1.4 IS elkészülhetett volna ). Teljesen logikus döntés ez a részükről szerintem.
-
PuMbA
titán
válasz
A legújabban megjelent 70-200-as obik voltak az új objektívek az 1DX Mark III-hoz
Illetve a két új 600-as és 400-as fix. A profik ezeket használják legtöbbet, szóval szerintem elég nyilvánvaló. Az RF bajonettnél is azt csinálják, hogy először obik, aztán a váz.
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #39704 üzenetére
Mondod ezt addig, amíg neked is fel nem kínálják, és a menyasszony inkább menyaszörny.
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #39681 üzenetére
Ja, mint a P[0rn]H[ub], a világ legnagyobb *semmi* gyűjteménye azoknak, akik maguktól nem tudják, hogy mit és hogyan kell használni.
-
robertka
tag
válasz
vihartigris #39399 üzenetére
Köszönöm, megfogadom a te és Pelican tanácsát és nem vásárolok ilyet, kipróbálom mit tud amim van aztán döntök.
-
PuMbA
titán
válasz
vihartigris #39323 üzenetére
Én úgy találom, hogy a papíros értékeknél többet tudnak a gépek, hiszen a CIPA szabvány szerint azokban van beépített vaku használat is. Az én 77D-mre 600 képet írnak, de 1 hete lőttem 730 képet folyamatos követő fókusszal és teljes (6fps) sebességgel és még teljes töltöttséget jelzett az akksi kijelző. Szerintem még pár kép és pont akkor ment volna le 1 csík.
-
Gedeon31
addikt
válasz
vihartigris #39244 üzenetére
Köszönöm , meglesem .
-
Gedeon31
addikt
válasz
vihartigris #39233 üzenetére
Bérelni hol lehet ?
-
Bozso68
őstag
válasz
vihartigris #39233 üzenetére
Köszi!
Bérlésen nem gondolkodtam eddig
.
A Canon 18-135 IS USM-mel szemeztem én is. Nagyobb átfogáshoz meg ott lehet az eddig zömében használt 55-250 felső része. Kérdés, milyen gyakran kell a 135 fölötti a nyári élményekhez.
Nagylátónak a Tejútfotózás miatt van egy Tokina 11-16 DXII. Templombelsőnél jól jön.Szerk: Apropó: 18-135-nél USM, vagy STM a javasoltabb?
-
rednifegnar
senior tag
válasz
vihartigris #39223 üzenetére
fb-n azt irtak hogy a 600-as meglett, az index cikkben van frissites es abban azt irjak, hogy nem az elzart tarolokba tettek a cuccot (amit e miatt biztositanak a fotosoknak) hanem kint hagytak oket az asztalon ahova a mediasoknak szabad bejarasa van leintes utan. nem hiszem hogy barkinek is fizetnenek ezek utan, max ha kotottek biztositast, de azt nem nagyon szokas mert a magas kockazat miatt magas a dija.
-
copass
veterán
válasz
vihartigris #39223 üzenetére
háát nem lesz olcsó a buli, ~ 9 milla...
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #38763 üzenetére
Pár napja az egyik kolléga Budapesten megörökített egy 300D-vel esküvői kreatívot fotózó hölgyet (átküldte a képet).
Néztük mi is, mint aki túl sok fényt kapott, de tényleg az volt, mert eléggé jellegzetes a kinézete.
-
robi222
senior tag
válasz
vihartigris #36316 üzenetére
Az a baj,hogy a legtöbb hely ahol járok,rosszak a fények.pl
Erdő, házi bulik,temlom,szürkületi séta,kirándulás,vagy pont eros napsutesben ,amikor úgyszintén nehéz fotozni ,mert vagy beég,vagy túl sötetít,.
Ezeken a helyeken szerintem elvérzik a 650D egy f2.8 obival is.
Szerintetek a 6D nem?Vagy oda kevés az f4 érzékenység? -
robi222
senior tag
válasz
vihartigris #36313 üzenetére
Szeretem a természetes képeket.Ha lehet probalok vaku nélkül.
-
robi222
senior tag
válasz
vihartigris #36307 üzenetére
Gonosz bogár cseszteti az agyamat,hogy jobbat,jobbat.
Igazából a fényerő, remélhetőleg élesség,jobb fénymérés stb
Tehát minden szempontbol erős javulás amire számítok.
650 jó kis gép.De még 2.8 obival sem tetszik ,hogy nem tudok szép képeket csinálni egy sűrű erdőben,vagy egy családi bulin lakásban.Természetesen álvány nélkűl,spontán képekre gondolok. -
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #36114 üzenetére
Köszönöm: ismerem, de nincs nekik csak a régi.
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #36104 üzenetére
Persze, ilyen esetben az alap. :)
-
válasz
vihartigris #35555 üzenetére
Rosszul írtam a kérdést, az élességállítás gyorsaságára gondoltam, tehát milyen gyorsan talál fókuszt egy MILC
-
copass
veterán
válasz
vihartigris #35053 üzenetére
a lustáknak meg az alacsonyaknak igen!
fotósnál nem az a jellemző maradjunk ennyiben!
pár expóval többet lőssz!
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #34987 üzenetére
Korán keltem: ilyenkor jobban megy a munka, mert FB-on még alszik mindenki.
-
válasz
vihartigris #34987 üzenetére
Szerintem egyik se, ez életvitel.
-
SidCorky
őstag
válasz
vihartigris #34925 üzenetére
Kicsit magasabb ison is rengeteg a zaj egy apsc-hez képest, drága obik (főleg a nagylátók). Pana G7-en használtam
-
SidCorky
őstag
válasz
vihartigris #34914 üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
vihartigris #34855 üzenetére
Igazából lehet megülök a seggemen és ha olyan helyzet van, amit nem lehet megoldani az alappal, majd körbenézek.
-
aero.
veterán
válasz
vihartigris #34852 üzenetére
Nekem nem kevés, írtam is. Ezt csak olvastam, mint laikus tőletek kértem segítséget.
Viszont ha van olyan, vagy inkább úgy mondom, hogy kapóra jön pár helyzetben, azt megvenném mellé. Árban olyan 25-30k-ért, ez mondjuk eléggé leszűkíti a kört. -
Shodan
őstag
válasz
vihartigris #34793 üzenetére
Hát nem tudom nekem pont kapóra jött a 80D-hez.
Köszi hogy beírtad.
Eddig csak megvenni volt időm , holnap fogom kipróbálni , Örülök hogy a múltkor nem ugrottam bele a 70D akcióba....
-
copass
veterán
válasz
vihartigris #34788 üzenetére
hát ez nokedli...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Elég karcsú.
-
Shodan
őstag
válasz
Ez hogy működik pontosan , mert látom hogy több helyen is van. Media, Edigital, 220Volt...
Beregisztrálok vhova? Kitől kapom vissza a pénzt?
http://www.canon.hu/summer-cashback-2017/Akkor megválaszolom magamnak. Igen a canon fizeti vissza és igen be kell regisztrálni
-
JohnyBlue
addikt
válasz
hááth valahogy nem villanyozott fel
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #34772 üzenetére
Vicces, de vagy 10 percig kerestem ontopic márkájút, de nem találtam.
Ami viszont nem annyira vicces, hogy ebből következően a neten fellelhető képek 99.9%-án helytelenül mutatják be a táskákban tárolást: a táskagyártókat nem érdekli a gépek amortizációja, így akármilyen rossz pozícióban betéve is lefotózzák, csak jól nézzen ki a képeken.
-
csacsi77
senior tag
válasz
vihartigris #34612 üzenetére
Pontosabban a középső AF pont nagyon érzékeny és sötétben is "lát" (-3FÉ). Gyors is a pontosságával sem volt bajom sosem.
A többi AF-pont tényleg nagyon gyenge. -
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #34487 üzenetére
Vagy Május 32-re.
-
törölt tag
válasz
vihartigris #34421 üzenetére
de az a baj hogy itthon nem kapsz mast csak ilyen bazi dragan.
vagy varsz kinabol 2 honapot. -
csacsi77
senior tag
válasz
vihartigris #34328 üzenetére
Igaz, öregszem...
Tehát STM:
10-18
18-55
18-135
24
40
50
55-250
24-105
Nem is rossz választék! -
copass
veterán
válasz
vihartigris #33265 üzenetére
bekéne írnom a kva telefonomba a cashback szezonokat és nem vennék előtte semmit!
1 hete vettem az 1.4 50mm-t!
-
Khelben
nagyúr
válasz
vihartigris #32538 üzenetére
és (#32537) fattyu : köszönöm a megerősítést, akkor az lesz.
-
fattyu
veterán
válasz
vihartigris #32534 üzenetére
viszont beltérben meg kevés a 2.8
-
hszilard666
veterán
válasz
vihartigris #32441 üzenetére
Picit sárgulok
600D 40-45 perc filmezés alatt megzabál egy battery-t.
-
hszilard666
veterán
válasz
vihartigris #32068 üzenetére
Class 10 es samu, az volt a problem hogy nem volt leformázva.
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #32068 üzenetére
Már megválaszoltuk neki a másik topikban.
-
Iomega
addikt
válasz
vihartigris #31775 üzenetére
Köszi a választ!
Egyébként használtan, korábbi hirdetéseket nézve, 35E körül mennek. -
válasz
vihartigris #31336 üzenetére
Értem, tehát ez egy szolgáltatás(Amúgy szerintem én nem tettem jó helyre az AF pontot, pont annyival félre, hogy már mögé ment
Volt elég fény, hogy pontosan fókuszáljon.)
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
vihartigris #31131 üzenetére
Meg egy obi is elkellene mellé neki !
-
zolikaDB
veterán
válasz
vihartigris #31089 üzenetére
Viszont videoban talan erosebb a 100D.
-
Csari93
aktív tag
válasz
vihartigris #30449 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat!
A pixinfot természetesen olvastam (sőt, csak azt, meg néhány összehasonlóító google találatot minden csekkolt gép esetében), illetve *Ropi*, a te hozzászólásodat is olvastam már korábban.
A 7d azért már nekem sajnos magasan a fájdalomküszöb felett van(és azt nem is használnám ki, ahhoz túl hobbista vagyok), még a 60d is, meg igazából annak pozitív és negatív tulajdonságai is vannak a 650d-hez képest. (azért a saját példámból tanulva, az időjárásnak ellenálló összeszerelés indokolt lenne)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vihartigris #30277 üzenetére
Akkor mázlista.
-
_seth_
veterán
válasz
vihartigris #30224 üzenetére
Ez sem rossz de ez már "nagy" nekem. A 40 stm-re alapvetően semmi szükségem nem volt, csak azért vettem, hogy legyen egy picike obim kirándulni. A gyári napellenzőt teszem majd rá, arra egy UV szűrőt (vagy nem, a gyári napellenzője mellett már nem lesz arra sem szükség, most sem vettem volna rá de volt itthon rá való méret) és arra mehet az obisapi.
Váz+40 stm éppen 990 gramm, így is 1 kg lóg a nyakamban.
-
balaaazs
senior tag
válasz
vihartigris #30066 üzenetére
vagy a dioptriakorrekció állítódik folyamatosan el
-
Dexter68
addikt
válasz
vihartigris #30058 üzenetére
Elég volt a színtorzítást kikapcsolni és lő, mint a géppuska. 46-nál abbahagytam, mert nem volt hajlandó lassulni.
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
vihartigris #29867 üzenetére
650D-n használok időzítős Meike portrémarkolatot. Eleinte a beprogramozása kész kínszenvedés volt, de kis gyakorlat után már teljesen jól használható.
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
Én [ezt] vettem meg és konkrétan ettől az eladótól. Nagyon frankón műxik, már több száz képet készítettem vele. Hasznos funkció rajta, hogy "végtelen" záridőt is tudsz vele állítni bulb módban, mert az expo gombot ki lehet fixálni ha eltolod felfelé. Éjszakai fotózásnál hasznos, nem kell folyamatosan nyomva tartanod a gombot. Létezik még ennél is olcsóbban infrás kioldó, de azokat nem szeretem. Ha éppen nem lát rá a gépre az infra, akkor úszik a projekt. zsinóros az igazi, megvan a békebeli fílingje is
-
copass
veterán
válasz
vagy csodalámpa. magic lantern. intervalometer
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #29869 üzenetére
Egyébként meg, ha USB OTG-t tud a (z Androidos) telefonod, akkor meg is van a kábeles multifunkciós távvezérlő: többféle app van hozzá (DSLR Dashboard, DSLR Controller, stb.).
-
*Ropi*
félisten
válasz
Mindenképpen vezetékest, mert a vezeték nélküli ha megszakad, akkor kezdheted elölről a timelapse-t.
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
vihartigris #29665 üzenetére
fényes nappal nyomtam 3.5-től kb 9es blende és 1/250 és e feletti záridővel...
-
válasz
vihartigris #29326 üzenetére
Jaja.
-
válasz
vihartigris #29321 üzenetére
Én se tudtam róla sajnos, a média weboldalán láttam meg véletlenül tegnap este, rögtön át is rohantam. Utolsó darabot hoztam el a 10-18-ból, meg a 16-35-ből is, de fél órát kerestük a dobozok között őket így is.
-
szp1
addikt
válasz
vihartigris #29244 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #29244 üzenetére
A Canon mindig is jó volt a kiegészítők beárazásában...Jó vastagon fog a tolluk.
A 17-55/2.8-ra 11.000.- volt... Mondjuk a Tokina 11-16/2.8 gyárija is 10k körül van.
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #29242 üzenetére
Ettől komolyabbnak látszik.
-
bl4ze
veterán
válasz
vihartigris #29240 üzenetére
ilyen kis pici fém van neki, én is olyat vettem :
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
vihartigris #28803 üzenetére
Raiffeisen-nél vagyok és 2x kaptam már visszatérítést, mindkét alkalommal pontos összeget. Most adtam be a 10-18 obira az igénylést, szóval ez lesz a harmadik.
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
vihartigris #28800 üzenetére
Jó ötlet!
De akkor veszek is mindjárt egy 24-70 F4 IS-t mert azért több mint 60k-et visszautalnak? Az jó lesz? -
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
vihartigris #28795 üzenetére
Na kinél bankolok?
Erste
(#28798) copass: Akkor te is sorstárs vagy.
-
copass
veterán
válasz
vihartigris #28795 üzenetére
ersténél vagyok, levontak nekem is.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
vihartigris #28776 üzenetére
Nagyon jó ez a promóció, csak sajnos "vicces" dolgokat szül:
A Canon EOS 700D + 18-135mm IS STM pakk tegnap este még 249.989 Ft volt a FotóSarok nevű - a promócióban is részt vevő - budapesti üzletben. Ez látszik még jelenleg is az Árgép-en, de itt egy most lementett kép is róla:
Tegnap este még a FotóSarok oldalán is ennyiért volt látható a termék, tudom, mert épp nézegettem is. A FotóSarok oldalára most átlépve viszont már 266.899 Ft-ért szerepel a termék, ami - mit ad isten - hozzávetőleg 16 eFt-tal, vagyis éppen a promóció során az EOS 700D-ből visszatérítendő összeggel azonos. Micsoda véletlen! Csak ahhoz, hogy ezt az ember visszakapja, még plusz köröket is kell futni a Canon-nál. Zseniális.
Komolyan inkább ne lenne semmi ilyesmi akció itt kishazánkban, mert csak szívatják vele az embert!
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
Szia. ÉS hol látom ,hogy milyen összegből adják vissza a pénzt?... mert a honlapon csak azt latom hogy pl 10rongyot adnak vissza.... , de árat nem talalok..
-
spiky03
veterán
válasz
A 220Volt-nál is láttam tegnap feltüntetve, hogy pénz jár vissza.
-
_seth_
veterán
válasz
vihartigris #27923 üzenetére
Legjobb megoldás talán a garis váz lenne és a másiktól megvenni az eredeti markolatot olcsón
Közben meg is oldódott mivel a garis elkelt.
-
_seth_
veterán
válasz
vihartigris #27603 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy egy tesco pl egy este alatt tart leltárt amiben az utolsó sport szeletet is megszámolják... tized annyi idő lenne ugyanez egy canonnak.
Másik: pest-debrecen-miskolc, ezekben a városokban voltam edigitalban az elmúlt 1,5 hónapban, a westendes 220v-ban is megfordultam és mindenhol polcokon állnak a vázak és obik. Edigitalban pl polcon volt több 10-18 stm és még volt mellette olyan is ami kitben van (mármint napellenző-törlőkendő-obi), lehet válogatni... több netes bolt is jelzi különböző cuccoknál, hogy raktáron van. Én nem látom azt a nagy hiányt ami miatt árat emeltek volna. Pl 100D-1200D-700D-70D-6D pl minden edigitalban ott állt a polcon és nem is egy darab. Mediaban szinén voltam pest-debrecen-miskolc, ott sem látni, hogy bármiből is hiány lenne... kiteket lehet válogatni dc-is-stm obikkal vagy csak váz vagy 2 obis kit, van mindenből. 5Dmk3 és 1D-ket nem figyeltem, bár előbbit a 220voltnál láttam de nem ezekre kell ráállni logisztikailag mivel ezeket kevesen veszik.
belovary: blumax az angol ebayről, bevált
60D-ben az egyik télen a szabadban használva elérte az 1000 feletti expot (talán 1030 körül volt) majd 1070 környékéig jutott még bent. Engem meggyőzött
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #26422 üzenetére
Nem focizok.
Egy 2013-11-21-én regisztrált tag kemény 24 db szakmai hozzászólásából Te mire gondolnál, ha nem alvó regre?
De egy logikus magyarázatra vevő vagyok.
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #26420 üzenetére
2015.1, én nyertem.
Hsz.-t vadászni hatékonyabban is lehet, csak mondom...
-
LamaCube
addikt
válasz
vihartigris #26057 üzenetére
És 20 perc múlva csenget a postás...vagyis a NAV...
-
Audison
senior tag
válasz
vihartigris #26057 üzenetére
Huhh..már nem tudtam mi hiányzik ebből a napból....
-
matyi012345
őstag
válasz
vihartigris #26050 üzenetére
Nekem szemüvegem is van
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
vihartigris #26050 üzenetére
-
copass
veterán
válasz
vihartigris #25972 üzenetére
220voltnál van csak raktáron asszem.
-
copass
veterán
válasz
vihartigris #25966 üzenetére
jó, kegyetlen éles nyitva. fókusz halk, egy ilyen búgást hallasz, sebessége persze nem egy usm de közelíti.kevés fénynél, extrém körülmények között (koncert kaptár debrecen) méha mellé fókuszál és vadászgat picit, de pontos aránylag. pontosabb mint az 1.8/50.
pár kép -
_seth_
veterán
válasz
vihartigris #25891 üzenetére
1. Vaku topic
2. Szerintem a Yongnuo YN500EX vaku lenne a számodra legmegfelelőbb választás főleg ha nem félsz megrendelni ebayről (anglia 27e, 1 hét alatt itt is van). TTL-es azaz automatán igazodik a fényképezőgépedhez, de ha állítani akarsz rajta akkor a 700D menüjéből is megteheted. Szabadtéren is használhatod mivel van benne HSS. Kicsi, jól össze van rakva, forgatható a feje -
válasz
vihartigris #25662 üzenetére
használd sokat, kísérletezz bátran
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
vihartigris #25662 üzenetére
Szerintem tökéletes első gépnek. Az objektív is jó választás.
-
Gondwana
addikt
válasz
vihartigris #25563 üzenetére
Tudnék sorolni ilyen autószalonokat, csak a hülye vesz autót listaáron, illetve volt valami outlet-féleség hasonló hozzáállással háztartási gépekre, nem tudom, megvannak-e még, mit szeretnél venni? -
.DLL
veterán
válasz
vihartigris #25523 üzenetére
Én szerettem az 50/1.8-at, nem volt konstans fókuszhibája (
) éles is volt, szerettem a képi világát, ami azért nem egy kategória egy 2.8-as 40-essel. Ez utóbbi viszont pontosabb és gyorsabb azért...
-
_seth_
veterán
válasz
vihartigris #25521 üzenetére
Már régen lefutott kérdés ez
Ki kell próbálni mindkettőt és dönteni mert kinek melyik jön be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest