- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Hiába látod ugyan azt. Úgymond a "normál valóságba" ez a gép "bele-croppol" tehát az elkészült fénykép látószöge kisebb lesz.
Ablaküveget is tehetsz a szemed elé, amire rá vannak rajzolva a full-frame, (vagy akár kezdhetjük egy elterjedt középformátummal is) tehát a "645", a FF, a másfélszeres crop, a 4/3-os rendszer, stb. keretei. Ugyanazt, ugyanakkorának látod, mégis más lesz a látószög az egyes keretekben.
Az utolsó mondatban egyet értünk, mindenkinek más és más fekszik igazán.
-
Clemi
veterán
Kiegészítve amit írtam az előbb, van egy Pentacon 50/1,8 manual objektívem. Ha azt teszem fel a gépre, és úgy nézek át a keresőn, akkor gyakorlatilag mind két szememmel ugyanazt a nagyítást látom.
Hozzátéve a 0,95-ös nagyítást ezek szerint az ekv 75-76 a normál látószög, vagyis croppos vázra olyan 45 körüli objektívet kellene csavarni, hogy .... de nem folytatomA lényeg, hogy kinek melyik látószög ami bejön
-
vjpeti
tag
Kár folytatni, ezért ezzel a posttal zárnám is a kihajtható kijelzős témát:
1, Senkit nem akarok meggyőzni, hogy baromság, sehol nem írtam ilyet. Annyit írtam hogy sérülékeny és hamarabb romolhat el, mint a beépített, cáfolja meg bárki. Azt pedig csak simán furcsállom, hogy valaki, aki kezdő, miért ezt veszi elsődleges szempontnak, de ez az én saját véleményem.
2, Én egy szóval nem mondtam hogy amatőröknek való. Annyit írtam hogy 1 profi vázban sem volt, és valószínűleg nem is lesz, OKKAL (tekintsük csak a por és cseppállóságot). Nem hinném hogy az 1D-k 1,5-2 milliós árába ne fért volna bele az ami belefér egy 160.000-es gépbe.
3, A 2012-ben megjelent 5DIII, 6D, 1Dx-ben sincs, bárhogy számolom ez nem 6-8 év, csak 3.
Üdv.
-
ati3x
senior tag
Ja, nàlam kb úgy kezdödött, hogy jó lenne egy dslr. Canon 300-350-400-450D. Aztàn mikor màr megtehettem volna, àtértékeltem. Kompactjaim màr voltak, és egyre inkàbb kristàjosodott, valami kisebb méretü kellene. "felfedeztem" az mft rendszert, és ennek a rendszernek az elsö genes cuccai éppen koptak ki a piacról. Vettem is egy e-pl1-et kiàrusítàsban. Szenzorban kb annyit tudott mint egy 450d. Élveztem, persze az af-je az elsö genes 14-42-el harmatos volt. De ugye minden paramétert lehetett manuàlisan àllítani, meg a régi obikat adapterezni. Aztàn kijött az Em5, és az lett az àlom kategória! Majd màzlival pofàtlan àron sikerült vennem (hivatalosan) egyet, és lett vele egy 45/1.8 is (a12-50) mellé. Viszont ezzel a gép/kitobi pàrossal is elért a "nagy" érzés. Na, akkor gondoltam veszek rà egy 12-32, és problem solved. Majdnem így lett, megint beütött a màzli, és sikerült egy gm1 12-32 kombót olcsóbban venni, mint maga az obi natív àra. A gm1 pedig hatalmas pozitív csalódàs. Frankón kiegészíti egymàst a két gép. És a gm1 màr tényleg zsebméret...
-
fr3ntzen
aktív tag
-
bbkmachine
aktív tag
sajnos ezeken a fotókon meg én nem látok semmit. úgy értem, hogy egy térben elhelyezett tárgyfotó jobban kiadná a különbségeket, mint ez a kartonlap fotó. könnyen lehet egyébként, hogy a legelső fotódnál be volt nyomva a stabi. az állványon csak ront a helyzeten. jó és természetes fényviszonyok között nem árt letesztelni majd a 70-200-at. Jobbnak vagy minimum azonosnak kell lennie 70-en, mint a 17-85-nek. Ahogy matyi is írta, a 70-200 etalonnak számít a zoom-ok között az adott árkategóriában. Ha az ábrás fókusztesztnél elé vay mögé fókuszál esetleg, akkor azt könnyen tudod korrigálni a vázon belül is.
-
*Ropi*
félisten
A gyújtótávolság csak papíron névleges, valójában kis eltérések vannak. Ráadásul a nyitási szögük sem egyezik.
Ha egymás mellé teszel egy Canon 50/1.4-et és egy Sigma 50/1.4-et (Ugye mindkettő fix!), akkor örök vitatéma lesz, hogy a Canon 51 mm-e vagy a Sigma 49, de a Sigma mindig "szélesvásznúbb" képet ad.
-
_seth_
veterán
10-18 STM obim van, az tény, hogy a súlya vicc, annyira könnyű és kicsi mint egy kitobi, ez persze egyrészt jó mert nem kell cipelni, másrészt a műanyag bajonett és a felépítése nem az örökkévalóságot szimbolizálja. Cserébe lassan lemegy 70e forintra, annyiért best buy. Ami negatívum rajta az a fókuszgyűrű, ami szép, hogy FTM de nagyon keskeny és a mozgatását nehezíti az is, hogy az obi végén van ahol a napellenző kezdődik.
-
Alx.Mercer
aktív tag
Nekem az 50 1.8-al elég szeszélyes volt az AF 70D-n, de pl a 85 1.8 meg hibátlanul tette a dolgát, ahogy a többi 2.8-as Canon zoomok és fixek is. (A Sigmákkal viszont nem tudom összeházasítani a 70D-t, mert katasztrofálisan kiszámíthatatlan, hogy mikor hova lövi be az élességet...)
Tamron 17-50 2.8 (VC nélüli) nagyon rövid ideig, de volt a vázon és furcsamód LV-on keresztül megesett, hogy csak vadászta-vadászta a megfelelő pontos az élességhez, de a végén elfáradt én meg meguntam. :-) Optikai keresőben meg ha jól emlékszek, akkor viszonylag jó volt, de tényleg nagyon rövid ideig volt csak a vázon. Volt még egy Tamron 24-70 2.8 VC is próbálgatva, ami olyan felemás érzéseket keltett bennem, mert hol pengeéles volt a képe egymás után 6-8 képen, de utána kicsit mellé ment az AF azzal is. Viszont a Sigmáknál 100x jobbnak tűnt még ennek ellenére is. Gyanítom, hogy a MFA-val közelebb tudtam volna hozni az optimálishoz, de erre nem volt se időm, se kedvem akkor.Gondolom azért jelentkezik 2.8-tól mert a középső AF dupla érzékenysége innentől működik, de sok embernél ahelyett, hogy pontosabb lenne, inkább csak ront a helyzeten... Biztos, hogy létezik a dolog, de abban is biztos vagyok, hogy sokan rosszul következtetnek a hiba meglétére... Nagyon sok tesztet láttam/olvastam erről a jelenségről és rengetegen az 50 1.8-al meg a Sigam 18-35 1.8-al próbálkoztak sikertelenül... A kis Canon csoda FF vázon is tud rakoncátlankodni (persze van akinek tökéletes) a Sigma meg sajnos ugyanúgy más vázakon is problémás (de van akinek ez is jó....).
Én olyat is olvastam, hogy akinek 7D-je van/volt az is tapasztalt hasonló jelenséget, szóval előfordulhat, hogy a Canon 19 pontos AF rendszerének van valamilyen tervezési hibája, ami adott körülmények között, adott összeszerelés/gyártás következtében elő tud jönni és vagy orvosolható, vagy nem.Szerintem az én vázamat sem érinti ez a dolog, de az 50 1.8-on kívül a többi nagyobb fényerejű üveg csak tesztelés idejére volt nálam, huzamosabb ideig nem...
Az esetleg elárulod, hogy hol/mikor vetted a vázat?
-
*Ropi*
félisten
Ha esküvőznél akkor tudnád, hogy erősen szezonális munkakör: egy év az ebben az esetben 1 szezont jelent, ami nagyon tágra véve az április elejétől október végéig terjedő intervallumot jelenti. Persze a többi hónapban is beeshet egy-egy, de nem számottevő. Ha erre a 8 hónapra leosztva kiszámolod, akkor havi 7 eskivel jön ki 56 db. Egymás utáni napokra csak akkor szabad tenni ha pár órás hosszúságúak, egyébként kinyírja vele magát a fotós: fizikailag leamortizálódik, nem tud koncentrálni...Egy rendes esküvő ugye 2 napos - mert utána ki is kell pihenned magad és akkor még a külön napos kreatív fotózásokról nem is beszéltünk. Ha összeadod a heti 2 eski járulékos vonzatait rájössz, hogy fizikai képtelenség normális minőséget nyújtva dolgozni így. Ugyanis normális (normális alatt az olyan fotóst értem, aki ténylegesen utómunkáz is és nem röptében az eski végén DVD-re kiírva adja át a képeket ahogy a vázból kiestek) fotós utómunkája egy teljes napos eski esetén kb. 80 óra (!!!). Szóval ezért fogadtuk kétkedve.
-
bbkmachine
aktív tag
Belenagyítva minimális "mosottságot" látok a bal és jobb képen. A középső AF-el lőtt az tűéles mindenhol. Mivel ez a középső pont volt másoknál a problémás, így nehezen hinném, hogy a te gépedet érinti a dolog. Az én szememnek egyébként mindhárom kép élesnek számít. Mondjuk csak egy 22"os monitoron nézem és nem egy 200centi átmérőjű plazma tévén.
-
pergabb
senior tag
-
Alx.Mercer
aktív tag
Minimális eltérés látok csak. Én ezt nem nevezném pontatlannak...
Nálam a 70D az 50 1.8-al rakoncátlankodott, de az általad feltöltött képeknél SOKKAL nagyobb eltéréseket produkált... Próbaképpen volt már a vázon elég sok nagy fényerejű fix és zoom is és az összes Canon üveggel rendben volt az AF (Sigmával viszont katasztrófa volt...). Persze MFA-t kellett itt-ott használni, de semmi égbekiáltó AF eltérést nem tapasztaltam.
(Az 85 1.8 pl bitang pontos volt a 70D-n, ahogy a Canon 70-200 2.8 és a 135 F2 is)Én különben úgy szoktam összehasonlítani, hogy egymás után lövök 3-4 képet állványról, úgy, hogy minden AF indítás előtt elforgatom a fókuszgyűrűt. Utána LV-ben is csinálok egy képet, majd pedig 10x-es nagyítással manuálisan is. Utánna ezeket egymás után, oda-vissza váltogatva nézem. Ha már csak nagyítóval lehet észrevenni, hogy mi az eltérés, akkor én azzal már nem foglalkozok.
Még annyit hozzá tennék, hogy az a 18-55 STM végét is MFA-val kellett korrigálni, a 70-200 F4 IS-t pedig mindkét végén, ráadásul ellentétes irányba. (Így jelenleg a MF-hoz igen-igen közeli eredményt hoz az AF közelre-távolra egyaránt (tudom, hogy ezek nem nagy fényerejűek, csak jelezni akartam, hogy a MFA-t mindenképpen számításba kell venni és hogy 1-2 óráig is eltarthat, mire az ember egy zoom objektíveket optimálisra beállít)
-
bbkmachine
aktív tag
Én letöltöttem nagyban a képeidet, mert engem is érdekel ez a 70D AF probléma. Ránagyítottam fullra, már pixeles szintig, de én nem látok életlenséget. Vagy szemészetre kell mennem, vagy túl van lihegve a téma. Ha ez lenne az a bizonyos AF hiba, akkor én nagyon boldog lennék egy 70D-vel!
-
*Ropi*
félisten
Jobbról balra haladva egyre életlenednek a képek (ha a négyzet közepén volt az aktív AF pont).
Fókuszálás előtt egyébként mindig vissza kell tekerni ugyanabba a végállásba a gyűrűt, hogy egyforma pozícióból induljon a keresés. Nem ugyanoda áll be, ha ellenkező irányból indul pl.
(#28360) forceberg:
De persze lehet, csak arra akartam ezzel utalni, hogy valós felhasználási körülmények közt elvész a különbség, mert eleve annyira marginális.
-
copass
veterán
ugyanúgy kép marad másnap is. nem hiszem hogy egy átlember bármilyen eseménye azonnali közlést kíván minden ismerősének a fészen. akik epekedve várják hogy lássák a képet. kivétel ha az ebben leírtaknak mefelel!
a szelfizés baromság, de ettől még kib...ott nagy divat. a gyártók meg ráfeküdtek erre. az emberek meg zabálják mert trendi. ennyi. -
bbkmachine
aktív tag
Szerinten szépen mossa a hátteret f4-en portrénál. Persze ez attól is függ, milyen távolságra van az alany mögött a háttér ill. te az alanytól. A stabi nagyon kell, ha nem használsz állványt. Nem is igazán a záridő miatt, hanem mert 200mm-en már remeg a kép mint a kocsonya és úgy nehéz normálisan komponálni.
-
Lizzie
csendes tag
A Tamront is nézegettem, de hosszas vacillálás után húztam a határt árügyileg. Én is bizonytalankodok még, én pont azért, hogy az f4 elég lesz-e, mert olykor járok olyan helyre, de alapvetően a stabi miatt jobban ki tudom használni, mint mondjuk a canon stabi nélküli 2.8-at. Nehéz ügy ez....
-
capulet75
addikt
Kártyacsere már megvolt. Leszedtem az 1.0.9-et és ráraktam a kártyára, azzal egyből ment, frissítettem is, de még mindig ugyanaz.
A notimban van kártyaolvasó,, kártya be, formáztam exFat fájlrendszer, alapértelmezett foglalási egység.
Ezután be az 550D.be és azzal is megformáztam, alacsony szintű formázással.
Letöltöttem innen az 550.109-et. Azt kicsomagoltam a kártyára.
Innentől az van amit leírtam.Ja, kihagytam hogy a bootolhatóságot (remélem ez a helyes kifejezés) is megcsináltam.
-
copass
veterán
-
*Ropi*
félisten
-
copass
veterán
rolling shutter a neve. tudtommal ezt sehogy. lassan kell svenkelni.
-
_seth_
veterán
Nekem is innen jött a 2 db LP-6E Blumax akku, A % kijelzés első töltés után nem túl pontos, azóta már nekem is alakult. Direkt teszteltem az akkukat és nem markolatban használtam hanem egyenesen a gépben és az egyik már 900 exponál jár, kijelzőt nézegettem max fényerőn, és kizárólag kint a hidegben volt használva, folyamatos bekapcs órákon át és még mindig van benne pár %
. És valóban mindnek eltérő az ID-je, tölti a gyári töltő ugyanúgy mint az eredetit, markolatban is tökéletesen üzemel és kiírja külön külön az ID-t és %-ot, expot valamint állapotot is. Ami szintén szempont: nem szorul bele a vázba, pontos a mérete is. Az akkuk külsőleg is igényesek, egyesével voltak csomagolva kis dobozba, zacsiba és még műanyag védő is volt az akkukon.
2db volt 6400 postával. -
Vrtboy
tag
Egyenlőre úgy tűnik a sokak által is említett "kereső vs. élő kép fókusz" probléma nem áll fent, illetve nem ez a gond. Teszteltem ma párat portré alannyal és statikus tárgyakkal is - állványról és kézből -.
Két dolog biztos amit pár hsz-el feljebb említett is egy fórumozó:
- "túl sokat várok egy 30e Ft plasztikától" (itt egy kis off: A Nikon 50mm és a 35mm ha nem is fényévekkel de nagyságrendileg pontosabb)
- Nyitott rekesz mellett nagyon kicsi az "élesség síkja", valami hasonlót írt egy másik illető, valamint h. egy kis bemozgás is életlenséget tud okozni.Ahol a teszt most tart:
- talán volt egy kis front fókusz probléma és talán jobb lett plusz 5-el átkalibrálva. Azért írom h. talán mert nem tudok konstans jó eredményt kihozni. A portré alany szemére fókuszálva (500/1.8/ISO 300/ Külső vaku/ Középső fókuszpont/2mp időzítő v. kézben/ másfél - két méter távolság) olyan 60% -ban látom, hogy tényleg a szemen van a fókusz, de a többi esetben meg úgy tűnik, hogy a homlokán a legélesebb. Viszont ha meg a kalibrálás visszaveszem akkor 20% körüli eredménnyel sikerül a szemet fókuszban tartani.
* szóval itt még nincs végső konklúzióm mert úgy tűnik túl sokat téveszt? (a szenzor? a szoftver? az optika?) A keresőben még élesnek tűnik, szóval ezért nem értem...- most elugrok egy két fókusz tesztlapért és még csinálok pár kalibrációs tesztet
-
*Ropi*
félisten
Ok, térjünk vissza rá akkor ha megjött a másik kettő is, mert onnantól lesz érdekes, hogy mindháromnak különbözik-e az EID-je.
A kis kínaiak nem mindig strapálják magukat...A 4 db Phottix Titan-omból 2-nek megegyezik (papíron 1600 mAh-sak), kettőnek különbözik (papíron 1400 mAh-sak).
-
duni84
aktív tag
tényleg kérdés, h élőképet használsz vagy optikai keresőt, wifi be van-e kapcsolva, meg másfajta objektíveket használsz-e. nekem pár éve volt sigma 17-70 OS objektívem, akkor gyanús volt, h az akkori gépek egyike sem bírta 400-450 képnél tovább, aztán kiderült, hogy az a fránya obi kikapcsolt os mellett is meríti az akksikat. kb mintha a váz bekapcsolásától a kikapcsolásáig folyamatosan "stabilizálna és fókuszálna" (természetesen csak akkor csinálta ezeket, amikor én kértem rá). tehát több változós lehet a képlet
(akinek a közvetlen közelemben van 70d-je, az kb 800 kép után szokott cserélni, hogy nehogy lemerüljön, amikor épp kéne, de akkor is még "van rajta egy csík")
-
Alx.Mercer
aktív tag
Nekem durván 600 kép fér a 16Gb-os kártyára a 70D-vel. Amikor betelik a kártya, olyankor az aksi kb 40 százalékon szokott még lenni. Szóval 800 képet simán bírnia kell egy feltöltéssel, de lehet, hogy 1000-et is, feltéve ha optikai keresőn át fotózunk. Élőkép módban ennél lényegesen kevesebbet bír.
-
Clemi
veterán
Magamnak válaszolok
A megoldás a webszolgáltatók beállításaiban volt. A gyári sajnos nem jó, mert alapból a FB idővonalra is a Canon Image Gateway szolgáltatáson keresztül akarja feltenni (de a Google Drive mappába is) de ebben a módban valamiért már a Canon tárhelyen elakad. Viszont amint átkapcsoltam, hogy direktben csak a kiválasztott webhelyre töltse fel a képet, azonnal működött, viszont a feltöltésnél azt írja (a FB idővonalon) a Canon Image Gateway-ről érkezett a kép.
Mindezt csak azért próbálgattam, hogy ha már akkor de csakazértisMégiscsak jobb minőségű képeket lehet így gyorsban az ismerősöknek elküldeni, (egyébként emailben is lehet) mint egy telefonnal készült
Persze ez csak akkor érdekes, ha tényleg gyorsan kell és belátható időn belül nem kerül a memóriakártya PC közelébe
Tegnap azzal szórakoztam, hogy a készült CR2 fájlokat a vázon szerkesztettem, leméreteztem 1920x1080-as méretre és feltöltöttem a FB idővonalamra.Működik, tök jó!
-
_seth_
veterán
-
bbkmachine
aktív tag
Jól tetted, hogy nem a 17-55 2.8-at vetted. Volt nekem és eladtam. Hiába írják róla, hogy L-es képminőség, valójában ez nem igaz! Azonos áron, rettentően rossz kidolgozottság. A zoomgyűrű a feléig lazán forog, majd hirtelen felkeményedik (gondolom, hogy ne csússzon ki a tubus magától) de ez eléggé zavaró tud lenni egy 230ezres obinál. Az AF kapcsoló annyira mélyen ül és annyira merev, hogy csak körömmel lehetett átkapcsolni, ujjbeggyel nem! Az AF kapcsoló így a sok "körmözéstől" szépen le is tört. Na itt kattant el az agyam és törött kapcsolóval eladtam, mivel a Camera Kft első körben 18ezer forintos javítást ajánlott, később ezt korrigálta 5600ft-ra egy újabb email váltás után, plusz 5000ft az oda-vissza futár vidékre. Rendkívül nyomott áron ment el, az új gazdája Bp-ről jött le érte és a "majdani" javítást elengedtem az árból, amit már ő végeztetett el az én általam kért ajánlat alapján. A Tamron 17-50 2.8 képminőségben nálam leverte a 17-55-t. Erről saját tesztképeim is tanúskodnak, ha valaki nem hinné el.
-
bbkmachine
aktív tag
Sajnos elég sok olyan objektíve van a Canon-nak, aminél már újonnan, a vásárláskor is kicsúszik a tubus lefelé tartva. A legborzasztóbb "kicsúszást" produkáló obim egy 28-135 IS USM volt. Remek képeket készít, de a gyártási minősége szörnyű. Nem csak kicsúszott, hanem lötyögött is, mint tehénen a gatya. Váltottam egy 24-105L-re, no az más világ, nem is lehet egy lapon említeni őket. Sem kidolgozásban, sem képminőségben.
-
Clemi
veterán
Hmmm közben rájöttem, hogy félreolvastam valamit. Ha elérte a beállított maximum ISO értéket, akkor átlépi a megadott minimum záridőt... én meg úgy emlékeztem, hogy az ISO-t emeli a maximálás ellenére.
De ez szvsz egy igen hasznos funkció, főleg az olyan időnként szétszórt őrülteknek, hogy észre se veszem, mikor a teleobival 200mm-en már megint 1/125-el akarok exponálni, aztán meg csodálkozom, hogy miért életlenek a képek
-
bl4ze
veterán
Köszi , hogy leírtad. Nem akarok hatalmasat, ezért is lesz az az Amazon Basics hátizsák.
Annak jó a mérete és nagyon jó áron (7000 Ft) megkapom, vadi új állapotban - éppen kipróbált, a gazdája Ausztriában vette 40 EUR-ért.
Ennél nagyobb nekem sem kell, viszont a Dörr-ben nem férek már el....292mm x 183mm x 396mm
-
JohnyBlue
addikt
Sebesség
Max 48 MB/s átviteli sebesség UHS-I felülettel * Az aktuális sebesség eltérhet más körülmények között. * Az írási sebesség lassab mint az átviteli sebsség. -
*Ropi*
félisten
Na most lövöm tarkón magam egy nagy telével...
Ennyire nem figyeli senki a topicot, hogy írhatok ekkora nyílvánvaló baromságokat?
Mondjuk nincs április 1-e, ne kelljen már tesztelnem...
Persze, hogy a váz számol vissza, ráadásul jobban a Nikonoknál, mert azoknak a tömörítési algoritmusa miatt sokszor téveszt, meg menet közben korrigál és akkor 2-300 expót is változik hirtelen.
(#25607) _seth_: Csak vicceztem utalva arra, hogy nyíltan beírtad mit hol és mikor vennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest