- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Most nézem - tegnap vagy benéztem a számlálót, vagy változtattak - de kevesebb mint 24 óráig tart még a bundli.
(#6166) ruti: Tegnap este indult Girls girls girls!. Szerintem ehhez képest a kalandjátékos jó kis pakk.
-
SenorGrande
senior tag
Igen, a Prey azon kevés játékok egyike, ami nem Steamworks-ös, de a kulcs regisztrálható Steamre. Nekem is úgy van meg, egyszer MM-ben találtam egy polcon kallódó dobozost, 900 Ft-ért el is hoztam. De fent volt sokáig a store-ban is.
Riddick is volt Steamen, de leszedték, aranyáron traderektől még beszerezhető.
-
-
-
Én meg egy olyannak amiben benne van a Verdun. Megőrülök a WW1-es hangulatért ( mármint csak a játékban
) , imádom az egylövetű csettegését, és a lassú-idegtépő újratöltést.Semmi felesleges sallang, csak minimalista játéktér, és hatalmas önuralom hogy ne nagyon nézegessél kifelé feltűnően a lövészárokból. De az a 21.5€ qrva sok érte.
Mindezek miatt arra gondoltam, hogy egy gazdag , vastag pénztárcával és segítőhajlammal megáldott fórumlakó nyithatna itt a PH!-n topicot 'Kérések Steam-ről és Origin-ről' címmel, valószínűleg nem lenne hiány kliensekből.
-
flanki
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
Na de ha már FHD a monitorod (és mondjuk 22-24 collos), akkor mit csinálsz? Ezekhez rákötsz valami gyengébbet?
Nekem ugyan csak 19"-es és 1280x1024-es a monitorom, de amikor pár évvel ezelőtt előszedtem a Civilizationt, vagy egy Official F1 Racinget (99-es), csak pislogtam. Szuper játékok ezek, de nem igazán a mai technologián. Csak ezekért meg nem fogok egy régi gépet/monitort is tartani. Szép volt, jó volt, köszönöm. Azért az új játékok közt is vannak jók szerencsére.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon jo jatekok VOLTAK. En ugy vagyok vele, hogy egy nagy es jobb felbontasu monitoron inkabb csak tonkreteszi az emlekeket egy-egy nagyon idos jatek. Kb 2002-3-tol neznek ki mai szemmel is vallalhatoan a game-ek. De ez szigoruan maganvelemeny es persze regen en is imadtam a hasonlo cuccokat.
-
ZsZso
Közösségépítő
Group Buys csoportban van még 2 db 1.5 USD / db -ért.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Nyuszifejre ezt tippelték: Boo Bunny Plague
-
Sirpi
senior tag
Meg is vettem attól a kanadai sráctól, akitől a múltkor, kemény $0.8-at elkért érte PP-on (205 Ft-ra jött ki). Azt mondta, írjon bárki PM-et neki, ha érdekli a dolog (a többiek 1 kulcsért tolják a bundle-t, ami nem pont ugyanaz a kategória).
-
bul07
nagyúr
-
Sirpi
senior tag
Indiegalán ez volt legutóbb 1$-ért (+adó):
Magic Meisters - Alpha
Stingray
Astro Emporia
SOUL GAMBLER
Yrminsul
Luna's Wandering Stars
ONE DAY for Ched
Song of the Myrne: What Lies Beneath
Data Hacker - Initiation
Bloop
Pester
International SnookerEbből az elmúlt 2 hónapban 3 került fel Steamre.
A lényeg, hogy 8 játék 1.5$-ért, főleg hogy itt adózni se kell, nem pénz. Ma ennyiért vettem kólát az ebédhez. -
-
Sirpi
senior tag
Desurában nem gondolkodtam egyelőre, embert nem láttam még, aki azt akart volna cserélni
Egyelőre azt lássuk, a Steam-es részre lenne-e igény.
Az, hogy honnan van a kulcs, mindenképp hasznos lenne feltüntetni, és aki tudja, az a vásárlás dátumát is megadhatná. IG asszem 60 napot vállal, és a HB-nél is a bundle lejárta után 30 napig lehet még behúzni a BTA-t, ha megvan az alap. A 60 nap azért van, mert utána az IG egyszerűen visszaküldi a fel nem használt kulcsokat a kiadóknak/fejlesztőknek, és utána már nem tudnak kulcsot cserélni, ha valami gond volt.
A pontozás pedig mehetne önszabályozó alapon, mindenki felteszi a játékait, meg hogy hány pontért válna meg tőlük, viszont a vevő oldal is adhatna olyan ajánlatot, hogy mondjuk 5-ért nem, de 4-ért viszem az adott játékot. Aztán az eladó vagy odaadja ennyiért, vagy nem. Viszont azzal kezdeni kellene valamit, hogy mi van, ha többeket is érdekel egy adott játék. Mert nem biztos, hogy az "érdemli meg" a legjobban, aki a leggyorsabb, mert simán lehet, hogy valaki úgy csap le egy játékra, hogy ettől negatívba megy, aki meg 1 percre rá akarná behúzni, annak már van 20 pontja. Szóval a nagyobb pontszám mindenképp előnyt kellene, hogy élvezzen.
-
Crytek
nagyúr
Mindig nyitnak neki egy topikot most pl Indie Gala "August Heat" Order Thread.
Oda beírod ugyanazt mint mindenki persze a saját neveddel a saját db számoddal.
Később ha lesz HH és megvették a pakkot akik csinálják nyitnak egy másik topikot ahova leírják a fizetési infokat mennyi kinek stb. Fizetsz és küldik is! -
eami
Topikgazda
nálam már hosszú ideje a humble mellett a legjobb bundle oldal a groupees. Elég jó a balance is a kínálatban.
használt kulcs bejeloles tényleg nagyon hasznos, kár hogy ez viszonylag új dolog és a régieknél kitudja hány kulcs várja hogy aktiválják. Van már egy rakás bundle oldal de eddig csak kettő volt amelyik értesítést küldött ha új kulcs érkezett. az egyik még is szűnt már egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged