- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
Két olcsó bundle: Top-Down Action Bundle by New Reality Games
Alister Software bundle -
kemotox
addikt
Hurtworld szökevény ha akad valakinek írjon, köszi!
-
MrTwister
őstag
Kentucky Route Zero
HURTWORLD
TIS - 100
Avernum 2: Crystal Souls
Cthulhu Realms
Copoka (DRM FREE - HUMBLE ORIGINAL EXCLUSIVE)Ezek nem érdekelnek, ha valakinek kell írjon privit, megbótoljuk.
-
horky
csendes tag
RIP Humble monthly. Hónapról hónapra egyre gyengébb sajnos. Black ops 3 Starter pack...
Multiban a COD4 volt az utolsó ami lekötött azóta hanyatlik.Igaz a BO3-al csak bétában toltam,de az fos volt. Ugribugri,falonfutós igazi fos.
-
törölt tag
Ha valakinek nem kell a Kentucky Route Zero én átvenném.
-
bepken
veterán
válasz
kriszpontaz #8981 üzenetére
ha azt nézzük, hogy az összes (najó...a régiek) CoD játék túlárazott, akkor ez akár jó ajánlat is lehet
egyébként meg következő hónapban valami DLC lesz szerintem, aztán 30 napos trial....aztán meg már csak a freeware marad.
-
kriszpontaz
veterán
Az új Humble Monthly-s Black Ops III Starter pack ér valamit (mivel nem tartalmazza a Campaign módot)?
-
Crytek
nagyúr
válasz
SenorGrande #8978 üzenetére
Lassan kezd leáldozni a havi csomagnak
-
[Prolixus]
addikt
válasz
SenorGrande #8978 üzenetére
Satellite reign-re ha valaki nem tart igény, dobjom rám egy privit.
-
SenorGrande
senior tag
Júliusi Humble Monthly:
Kentucky Route Zero
HURTWORLD
Satellite Reign
TIS - 100
The Red Solstice
Avernum 2: Crystal Souls
Cthulhu Realms
Copoka (DRM FREE - HUMBLE ORIGINAL EXCLUSIVE) -
Out
addikt
Pick & Mix havi csomag
Én találtam benne 2 játékot, hátha más is talál valami érdekeset
-
Vesa
veterán
A HB nem kontráz semmire, mert nincs mivel. Akkor van jó pakk, ha a kiadók úgy akarják -értsd: éppen szükségük van reklámra-. Jelenleg nincs, mivel Steam-en egyébként is akcióznak és mindenki ott lóg.
A HB a kiadók marketingjéből él, legalább is, a komolyabb pakkokat tekintve. indie címeknél más a helyzet. -
bepken
veterán
a Badland is jó, nem arról van szó (mondjuk Windows Store-ban ingyenes volt pár hónapja....) - csak amióta követem a heti ajánlatokat, azóta nem tapasztaltam még olyat, hogy zsinórban 5-6 hétig ne akarnék egy fillért se fizetni nekik....
a Capcom bundli óta nem mozgatott meg semmi, pedig az már nem most volt. még azért a péntekben bízom, hátha jó lesz a Monthly (már az új bundli húzó címe)
a Mad Max-et nagyon sajnálom, hogy kihagytam...addig rágódtam rajta, hogy végül lecsúsztam. -
maross
nagyúr
Lesz ma 8-kor uj humbli?
-
tupacamaru
veterán
válasz
shaddy1027 #8960 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Köszi az infót!
-
Out
addikt
válasz
Köszi! 0,44-et megér 5 kártyás játék
-
Vertigo18
addikt
válasz
Nagy köszi érte, ráadásul nem is egy kártyás közülük!
-
xpsyx
tag
válasz
[Prolixus] #8947 üzenetére
Nem, én is így voltam
-
shaddy1027
tag
-
maross
nagyúr
válasz
Corsair90 #8957 üzenetére
Kepernyo jobbfelso sarka nevednel, settings, es ott "cancel my plan". Ha gondolod at tudom venni a monthly jatekaidat, paypal utalasert. Ha veluk boltolod le, semmifelekeppen ne nyiss meg egy jatekot sem. Még nem hallottam emberrol aki visszakerte volna, nem tudom hogy viszonyulnak hozza.
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Hogyan kell lemondani a Humble Monthly előfizetést?
Illetve pénteken levonták az e havit is, amit szeretnék mindenképpen visszakapni!
Elég gyenge az angolom egyébként sajnos.
Köszönöm szépen előre is a türelmeteket és segítségeteket! -
drtimot
aktív tag
Ha valakinél szintén maradt volna Bundle Stars Mighty Sims Bundle-ből egy TransOcean kulcs, akkor bontott áron átvenném!
(maddionmax-é fentebb már elkelt.)
-
lm83
őstag
Hát én még nem jöttem rá, hogy, hogy nyitom ki...
-
maross
nagyúr
géemgén mystery packok, nem mintha barkit is batoritanek ra, max a lotto es zsakbamacska izgalmát keresoket. Vettem egy 0.2-eset (-20% nincs ra), survive in space indiegala szokevenyt kaptam.
-
maddionmax
senior tag
Bundle Stars Mighty Sims Bundle-ből maradt TransOcean: The Shipping Company és Rescue - Everyday Heroes (U.S. Edition), ha valakit érdekelne bontott áron átadom.
-
válasz
shaddy1027 #8940 üzenetére
Vinni fogom, noha már megvan jónéhány cím a csomagból.
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus] #8947 üzenetére
Igen, túl régóta veszel játékokat
-
[Prolixus]
addikt
Az utolsó pár Humbe Bundle a részemről:
*vótmá
*haha...ez is vótmá
*semmi nem érdekel belőle
*wow, sosem hallottam ezekről a játékokról
*vótmá...megint?!
*nope, továbbra sem érdekel egyik semVajon velem van a baj?
-
bepken
veterán
hmmm hát nem maradtál le semmiről szerintem....
én nagyon remélem, hogy tévedésből került ki... ezalatt azt értem, hogy mást bundlit szeretnének kitenni...ezalatt azt értem, hogy végre értelmes bundlit szeretnének kitenni...
(#8939) lkksioskdl3! uncsi már az ubi bundli, ebben a hónapban volt re-bundli (egyetlen karaktert nem módosítottak előző bundlihoz képest), ráadásul jelenleg is le van minden ubis cucc akciózva humble store-ban...
szek.: EA cuccok pedig az Origin-en vannak leárazva már majd 1 hete
-
eami
Topikgazda
válasz
nem él már a link :\
-
Out
addikt
válasz
Megmarad a pénzem
-
shaddy1027
tag
-
NyMRooD
őstag
válasz
lkksioskdl3 #8936 üzenetére
Csak a fejlesztőknek nem éri meg amit eleve olcsón adnak a sale alatt még olcsóbban oda adni egy bundle-ben, viszont ha amit, csak lehetett sikerült eladni a sale alatt, bundle-el még kaszálhatnak egyet utána. De kár találgatni, este kiderül
-
bepken
veterán
válasz
lkksioskdl3 #8934 üzenetére
most nézem, hogy "For the next 72 hours, we're bringing back our NEOGEO bundle." - na most ebből a 72 órából van még hátra ~82 óra...
egyébként ebből adódóan valószínűleg mégis lesz Weekly ma este, csak most ez ilyen izé...
-
NyMRooD
őstag
válasz
lkksioskdl3 #8934 üzenetére
Nem kizárt, hogy lesz ma új bundle, de sale előtt nekem úgy rémlik nem szoktak nagyot dobni, inkább utána, de lehet rosszul emlékszem.
-
maross
nagyúr
uj humblebundle neo geo encore mar annyit se er hogy valaki kiposztolja az elso oraban?
. steamfuggok steam jeleket keresgeljek, kb minden masodiknal lehet talalni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #8929 üzenetére
Staff pics bundliból amúgy a teljes tier 1 és tier 2-ből a Deathtrap és a Bulb boy is elérhető nálam.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Keresnék Bulb Boy kulcsot a mostani Humble-s Staff Picks: Hamble csomagból. -
Out
addikt
Stratégák IDE.
Nekem nem való egyik sem, mert buta vagyok mint a föld -
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid #8925 üzenetére
Kiproblahatod, de azota leirasban eszrevettem hogy "new subscribers".
-
-
maross
nagyúr
humli e3 twitch kulcsbol lehet tobbet aktivslni egy accountra?
-
maddionmax
senior tag
Keresek olyan embert, akit CSAK a Tier 1 érdekel, mert az 1:1-ben átadnám neki árában. Engem csak a Tier 2 érdekel.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én pedig elfogadom az összes, felesleges BnS-kódot
(én megvettem, de klánnak jó lesz
)
-
Hunbeast87
senior tag
E3 2016 Digital Ticket a HB-n.
Halom DLC, booster...
4 dolcsis csomagban Grey Goo Definitive EditionHa valaki megveszi és nincsen szüksége a Warframe Booster Pack-ra, az legyen oly kedves és gondoljon rám.
Ha kell, tudok adni érte Steames kártyát vagy utalok megegyező árban
-
Vesa
veterán
A hétvégén Cryptic csomagok a BS-en.
-
ayo
veterán
ezen az alapon sok játék nem inide: bastion, ori and the blind, fez stb. pedig azok...
-
Anonymusxx
senior tag
https://groupees.com/darkness
Többek közt a
Lucius 22 dollárért
-
bepken
veterán
válasz
kemotox #8912 üzenetére
"Az independet még mindig függetlent jelent, és nem pedig azt, hogy kezdő csapat, első játékkal."
akkor ezt a kategóriát hogy hívják? csak mert én épp erre gondolok, amikor "indie" jelzővel illetek egy játékot. (kezdő/első játékos, low-budget game gyáros csapat) ezek szerint rosszul gondolommegnéztem egyébként közelebbről ezt a Deathtrap játékot, nem rossz nem rossz. kicsit mondjuk Prime Defenders klónnak tűnik (bár fogalmam sincs, melyik volt előbb)
-
kemotox
addikt
"Often". És amúgy is, ez mekkora hülyeség. "azért hozzák létre a csapatot, hogy megcsináljanak egy konkrét játékot" Nyilván azért jön létre egy kis fejlesztőcsapat, mert van egy ötletük, és meg akarják valósítani. És utána?
Az independet még mindig függetlent jelent, és nem pedig azt, hogy kezdő csapat, első játékkal. -
eami
Topikgazda
válasz
SenorGrande #8907 üzenetére
There is no exact widely accepted definition of what constitutes an "indie game". However, indie games generally share certain characteristics. Indie games are developed by individuals, small teams, or small independent companies; such companies are often specifically formed for the development of one specific game.
nálam ők már nem indie kategória.
-
eami
Topikgazda
válasz
SenorGrande #8905 üzenetére
http://www.neocoregames.com/ ?
rendes kiadó / fejlesztő csapat, lepakoltak már jó pár játékot az asztalra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest