- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Nézegettem az IG-t, nem tudom vajon mennyire érdemes feliratkozni állandóra, Group buyra?
Úgy látom nagyon gyorsan megtelnek a csoportok, az alkalmi feliratkozás sokszor nem jön össze, még úgy sem, ha gép előtt ülök. Sokadik várólistának meg nincs sok értelme.Most összeszámoltam: novemberben és decemberben is 12-12 bundlit kezdtek futtatni, idén már 6-nál járnak.
A jóféle játék kicsit relative, de szerintem kb. mindenkinél ugyanazt jelenti, ami igen kevés, leszámítva 1-2 nívósabb bundlit.Figyelembe véve, hogy mennyi jönne vissza kártyából (ha jól rémlik már itthoni áfa van rajta), hogy jöhet ki belőle az ember?
Próbáltam kiszámolni, a 12 bundle havonta HH-ban $15-16 körül jöhet ki. Ez a befektetés része.
Mennyi kb. a nyereség? Figyelembe véve, hogy több bundli is lemehet úgy, hogy nincs benne érdekes játék.Mielőtt valaki arra gondolna, nem fillérb@szásról van szó, csak érdekel, hogy is van ez. Engem elsősorban az olyan játék érdekelne ami jó is, számomra a többi szemét. Amiket valószínűleg senki nem indít el, ha nem kártyás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest