Új hozzászólás Aktív témák
-
mgyalu
csendes tag
válasz
this is life #2849 üzenetére
Na pont ez az ami engem annyira érdekelne
-
mgyalu
csendes tag
válasz
this is life #2847 üzenetére
Ezek párosodtak rendesen, semmilyen kódit nem kért, mert Nokia a füles és csak bekacsoláskor tudod csak párosítani. Engedélyezés?
A leírásban az van, hogy fejhallgató, és az ikon is ezt mutatja a hátlapon, bele kell kukucskáljak a lukacskájába ... -
Rickeffe
aktív tag
válasz
this is life #2840 üzenetére
Az oké, hogy produkálja, de "úgy tűnik" erőforrásigényesebb alkalmazás esetén visszakapcsol. Erre akartam kilyukadni.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
this is life #2828 üzenetére
Úgy bizony. A meglévő rootoló scriptet néztem és az csinál egy symlinket egy nálam nem létező fájlra felmásolja az su binárist ami szntén nincs a gépen és a busybox egy nagyobb verzióját. a busyboxot lementettem így mivel root jog már megvan akár adb-vel is unrootolható. a rootolás is működhetne csak másolással és chmoddal de az adb valamiért nem látja az eszközt, az android commander viszont igen pedig az is adb-t használ. a sima recoveryben nem jelenik meg az adb driver így ott az android commander sem látja. de az unroot script sem egyördöngősség ahogy néztem.
-
krisz3131
csendes tag
válasz
this is life #2815 üzenetére
megcsináltam de a beálitásokat nemtom elmenteni.
-
krisz3131
csendes tag
válasz
this is life #2811 üzenetére
köszönöm,de nekem ijen beálitások nicsenek a táblagépbe.csak repülö üzemmód,vpn hordozható hotspot mobilszolhálozatok azon belül is adatok engedélyezése meg proxibeálitások enyi
-
plityo
tag
válasz
this is life #2783 üzenetére
Köszönöm a kedves kívánságot. Nem gyilkolom agyon, kb. a napi 2-4 óra reális. Amúgy működik jól eddig, a wifit azt eldobálja rabszodikusan kikapcsolt kijelzővel, más nincs.
Azért még majd garanciális időhatáron belül kicsit odapakolok neki.
-
plityo
tag
válasz
this is life #2781 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy megy náluk a gari téma. Másfajta üzleti kapcsolatban volt/van hozzájuk szerencsém, és hát elég franciásan nyomják.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2777 üzenetére
Na és mit veszel?
-
Rodnasi
csendes tag
válasz
this is life #2769 üzenetére
Gratulálok
Az enyém már 48. napja van az MM-ben. ("mert hülye azért nem vagyok"-vagy igen ,mert náluk vettem?)
Üdv -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2759 üzenetére
Igazad van! A ROM cserénél alapszabály, hogy CSAK ARRA A MODELLRE szabad a ROM-ot feltenni, amire készítették. Itt nem azonos modellekről beszélünk, így SENKINEK nem ajánlom a telepítést. Még ha működne is, akkor sem! Ráadásul a verziószám is azonos, tehát már ilyen értelme sincs a cserének.
-
janika1988
tag
válasz
this is life #2706 üzenetére
Koszi a valaszt neked is! Egyelore gondolkodom a gadmei romon, m ez is gyors, nem latok nagy kulonbseget a jatekoknal sem :-\
-
TA68
őstag
válasz
this is life #2682 üzenetére
És az mi a fenét akar jelenteni?
-
Spanish007
csendes tag
válasz
this is life #2658 üzenetére
3 játékot próbáltam idáig ki,és mindegyikkel probléma volt...
Fast Five HD , NFS Most Wanted , NFS Hot Pursuit....
Továbbá sajnálatos módon én is erősítem a pixelhibás készülékkel rendelkezők táborát....
2 kis piros pont bukkant fel a képernyőn. A gépet az MMben vettem, és amikor észrevettem a hibát,jeleztem is feléjük,erre az a válasz jött,hogy semmit se tudnak vele csinálni,mert arra nem terjed ki a garancia...WTF? -
jFox
addikt
válasz
this is life #2641 üzenetére
Ebben igazad van, de nem 4-5 hibás készülékből kell megítélni az egész szériát.
A supportról meg korábban leírtam, hogy miért ilyen. Nem rég kezdték így még vannak gyerekbetegségek. Remélem, hogy befutnak és akkor fel vesznek még pár embert és lesz rendes support.
Azért megnéztem volna az indulás után pár évvel akár a Samsung vagy az Asus supportját. Szerintem az sem volt egy ász. -
royalka
őstag
válasz
this is life #2643 üzenetére
Hát igen, általában szeretem a maximumot kihozni a motyóimból. Szal ha S3-m lenne azzal is mókolnék mindig, ott is lenne gond. Pedig nem egy alacsony kategóriás kütyü,
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
this is life #2615 üzenetére
Nevetel.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #2538 üzenetére
Szoktam youtub-ozni is időnként. (Showder klub), úgy 1-1,5 nap.
-
I2oli
tag
válasz
this is life #2544 üzenetére
Teszek egy próbát vele mindenképp.
Az első hsz.-ben írt 4.0.3 stock rom nincs meg valakinek mert a linken már nem elérhető sajnos :S
-
jFox
addikt
válasz
this is life #2521 üzenetére
Nem melegszik jobban mint régebben.
Az üzemidőt nem tudom pontosan mert szakaszosan használom. Így olyan 2 naponta tölteni kell. -
5zilárd
csendes tag
válasz
this is life #2521 üzenetére
Ezek szerint nálam nem normális a bevilágítás a képernyő szélén? Ha pl. maximumra állítom a fényerőt, fekete képernyőnél eléggé szembetűnő...
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2471 üzenetére
Ráraktam a 11.28-at, most sorozatot futtatok rajta, bekacsolt wifi-vel és (lekopogom) normálisan mutatja az akku merülését.
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2469 üzenetére
Mit csinált a szerviz az aksival?
Eddig semmi bajom nem volt a tabbal, de ma nekem is beragadt az akku visszajelzés 100%-on. -
TA68
őstag
válasz
this is life #2461 üzenetére
Egér alátétnek még akkor is jó lehet.
-
TA68
őstag
válasz
this is life #2457 üzenetére
Haha...azt már csak egy 10 colos tabletbe tudnád vissza tenni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2405 üzenetére
Szia!
Ez igen, gratulálok! Így kell kezdeni egy évet!
A géppel hasonló cipőben járok mint te. Ez lenne a 2. csere, vagyis a harmadik készülék
! Amikor az első cserét kaptam, kettőt hoztak ki a raktárból. Az elsőt kibontották és a kezembe nyomták. A készülék oldalán volt egy szép nagy lyuk, mert meg volt bontva a ház!!! Mutattam az eladónak, összepattintotta, berakta a dobozába és visszavitték a raktárba. Gondolom valaki most éppen otthon használja... ha működik neki. Amit ekkor kaptam, azt december 3-án adtam le az Extreme Digitálnál (talán még emlékeztek a mérgelődéseimre) és azóta semmi hír róla. Közben beszéltem a fogyasztóvégelemmel és azt mondták, hogy nyugodtan tereljem jogi útra a dolgot, még a jegyzőkönyvet is szabálytalanul vették fel. Ma írok a MyAudiónak, mert az ED azzal az indokkal nem fizet vissza pénzt, hogy csak akkor tehetik, ha a MyAudio jóváírja nekik. Majd meglátjuk...
Eddig ezekről nem akartam írni, mert nem akartam trollnak tűnni vagy állandó elégedetlenkedőnek. Pedig azt gondolom, valóban próbáltam használhatóbbá tenni ezt a ratyit. Az én választásom egy rendes márka lesz, már gyűjtöm a hiányzó pénzmagot, kettő modell között vacillálok, de majd megoldom ezt a komoly dilemmát.
-
Fez69
csendes tag
válasz
Sok örömöt a kisbabához!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Grat a csöppséghez! Idei fogyasztóvédelmi törvényváltozásokról tudnál esetleg egy kicsit bővebben írni pü-ben, vagy egy link formájában?
-
plityo
tag
válasz
gratulálok az édes teherhez
-
pimespo
csendes tag
válasz
Úgy néz ki, én sem úszom meg a szervizt. Kb. 2 hete kezdett el az akksi vacakolni, de most már csk max. 20 percet bír. Ráadásul nagyon melegszik is, és valószínű hogy 'megdagadt, mivel a kijelzőt is nyomja valami szépen hátulról. Ezért a felső részén meg is jelent egy szép kis folt, ráadásul olyan szinten nyomja hátulról, hogy a kamera felett az üveg már 2 mm-re kiáll az illesztésnél.
Szerintem ez már nem vicc, a litium akksik képesek kisebb tüzijátékot is csinálni. -
cekkk
veterán
válasz
Gratula a babához
Szóval te is debreceni vagy?
Lehet nekünk is vissza kellene vinni a tabletet
-
royalka
őstag
válasz
Grat a bébinek.
. Eggyik haveromnak is my auido tabija, 2 hét után ment az is a szervízbe. Megírnád mire gondolsz, hogy mi változott a fogyasztó védelmi törvénybe?
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2324 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy ez a Rom az 1,2Ghz-es verzióhoz van, ami szerintem nem jó a miénkhez.
-
Supra
tag
válasz
this is life #2324 üzenetére
Erre már én is gondoltam, de most ki is próbáltam: sajna nem jó...
De azért köszi az 5letet!
-
üszök
őstag
válasz
this is life #2278 üzenetére
Még nem találtak ide :-)
Meg már elég rég lekerült a kínálatból. -
5zilárd
csendes tag
válasz
this is life #2276 üzenetére
Nyomás a szervizbe
-
pimespo
csendes tag
válasz
this is life #2272 üzenetére
Na igen, ez nagyon akkumulátor hibának tűnik.
-
pimespo
csendes tag
válasz
this is life #2270 üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2245 üzenetére
Igazából ez a 8 és fél óra folyamatos Wi-fi mellett viszonylag korrekt adatnak tűnik. Egyszerűen az akkumulátor töltöttség kijelzése nem az aktuális állapotot mutatja. Ilyen gyorsan az akkumulátor nem képes lemerülni, ez biztos. Ezt most vagy egy alkalmazás produkálja, vagy újabb hiba. A javaslatom a következő:
1. Full wipe és reinstall valamelyik MyAudio ROM
2. Pár napig a gyári ROM modding nélkül. Ha a hiba nem jön elő, akkor mehet a modding. Megint várni kell és ha minden rendben, mehetnek vissza óvatosan az alkalmazások.
3. Ha a hiba full wipe után szűz MyAudio rendszerrel is előáll, akkor jöhet újra a szerviz minden további móka nélkül.Nem lehet úgy használni, hogy soha nem tudhatod, hogy mikor fog lemerülni. Ez egy mobil eszköz, fontos a mobilitáshoz a hiteles akkumulátor töltöttség adat.
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2224 üzenetére
Tudom, hogy ez nem verseny, de a Phantom ROM-mal ez 9706.
-
pecsekroli
csendes tag
válasz
this is life #2220 üzenetére
Köszönöm a Válaszod!!!Már közben váltottam a nova-ra!és tényleg jobb,nem darabos!a wifi viszont nagyon zavar...sajnos ez már lehet h hardverhiba...a wifi jelem is gyenge...de lehet visszarakom a 10.26ra a Hdmi miatt....
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2207 üzenetére
Tökéletes meglátás, magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Köszönöm!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2197 üzenetére
A batterystat moddingját amolyan hókusz-pókusznak tartom, nem nagyon van alapja a dolognak. Persze, egy próbát megér.
Ha továbbra sem lesz változás, akkor, nos... én már letettem a voksomat... Esetleg privátban mesélek, nem szeretnék nyilvánosan beszélni róla. -
greenmelon94
tag
válasz
this is life #2188 üzenetére
Ezt a phantom build.prop-ot honnan tudom beszerezni?
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2184 üzenetére
Utólag cseréled a buil.prop-ot, vagy telepítés előtt bemásolod a Gadmei rom-ba ?
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2181 üzenetére
A build.prop a 1026-os eredeti, vagy belepiszkáltál ?
-
plityo
tag
válasz
this is life #2128 üzenetére
Leszedtem én is tőled, kösz a lot!
-
jFox
addikt
válasz
this is life #2155 üzenetére
Megtaláltam, köszi!
Miért ilyenek ezek a kínaiak? Korábban volt egy Haipad tabletem, annak is csak a kínai nyelvű oldalán volt érdemi információ. Bár lehet több kínai van mint angol nyelvű... -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2129 üzenetére
Én meg a segítségedet köszönöm szépen, így már nem kell töltögetnem. Bár, ha gondolod még feldobhatom és nem terheljük tovább feleslegesen a Dropboxodat. A ROM-ot meg ne nekem köszönjétek, hanem a Gdamei-nek. Egyébként ezt a ROM-ot gondolom kiegészíti a saját holmijaival a MyAudio, aztán kidobják mint jó hírt. Picit elkéstek, résen voltam
-
üszök
őstag
válasz
this is life #2128 üzenetére
Köszi. Én már lenyúltam.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2097 üzenetére
A 10.26-os Gademi tudja a dual megjelenítést.
-
stefyY
őstag
válasz
this is life #2069 üzenetére
Mag offline gondok vannak ugyanúgy?
-
stefyY
őstag
válasz
this is life #2047 üzenetére
Jobb, mint akármelyik gyári rom?
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2047 üzenetére
Köszi
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2045 üzenetére
Be tudod linkelni ezt a romot ?
-
rolandka2
csendes tag
válasz
this is life #2027 üzenetére
És hol található ez a rom?
-
üszök
őstag
válasz
this is life #2000 üzenetére
Mivel kaptad vissza?
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1996 üzenetére
Az antutu lett más mert a telefonomra is többet hoz hozzá nyúlás nélkül. A gadmei romot nem firtatta a szerviz? Miért az van rajta?
Nekem ment a dead trigger anno 09.23-al maxon is ha jól emlékszem. -
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1983 üzenetére
1.5ghz-et hogy csináltad fagyás nélkül???
-
eckmester
tag
válasz
this is life #1975 üzenetére
Milyen szoftver és melyik build van rajta ?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1958 üzenetére
Még a MyAudiótól kaptam tesztelésre pár kiválasztott tulajjal egyetemben, lassan több mint két hónapja. Meg lehet próbálni ennek a build prop-ját, nekem már nem volt hozzá türelmem. Nagyon nagy változásokra ne számíts, de egy próbát megér, hátha tévedek.
-
osztraksajt
őstag
válasz
this is life #1945 üzenetére
Szerintem kötelező kincstári optimizmus.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1945 üzenetére
Íígéretnek jól mutat. A Gadmei topikban nem látok ráutaló magatartást, meg egyébként sem hozna olyan rettentő változásokat. Maximum picit gyorsabbnak fog hatni a működése a készüléknek, ennyi. A wifi jelerősség dologból már kihoztuk a maximumot.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #1944 üzenetére
Igen.
Úgy tűnik nem tudnak ezek kínaiak két egyforma készüléket építeni.
A minap vettem egy ZTE BLADE III-at és annak topicjában is eléggé megoszlanak a vélemények.
Van akinek minden működik tökéletesen, van akinek a GPS, nem megy (nekem sem), van akinek az alkalmazások tűnnek el, stb.
De lehet, hogy így van ez a drágább cuccokkal is, csak nem tudunk róla, mert még nem volt olyanunk. -
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1772 üzenetére
Igen lekapcsolni lekapcsolja sajnos, de friss rendszer indítás után is berőccenek a játékok, holott előző gadmeivel simán mentek... Érdekes, egyre kiábrándítóbb ez a készülék!!!!
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
this is life #1761 üzenetére
igen néztem éppen most
ott az utolsó sorok vannak vátoztatva vagy kiegészítve és az elején a GT-N7000 rész a játékok és az alkalmazások kompatibilitása miatt.
ez utóbbit én is most írtam át, és most már engedi telepíteni a pl. Brothers in arms 2-t!!!amikkel én kegészítettem az javítja az érzékenységet, akku élettartamot,és még egy két dolgot......
-
eckmester
tag
válasz
this is life #1755 üzenetére
A linkelt build.prop a Gadmei 10.26-ból van, vagy ahhoz képest más ?
Tehát ha a Gadmei 10.26 van a gépen, akkor érdemes cserélni ?
Más. Valaki próbált már külső ssd-t rakni a kütyüre ? Ezekben elvileg saját aksi van. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1716 üzenetére
Nehéz eset vagyok, nálam a 8" a belépő szint a tábáknál. Alatta az SGSII is megteszi, ha nagyon szükséges. Szívem szerint visszakérném az összeget és még fialtatnám pár hónapig. Aztán kompromisszum mentes megoldást választanék. Nagyon megingott a bizalmam a minőséget illetőleg. Főleg, ha hosszú távról beszélünk.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1711 üzenetére
Igazából beszéltem a MyAudio-ban ez egyik kapcsolatommal, és felajánlotta az új 916QI típust cserére, ráfizetéssel.
Mindezt úgy, hogy nem is náluk vettem a készüléket! Ezért írtam korábban, hogy a 808DCC már kifutó modell. Ez barátságosnak tűnik, de semmiképpen nem szántam többet tabletre és sajnos nem is engedhetem meg magamnak több mint két év munkanélküliség után. Ha meg meg is engedhetném magamnak, akkor is a 80E Huf fölötti magasság már a felső kategória és akkor egy Nexus 10 lenne a választottam, mindenféle kompromisszum nélkül (esetleg Asus Transformer). -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1696 üzenetére
Első sorban úgy indítok, hogy javítsák meg. Ha az nem megy, ugye pénzt kicsi a valószínűsége, hogy visszaadnak (bár a fogyasztóvédelem érdekes felvetés...) Arra gondoltam, hogy ebből fogok hozni helyette. Árban azonos, de talán minőségben előrelépés. Legalább is reménykedem benne, hogy a wifi valóban működni fog.
Íme a választottam: ConCorde Tab Play 16GbNo, és nekik valóban vannak kiegészítőik és nem csak ígéretek a kirakatban.
-
Zollkid100
tag
válasz
this is life #1696 üzenetére
Ipad 3
-
Nunder
őstag
válasz
this is life #1565 üzenetére
Legyen igazad, igaz még nem monitoroztam, hogy mikor mennyi CPU-t használ és milyen órajelen
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1577 üzenetére
Letöltöttem, méretben is van különbség a két rom között. Sajnos ma nem tudom már kipróbálni :-(
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1575 üzenetére
Kösz kipróbálom. Ha ennél működik az 1,5ghz akkor itt a fórumon kering egy másik verzió is. Csak már nem tudom melyik hszbe volt.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1572 üzenetére
Még nem probáltam. Csak a consevative-ot. De megnézem azt is.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1565 üzenetére
This is life. Be tudnád linkeni a fent említett romodat? Mondjuk nekem is a 10.26 van fent. Viszont akkor lehet mégis több verzió van belőle? Lehet mégis megy az1,2ghz es verzió a mi gépeinken?
-
plityo
tag
válasz
this is life #1555 üzenetére
a tokra mondta :-)
-
Zollkid100
tag
válasz
this is life #1553 üzenetére
Hát azért elég idegtépő lenne minden kijelző unlock után restartolni
-
Nunder
őstag
válasz
this is life #1524 üzenetére
Nem a gyárit használom, most hogy feltettem a 10.26-ost, így kipróbáltam a Go Launcher HD-t és ez a leginkább "smooth", hogy így mondjam. És ennek ellenére, megint csak 1200 Hz az órajel, nem lehet mit tenni ellene.
-
vation
tag
válasz
this is life #1536 üzenetére
Mindegy, ennél nagyobb probkéma ne legyen vele :-)
Köszi -
bb68
tag
válasz
this is life #1546 üzenetére
Szerintem a hardver és hozzá beállított feszültség kérdése ez a dolog.Lehet nállam a 96Mhz-hez rendelt fesz. 0.1V-al kevesebb."Gyári szórás".Elég ahhoz hogy beragadjon a proci.Mindegyik rommal ugyanez volt a helyzet.
-
bb68
tag
válasz
this is life #1543 üzenetére
Mindkettőnknek igaza van,mert hál' istennek a frekit is lecsökkenti 96Mhz-re.Ezért ragad be mélyalvásba.
-
vation
tag
válasz
this is life #1533 üzenetére
:/
-
vation
tag
válasz
this is life #1523 üzenetére
Miért kellett szervizelni?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1493 üzenetére
Remek meglátás, egyetértek!
-
plityo
tag
válasz
this is life #1491 üzenetére
ha azt bekapcsolom, akkor az NFS Most Wanted el sem indul, "sajnos leállt"...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1284 üzenetére
Számomra ez nagyon tanulságos volt. A kínai olcsó húsnak még mindig híg a leve, a magyar garanciával együtt ide-vagy oda. Nálam a szűz rendszerrel semmi gond, de az nem járja, hogy frissítem az előre telepített applikációkat, felteszem a Skype, IMO és a MyAudo-féle One.com Colud Drive-ot és már nincs is folyamatos Wi-fi. Úgy néz ki, hogy a Google Earth lehet az egyik wi-fi gyilkos, legalábbis most azt kellett levennem, hogy megint probléma nélkül működjön. Aki meg a routerre fogja, azt elküldöm nyaralni! Ha a routerrel van a gond, akkor készítsenek olyan eszközöket, amik a problémás routereket probléma nélkül kezelik, mint az összes olyan eszköz, ami megfordult nálam (SGSI, SGSII, HTC Touch, Sony Vaio VGN-FW21Z, Asus Eee PC, Sony Xperia Mini stb.)
-
adam08
csendes tag
válasz
this is life #1284 üzenetére
Esetleg próbáld meg úgy, hogy nyomod a bekapcsoló gombot és közben dugod rá töltőre!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1281 üzenetére
Szia! Tegnap este azt tettem fel, de csak azt akartam kipróbálni, hogy a szűz rendszer, majd a rendszer alap frissítése (semmi felhasználói telepítés - kivéve Skpye) után a wi-fi működik-e. Működött. Ma feltettem a 10.26-os Gadmei ROM-ot, most arra teszem vissza éppen a holmikat egyesével, tesztelve. Előtte nyomtan egy Titanium Backup mentést az alap rendszerre, ha esetleg beleszaladnék egy wi-fi killer applikációba.
-
Miksz
tag
válasz
this is life #1281 üzenetére
töltőt próbáltál már rádugni, és úgy bekapcsolni?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1257 üzenetére
Szia! Egy próbát mindenképpen megérne a dolog, mert a MyAudio nem válaszol a levelemre és éppen azon gondolkodtam, hogy fogom és cakumpakk visszaviszem az Edigintalnak, hogy küldjék haza. Többet nem kínlódom vele. Ha átküldöd, akkor teszek még egy utolsó próbát. Előre is ezer hála!
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1200 üzenetére
Köszi megnézem.
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1193 üzenetére
Biztos, hogy 0,7mm? Nem centi? Akkor mondjuk fél centi kilóg az még elmegy. Majd akkor keresek típus szerint.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1187 üzenetére
Miket távolítasz el? Hátha az nálam is megoldás volna. Habár a navigációra és térképekre szükségem van, azokat nem veszem ki. Valószínűleg úgy sem azok okozhatják a problémát. Egyébként is érdekes, hogy amputáljam a rendszerem felét, miközben másoknak probléma nélkül megy. Ha a Jelly Bean-nel is így kell szívnom, akkor lemondok a dologról, ez fix. A folyamatos online kapcsolat nélkül nem ér semmit a tablet, pedig jó lehetne.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1184 üzenetére
A Gadmei 1026-ot az eredeti build.prop-pal amit kiegészítettem az N7000 módosításával. Csak az alján lévő 6 plusz sor a lényeg. Most ott tartok, hogy csak a Skype és a System Tuning fut, minden más fagyasztva. Ekkor az üzenetek átmennek, de a kijelző nem villan fel, csak hangot ad. Nem nyúlok hozzá, hanem nyomot egy videóhívást. Kicsörög, majd a kijelző bekapcsol és 1 másodperc múlva, már szakítja is meg a kapcsolatot. Tehát, amíg a kijelző nem aktív, van kapcsolat. Persze ahhoz mindent fagyasztanom kellett. A Google szolgáltatások keretrendszert is fagyasztottam, mert gyanúsan viselkedik. Most ezt olvasztom ki elsőként, reboot és meglátom...
-
melan
senior tag
válasz
this is life #1156 üzenetére
Köszi! Ezek szerint elnéztem a b-t p-nek... THX!
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1134 üzenetére
Igen, de én nem a "beépitett" sd kártyára gondolok, hanem amit én helyezek bele!
-
duffbeer
őstag
válasz
this is life #1121 üzenetére
A gyári myaudio töltő kb 1 amperrel töltheti az akkut, mert használat közben kb 4-5 óra alatt van fullra feltöltve. A 2A maradékát pedig megkajálja a tablet. Elixir-el nézve full fényerőn, normál CPU beállítással, 900 és 1100mA között szív az akkuból a tablet.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1116 üzenetére
Nem tettem fel semmit ami kifejezetten a wi-fi beállításait módosítani. Pontosabban már kínomba feltettem a Missed Message Flasher Paid verzóját, de az sem képes életben tartani a wi-fit. Olyan 10 perc után ha tetszik, ha nem, megszakad a kapcsolat. Egyébként sem lehet probléma alkalmazással, mert ugyan ezek nem képesek megszakítani a kapcsolatot az SGSII telefonomon. Valószínűleg van másik alkalmazás is ami kilövi a kapcsolatot, de elegem van a keresgélésből. Ennek nem így kell működnie normális módod, csak specifikus applikációknak kell legyen jogosultsága lekapcsolni a wi-fi-t. Ha ezt nem tudja a rendszer megakadályozni, ott hiba van. A build.prop csere is értelmetlen, nincs erre utasítás benne, már töviről hegyire átnéztem. A Wifi Lock sem képes megakadályozni a hibát és egyik ilyen alkalmazás sem!
Most mérges vagyok, mert azt hittem a Tesla Unread megfogásával elejét vettem a dolognak. Egyébként is ugyan ez az alkalmazás, mint már írtam, nem képes kilőni a Wi-fi-t a telefonomon.
Jó lenne, ha erre komolyabban rámozdulnának, mert a online funkciók az Android lényege! -
üszök
őstag
válasz
this is life #1103 üzenetére
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 10
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest