Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
A laptopomat még soha nem dobta le. A telefonom csak akkor nem csatlakozik a router-re, ha elviszem magammal. Van, hogy napokig non-stop csatlakozva van. A router működése kifogástalan és gyors. Egy TP-Link TL-WR741N-ről beszélünk. Ráadásul most, hogy még nem frissítettem a gyári rendszeren semmit, most nem szakad meg a kapcsolat.
Az első két alkalmazást frissítettem, nem szakad meg a kapcsolat. Nézzük tovább... -
Smithy87
senior tag
válasz
duffbeer
üzenetére
A kérdésre a válasz le kell görgetni a legaljára és ott a normál nézetet megtapicskolni. Akkor a rendes webes nézetre fog váltani. Továbbá fóliát keresnék talált e már valaki kompatibiliset. Én is tapasztalom, hogy ha csak készenlétben hagyom akkor "lefagy" Gadmei rom van fent 10.16 asszem, root build.prop csere még nem volt. Valójában úgy vettem észre, hogy nem lefagy hanem egyszerűen kikapcsol. Még tesztelem.
Valakinek igértem képeket nem felejtettem el amint időm engedi meg csinálom.

-
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
Azért leírom, hátha más is találkozott a problémával...
Szóval rootolás után nem engedi frissíteni a Superuser-t, valamilyen aláírási problémára hivatkozva.
Ennek az appnak a segítségével helyre lehet rakni a dolgokat, ezután már szabadon frissíthető Playről. -
osztraksajt
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
A GPS-t is lehet androidos telefonról pótolni, igaz a full változat fizetős viszont nem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest