- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
duffbeer #1265 üzenetére
A laptopomat még soha nem dobta le. A telefonom csak akkor nem csatlakozik a router-re, ha elviszem magammal. Van, hogy napokig non-stop csatlakozva van. A router működése kifogástalan és gyors. Egy TP-Link TL-WR741N-ről beszélünk. Ráadásul most, hogy még nem frissítettem a gyári rendszeren semmit, most nem szakad meg a kapcsolat.
Az első két alkalmazást frissítettem, nem szakad meg a kapcsolat. Nézzük tovább... -
Smithy87
senior tag
válasz
duffbeer #1168 üzenetére
A kérdésre a válasz le kell görgetni a legaljára és ott a normál nézetet megtapicskolni. Akkor a rendes webes nézetre fog váltani. Továbbá fóliát keresnék talált e már valaki kompatibiliset. Én is tapasztalom, hogy ha csak készenlétben hagyom akkor "lefagy" Gadmei rom van fent 10.16 asszem, root build.prop csere még nem volt. Valójában úgy vettem észre, hogy nem lefagy hanem egyszerűen kikapcsol. Még tesztelem.
Valakinek igértem képeket nem felejtettem el amint időm engedi meg csinálom.
-
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer #1059 üzenetére
Azért leírom, hátha más is találkozott a problémával...
Szóval rootolás után nem engedi frissíteni a Superuser-t, valamilyen aláírási problémára hivatkozva.
Ennek az appnak a segítségével helyre lehet rakni a dolgokat, ezután már szabadon frissíthető Playről. -
osztraksajt
őstag
válasz
duffbeer #1097 üzenetére
A GPS-t is lehet androidos telefonról pótolni, igaz a full változat fizetős viszont nem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest