Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
Szerintem is csak a szoftver a hibás!
jó lehet hogy valaki fogott ki hibás darabot,
de szerintem egy gyártó sem ad ki hardware hibás terméket kivéve ha esetleg nem tesztelték le leteljesen.....
először nekem is vacakolt a 1026 os verzio, de most már stabilan megy 2. telepitésre, factory reset és egy build.prop átalakítás!
sokat gondolkodtam én is a vásárláson, de eddig még nem bántam meg!
ennyi pénzért megérte, a szoftveren meg hátha javítanak a kínaiak még egy kicsit....!''és tökéletesen megy rajta a spb shell 3d!!!''
-
Fritz Teufel
addikt
Igazából teljesen mindegy, hogy mi a probléma oka. Nem az én dolgom megoldani és elvárom, hogy a wifi tartsa a kapcsolatot alvó üzemmódban is. Ha ez a probléma nem lenne, továbbra is fenntartom, elégedett lennék. Így sajnos nagyon nem vagyok az és ez ráadásul a második készülék mert az előzőt is cserélni kellett. Ezért is nem merek majd elhozni másikat, ha arra kerül a sor.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest