- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supra
tag
Csak hogy ne kelljen kínaiul hieroglifálni, feltettem ide:
http://www.sg-1.hu/E8-HD_1.5G_60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128.zip
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAJÁTFELELŐSSÉGŰ ANYAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kockázatok és téglák teringettében kérdezze meg keresőjét, hozzáértő sorstársait :-)Nekem ez fut, tök véletlenül találtam meg kb 2 nappal a kiadás után. KB ezen a néven volt fent, csak azt a pár karaktert vettem ki, aminek a gondolatától is fejjreállt az FTP :-)
-
Supra
tag
Ha azt mondom, hogy kicsomagolva, akkor kitiltatsz innen? :-) mert akkor megérdemelném...
De komolyan, persze, zipként...
Valami olyanra gyanakszom, hogy ez a galaxy note eredeti signature-jét várja :S
Ja, és vissza is ellenőriztem...Most ezt fogom kipróbálni: http://www.slatedroid.com/topic/40477-gadmei-e8-hd-12ghz-latest-fw-october-23/
-
-
cekkk
veterán
Pedig Wipeoltam
Mind a kettőt vagy 3mat talán
Megkerestem de nem történt semmi.
A romnal is ott volt két zip a mappában azokat feltettem, viszont ahogy nézem nem csak annyi minden volt ott, így azért nem sikerült, kétszer kellett telepítenem egy helyett. Szóval valami nem oké. Majd este próba -
Fritz Teufel
addikt
Alapértelmezettként mint írtam, a Gmail csak egy jelzésre van állítva a rendszerben. Vedd ki a pipát a "Gmail->Beállítások->Címkék kezelése->Értesítés egyszer" mellöl. Nekem még a GREGPON wifi KeepAlive sem jut semmire, a wifi továbbra is pár percen belül alszik, mintha altatót szedne. Őrület, hogy most megint kereshetem, hogy mi az ami ki tudja ütni, pedig nem szabadna. Komolyan kezdek mérges lenni... Akkor wipe, aztán kezdem előröl... Ha ezt nem javítják a 4.1.1-ben akkor... nyomdafesték megfolyt
-
-
Nalam a root mar megvolt ,kigyomlaltam a felesleges alkalmazasokat ,es megejtettem a build cseret is ,eddig ok az elobb ideglenesen toroltem a bif filekezelot erre leomlott a rendszer... sorban altak le a droidv programok alkalmazasok,de visszatettem azota okszi minden ...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest