- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Én sem találtam róla semmit sem, egy cikk is csak nemrég jelent meg róla, hogy lehet majd kapni. Erős a gyanúm, hogy egy összedobott termék lesz, vagy egy másik új köntösben, ami persze nem feltétlenül baj. Kézbefogva nagyon tetszetős, a menü oké, de sztem ekkora felbontáshoz a proci kevés lesz ha játékra kerül a sor. Engem csak a képernyő "érzéketlensége" zavart kicsit.
-
melan
senior tag
válasz
this is life #1156 üzenetére
Köszi! Ezek szerint elnéztem a b-t p-nek... THX!
-
melan
senior tag
Már szinte minden e tablettel foglalkozó fórumot elolvastam, épp ennek járok a felénél még. Nagyon gondolkodom egy ilyen megvételén, mivel sztem sokat számít az 1" a 7-eshez képest, meg persze a hardver. Szóval sajna nálunk a tesco-n kívűl nincs lehetőség ilyen tapizására, gondoltam megvárom, míg valamelyik ügyféllel foglalkozó alkalmazott leereszkedik és hajlandó megkérdezni mi a túrót ácsorgok a műszaki pultnál... Szóval a lényeg, hogy ilyet ugyan nem, de egy 10-es myaudio-t meg tudtam nézni, ami (kutyásul jól néz ki a fehér hátlappal). Azt hittem, hogy meg tudom jegyezni a számát 1008p-re emlékszem (nem, nem keverem az 1080p-vel), de semmit sem találtam a neten. 16:9-es képarány, 1,2 Ghz proci, 1Gb ram, 4.0.4-es rom volt fenn. Én állítottam át magyarra, sajna wifi luxus, így azt nem tudtam kipróbálni. Nagyon jól ment a cucc, gördülékeny meg minden, bár a képernyő mintha nem lett volna elég érzékeny, többször is rá kellett nyomnom egy-egy gombra, hogy lépjen tovább. 1 év garival 39.990HUF az ára. Kár, hogy nem tudom összehasonlítani egy 8"-al, mivel jelenleg arra venném, hogy munkában is magammal hordjam, de ez a 10-es nagyon tetszett, viszont kissé nagy is, nehéz is. Sztem átruccanok egy MM-ba tapizás céljából...
-
melan
senior tag
Sziasztok!
NAgyon gondolkodom egy ilyen gépen, de nem tudok dönteni, hogy ez, vagy egy Concorde One,ami ugye majdnem feleennyi. Megéri e különbséget?
Az igazság az, ahogy elnézem ha ezt a tabit választom, akkor azzal kell kezdeni, hogy ROMcsere, meg rootolás (nekem a munkahelyi nethet kell proxy kód és azt csak rootolt progival tudom használni) szóóval a friss cuccot buherálni kell, hogy teljesen jól működjön... ez kicsit visszatart. A netes tv-t sem használnám ki, jó wifi kell, mert a munkahelyen távol vannak a routerek, telóval is csak határeset a netelérés. A hardver ütősebb, nem kérdés, a kijelző pedig 2.5 cm-e, nagyobb. Emiatt hajlok efelé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest