Hirdetés
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgyalu
csendes tag
Üdv
Az AVplanettől sikerült végre egy normális billentyűzetes tokot beszerezni a tabhoz. A kérdésem csak annyi lenne, hogyan tudom át váltani magyarra?Valaki próbálkozott már symbian internetet megosztani bluetoothon?
-
mgyalu
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Akkor megoldás az létezik rá ezek szerint, csak meg kell keresni. De ha tudsz valami támpontot adni merre keressem az is nagy segítség ám

-
mgyalu
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Na pont ez az ami engem annyira érdekelne

-
mgyalu
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Ezek párosodtak rendesen, semmilyen kódit nem kért, mert Nokia a füles és csak bekacsoláskor tudod csak párosítani. Engedélyezés?
A leírásban az van, hogy fejhallgató, és az ikon is ezt mutatja a hátlapon, bele kell kukucskáljak a lukacskájába ...
-
mgyalu
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Mi első körben BT fülessel próbálkoztunk és az istennek sem küldte át a hangot, amit mai napig nem értek miért

A kérdés az lenne, hogy a tabnak 3 vagy 4 pines a jack csatija?
Vagy hogyan tudom rá venni, hogy megszólaljon a BT füles? -
mgyalu
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Az a gond, hogy a tab hangszórója szól és nem a fülesé... Pedig lehet hallani, ahogy kattan mikor csatlakozik... De sem a mikrofon sem a hangszóró nem megy, csak a beépített

-
mgyalu
csendes tag
Sziasztok
A múlt héten sikerült egy ilyen készüléket beszerezni és meglepően jól és gördülékenyen működik a tab.
Annyi problémánk lenne, hogy a BT fejhallgatót fel ismerte és csatlakozott is hozz, de sem a hangszóróját sem a mikrofonját nem használja. Erre van valami megoldás?
A másik ilyen ilyen ötletem, a 3.5 jack csak fejhallgató kimenet vagy head set is használható benne?
Sajnos skype re a gyári hangszóró és mikrofon nem igazán alkalmas
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest