- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pimespo
csendes tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Én egy hete küldettem be a szervizbe hasonló tünetekkel. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Egyébként nekem is az említett foltosodással kezdődött az egész, ami korábban egyáltalán nem jelentkezett.
Utána jött az akksikijelzés megbolondulása. Mire beadtam javításra, 22 percet bírt.
Mielőtt ez nem jelentkezett, örültem is neki, hogy nem érzékeny nyomkodásra a hátulja, mint némely konkurencia masinája. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Természetesen simán hülyének néznek (sajnos). Nekem megpróbálták bemagyarázni hogy a 808dcc az egyik legjobb termékük, és nagyon ritkán van gond vele. Akkor milyen lehet a többi??? Az alvó magra nekem ilyet szolt be az ürge hogy az biztosan egy külső alkalmazás miatt kerül végtelen alvó módba, és ilyen reklamációval, én vagyok az első!!!!!
Fontoljam meg mit telepítek a táblagépre, mert sok program, ami nem kompatibilis vele, akár ilyen jelenséget okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest