- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pimespo
csendes tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Én egy hete küldettem be a szervizbe hasonló tünetekkel. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Egyébként nekem is az említett foltosodással kezdődött az egész, ami korábban egyáltalán nem jelentkezett.
Utána jött az akksikijelzés megbolondulása. Mire beadtam javításra, 22 percet bírt.
Mielőtt ez nem jelentkezett, örültem is neki, hogy nem érzékeny nyomkodásra a hátulja, mint némely konkurencia masinája. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Természetesen simán hülyének néznek (sajnos). Nekem megpróbálták bemagyarázni hogy a 808dcc az egyik legjobb termékük, és nagyon ritkán van gond vele. Akkor milyen lehet a többi??? Az alvó magra nekem ilyet szolt be az ürge hogy az biztosan egy külső alkalmazás miatt kerül végtelen alvó módba, és ilyen reklamációval, én vagyok az első!!!!!
Fontoljam meg mit telepítek a táblagépre, mert sok program, ami nem kompatibilis vele, akár ilyen jelenséget okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest