- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok !
Az enyém végre ismét elkerült a szervizbe,az akksi ko lett,max 40 amit bírt,a töltő is beesett a 220 csatlakozónál,és beirettem a hibalistára a lekapcsolva maradt magot is,idén változtak a fogyasztóvédelmi szabályok szerintem élni fogok vele.Pénzvisszafizetést kérek majd,és szerintem egy másik gyártó készüléke lesz majd a mediából,hacsak nem tudnak prezentálni egy jó darabot.Azért sajnálnán ha nem lenne jó darab belőle mert itt egy nagyon jó,segítséget nyújtó közösség jött össze,akitől több támogatást ötletet kapott az ember mint a hivatalosnak nevezett supportól,és készülék hiányában én se tudok majd annyit segíteni mint amikor a kezemben volt (csak a már eddig alkalmazott módszerek vannak a tarsolyomban).Ami viszont rossz hir lehet itt a debreceni service ponton azt mondták hogy nincs oly nap hogy legalább 1 myaudios tablet be ne kerülne hozzájuk ,még ha nem is ez a tipus mindig.
Mostanában kevesebbet leszek majd mert sürüek lettek a napjaim miattaMindenkinek további szép napot és gond nélküli tablet használatot kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest