- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodnasi
csendes tag
válasz
this is life #2769 üzenetére
Gratulálok
Az enyém már 48. napja van az MM-ben. ("mert hülye azért nem vagyok"-vagy igen ,mert náluk vettem?)
Üdv -
Rodnasi
csendes tag
Kedves fórumozók !
Egy hónapos szervízben töltött idő után visszaküldték a 808dcc készülékemet .
A hiba oka akku idő csökkenése 2 óra alá ,valamint a képernyő jelentős elszíneződése már a készülék felemelésekor is.Ezenkívül a képernyő érintésekor hullámok futottak végig a kijelzőben. A készülék 4 hónapja lett véve.
A szervíz válasza : "Hátlap nyomkodásával,mely flexibilis,bármelyik LCD kényszeríthető fehér foltok megjelenítésére,ez nem hiba! Kérem az érintő panel nyomásával működtesse készülékét."
Most azt nem tudom ,hogy humorizálni akartak vagy ennyire hülyének néznek.
Természetesen azonnal,még átvétel előtt visszaküldtem és várom a továbbiakat.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest