- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodnasi
csendes tag
válasz
this is life #2769 üzenetére
Gratulálok
Az enyém már 48. napja van az MM-ben. ("mert hülye azért nem vagyok"-vagy igen ,mert náluk vettem?)
Üdv -
Rodnasi
csendes tag
Kedves fórumozók !
Egy hónapos szervízben töltött idő után visszaküldték a 808dcc készülékemet .
A hiba oka akku idő csökkenése 2 óra alá ,valamint a képernyő jelentős elszíneződése már a készülék felemelésekor is.Ezenkívül a képernyő érintésekor hullámok futottak végig a kijelzőben. A készülék 4 hónapja lett véve.
A szervíz válasza : "Hátlap nyomkodásával,mely flexibilis,bármelyik LCD kényszeríthető fehér foltok megjelenítésére,ez nem hiba! Kérem az érintő panel nyomásával működtesse készülékét."
Most azt nem tudom ,hogy humorizálni akartak vagy ennyire hülyének néznek.
Természetesen azonnal,még átvétel előtt visszaküldtem és várom a továbbiakat.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bontatlan E olvasó..
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest