Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1711 üzenetére
Igazából beszéltem a MyAudio-ban ez egyik kapcsolatommal, és felajánlotta az új 916QI típust cserére, ráfizetéssel.
Mindezt úgy, hogy nem is náluk vettem a készüléket! Ezért írtam korábban, hogy a 808DCC már kifutó modell. Ez barátságosnak tűnik, de semmiképpen nem szántam többet tabletre és sajnos nem is engedhetem meg magamnak több mint két év munkanélküliség után. Ha meg meg is engedhetném magamnak, akkor is a 80E Huf fölötti magasság már a felső kategória és akkor egy Nexus 10 lenne a választottam, mindenféle kompromisszum nélkül (esetleg Asus Transformer).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest