- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
Akinek az 5099esben leírt romban a képernyő 90 fokkal el van tévedve íme a megoldás. Szedjétek le a marketről a build prop editor nevű csodát és az ro.sf.gsensorposition sorban a hármast javítsátok ki 0-ra! Így működik de a képernyő fordítás effekt elég fura, vagy nem tudom ennél a romnál lehet ilyen!? Valaki megirhatná akinek alapból jó, hogy nála is darabos e az elforgatás.
-
Agent Orange
csendes tag
Télleg emberek, mondjátok mi fut egy ilyen X2-es csodán, nagyon érdekelne milyen vele az élet!
-
Agent Orange
csendes tag
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Imike_80 #4820 üzenetére
A compatibility filera tudok csak gondolni, hogy az a rákfenéje ennek a felfordulásnak. Próbáld helyettesíteni ezzel [link]
az előzőt töröld az sd kártyáról és mindent csinálj ugyanúgy annyi különbséggel hogy az utolsó fájl helyett ezt teszed fel. Ha az ezzel is rossz lenne akkor utolsó lehetőségként még próbálhatod ezt [link] ez meg a GADMEI-s fájl ha egyikkel se fain akkor felejsd el, szerintem akkor neked valamiben más a készüléked mint nekünk akiknek működött így. -
Agent Orange
csendes tag
válasz
Imike_80 #4814 üzenetére
Akkor kérdésenként:
1. Van, igazi, nem ICS alapokon nyugszik.
2. Igen.
3. Igen.
4. Nem.
5. Nincs eltájolva, gyermekbetegsége az hogy csak front camera van.
6. Nincs hátránya csak ha használod a "kamerát".
n+1. Real Racing 3, Carmageddon, Fast and Furious 6 gyorsabb, sokminden jobban fut amiket próbáltam azok közül csak az Asphaltok rosszabbak. Az eltájolás akkor lép fel ha rossz Compatibility filet teszel fel lsd.: 4455/V.
Csá -
Agent Orange
csendes tag
Ha valakinek műkődik még több mint fél év után mint nekem és Dave's Edition 1.5-öt használ és zavarja a térerő ikon akkor a build.propban a "hw.nophone=false" sort át kell írni "hw.nophone=true"ra és eltűnik.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Permet Elek #4620 üzenetére
Köszi
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Permet Elek #4617 üzenetére
Elek, pontosan mi is az ami nem fut rajta?
-
Agent Orange
csendes tag
Szerintem valami camera patchet biztosan csináltak hozzá de amúgy annyira kaka képeket csinál hogy még nem tudtam rászánni magam a fórum újraolvasására. Olasz a fórum ajánlom a google chromeot (a PCset) hozzá, állítsd olasz- angolra vagy -németre de a magyarra fordítást azt neeeeeeee..
-
Agent Orange
csendes tag
-
Agent Orange
csendes tag
Igérem meg fogom tanulni jól használni a Link parancsot.
-
Agent Orange
csendes tag
Cm 10.1 Jellybean 4.2.2
Telepítési útmutató:1) Töltsd le [link] (TWRP-2.4.1.0-870s2.rar) (az I agree kockába pipa) és tömörítsd ki az SD kártyára
2) Győződj meg róla hogy semmi nincs az SD kártyán "factory update params" vagy "aml AutoScript" vagy semmi mert különben új vágódeszkát nyer a család
3) Ezeket a fájlokat töltsd le:
I.) Factory Reset: [link] (factory-reset.zip)
II.) Wipe Internal: [link] (format-internal-memory-avnftli1.zip)
III.) ROM: [link] (cm-10.1-20130506-UNOFFICIAL-elf2.zip)
IV.) Gapps: [link] (gapps-jb-20130301-amlogic.zip)
V.) Compatibility: [link] (870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zip)4) Másold fel a fájlokat az SD kártyára !
5) Tabletet kapcsold ki, szokásos power és volume- nyomvatartással kapcsold be most egy új recovery fog bejönni :TWRP.
6) Válaszd ki "Install" és utánna "From external sd"
7) Válaszd ki a harmadik lépésben letöltött "Factory Reset"-et és alul a kék csúszkát húzd jobbra az installáláshoz
8) Ismételd meg a 6-os-7-es lépést a többi négy fájllal is a felsorolás sorrendjében
9) Miután az utolsó is felment (870s2-cm10.1-compatibility-rc1.zip) Reboot -
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fairplays #4444 üzenetére
Ez a Cm 10es rom tényleg zseniális 4.2.2. van MULTIUSER, nagyon gyors MINDEN. Elsőre a Gadmei compatibility filet raktam fel akkor nem volt wifi, de ha smartpad 870s2-t rakjátok akkor minden műxik. Ezt a romot se könnyű olasz leírás alapján telepiteni de ha a google forditót olasz-angolra állítjátok annyira nem zagyva mint a magyarra fordítás.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fairplays #4415 üzenetére
Igen. A többihez amúgy is kell egy file amit nem lehet már letölteni, meghát ez a legbogármentesebb. Annyi van vele hogy egyszer a Novát a saját beállítás menüjéből újra kell indítani, ha nem akarja magától átírni az olasz google apps ikonokat. A galériát meg törölni, ha nem akarod nézni a nem mőködő JB kamerát.
-
Agent Orange
csendes tag
Izé Carmageddon tessék kipróbálni, aki annak idején játszotta azért, aki nem azért, vááhéj !
-
Agent Orange
csendes tag
Kipróbáltam az olasz romot 10.26al is, valójában arra találták ki, van is egy sajátos telepítési módja a romnak. Szerintem aki felrakja csakis így tegye, rádobod a cuccot az sdre és megy minden magától mint egy sima updatenél, power + hangerő, hátradőlsz, keresztbe tett ujjakkal. A 10.26os updatebe kell belekeverni a romot úgy, hogy az sd kártyára ezeket teszed
- GadmeiJBSamsungStyle.zip ([link]) (rarból kitömöríteni)
- App da installare da AppInstaller mappa (a fenti linkről letöltehető rarban)
- factory_update_param.aml (Gadmei 4.0.4 1026, EBBEN A FILEBAN EZT A SORT KICSERÉLNI: --update_patch =/ sdcard/patch_gadmei_e8t3cn.zip ERRE: --update_patch=/sdcard/GadmeiJBSamsungStyle.zip)
- uImage_recovery (vett Gadmei verzió 4.0.4 1026)
- uImage (vett Gadmei 4.0. 4. 1026)
- u-boot.bin Ekkor (vett Gadmei verzió 4.0.4 1026)
- g11refE8-Ota-eng.bestidear (Gadmei verzió 4.0.4 1026)trökkösnek látszik de csak egy fájlt kell kihagyni a Gadmeiből, meg egyet átírni, aztán ha feltelepült appinstallerrel feltenni az android billentyűzetet a mellékelt mappából XD (miezmán?). GTA, MOST WANTED elfut mint eddig, de az egész UI gyorsabb, szépen csúsznak az animációk gyors, kellemes az egész, ha nem HD gamelésre használod a tabletet ajánlom próbára, én még biztos sokáig fogom használni, apropó a marketen a gameloftos meg egyéb komolyabb appok még mindig nem jelennek meg ezzel a rommal, nemhiszem, hogy megoldhatatlan probláma lenne am.
-
Agent Orange
csendes tag
Amúgy a Play Store nem akarja az igazságot, akárhogy mókolom a build propot vagy a Play Store Modolt apkját teszem fel, vagy Unlockolom nem kompatibilis a cucc semmi értelmessel. pff...
-
Agent Orange
csendes tag
-
Agent Orange
csendes tag
Jah, kipróbáltam a 4371-ben említett TouchWizes kotványt is, azt az ellenségemnek se kívánnám, egy darabos f#$, a bootscreenen kívül jót nem tudok róla mondani.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
lazlo007 #4400 üzenetére
Én felraktam, a legújabb változata már nem Nexus szagú, hanem olyan Samsungos, quadrantban több pontot produkál, de mivel Gadmei 1128ra raktam nem egy gepárd játék terén (nem egyértelmű melyik gadmeire szánták mert 1028at emlegetnek, van ugye 1026 meg 1128 ha jól emlékszem), viszont ami a fontos hogy a launcher az tényleg smooth. A felbontáson mintha lejjebb vettek volna, bár ezt csak azért mondom mert nagyobb a status bar a képernyő alján. Még nem sok időm volt rá de a launcher (Nova) nem akar átállni tablet módra így olyan mobilos az egész, a legújabb Novát nem rakja fel, a build propon kell variálni mert a play store elég "szegényes": se GTA, se Most Wanted, se Asphalt. De ez ami nekem fenn van a legújabb verzió (Samsung style (TAB 10.1?)), a Nexus stílusú az valószínűleg play store barátabb. Nem igazi JB ez sem, csak ICS. Utólag kellett rootolni a 1. hszben lévő módszerrel, csak mielőtt kérdeznétek antutu ~8400 quadrant ~3900, ha valaki a placebó hatást vagy szintetikus tesztek nem megbízhatóságát megint szóba hozza több életjelet nem adok, amúgy majd megírom mire jutottam.
-
Agent Orange
csendes tag
Az ingyenes full!screen nevű app a Play Storeon megoldja a feliratos filmnézés problémáinkat, csak miután aktiváltátok nyújtassatok a képen valami jóféle feliratos videólejátszóval így kitölti a fekete csíkot ahol a status bar volt eddig. Sajna a gyári movie playerben az ékezetek csingcsangcsunggá változnak meg a beállítási lehetőségek is elég szerények felirat témában. Nekem megvan a tab vagy fél éve nincs gondom vele: Most Wanted is megy scalerrel, ha rádugom a TVre jól birja, vagy egy hétig filmezek, sose kapcsol ki csak ha lemerül stb... Üdv. Ui.: Jó vétel volt!
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
pikkasz007 #3642 üzenetére
http://m.youtube.com/#/watch?v=wX2CSwssnbs&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DwX2CSwssnbs ez alapján ez is a mi kutyánk fia
-
Agent Orange
csendes tag
Dec, bocs de milyen csodamasinád van is neked?
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Permet Elek #2726 üzenetére
A 708 dcc fórumán is fogyik ám a zsebkendő, átlátszik a vékony kijelzőn, hogy hol fogod a tabletet
meg az akksi is pár óra alatt lemerül. Nekem ez valahogy jobban tetszik.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
eckmester #2633 üzenetére
Letölteni azt nekem se sikerült, a sárganyelvű fájlnév nem nagyon fekszik a gépemnek, a baloldali kék kriszkraksz az valami tabletmahináló frissítő flashelő program és miután azt leszedtem kiírta a fájlnevét a baloldali kék négyzettel letölthető, már jól ismert 11.28as romnak.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
javorszky #2627 üzenetére
Érdemes megvenni, messze a legjobb választás, ha az ár érték arányt nézed, nekem is jól veszi a wifi jelet, sokminden fut rajta, ha hagyod bealudni a második magot egy hétig elvan egy töltéssel ha csak böngészgetsz pár percig. Nekem csak kétszer fordult elő hogy nem kelt fel három hónap alatt az aksi kijelzés még nem szart be de az az érzésem hogy az újabb kiadás megbízhatóbb még ennél is. A teljesítménnyel amúgy nem volt baja senkinek sem, csak néhány hibás készülék gazdája túl lelkesen köpköd itt.
-
Agent Orange
csendes tag
Amúgy ha kipróbálnátok ezt a legújabb ROMot (a GADMEIset), látnátok hogy miről beszélünk, aki nem tudja kipróbálni mert nincs is ilyen TABja ami működne annak lehet véleménye ami biztosan megalapozott és tényleg viccesen hangozhat amit írtunk. Valószínűleg mivel hogy más ROMnál ilyen szép képet nem tudtam elérni akárhogy állítgattam a fényerőt, arról lehet szó hogy valami szaturáció vagy hasonló érték átállításával azt érték el amit én jobb betekintési szögnek látok. Ha valaki esetleg egyet értene velem akkor szerintem ki kellene szedni ebből a ROMból ami ezt csinálja (buil.prop beállítás vagy akármi) és beletenni mondjuk a 10.11be ami még gyorsabb. Nekem sajnos se időm se rutinom. Amugy én már mikor felrakom recoveryből és először bootol, már akkor a gadmei feliratnál látom a placebó hatást :S
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
this is life #2615 üzenetére
Nevetel.
-
Agent Orange
csendes tag
Valaki ha megírná, hogy ez a Sirius dual rom mennyit csinál szűz telepítésen Antutuval az lenne ám a jó.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
pecsekroli #2232 üzenetére
Én kipróbáltam de nálam még mindig 8600akat csinál antutuval, hiába build prop csere de a betekintési szög az kjó ezért siratom ezt a probálkozást.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2172 üzenetére
Gadmei 11.28 Antutu: 8600, Gadmei 10.11 Antutu 9700. Ügyes!
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2170 üzenetére
Tényleg az a leggyorsabb (mármint a phantom), de annak meg a launcherét utálom, megpróbálom root explolerrel a gyári launchert a phantomba rakni. Ez az új GADMEI sajnos 3Dben alulmúlja a többit az Asphalt 7 már az első pályán is túl darabos.
-
Agent Orange
csendes tag
Én megvettem ezt a Hama sirion 7 colos tablethez való tokot és tényleg tökéletesen passzol szerintem sok helyen lehet is kapni, de azért ha több van a legnagyobbat hozzátok el .:-) A Most Wanted nem szaggat nálam, phantom 1.1en csak lassú, belső nézetből tökéletes, de azért ez sovány vigasz.
-
Agent Orange
csendes tag
Nna reptetem a phantomot gyorsabbnak tűnik egy árnyalattal a buildpropcserélt gadmei 10.11nél de lehet hogy csak placebó effekt, pár nap után tudok majd biztosat mondani. A procit 4.0.3ban még lehetett 1.5re venni ezeknél a 4.0.4eseknél már nem de ha kell a kakakó akkor felhúzódik 1.5re mint pld Antutunál tehát ne sirjatok fiuk.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1909 üzenetére
Köszönöm a választ, én a cuccal ki vagyok békülve egyedül a 2. mag kelés utáni bekapcsolását kellene megoldani. Szerintem az enyém valami újabb fialás lehet mert egy videótesztben láttam hogy az accelometer használhatatlan én azzal kormányzok, meg egy két a fórumban említett hibát is megúsztam. Bluetyúk problémákra ajánlom a bluetooth file explolert amúgy.
-
Agent Orange
csendes tag
Myaudio 11.27?
http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-8-dc/
Ez mi? -
Agent Orange
csendes tag
Amúgy ez a Wifi para: nektek az nem oldotta meg hogy a beállításokban wifinél a felsősorban lévő három pöttyre nyomva (menügomb?) átkapcsoltátok, hogy képernyő kikapcsolása mellet is mennyen a wifi?
-
Agent Orange
csendes tag
Valaki próbálta a Phantom 1.1et? Nekem Gadmei 10.11 van modolt build.proppal max 1.2 Ghz, kipróbáltam a 2. mag ébrentartását tényleg 8 óra alatt ~25%-ot merül de én szeretem ezt a tabot, ha azt akarom hogy ne merüljön bekapcsolom a billentyűzárat, ha gémelnék újraindítom. A lényeg hogy nem cserélném a Gadmeit csak azért hogy "szebbek legyenek az ikonok", de ha gyorsabb is a Phantom vagy értelmesebb a status bar mint ez a fényképezős sz@r akkor azonnal nekiesek, még három hét után is fényképezek szóköz helyett, egy képet se láttam róla tényleg rejtélyes ez a ROM. De lehet én leszek a tesztpilóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest