- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icsi1
csendes tag
Akkor csak másold be légyszi szövegként.
-
icsi1
csendes tag
válasz
zsolt64555 #1730 üzenetére
Feldobod a build.prop odat?
-
icsi1
csendes tag
Nem tudom, úgy érzem, hogy nem a masinával vannak itt gondok. Sztem szoftveres gondok vannak a legtöbb esetben. Mert ha minden igaz a 9.23 as rommal nem nagyon voltak ilyen problémák. Bár ez nem menti fel a gyártót. A beigért 4.1-ből se lesz semmi. (ne legyen igazam). De ami a leglényegesebb én is a magyar support miatt döntöttem a készülék mellett, ami valljuk be nem is igazán létezik.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1577 üzenetére
Letöltöttem, méretben is van különbség a két rom között. Sajnos ma nem tudom már kipróbálni :-(
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1575 üzenetére
Kösz kipróbálom. Ha ennél működik az 1,5ghz akkor itt a fórumon kering egy másik verzió is. Csak már nem tudom melyik hszbe volt.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1572 üzenetére
Még nem probáltam. Csak a consevative-ot. De megnézem azt is.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1565 üzenetére
This is life. Be tudnád linkeni a fent említett romodat? Mondjuk nekem is a 10.26 van fent. Viszont akkor lehet mégis több verzió van belőle? Lehet mégis megy az1,2ghz es verzió a mi gépeinken?
-
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Sztem megtaláltam a megoldás a cpu offline problémára. Nekem a system tuner pro verziója van fent. Settings - active tweks- screen off behavior- govenor - és én a conservative modod választottam. Eddig 3-4 deep sleep után is visszaindult.
Gadmei 10.26 van fent. -
icsi1
csendes tag
Feltettem az antutu cpu mastert, proci beállít 1,5ghz-re, viszont így kb fél perc használat és fagy a gép. Találtam topickot a slatedroidon, bár nem teljesen ehhez a géphez tartozik, hátha valakinek mond valamit.
http://www.slatedroid.com/topic/40477-gadmei-e8-hd-12ghz-latest-fw-october-23/page__pid__447789#entry447789 -
icsi1
csendes tag
Nekem sd kártya nélkül is, az újabb myaudio rom-al csinálta.
-
icsi1
csendes tag
Feltettem a 10.26 gadmei romot.3 nap használat után egyelőre a deep sleep probléma megszünt. A gyári romhoz képest sok változást nem tapasztaltam kivéve az aksi picit jobban merül. Viszont a cpu nem megy fel 1,2ghz fölé, valaki tapasztalt hasonlót?
Ui.: Amúgy aki szeretne venni tabletet és nem szán rá 40-nél többet nekik best buy!
1 hónap használat után a kisebb software-es hibák ellenére is imádom! -
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem az új gadmei romot viszont a rar-ba elég sok minden van. a két zip-et elég felrakni?
Javítsatok ki ha tévedek de ha jól olvastam ebbe jó a bluetooth. a build.prop cserét érdemes majd megcsinálni, vagy használható így is a rom ? -
icsi1
csendes tag
Sziasztok! 4~5 napja használom tabot. Wifi tökéletes, 4.0.4 gyári rom van rajta. Viszont nálam napi 3x lefagy vagy nem kell fel készenlétből. A romot még nem cseréltem csak a bulid.prop ot. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest