- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Természetesen alkuképes! Privátban keressen, akit érdekelné...
-
duffbeer
őstag
válasz
Fritz Teufel #1276 üzenetére
Az a vörös "Mobile Network Signal" elég csúnya... Igazából nem tudom miért van így, de alapértelmezetten be van kapcsolva a mobil adat, azt esetleg kikapcsolnám. Nekem akkor merült le egy éjszaka alatt, amíg nem kapcsoltam ki a mobiladatokat. Nem szívhatja le egy éjszaka alatt a wifi a gépet, a telefonom is folyamat wifin lóg éjjel és alig merül jobban mint a 3G-ről.
-
duffbeer
őstag
válasz
Fritz Teufel #1264 üzenetére
Így olvasgatva az írásaidat, nekem ilyen jelenséget router okozott. Bizonyos eszközöket folyamat ledobált, néhány hibátlanul müködött. Minden wifi beállíást próbáltam, végül router csere oldotta meg...
-
duffbeer
őstag
Sikerült már valakinek CIFS managert müködésre bírni? Vagy talált már valaki müködö CIFS.KO modult?
A másik kèrésem, valaki fel tudná rakni a Crome apk-t, ami rendesen frissül magától?
Köszi!
-
duffbeer
őstag
Ha valaki szeretné elöcsikarni pl a címtárat (ami appként ugye fent van, csak ikont nem kaptunk hozzá), annak ezt a helyes kis alkalmazást ajánlom.
-
duffbeer
őstag
válasz
varga.balazs #1167 üzenetére
És látod más borítóképét + névjegy, meg minden?
Telefonom:Tablet:
Mi lehet ennek az oka?
Szerk.:
Az nem is zavarna, milyen az elrendezés, de legalább jelennének meg az információk... -
duffbeer
őstag
Facebook alkalmazás nálatok megfelelően működik? Én, ha rábökök valakinek a profiljára, nem jelenik meg róla gyakorlatilag semmi. Csak üzenni tudok neki... Nincs borítókép, nem tudom megnézni a képeit, semmit.
Másnál minden OK? -
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer #1059 üzenetére
Azért leírom, hátha más is találkozott a problémával...
Szóval rootolás után nem engedi frissíteni a Superuser-t, valamilyen aláírási problémára hivatkozva.
Ennek az appnak a segítségével helyre lehet rakni a dolgokat, ezután már szabadon frissíthető Playről. -
duffbeer
őstag
válasz
this is life #1121 üzenetére
A gyári myaudio töltő kb 1 amperrel töltheti az akkut, mert használat közben kb 4-5 óra alatt van fullra feltöltve. A 2A maradékát pedig megkajálja a tablet. Elixir-el nézve full fényerőn, normál CPU beállítással, 900 és 1100mA között szív az akkuból a tablet.
-
duffbeer
őstag
válasz
osztraksajt #1098 üzenetére
Igen, tudom, ezért írtam, hogy pótlom telefonról.
-
duffbeer
őstag
Próbálok azokhoz szólni, akik azért vették a készüléket, hogy használják is...
Ma tesztelgettem a kütyüt és azt kel mondanom, le vagyok nyűgözve. Van ez a Dead Trigger nevű gyöngyszem, amivel ugye reklámozzák a Tegra3-at... Hát örömmel konstatáltam, hogy high grafikán is szépen fut. Eddig a legcsekélyebb mértékben nem érzek megbánást. Sokat agyaltam milyen tabletet vegyek, a másik két delivens a Acer A200 és a Nexus7 volt. Aztán rábukkantam erre a gépre, tetszett a specifikáció és megvettem. Nexus nagyon vonzott, de ez az überkorlátozás, hogy nincs OTG, hdmi, microSD az Apple-re emlékeztetett, ezért "shift+del".
Ami hiányzik ebből szerintem, az az IPS panel. Gpst, 3gt pótlom telefonról.
Szóval mindenkinek melegen ajánlom!Szerk.: Ja és az USBs egér, meg gamepad, meg billentyűzet tàmogatásról nem is beszélve...
-
duffbeer
őstag
Hali mindenki, a napokban vettem egy ilyen cuccot. Eddig maximálisan meg vagyok elégedve vele, ennyi pénzért, ilyen hardver...
Kérdésem a következő:
Sikerült már rootolás után valakinek frissíteni a "Superuser"-t? Lehet hogy nincs rá szükség, de jót tenne a lelkemnek!Szerk.:
Ééééés ahogy elnézem, pont most f*sta össze magát a Play szerver, úgyhogy majd holnap próbálkozok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged