- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TA68
őstag
válasz
pimespo #2434 üzenetére
"A lítium akkumulátor egyik előnye az, hogy bármikor lehet töltögetni"
Ez az elmélet, csak sajnos a gyakorlat mást mutat.Van nekem egy 3 éves Samsung telóm és mindig kikapcsolásig merítem. A mai napig tökéletes az akksija. Egyik ismerősöm ugyan ilyen telójában 1 évet sem élt az akku, mert mindig rátöltögetett. Laptopoknál is meg lehet figyelni, hogy a lítiumos akksik nem szeretik, ha lemerítés nélkül sokat töltőn vannak."Tehát nincsen memória-effektus, mint a nikkel akkunál."
Lítium akksiknál nem is erről van szó. -
TA68
őstag
válasz
pimespo #2427 üzenetére
1-2%-ra le kell meríteni a lítiumos akkut is! Tudom, hogy a neten sokszor teljesen mást írnak, de ha nincs eléggé lemerítve, nagyon hamar tönkremegy.(ez a tapasztalat) A tabletekben a töltő áramkör 80%-ig gyorstöltést végez, a maradék 20% csepptöltéssel kerül (kb.2óra alatt) az akkuba!
Még arra érdemes figyelni, hogy először a töltőt a tablethez kell csatlakoztatni, csak azután a konnektorba. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
pimespo #2418 üzenetére
Az enyémen is ilyen volt a kijelző (a csere készüléken), de nem volt ennyire durva. Pici szürke szennyeződés folt volt csak látható, de ha a wi-fi rendesen működik, nem háborogtam volna érte. Persze így utólag ez nagy butaság volt, hiszen ez a jelenség az érintésérzékeny réteg és az üveg elválására utal. Az pedig idővel tovább romlik!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest