- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimespo
csendes tag
válasz
#54715584 #2938 üzenetére
Úgy 3 hónap után kezdete össze-vissza jelezni az akkumulátor töltöttségét. Gyakran kikapcsolt éjszaka készenlétben, én meg vakartam a fejem, hogy mitől kapcsol ki.
A végén már csak 15 percet bítr, és az akksi úgy megdagadt, hogy a kijelzőt is megnyomta belülről egy ponton. -
pimespo
csendes tag
Nekem is volt ilyen tabletem, de a héten hívtak a MM-ból, hogy nem tudják javítani,az árát levásárolhatom.
Sajnos nekem az akkumulátor adta meg magát, de így utólag már nem is bánom, hogy megszabadultam tőle.
Beruháztam egy Samsung Galyxy Note 10.1-re, remélem ezzel már nem lesz gond. Inkább megéri összegyüjteni a pénzt egy komolyabb tabletre. -
pimespo
csendes tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Én egy hete küldettem be a szervizbe hasonló tünetekkel. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Egyébként nekem is az említett foltosodással kezdődött az egész, ami korábban egyáltalán nem jelentkezett.
Utána jött az akksikijelzés megbolondulása. Mire beadtam javításra, 22 percet bírt.
Mielőtt ez nem jelentkezett, örültem is neki, hogy nem érzékeny nyomkodásra a hátulja, mint némely konkurencia masinája. -
pimespo
csendes tag
A lítium akkumulátor egyik előnye az, hogy bármikor lehet töltögetni.
Tehát nincsen memória-effektus, mint a nikkel akkunál.
Itt inkább az akksi minőségével van gond. Nekem van egy 2004-es FS Amilo laptopom, de az akksi még most is elmegy 20 percet. Pedig az a gép ütve-vágva volt.
Ami minden akkumulátor élettartamát megrövidíti, az inkább a magas hőmérséklet és a túlterhelés!
Ennél a tabletnél pedig sajnos gyakori a magas hőmérséklet... -
pimespo
csendes tag
Korábban, míg jó volt a gép, kb 20%-nál raktam töltőre, úgy bírt kb. 5 órát.
Most már kb. 90%-nál magától kikapcsol egy pukkanás kíséretében.
Ha nem lennének ezek a problémák, elég jó kis masina volna, én a teljesítményével meg voltam elégedve. Egyébként augusztus végén vettem a debreceni MM-ban.
Úgy tudom, hogy az akksira csak 6 hónap garancia van, úgyhogy nem halogatom a dolgot, holnap visszaviszem. -
pimespo
csendes tag
válasz
this is life #2405 üzenetére
Úgy néz ki, én sem úszom meg a szervizt. Kb. 2 hete kezdett el az akksi vacakolni, de most már csk max. 20 percet bír. Ráadásul nagyon melegszik is, és valószínű hogy 'megdagadt, mivel a kijelzőt is nyomja valami szépen hátulról. Ezért a felső részén meg is jelent egy szép kis folt, ráadásul olyan szinten nyomja hátulról, hogy a kamera felett az üveg már 2 mm-re kiáll az illesztésnél.
Szerintem ez már nem vicc, a litium akksik képesek kisebb tüzijátékot is csinálni. -
pimespo
csendes tag
válasz
this is life #2272 üzenetére
Na igen, ez nagyon akkumulátor hibának tűnik.
-
pimespo
csendes tag
válasz
this is life #2270 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest