- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Valaki azt írta ,hogy mintha ment volna ,pontosabban megjelent a bemeneti hangerő szabályzó bedugott fülesnél,az 4 pines volt emlékeim szerin ,de nem volt teljesen bedugva....Az a baj a blutyukos nem ugrik be ,mert emlékszek én is egy csomót szenvedtem a blutyukos hangfal ,rácsatlakoztatásával,csak most nem ugrik be mit is tettem,nem volt elég rákeresni és rákoppintani az eszközre hanem még valamit szöszölni kellett...
-
-
jFox
addikt
Na kipróbáltam én is egy telefonos headset-tel. Sajna semmilyen hang nem jön át.
Viszont sikerült összehoznom a külső bluetooth GPS-emet és a tab-ot. A Bluetooth GPS provider nevű programmal. Be kell még kapcsolni a Fejlesztői lehetőségek - Helyutánzatok engedélyezése menüpontot.
A G:Hu -val úgy néz ki megy, bár még csak álló helyzetben próbáltam. Majd megtesztelem valahogy menet közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest