Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Kb kettő hete használom a legfrissebb windows 10-es rendszert és kb azóta van egy olyan gondom hogy a legfrissebb firefox akár csak pár lap megnyitása után is, belassul, nem reagál, megjelenik középen egy körbe futó kör és konkrétan még a programot sem tudom sokszor bezárni annyira kifagy. Azt hittem hogy windows 10-ben van valami gubanc, ezért újra telepítettem ma mindent, de ismét előjött a hiba. Van erre valami megoldás? Most vissza olvasva pár kommentet az egyel régebbi 5x-es kiadást tettem fel, de itt meg nem szinkronizálta le az elmentett jelszavaim.
-
Grg
tag
_
-
makoss
veterán
Üdv!
Erre van már valami megoldás?

Böngészőben lapozáskor jön elő.
-
qdak
addikt
hello, vmeik frissites ota, ha irok googliba, nem egésziti ki, nem tudjatok mit kell vissza kapcsolni?
sajna nem tudom angolul jol leirni, h mit akarok igy nem talaltam
-
-
Skullwipe
senior tag
Ami biztos, nem jön sűrű frissítés, és nem is kell feltétlen frissíteni. De én ajánlanám portable appsról lekapni a telepítőt és azzal felrakni egy biztos helyre, majd ott lesz mellette a profilod is (ha esetleg át akarod rakni szerintem átmásolással is simán menni fog, csak a pluginek nagy része valúszínűleg nem fog menni, így azzal variálni kell) és tudod használni bármikor. Viszont nagyon más az új, minden szempontból, de ez van, megszokosz vagy megszöksz, esetleg maradsz a régebbi verzión
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A "normál" FF helyett használja valaki közületek a FF ESR változatát? Mik a tapasztalatok az ESR-rel? Érdemes ezt használni?
Ha jól látom a FF oldalán akkor az ESR-ből 60.0.1 verzió a legújabb. Innen letöltve az ESR jön le? -
törölt tag
A régi Youtube kinézetet hogyan lehet amúgy visszaállítani? Annak idején mikor bevezették egy éve akkor ki lehetett kapcsolni, amit elmentett a sütibe. A mostani downgrade miatt viszont töröltem a sütiket is így az új Youtube kinézet fogadott és nem tudom visszakapcsolni. Eddig ment úgyhogy a YT még nem szüntette meg a régi kinézetet, csak a kapcsolóját dugták el valahova....
Thunderbird-del amúgy mi van? Azt írja nincs frissebb verzió, pedig már jó régi az is.
-
scope2007
addikt
üdv!
mi lett elállítva vajon? vagy az új firefox már ilyen lehet? [60.0.1] x64
a középső egér vagy a bal kattintásra gondolok
van hogy bal egérre külön lapon nyitja meg az oldalt, de van hogy a középső is
attól is függ, hogy kép vagy link? akkor sem ugyanúgy reagál sztemohhh noo

-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Melyk addon lenne jó számomra, ha sok lapot szeretnék cím alapján ABC sorrendben látni, legalább a "lap sor végi" lefelényilas menüben? -
Skullwipe
senior tag
válasz
Koczka
üzenetére
Igen, így van, a 60-as esr-en nálam is ez van, kíváncsi vagyok van-e rá olyan jól működő megoldás mint az 50-eseken volt. Amúgy csak az elözményekből tudod őket vissza keresni, és úgy megnyitogatni. Alapból működik az újranyitás, de helyre állítani nem tudja ha valami váratlan leállás miatt megszakadna a használata, plusz még, elég lassan menti le magát, kicsit érzésem szerintem lassabban mint az 50-esek.
-
Koczka
tag
Üdv,
Számítógép újraindításnál Firefox indításakor eltűntek az aktuálisan megnyitott lapjaim, hogyan lehet őket visszavarázsolni?
Az előző munkamenet helyreállítása nem működik
. -
karlkani
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy két soros legyen a könyvjelző eszköztár, és minden sorban csak néhány könyvjelző legyen, megoldható, az előbb próbáltam. Néhány hónapja leírtam, hogyan lehet megoldani az eszköztárat, hogy két sorban jelenjen meg.
Az elején átírod a 999px-et 48px-re, a következő részben pedig a 100%-ot csökkented arra az értékre, ami megfelel (pl.: 20%).
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
+1 Matthewus Ublock origin - megnyitod a vezérlőpultot - beállítások - és teszel pipát a haladó beállítások elé ezután így állítod be ahogy a képen van a jobb oldali oszopban (vagy a középső ha a szöveget is egy oszlopnak nézzük ) ez a GLOBÁLIS szabályok - és itt 3 kis álló téglalap van ahogy feléjük mész egyenként az egérrel látszódik is zöld -enged - szürke - enged de korlátozottan - piros tilt
Kattints ahogy látod a 3rd-party scriptek és frame-ek tiltva legyenek, ez bőven elegendő. ezt mentsd is el jobb felső sarok lakat ikonra kattintva.
Ezek után tiltva lesznek az ilyen elemek amiket ugyanitt tudsz engedélyezni ha a jobb szélső oszlopban lévő - dinamikus szabályra kattintasz akkor csak az adott oldalon engedélyezed vagy tiltod az adott tartalmat
a bal oldalin pedig GLOBÁLIS azaz mindenütt tilt enged. ennyi. -
törölt tag
Van már rendesen használható, működőképes script blokkoló hozzá újra? A NoScript az új megoldással kb használhatatlan.
-
-
törölt tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem baj legalább újra bekonfigolom a böngészőt, 3 év alatt elképzelheted mennyi mocsok belegyűlt és lassította.
A könyvjelző eszköztárat hogyan lehet dupla sorosra megcsinálni? Régen volt olyan is, de most nem jövök rá hogyan kell. Azért is lenne jó, mert akkor a personából vagy nem tudom ma már hogyan hívják legalább látszódna az alja is.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
200 KB az előzmények mérete és az automata mentésekben is ami megvan egy évre visszamenőleg mindbe a maiak vannak csak benne, ez a szar szépen kigyalult mindent ezek szerint, gratulálok a fejlesztőinek innen is a megoldásért. Csak tudnám ez mire jó meg mire kellett.
Manuálisat nem csináltam, mert az automata mentések jók voltak mindig, nem tudom minek piszkált bele most.
Mindegy megvagyok nélküle, szerencsére fejből is megy a keresés. -
válasz
üzenetére
Index of /pub/firefox/releases/
Itt fent van talán az összes kiadott verzió.
-
törölt tag
Hali.
FF-ot hogyan lehet downgradelni hivatalos oldalról? 56.0.2 kellene, mert az volt az utolsó a Quantum előtt. Néhány pluginem nem kompatibilis vele, most updateltem 50.x-ről és nem örülök neki, vissza kellene csinálnom.
-
Skullwipe
senior tag
Nekem az a bajom a 60-al, hogy a munka menetet nem tudja visszaállítani. Van erre már megoldás mint az elöző esr verzión volt a nem tudom mi is volt a neve, de az akármi is volt mindig vissza kaptam ahol jártam.
-
-
Robitrix
senior tag
valami azért nem kerek ezzel a 60-as verzióval. zabálja a memóriát mint az állat. elindul úgy 5-600 mega memóriával negyed óra múlva miközben böngészget az ember már lazán 1,3 gigát használ. mondjuk nem gond mert 16 giga van a gépben csak nem tudom elképzelni a mi a faxért növekszik folyamatosan a memória igény, mint a rétes. nincsen több ablak megnyitva csak 1.... aztán időnként kifagy... néha egyszerűen nem lehet ráklikkelni valami vezérlő elemre a weboldalakon aztán úgy naponta vagy fél tucatszor ki kell lőni a picsába a gépből a lefagyott böngészőt... egy rakás fos....
-
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Arra van lehetőség hogyha egy lapot rögzítek, akkor ne olyan kicsi legyen mint amilyen gyári beállítás szerint, hanem mondjuk fele akkora mint a rendes lap mérete? Gyorsan fél perc alatt szerkesztettem egy képet hogy kb. mire gondolok.
Itt ugye a gmailes lap az alap, a mellette levő PH lap az a méret ami nekem jó lenne, a mellette lévő RIOS hozzászólásos lap pedig a rendes méret. Szóval a kettő közötti méret lenne jó.
Sajnos hiába keresgélek, nem találok a beállítások között állítási lehetőséget erre.

-
Cs1csó
titán
Miben érhető tetten KONKRÉTAN ez a "limitált weboldal" ?
Úgy nézem nem mindenki próbálja meg jól felfogni a GDPR lényegét. Számomra az jött le a GDPR-nak a lényege hogy teljes kontroll a felhasználó részéről abban hogy magáról milyen adatot ad meg az adott félnek és harmadik félnek. Azaz a különböző internetes szolgáltatásokat TELJES funkcionalitással igénybe venni ZÉRÓ személyes adat kiadásával. Plusz ezt egységes szerkezetbe foglalva, országokon átívelve stb.
Tudom hogy ez Qrva rossz hír a sok adatbűvészkedő, adatkereskedő netes cég számára de sajnos egy EU TALÁN még erősebb ezeknél a cégeknél -talán - nem vagyok ebben 100%-ig biztos.
Velem a fészbukk sem nagyon tud mit kezdeni, emlékszem volt egy olyan "szülinapi" funkciója fészbukknak, hogy a képeidből megosztásaidból csinált egy kis videót kb. mint egy powerpointos prezentáció beúszós képek zenére stb.
Na akkor mindenki ezen pörgött akkor jöttem rá, hogy nekem ilyenem nincs is mert PARIPAHIMBILIBI mennyiségű aktivitást végeztem és a képek megosztásában is xarul álltam. Semmi nem volt, ennyi. -
Cs1csó
titán
Olvastam már arról, nem tudom pontosan hol és mikor, hogy erre a "fogadd el a cookie-kat!" alul vagy felül megjelenő csíkot tervezik megszüntetni, KIVÁLÓ ötlet, baromság, jogilag sem értem mit ad hozzá a biztonsághoz vagy bármihez. I Dont care about cookie-t én is használom.
-
válasz
Matthewus
üzenetére
Még sosem használtam, de annyit kiderítettem, hogy addig nem kezdi el betölteni a lejátszót, amíg alul a cookie-kat vagy miket (nem olvastam el) el nem fogadom
ami felület ugye az "I dont care about cookies" miatt meg sem jelent elsőre, csak miután kinyomtam az ublockot. Azóta viszont rendesen működik, reklámok nélkül is. -
Matthewus
őstag
Másnak se mennek az RTLMost-on a videók? Se stabil verzióval se Nightly-val nem mennek nálam.
-
GIJoe
addikt
Üdv, van már alternatíva, password exporter pluginra? (FF fiók nem érdekel, lostpass se, másra nem bíznám az accokat....)

-
ALFA
senior tag
-
ALFA
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Igen, ahogy elinditom, felszokik, csinaltam rola egy kepet, a 100-as teglalap az inditasa es leallitasa, jobb oldalt lathato, hogy csak elinditottam es vart.
Neha pedig hirtelen rengeteg valamit tolt le, a kepen lathato 103 MB az a korabbi tiz perc alatt tortent.
Ubuntu alatt van ez, frissitest tokeletesnek mutatja, reggel csinaltam, most egy oraja kezdett vacakolni.
Ujrainditas utan egy kicsit normalisabb lett, amig ezt potyogtem, csinaltam ezt a kepet:

-
ALFA
senior tag
Par honapig nem voltam gepkozelben, most frissitettem a FF-t 60.0.1-et rakott fel, azota ahogy elindul 100% CPU terheles van. Tudnatok segiteni, hogyan tudok visszallni egy biztonsagosra?
-
Fandango
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szerintem maga a Facebook van szarul megcsinálva, nálam is belassul egy idő után, főleg beszélgetés közbe lehet észrevenni, mert akadozik az írás.
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a legnagyobb memória igényű Firefox folyamatot kilövöm, mert abba fut a Facebook, majd restore tab. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Skullwipe
üzenetére
Olyan szinten lassul meg, mintha 100%-on tekerne a CPU. Ami miatt felmerült ez a kérdés, mert Chrome alatt nincs ez a gond. Legtöbbször FB alatt jön elő, de volt már, hogy itt a fórumon is előjött hozzászólás gépelése közben.
HW gyorsítás nem aktív. 3 bővítményt használok, az sem lehet gond.

-
Skullwipe
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én nem használom a facet, de w10-en a 64bites verziót használom én is, millió fület megnyitok, és később újra indítás után is ott marad nagy részük, de nem veszek észre lassabb betöltést mint az előző verzióknál. Nekem ez a menü nem tetszik, tehát hogy nem lehet elrejteni már semmit amit akarok a menüben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Másoknál is meglassul a böngésző Facebook alatt? 2-3 lap van megnyitva, és ez mellett 2-3 beszélgetés, és lényegében megáll a böngésző.. Bezárom, megnyitom újra, egy ideig jó, majd megint.. Ilyen van, hogy másik oldal is használhatatlan, pl. az új gmail többször ad csak fehér képernyőt..

60.0.1 x64.
-
-
eax1650
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
-
eax1650
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ok! Csak nem kellett maszatolni (hosszú listánál egerezni), mert legördült a Könyvjelző, a mappa kiválasztással kész is volt.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
eax1650
üzenetére
Ezt a problémát sok helyen látom. Viszont ezt sohasem értettem, ezt a funkciót sosem használtam.
Miért egyszerűbb ez, mint simán behúzni a linket a megfelelő könyvjelző mappába? A drag and droppal elkerülünk jó pár felesleges kattintást érzésem szerint.
Nem kötekedés, azért kérdezem mert nem értem, és nem látom praktikusnak. -
-
eax1650
aktív tag
Nekem eltűnt a csillag, ami az oldal a könyvjelzők közé lehetőséget adta. Ha Ctrl+D - vel felhozom nem sorolja fel az összes mappát, csak ötöt - érthetetlen sorrendben! A többit hogy hívjam elő? Hogy kell most akkor hozzáadni?

Ezek is átvették a visszafejlesztés stílust?!
-
-
ArthurShelby
addikt
Nincs nálam az automatikus frissítés engedélyezve, de most 59-ről frissítettem 60-ra (a legújabbra), és a videók mozgáskor ilyen sávosak lettek. Mit csináljak, várjak a következő frissítésig?
-
Skullwipe
senior tag
[56098]

media.suspend-bkgnd-video
Úgy néz ki, hogy talán ez lesz amit ki kell kapcsolni, alapból az a 10000 is elég sok, így már érthető miért ugrik akkorát.[56099] Ez akkor buta megoldás, hogy nem igaz
Amúgy megy ha nincs numpad, w10-en a Ctrl+Shift+3-al is a dolog.[56100] Ezt akkor majd megpróbálom, még nem néztem át pontosan mit kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az reszletkerdes hogy csak lelegezteton van.

Manuálisat nem csináltam, mert az automata mentések jók voltak mindig, nem tudom minek piszkált bele most.
cserébe van 8 aktív kiegészítőm.

ami felület ugye az "I dont care about cookies" miatt meg sem jelent elsőre, csak miután kinyomtam az ublockot. Azóta viszont rendesen működik, reklámok nélkül is.