Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Jobbclick az ocsmány videón és stats for nerds, screenshot mindkettôrôl és utána tudok valamit.
Így ránézésre látszik, hogy nem ugyanazon képkocka van egymás mellett.
-
ace05
senior tag
Van valami jó rss olvasó add on ami ami az eszköztárba teszi rss feedeket ? Most szembesültem vele, hogy ezt el fogja távolítani a mozilla, pedig én szerettem, ezért is tartottam ki sokáig ff mellet.
-
-
Cs1csó
titán
Kipróbálhatnád a Firefox Nightly-t
-
ace05
senior tag
Azokhoz szólnék akiknek GTX 1050 ti kártyájuk van. Problémám van az FF-al konkrétan ez amit feltettek kérdésként a ff támogatói fórumában is. Másnál elfordult ez ? Sikerült megoldani ?
-
-
guftabi96
addikt
Kiegészítő nélkül azt be lehet állítani, hogy ha egy oldalt a könyvjelzők közé szeretnék rakni, akkor a könyvjelző eszköztár legyen az alapértelmezett mappa? Alapból ugye a más könyvjelzők és át kell állítani a könyvjelző eszköztárra.
Tudom, hogy ha behúzom a fület az eszköztárra, akkor egyből könyvjelzőzi, de erre szerintem már soha nem fog ráállni a kezem. Mindig a csillagot használtam Chrome-nál is, így már itt is gondolkodás nélkül oda kattintok. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszi! Arra gondoltam, hogy alkalmazásonként lehet-e hozzáférést adni. Gondolom csak általánosan lehet. Mára fordult a helyzet. E meghajtóra, csak olvasási joggal egyik böngésző sem tud menteni, az F-re viszont tud a Firefox, Chrome nem.
-
-
Úgy emlékszem már többször előjött a kérdés, hogy az új Firefox rendszerben van-e már lehetőség a jobb egérgombos menü átszabására. Hogy áll most a helyzet?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Semmit sem változtattam. Chrome-al nincs gond. iCloudból fotók, videók, Acer oldalán, alul a .pdf fájlt.
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango
üzenetére
Abban az esetben, ha lineárisan nő és nincsenek az előzőekhez újabb hozzászólás hozzáfűzve. A facebookot (is) viszont éppen ez jellemzi. Tehet jó próbálkozásom volt
, azt nem lehet szerintem se, de nincs is értelme. A hozzászólások hozzászólásait manuálisan lehet csak nyomon követni.(#57274) pinnacle
Lemez megtelt? Nincs írási jogod? Melyik site-ról?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Mitől lehet az, hogy Firefox-al semmit sem tudok letölteni?
-
flash-
veterán
nincs firefoxhoz valami kieészítő ami azt tudja hogy megjegyezteti a böngészővel hogy pl egy facebook oldal lefele görgetésénél hol jártam? (hogy legközelebb onnan folytassam..)
mert visszanéznék pl egy csoportban megosztásokat nade egyszerre nyilván nincs annyi időm... -
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ha nem akarsz Quantumot, akkor inkább tedd fel a Waterfoxot
Biztonsági frissítéseket + egyebeket is kap.
Amúgy a kérdésedre a válasz: Firefox 52.9 -
SenorGrande
senior tag
Melyik az utolsó ESR, ami még nem Quantum alapú?
-
Kékes525
félisten
válasz
SteadyMan
üzenetére
"Win csöki módban "
Az nem a Windowsra vonatkozott, hanem a Firefoxra (értsd.: letiltott kiegészítőkkel). Bocs, hogy félreérthetően fogalmaztam.
Persze a szűz Firefox elég.
Kapcsold ki a Javasolt teljesítménybeállítások használatát. Ha így jó, akkor elképzelhető, hogy a VGA drivereddel ütközik. Driver csere talán megoldja. -
SteadyMan
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Telepítettem egy szűz 63.0.1 FF-ot, azzal is pörög a venti és látszik is a Feladatkezelő ablakában, hogy ki van hajtva a proci 80%-on, amíg ki nem lépek a FF-ból.
Win csöki módban nem próbáltam, azzal úgysem lennék kisegítve. Berágtam és lepucoltam ezt a tetves frissített verziót, volt egy kettővel régebbi, azt feltettem és most nem kiabálom el, de mintha rendben lenne.
Mondjuk így sose tudom meg mi okozta pontosan, csak ráfoghatom a frissítésre.
-
Grg
tag
Sziasztok,
win10/64, legfrissebb Firefox (de már jópár verzióval ezelőtt is) ez fogad ha a Raiffeisen Direktnetjét szeretném behozni:
Próbáltam letiltott kiegészítőkkel is, meg újratelepítéssel is, de semmi.
Régebben -nem tudom már melyik Firefox verziónál- nem volt gond, aztán egyszer csak ez lett.
Ugyanezen a gépen Chrome-alatt működik az oldal, illetve másik gépen, win7/32 legfrissebb Firefox alatt szintén nincs gond... -
SteadyMan
aktív tag
Sziasztok!
Lefrissítettem ma a Firefox Quantum 63.0.1 (64 bites) verzióra Windows 10-en a progit és most vettem észre, hogy úgy pörög vele a notebook ventilátor, mintha valami brutál játék futna. Ha kilépek a böngészőből, akkor a gép hangját sem hallani, de ha újra behívom a FF-ot akkor kis idő múlva újra kezdi, akkor is, ha csak egy lapot hívok be, mindegy, melyiket. Chrome, opera nem csinálja.
Valami ötlet? Köszi. -
válasz
newmoonlight
üzenetére
Tölts le egy portable Firefoxot és azzal kísérletezz.
-
newmoonlight
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
newmoonlight
üzenetére
Az FF frissítést úgy értettem, lehet az zavart be. A QD mappát nem tudod valahogy felhőbe szinkronizálni valamilyen módon a profil mappa másolgatása nem biztos hogy jó mivel a hibát is átviheted újra.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
(A FF frissítés megvolt.)
A második módszert használtam már, de nincs eredménye.
Az első módszert nem merem használni, mert akkor valószínűleg eltűnik az a QD mappa (a könyvjelzőkből), ami azt a kb. 100 oldalt tartalmazza, amit a QD-ben beállítottam. (Kb. fél napig tartott, nem szeretném újrakezdeni.)
-
Cs1csó
titán
válasz
newmoonlight
üzenetére
Most jött ki egy frissítés telepítsd újra a kiegészítőt - böngésző restart-tal egybeköve, hátha rendbejön, vagy tiltsd le a kiegészítőt csinálj egy böngésző restartot majd engedélyezd megint és egy újabb böngésző restart.
-
newmoonlight
senior tag
Valami elbaxódott a FF-omban.
Quick Dial-t használok és az "Új lap" megnyitásakor szépen fel is ugranak a QD-os ablakocskák, viszont -annak ellenére, hogy "Kezdőlap"-nak a Gmail-es levelezésem van beállítva, ott is a QD-os ablakok ugranak fel. Érdekes módon, amíg tölti, addig (1-2 másodpercig) a Gmail-es URL-t látom a keresősorban, aztán -mintha meggondolná magát- mégis inkább a QD-os ablakocskák jönnek be. Mi lehet a gond? -
törölt tag
Sziasztok!
Kiegészítőt keresek, amellyel megoldható a lapfülek csoportosítása egymásra húzással. Az Opera és a Vivaldi alapból tudja, pont ilyen megoldást szeretnék Firefoxban is. -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
korábban már talán írtam ezzel kapcsolatban de azóta sem sikerült megoldani a problémát.
Mozilla alatt youtube-on az 5.1-em egyik napról a másikra nem szól rendesen, ez alatt azt értem,hogy a center és a sub sem.
Tudom,hogy a youtube csak 2.0-át játszik vissza de akkor sem értem.
Próbálkoztam ilyen flashplayer cuccokkal de nem oldódott meg a gond.
Próbálkozzak a hangkártya driverrel (filmekben vagy mp3 hallgatáskor jól szól minden) vagy egyértelműen böngészőben van a hiba?
-
ace05
senior tag
Néha be szokott akadni a FF. Ha rákattintok valamire késve indul el, a yt videók kép kocka eldobással indulnak. Sőt néha az is előfordul, hogy meg mozdítom az egeret, egy yt videó közben (pl rámutatok egy linkre) akkor beakad. A legfrissebb van fent. Nem használok kiegészítőt. A gépem egy Ryzen 5 2600 16 gb ram, ssd. Mi lehet a probléma.
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Nekem most frissült 56-ról 63.0-ra a Mozilla és most nincs kérdés a lapok bezárása előtt a megnyitott oldalak mentésére vonatkozóan! -
SP4C3
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem, láthatóan továbbfejlődött, értelmesebbé "változott".
Eddig csak közölték a weboldalak, hogy tracking sütiket szartak a gépedre, elfogadtad vagy sem a cookie-k már ott figyeltek és gyűjtötték rólad az adatot.Manapság némely normális weboldalon ki tudod választani, milyen/mely sütiket szeretnéd, mint például:
- "Működéshez szükséges": Értds azonosítósüti.
- Weboldal beállítások: Esetleg témátválasztottál az adott oldalon, akkor nem kell minden egyes látogatásnál újra a kedvenc témádat kiválasztani, "emlékezni" fog a weboldal...
- Análitika ( ͡° ͜ʖ ͡°): Adatot gyűjtenek a böngészési szokásaidról, cserébe kapsz személyreszabott reklámokat és a weboldal üzemeltetője látja mit csinálnak a látogatók az oldalán...
- Marketig: Olyan sütik, melyek rengeteg más weboldalon is "hazatelefonálnak", például a retkes facebook, google+ gombok a weboldalakon. Ezeknek nem az a funkciójuk, hogy könnyebbé tegyék életed (könnyebb megosztás a f@szbúkon), hanem az, hogy cukkemberg bácsi akkor is tudjon követni, ha nem a facebook.com domain-en jársz. Tehát ha meglátogatod a retek.hu weboldalt, akkor ezek a sz@rháziak tudni fogják fb-on. Ebből volt régebben botrány, hogy olyan személyekről is gyűjtöttek adatot, akik nem regisztráltak arra a hulladék pénzgyár weboldalra és nem fogadták el a felhasználási feltételeket (igen az az EULA, melyet mindig mindekni csak leokéz, mert egy évnél is tovább tartana elolvasni és értelmezni)Ide vannak rejtve a sütik:

-
SP4C3
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Dehogynem, kell az.
Block minden third-party cookies-t, Chrome-ban tökéletesen tudod engedélyezni minden oldalon melyik cookie-t fogadod el... Ősidők óta flottul működik. Mozilla is nekiveselkedhetne már, mert nagyon régóta hiányolom a funkciót.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Éppenséggel most már a figyelemfelhívás mellé elutasítási/beállítási lehetőségeket is kínálni kell.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
2015 óta használom az I don't care about cookiest és eddig nagyon jól működött. (2015? de gyorsan megy az idő, úgy emlékeztem kb 1-2 éve van ez a hülye szabályzat
.)
Pár hete kikapcsoltam az I don't care-t és hagytam a Fanboy's cookiemonstert. Utána kezdte egyes oldalakon (egyre több helyen), hogy félig jelent meg a sütis kérdés, de az Elfogadom gomb már nem, ezért ott ki kellett kapcsolnom az UBlockot, ha tovább akartam lépni. Mivel egyre több oldalnál volt ilyen gond, visszakapcsoltam az I don't care-t is. Lehet a Fanboy's zavart be akkor valamit. -
pinnacle
nagyúr
Mitől lehet az, hogy egyes oldalakon, pl. a Magyar Postánál, a Firefox nem jelzi meg a jelszót, nem is kérdez rá, a Chrome viszont igen?
-
Krystal_s
addikt
Pár hete egyre több és több oldal zaklat már megint a hülye eu sütis elfogadással.
Ublockban benne van az I don't care about cookies és a Fanboy's cookiemonster list, de mintha nem blokkolnának rendesen, vagy csak félig. Eddig jól működött... :/
Nálatok jól működik a blokkolás
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ennek ellenér most a Firefox jobb, mint a Chrome, szerintem.
-
vlevi
nagyúr
válasz
kriszwells
üzenetére
Troll on:
Mit kellene kidobnia a bugattira?
Árukereső???
-
Cs1csó
titán
válasz
kranazoli
üzenetére
A Kaspersky free semmit sem dobál és nem reklámoz persze a telepítés utáni első gép restart után érdemes a Programok és szolgáltatások közül a KASPERSKY SECURE CONNECTION nevű kis programot ami egy önállóan települő ezért önállóan is eltávolítható cucc-ot törölni és kész is .
Avast Free-nál pedig egyszerűen a tűzfalban tiltani kell az AvastUI csatlakozását és akkor ha megnyitod a főablakot nem lesz alul reklám és nem is fog dobálni semmilyen telepítsd a chrome-ot stb. dolgot.
tapasztalatból mondom mivel jelenleg ez a két termék a legjobb ingyenes védelem - a Windows 10 beépített saját védelme mellett - és mindkettő volt/van a gépemen/gépeimen.
Ha ezt a Kaspersky Secure Connection-t a telepítésnél már mellőzni lehetne akkor jobbnak tartanám az Avast Free-nél ahol ugye a telepítésnél a MINIMÁLIS módot választva csak a 3 legalapvetőbb védelmi modul fog települni a sok bloatware nem és persze ha a pipát kiveszed a chrome/ccleaner elől akkor azok sem és után ha tiltod az AvastUI-t reklám sem lesz soha.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
"A McAfee helyett mehetne fel inkább az Avast Free vagy a Kaspersky Free"
A Kaspersky Free is "dobál" kis pop-up ablakokat, hogy láthatnak a NET-en, válts VPN-re, mit tudom én, miért válts magasabb és fizetős verzióra, stb...?!
Részben ezért már úgy vagyok, hogy hagyom "csak" a Defender-t, mert elég masszív fejlesztésen ment át az is, a Win10-el együtt. Mondhatni, arra épül a Win10.
-
Cs1csó
titán
válasz
kranazoli
üzenetére
Sajnos örülök, hogy rátaláltam erre a Checkmarks nevű kiegre, ez a hiányosság - ami a Chrome-ben nincs - egyértelműen 100%-ban az FF fejlesztőinek a sara, gondolom írtak már rájuk hogy hé csináljátok már meg hogy úgy legyen mint a Chrome-ban hogy egy új eszközre való szinkronizálásnál a faviconok is szinkronizálódjanak de úgy látszik ez meghaladja a képességeiket mint, az is hogy a fordításnál egy azon időben 2-3 vagy több szótárt is tudjon alkalmazni. Hiszen tipikus, hogy sokan anyanyelvükön gépelnek - pl. magyar - de mellette kismilló angol szót is használ stb.
SŐT vegyük s svájciakat: német, francia, olasz és mellé gondolom a világnyelv angol simán lehet pörögnek egyszerre akár 3 nyelven is.Ezeket kellene megcsinálni nem a különböző telemetriás szarokat építeni bele mert sajnos a duma mögött az adatszívással ők is jól állnak.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a könyvjelző eszköztárat hogy lehet áthelyezni függőleges oszlopba a fenti vízszintes helyett?
Hogy bal oldalt legyen egy sáv ban, és egymás alatt lennének az ikonok. Mintha a windows tálcájának alsó megjelenítése helyett oldalsó megjelenítést választanál.
Van erre valami kieg, megoldás bármi?
Köszi!
-
törölt tag
Sikerült alulra tennem a lapfüleket, már csak a vastagságon/magasságon kellene állítanom, illetve az aktív tab tetején lévő kék csíkot eltüntetni.

Ezekre van kód, amit berakhatok az userchrome-ba? -
Cs1csó
titán
válasz
JozsBiker
üzenetére
Kezdésnek ezeket lefuttatni:
- Adwcleaner, MBAM Free, Emsisoft Emergency Kit, Hitman ProHa ezek nem válnak be akkor :
A firefox beállításoknál - Firefox Fiók - csak ez a két dolog legyen szinkronizálandónak beállítva:Majd:
Rendes eltávolítással törölni a böngészőt majd gép restart majd manuálisan is törölni a users mappa mélyén lévő minden Firefox és Mozilla mappát ezután megint lefuttatni a fentieket majd újratelepíteni a legfrissebb Firefox-ot.
Ezután még szinkronizáció és kiegészítők NÉLKÜL poróbálja ki a böngészőt ha okés akkor mehet a bejelentkezés - remélhetőleg csak a korábban beállított 2 dolog fog szinkronizálni így ha valami káros dolog a Firefox beállításai között volt akkor az nem jelenik meg újra.
Ezután is lehet egy próbát tenni ha okés akkor egymás után mehetnek fel a kiegészítők tiszta telepítéssel de minden egyes kiegészítő telepítése után érdemes megint egy tesztet csinálni.
A McAfee helyett mehetne fel inkább az Avast Free vagy a Kaspersky Free (INNEN a magyar nyelvű verziót lehet leszedni)
+ ha megtehetni váltson Windows 10-re. Elsősorban azért mert ez az elsődleges platform és minden fejlesztés erre jön elsődlegesen.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni, akinek Win 8 van a gépén, és a Firefox olyan fura dolgokat művel, hogy amikor nincs elindítva, akkor is egyszercsak feljön a böngésző ablak, benne fura tartalommal pl. a Honfoglalóval. Ha magára hagyom, valamennyi idő múlva jön mellé egy másik ablak, mondjuk egy pénzintézet oldalával, vagy valami játék reklámja, stb. Eltávolítottam aztán újra feltettem, sőt az install után még lehetett választani hogy még biztonságosabbá tehetem a böngészőt, így azt is megcsináltam. De a helyzet nem változott. McAfee van a gépen, de ingyenes verzió, ami talál is rendellenességeket ha végigfuttatom, de persze nem javítja ki. Tudnátok tanácsot adni mi a teendő ilyenkor ? Köszi.
-
kranazoli
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Na, jó, DE!
A HTML-be akkor is lementi a favicon-t, amikor nincs is?Ergó, csinálsz egy:
- Fox install-t
- Sync (minden ok, könyvjelzőid megvannak, de mindegyik szürke földgömb)Ilyenkor egy export bookmark html-be, favicon-okkal együtt lesz?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Akkor következő alternatíva:
Ha HTML-ben exportálod, akkor a faviconokat is elmenti.
Én, amúgy az egy az egyben profilmásoláson kívül más megoldást nem nagyon szeretek, mert tuti, hogy valami apróság (about:config beállítás, userchrome...), vagy valami más el fog tűnni.
-
kranazoli
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nem szeretném az egész profilt másolni. Max. backup, de végső esetre az is. Főleg ha már szemét is van benne, ...
- engem jobb érdekel, hogy mi az a fájl, mappa, stb.. ahol tárolja a Fox a favicon-okat;
-
kranazoli
senior tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Hali!
Egy picikét maradjak(unk) még a favic-on témánál.
A Checkmarks addon, jó. Igen, minden amik elhangzottak "róla" igazak.Ha végzett a checkmarks a favicon-ok "szinkronizálásával"; feloldásával, stb... nem tudom milyen mozaik szót használjak, ...
- hol tárolja utána a Fox a favoc-onokat?
Mert gondolom én, csak letölti vhova a gépre, vhova a profilba? Ezt a fájlt, nem lehet újratelepítés után felhasználni és/vagy használni?
(azért akinek 2k, vagy legyen csak több száz könyvjelzője és már évek óta kb. 90%-a úgymond konstans, állandó, ... csak-csak lehetne használni vhogyan ezt a fájlt?!)
-
looser
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez igazából a linkeket menti csak ki, nem importálható módon. Viszont közben rájöttem, hogy pl. Notepad++ -al ha behívom, szépen látható lesz és kényelmesen szerkeszthető; csak kiszedem az exportból a nem kellő linkeket, ezután megmarad a html formátum és importálható lesz. Köszi

-
Kékes525
félisten
Nekem gyorsult. Ott valami beállítás és/vagy kiegészítő probléma lehet. ellenőrizd le szűz rendszerrel. Ha úgy jó, akkor újraindítás letiltott kiegészítőkkel, majd a kiegészítőket egyenként kapcsold be és úgy ellenőrizd a sebességet.
"Esetleg ötlet, hogy mi okozhat ilyet?"
Látatlanban? Csináld végig és megtudod.
-
polk
csendes tag
Sziasztok! Azt tapasztalom, hogy a 63.0 frissítés óta rohadtul belassult a firefox. A chrome azonnal nyitja az oldalakat, a firefox meg nem, akár 5-8 mp is eltelik mire nagy kegyesen betölt pl. a prohardver, vagy az index, de mindegyik oldallal így van. A jelenlegi fórum oldalt is elérni egy "örökkévalóság".

Más is tapasztalja ezt, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? -
looser
addikt
Helló! Nem tudjátok, lehet bizonyos könyvjelzőket (pl. csak egy mappát) exportálni?
Köszi

-
Armahun
addikt
Az ellen lehet tenni valamit ha egy weboldal pl a youtube különböző tartalommal két külön fülön van megnyitva, ekkor ha belenagyítok az egyik fülbe átlépve a másikra az is átméreteződik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztonsági frissítéseket + egyebeket is kap.
Az nem a Windowsra vonatkozott, hanem a Firefoxra (értsd.: letiltott kiegészítőkkel). Bocs, hogy félreérthetően fogalmaztam. 

Quick Dial-t használok és az "Új lap" megnyitásakor szépen fel is ugranak a QD-os ablakocskák, viszont -annak ellenére, hogy "Kezdőlap"-nak a Gmail-es levelezésem van beállítva, ott is a QD-os ablakok ugranak fel. Érdekes módon, amíg tölti, addig (1-2 másodpercig) a Gmail-es URL-t látom a keresősorban, aztán -mintha meggondolná magát- mégis inkább a QD-os ablakocskák jönnek be. Mi lehet a gond?