Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Ultrawide youtube-hoz van valami megoldás?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tudtok ajánlani egy olyan bővítményt, amivel komplett weblap screenshot-ot tudok csinálni? Gondolok olyanra, amiben görgetni kell.
Köszi!
Easy screenshot-tal megoldottam, tárgytalan, bocsi.

-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Skullwipe
üzenetére
Olyan szinten lassul meg, mintha 100%-on tekerne a CPU. Ami miatt felmerült ez a kérdés, mert Chrome alatt nincs ez a gond. Legtöbbször FB alatt jön elő, de volt már, hogy itt a fórumon is előjött hozzászólás gépelése közben.
HW gyorsítás nem aktív. 3 bővítményt használok, az sem lehet gond.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Másoknál is meglassul a böngésző Facebook alatt? 2-3 lap van megnyitva, és ez mellett 2-3 beszélgetés, és lényegében megáll a böngésző.. Bezárom, megnyitom újra, egy ideig jó, majd megint.. Ilyen van, hogy másik oldal is használhatatlan, pl. az új gmail többször ad csak fehér képernyőt..

60.0.1 x64.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Matthewus
üzenetére
Chrome alatt gond nélkül, lag nélkül működik. Viszont igen, dropped frame van.
Sőt, FF alatt sem volt gondom, amikor még a 1030 volt a Ryzen mellett. Bár, ugye statisztikát ott nem néztem.
De, a fő prlémám az volt, hogy a sima 4K-s videó, sőt az 1080p-s videó is akadt.
Most a sima 2160p-s videó is megy, drop nélkül.
A lap előnézeti ikon másnál is hiányzik? Ha kikapcsolom az előnézetet, akkor ott a ff logó. Ha visszakapcsolom, akkor nincs, csak a hiányzó parancsikon.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most, hogy megcsináltam, ugyan az.. A zárójeles számok azonosak, vp9 és opus után. Így amúgy jobbnak tűnik. Plusz így is jók az órajelek.
Elején van egy kis shutter, utána beáll, és minden oké. Mondjuk így a 2160p 60 fps megáll.. De nem mintha sűrűn lenne ilyen, csak ki akartam volna próbálni. Chrome alatt ez is megy. A codec azonos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt a radeon-os hardveres gyorsítást nem szeretnék rendbe tenni valamikor a közeljövőben?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bebugzott a zoom for firefox.. Nincs Z betű a sarokban, és a beállítások menüje sem nyílik meg.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cs1csó
üzenetére
A windows sajátja már egész jó, de sok olyan dolog van, ami nem támogatja ezt még rendesen, még mindig. Az "alap" windows-os cuccok egész szépen átméreteződnek, sőt pl. maga a böngésző is. De sok oldalon a tartalommal azért vannak gondok. Én most ezért is próbálok inkább lentebb menni ebben, ameddig még használható, látható számomra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást ami lényegében ugyan azt csinálja, mint a NoSquint? Vagyis, hogy minden oldalra beállítsa a beállított nagyítást? Csak mert a NS-sel van olyan oldal ami eltorzul, szétesik, közben ha kézzel beállítom a %-ot, akkor nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Végleges Quantum-ban nem működik a lap előnézet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Elsőre úgy néz ki, hogy kicsit zavaró probléma eltűnt. Pl. hardveres gyorsítás mellett nem folynak szét a PH-s betűk (ez még nem biztos, de az előző verziókban pár perc után mindig jelentkezett).
Gmail-ben, ha már elég hosszú levelezés volt folyamatban, akkor beakadt, beszaggatott az ablak, úgy néz ki ez sincs.
Szerintem marad a beta változat most 24/7-re, aztán majd ha jön a stabil, akkor áttérek.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Feldobom a quantum beta-t, meglátjuk mit tud.
Elsőre elég furcsa, a színvilág is, de nem rossz. A sebesség tényleg sokkal jobb.
Gmail értesítő nem megy, vagyis a Checker lehet menne, de azt nem szeretném használni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gmail checker van olyan, ami rendesen működik? A checker plus kicsit fura, hiába voltam belépve a fiókba, mindig azt jelezte, hogy nem vagyok belépve, csak nem értem miért.
Update: Manuálisan hozzáadtam a profilt, így jól működik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
55.0.3-ban, hogy lehet kikapcsolni a hardveres gyorsítást?
Korábban volt egy olyan gondom, hogy pl. itt a fórumon "elfolytak" a betűk, és ez megoldotta, most viszont erre nem látok kapcsolót.
Előre is köszi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HZoli87
üzenetére
Nekem ez a menüs dolog előjön, tegnap is belefutottam, csak nem foglalkoztam vele, de most megint.
Az említett zárójeles bug tényleg elég zavaró volt, és ahhoz kellett egy főverziós frissítés, hogy javítsák.
Ezen kívül apróság, de ott a korábban említett facebook bug is, ami csak Firefox alatt jön elő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez érdekes..
Külön ablakban hallgatok youtube-on zenét, ~1,5 órás videó.. Erre, megnyitottam shifttel újra a böngészőt, hogy új oldal legyen, ne új lap, erre nem töltött be semmit, addig, amíg nem zártam be a videót..

Persze, a facebook-os ablak eltűnéshez nem kell a youtube, de ez így.. hát nem tudom..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Minden más böngészőben jó, csak FF alatt rossz.
Újratelepítés után is csinálta, amikor nem volt meg a régi profil.
Plusz, másoknál is előjön. Már korábban is írtam erről, akkor is érkezett rá pár reakció, hogy jelen lévő gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ha a hírfolyamon rábökök a "mi jár a fejedben" részre, akkor van, hogy megjelenik a kis rublika amibe lehet íni, viszont amikor beleírnék, akkor eltűnik, ha ezután kattintok máshová, akkor az egész "mi jár a fejedben" rész eltűnik és utána nem is jön vissza, csak ctrl+f5 után.
De, amikor nem működik, akkor a saját adatlapomon írva minden működik hibátlanul.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre az "eltünedező" facebook bejegyzés ablakra még mindig nincs megoldás? Elég idegesítő, hogy sokszor csak a saját idővonalon lehet bejegyzést megosztani, mert a főoldalon eltűnik az ablak.
Minden más böngészőben jó, csak FF alatt van eza hiba, és már elég rég óta..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Facebook-nál is is találkozik olyannal, hogy az új bejegyzés ablak véletlenszerűen nem jelenik meg? Chrome alatt nem tapasztaltam ilyet.
Ublock origin letiltását még nem próbáltam, most az következik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem nagyon hiszem el, hogy még midig nem adtak ki javítást. Számomra egyre zavaróbb ez a zárójeles téma. Tény, hogy apróság, de akkor is..

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bug.
Igen, visszateszed az 52-es verziót.
Többször megfordult a fejemben, hogy visszaállok Chrome-ra. Ott is vannak bugok, de pont azért tértem át, mert itt kevesebb volt. De sajnos itt is egyre több van.
És arról nem beszélve, hogy van amikor nincsenek is javítva egy ideig, pedig nyilvánvaló. Pl. ez is, plusz az angol menüpontok.. Nem tudom elképzelni, hogy ez nem tűnt fel senkinek a tesztelések során. -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Abban az esetben mit kell tennem, hogyha az oldalakra beszúrt. pl. twitter képek, videók nem jelennek meg? Csak ublock origint használok, és a követés védelem van letiltva.
Ublock-ot próbáltam letiltani az oldalon, semmi változás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kékes525
üzenetére
Fogalmam sincs.
Tegnap este még csinálta. Felraktam este kínomban a flasht, nem tapasztaltam, letöröltem, reboot, ugyan úgy előjött. Visszaraktam, azóta nem csinálja. Vagyis, flash nélkül pár sor görgetés után előjött. Most görgetek lassan-gyorsan, nem tapasztalom.
Plusz ami fura, hogy csak itt a fórumon tapasztalom/tam a jelenséget, máshol nem. Szerintem megoldódott, de majd még később kiderül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Felpakoltam a ublock origin-t. Több helyen olvastam, hogy már ajánlottabb mint az adblock.
A fórumban "szétfolyó" betűk sajnos még mindig jelen vannak.
Persze teljesen random, hogy mikor jelentkezik. -
hackeeeee
Jómunkásember
50-es firefox óta tapasztalok olyat, hogy itt a fórumon kicsit szétfolynak a betűk. Ha átgörgetem, majd vissza, akkor eltűnik.
Firefox X64. Megnézem az X86-os verzióval is.
Update: Azzal is csinálja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt most kipróbáltam a céges gépen, és itt működik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az utóbbi időben a frissebb radeon driverekkel, random mód villan egyet a böngésző (feketén). Annyira nem gáz, de kicsit zavaró.
Most kilőttem a hardveres gyorsítást, megnézem, így csinálja-e.
Szinte biztos, hogy valami driver bogár lehet, régebbi driverrel nem jön elő a jelenség.

Szinte mindegy, hogy van-e flash, vagy bármi más, mindig random helyen jön elő a jelenség.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most lett opciós ez a dolog. Megvannak a megadott oldalak.. Viszont érdekes, mert beleteszem, és van amit megnyit közülük, és van amit nem.. És nem nagyon tudom kikövetkeztetni, hogy mi lehet az összefüggés. Próbáltam mindenhogy, vagyis úgy, hogy www. aztán úgy, hogy .xasd.com és így tovább, de ami nem akar megnyílni, az semmiféle módon nem nyílik meg. Vagyis, valami B tervet kell keresni.
Storno, megoldottam!

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elvileg a jövő hét folyamán kéznél lesz az a gép, amire ez kellene majd, akkor teszek vele egy próbát. Köszi a tippet, és az infókat!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini PC
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest