Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Kommenteknél is írják, hogy valami történt, érdekes.
-
Kékes525
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Profilt mentettél? Esetleg Windows rendszer visszaállítás?
Eszembe jutott valami:
Állítsd át a rendszerdátumot akkorira, amikor még biztosan működött. A NoSquint Plusnak már volt egy ilyen bakija, a fejlesztője pedig ugyanaz a személy. Szerintem itt is erről van szó. [link]
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Azt is próbáltam, sajnos nem működik. Több régi verziót is néztem. Nem értem mi történhetett, mert tényleg semmi nem változott sehol a böngészőben, sem a rendszerben. Nem frissült semmi. ..és nem egy gépről van szó, hanem az összesről itthon...
Olyan, mintha a fejlesztő valahogy letiltotta volna. -
Kékes525
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
A kiegészítő újra installálása? Theme Font & Size Changer régebbi verziói
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Írtam, hogy semmi más nem változott. A Win DPI is maradt. Minden más jó, csak az említett kiegészítő nem működik többé. Úgy viselkedik, mint a legújabb verziója, eltűntek a beállításai is miközben a verziószám a régi maradt.
Apaxp: nem szeretnék semmi mást növelni, csak a Firefox menü betűit....a weboldalakét sem.
about:configban megtudnám oldani a globális nagyítást, de az mindenre kihatással lenne és az nem ok.
Nem a nagyításra keresek megoldást, hanem az érdekelne hogyan tud egy jól működő kiegészítő csak úgy magától megváltozni? -
Apaxp
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Tégy egy próbát a winaero tweaker progival.
Ezzel lehet növelni win10-ben a menü szövegméreteket. Firefox menüre is hatással van. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
tiltottam a Firefox frissítése mellett a Theme Font & Size Changer kieg. frissítését is, mert az új verzió nem működne, a régebbi viszont tökéletes volt. Egyik sem frissült, semmi sem változott (Windows sem) mégis most amikor újraindítottam a böngészőt már nem működik a kiegészítő. Aprók lettek a menüsor, fejléc, jobb klikk menü betűi. A weboldalak megjelenítésével nincs gond (azt még a NoSquint Plus kezeli). Full HD kijelzőn így eléggé használhatatlan lett ez a böngésző. Mindegyik gépen ilyen lett. Mi történhetett???
Egy telepített programot mi tud csak így megváltoztatni? -
szanozs
aktív tag
válasz
Impair1980
üzenetére
Hol kell letiltani? Én sajnos nem tudom abból a linkből megoldani.
-
-
ngabor94
tag
Hali, nem témába vág, de máshol nem találtam hozzá topicot.
Kérdésem hogy google képkeresésnél egyik napról a másikra megjelentek nekem ilyen zöld szűrő szerűségek. Másnál is van ilyen? És hogyan lehet megszabadulni tőlük, mert teljesen hasztalanok?
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok! Firefox 57-et használok. Az lenne a kérdésem, hogy a cikkekbe ágyazott pl. twitteres médiafájlokat miért nem játssza le a program, mit kell hozzá telepíteni, frissíteni? Pl.: [link]
-
Másnak szokott olyat csinálni,a firefox,hogy meg akar nyitni egy oldalt új lapon és úgy csinál mintha töltene de fehér a lap és leállítani nem lehet csak kilőni aztán újra megnyitva meg jó?De bármely lapnál megcsinálja,ha úgy van kedve.
-
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
Igen
, de a kérdésem nem az új verzióra irányult
, hanem kizárólag csak a Session Managerre vonatkozott. Erre reagáltam, két hónap tel el azóta apropóból. -
netpeti98
addikt
-
-
huan
őstag
Sziasztok!
A FlashGot Mass Downloader -helyett firefox57-re van valami alternatíva, ami működik? -
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Valamit valamiért.
Régebben a sebesség volt a gond. Másrészt lehet hogy ismét lesz lehetőség erre, ha csinálnak hozzá API-kat. A sebességért és a biztonságért mindent átírtak, azonnal nem várhatunk 100%-osan tökéletes verziót. Nekem a NoSquint Plus és a Session Manager hiányzik nagyon. -
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
57-es verzió előtt kiegészítővel lehetett. Jelenleg nem, itt van, hogy mi kellene hozzá.
-
Bjørgersson
félisten
Tudjátok mi lenne menő? Ha egy böngészőablakon belül lehetne privát és nemprivát tabokat használni.

-
joghurt
addikt
Na, az 58.0b13-ban végre megjavult az Index főoldal szétesése (b12-ben még rossz volt).

Ha még az is meggyógyulna, hogy az OpenStreetMap szerkesztőjében navigálva negyed óra alatt ne fogyjon el az összes memória (4 GB+), és pörögjön ezerrel két mag, akkor még elégedett is lennék.
-
Kékes525
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez alapján is tudsz választani a régiből az újba: Transferring data to a new profile - Firefox
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
No most első körben akkor létrehoztam egy új profilt: ha nem csináltam semmit, akkor akár 0% is volt a procihasználat... Ez már jó!
Munkamenet, előzmények átrakva, szintúgy alacsony proci használat, 30%-kal alacsonyabb memóriahasználat...
Akkor valami kiegszítő lesz, vagy összeakadás, csak nem tudom, megéri-e belekeverni a Syncet, ha úgy is minden elérhető, vagy akkor abból is újat "0-ról.." -
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha jól értem a proci mindig erősen megy. Szerintem először vírusellenőrzést csinálj, lehet hogy valami bányászik nálad. Kiegészítő termékek futtatása, elsőnek válaszd az AdwCleanert
Csak a videóknál megy a proci? Lehet, hogy az adott oldal, ahol a videót nézed, bányászik nálad. Akkor uBlock Origin kell neked és/
vagyegy rendes vírusellenőrző. -
ledgeri
nagyúr
Most nálam 2 opció van firefoy használatával kapcsolatban:
A.) Megy a hardveres gyorsítás, minden akadozgat, és lassú, videók jól mennek kb, proci 90%-on pörög FF által.
B. Ki van kapcsolva a hardveres gyorsítás, minden jól megy, a videók streamek másodpercenként 5-25 képet hagynak ki, ls a proci 90%-on pörög FF által, ha nem több. -
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
Szubjektíven nem érzékeltem semmi különöst.
A letiltott kiegészítővel való futtatás a beállításokat is vissza kellene állítania, mert így nem igazán használható a hibás plugin kiszűrésere. A letiltott kiegészítővel való futtatás sebessége meg kellene közelítenie a szűz rendszerét, mivel ez nem közelíti meg ezért gondolom, hogy nem állítja vissza teljesen a beállításokat.
-
Kékes525
félisten
Furcsa sebesség anomáliákat észleltem az 64 bites 57.0.3-as Firefoxban. Szűzrendszer: (új profile) [kép], Letiltott kiegészítőkkel: [kép], Kiegészítőkkel: [kép] Szerintem azért is érdekes, mert a rendszerbe nem nyúltam bele, csak kiegészítőket telepítettem: [kép], Hibakeresési információ: [kép]
Szerintetek ez mitől lehet? A legérdekesebb, hogy letiltott kiegészítőkkel a legkisebb értéket kaptam. A kiegészítőkkel mért érték is nagyon kicsi szerintem. Megpróbálom újraépíteni a rendszert és közben tesztelem, hátha kiszűröm, hogy mi csinálja ezt.
-
Cs1csó
titán
-
Apaxp
senior tag
válasz
jim bcs
üzenetére
Van néhány rigolyám. Ezek közül az egyik hogy nem mentek felhőbe jelszavakat. A firefox mentett jelszavai a "gyakori" frissítések miatt nagyobb eséllyel veszhetnek el ha beugrik egy profilvesztés.
Létezik olyan "biztonságosabb" jelszókezelő program, ami gépen ment jelszavakat, az adatbázis fájlt több helyre lehet menteni, így kicsi az esély a jelszavak elvesztésére. A keepass progit használom, aminek van firefox kiegészítője. Viszont a kiegészítő csak akkor látja a jelszavakat ha elindítom a keepass programot.
Ezzel a jelszó manager programmal megvan az a lehetőség (elvárás) hogy minden bejelentkezéshez más és erős jelszót használjak. -
jim bcs
nagyúr
Sziasztok!
Látom nem egyedi eset és nagyon idegesítő. Ez a jelszavak megjegyzése javítva lesz valamikor?

-
Kékes525
félisten
YouTube mp3 A felhasználók száma és értékelése alapján dönts.
(#54440) alec.cs
"A Firefox újratelepítése már meg volt, s a probléma még mindig fenn áll. "
Az újratelepítés csak a telepítési hibákat oldhatja meg általában. Tiszta (új, szűz) profillal próbáld meg. Itt kiválaszthatod, hogy esetleg mi kellhet a régi profile-ból az újba: Transferring data to a new profile - Firefox
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Beállítási probléma adódik a Firefoxban, már több verzióval ezelőtt is.
Firefoxban a Beállítások -> Adatvédelem és biztonság résznél az Űrlapok és jelszavaknál a "Felhasználónevek és jelszavak megjegyzése az oldalakhoz" pipát bekapcsolva néha nem marad úgy beállítva újraindítás után.
Tehát nem jegyzi meg a jelszóbeállításokat.Ugyan az a gond ugyan itt az Előzményeknél is, ha a "Megjegyzi az előzményeket" van beállítva. Újraindításkor már nem marad meg a beállítás.
A Firefox újratelepítése már meg volt, s a probléma még mindig fenn áll. Remélem értitek a problémámat.
Beállítok két dolgot, s újraindításkor már elveszíti azokat a beállításokat.Megnéztem, egy Profil van a Firefoxnak. Az adatállományok nem írásvédettek. Érdekes, hogy más egyéb beállítás az megmarad, ha átállítom, vagy beállítom.
Mi lehet a gond?
-
brugo
aktív tag
Sziasztok,
Ajánljatok egy jó " you tub - mp3" kiegészitőt . -
Matthewus
őstag
válasz
Anonymous 01
üzenetére
A bővítményeket emlékeim szerint soha nem lehetett onnan törölni. Elég, ha a Soha ne aktiválja opciót választod. Vagy ha mindenféleképpen törölni akardod, akkor about:plugins és ott lesz az elérési útjuk.
-
Cs1csó
titán
válasz
Anonymous 01
üzenetére
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Mozillába a kiegészítőknél, azon belül a bővítményekbe van nekem egy olyan dolog, amit szeretnék letörölni, viszont nem találok rá ilyen opciót. Olyanok vannak, hogy rákérdezés aktiválásra, mindig aktiválja, vagy soha ne aktiválja. Vagy ennyire eldugták, abszolút már nem lehet törölni innen semmit? Köszi a segítséget! -
netpeti98
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Megoldható kiegészítő nélkül is.
1. A profilmappán belül létre kell hozni a chrome mappát.
2. A chrome mappán belül az userContent.css fájlt (itt nem az userChrome.css-be kell írni a kódot)
3. userContent.css-be bemásolni ezt:@-moz-document url(about:home), url(about:newtab) {
.activity-stream { background-image: url("background.jpg") !important; }
}4. A chrome mappába bemásolni a kívánt képet, ha más a neve módosítani a fájlban.
5. Böngésző újraindítása.Előfordulhat, hogy a feliratok színkódját is módosítani kell majd a láthatóság miatt.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ilyesmit találtam anno
"Indításkor úgy jelenik meg ha a beállítások menüben az általános beállítások, induláskor kezdőlap megjelenítése, alá beírni a fájl elérési útját.Új lapnál pedig a címsorba ezt írni: about:config, és itt lehet állítani új lapnál ne üres lap legyen hanem saját kép: "browser.newtab.url" itt megadni a kép elérési útját a gépen"
Vagy talán még [link]
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok, BUÉK !
Mi előnyöm származik a 64bites rendszerből ?
Van két nagyjából egyforma hardverem . Egyiken 58.0b13 64bit (most frissítettem erre, de az előző verzióval is) és van olyan oldal ami nem akar megnyílni (freemail), csak tölt (írja). A másikon 57.0.2 32bit van és azon hiba nélkül megy. A korábbi 56.xx 64bit se volt gondom. Mit tegyek ? -
ledgeri
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Annyiból jó, hogy 5 lapnak az adatait látom, de alapból rögzített vagy 9, és még jópár aktívan megnyitott meg előző munkamanetes, amit meg nem látok... De legalább ennyi van...
-
ledgeri
nagyúr
Rá lehet keresni valahogy, hogy mégis melyik oldal pörgeti közel maxon a procim?
-
Cs1csó
titán
Üdv, az FF-nél (friss stabil) a kezdőlapnál lehet beállítani háttérképet? Ezek az úgynevezett "témák" csak a fejlécet cserélik le, a válaszokat előre is köszönöm.
-
Wolfskin
őstag
igen, a net elég gyors, 250mbps, és tudja is, szóval az nem korlát.
nálam az ssd-ről a csak a rendszer fut, a pogik egy régebbi samsung hdd Z-meghajtó jelű partícióján futnak (azért, mert van több száz portable program, sőt, szinte minden, így újratelepítéskor a start menü classic-ba egy mozdulattal berántom az összes parancsikont mappákba rendezve.
a gond csak másoláskor szokott len, a sok kis fájl miatt órákig tart elmozgatni, ha kell.meg fogom próbálni kikapcsolni teljesen.
ps: köszi, a bat-ot meg fogom próbálni, majd átírom az elérési utat.
-
kispx
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
> "most 50MB-ra vettem + ürítés. mennyire érdemes állítani? van erre tapasztalat? (nekem nem ritka, hogy 100+ oldal van nyitva. most 50MB-ra vettem + ürítés. mennyire érdemes állítani? van erre tapasztalat? (nekem nem ritka, hogy 100+ oldal van nyitva."
Egy gyors fejszámolás: legyenek a mai honlapok 1 MB méretűek, ami szerintem eléggé alsó becslés. 100 nyitott tabbal 100 MB-ot adatott szeretne tárolni a böngésző. Ami az 50 MB beállított érték kétszerese. Én simán meghagynám 350 MB-on a cache méretét. Nálam is úgy van pedig a windows most egy elég lassú HDD-n van. Így egy bat fájlból törlöm a cache-t. (mert a firefox több percig törölné)
Egyáltalán érdemes neked a cachel foglalkozni? Ha elég gyors neted van, akkor kikapcsolva is lehet.> "Parancssorból hogy kell törölni?"
Előbb írtam, hogy egy .bat fájllal törlöm a cache-t, ami kérdés nélkül, csendben töröl az almappákkal együtt. A firefox cache-jére vonatkozó utasítás:@RD /S /Q "c:\Users\felhasználó_név\AppData\Local\Mozilla\Firefox\" -
Wolfskin
őstag
köszi mindenkinek!
végül kivártam, míg átmásolja, addig elmentem csináltam mást. de rájöttem, hogy ki lehet kapcsolni, illetve beállítani, hogy kilépéskor ürítse, és a cache max méretét is be lehet állítani.
most 50MB-ra vettem + ürítés. mennyire érdemes állítani? van erre tapasztalat? (nekem nem ritka, hogy 100+ oldal van nyitva. Az opera amíg létezett jól bírta, de a firefox összeomlik, ha csak a fele be van töltve. Igazából 3GB RAM a limit, ha a firefox.exe annál többet eszik, akkor összeomlik(FX 4350 + Samu 850Pro SSD + 16GB Ram)
Parancssorból hogy kell törölni?
PS: BÚÉK!
-
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, egy régi vinyóról szeretnék menteni, van rajta néhány portabele Firefox. a
Data\profile\cache2\entries\ könyvtárban van több tízezer kis fájlocska, na ezekkel nem tudok semmit kezdeni. ha törölni akarom (shift + enter), lefagy minden, ha másolni kb 3 óra. már 5x indítottam újra a gépem, belefagy a tcm és a win explorer is. még a feladatkezelőben sem tudom kilőni őket, csak restrat.azt hogy lehet megakadályozni, hogy ide ennyit írjon? nem lehet, hogy menet közben rendszeresen kitörli magától?
-
Kékes525
félisten
válasz
Pityu.
üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. Olyankor amikor nem fordít, akkor a forrásnyelv felismerésében van gondja. Ha bekezdésekként jelölöd fordításra, vagy csak kevesebbet jelölsz ki, akkor legtöbbször ilyenkor is helyesen fordít.
"s3 google translator"
Az S3.Translator is ilyen. Lehet, hogy erre gondoltál, de nem ezt írtad, hanem a régi nevét.

-
Mai napig nem értem az s3 google translator működését a régebbiek jobbak voltak.Le fordítok egy oldalt de feléből harmadából fordít,mint a lenti képen is látszik

Akkor ha a kijelölt szövegnél a kis ikonra kattintok auto detectben sem hajlandó mindent lefordítani.Nem értem még mindig miért ilyen szar.
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Mint fentebb írtam én ezt nem tapasztalom. Nálam médiumra van állítva nagyon sok szűrővel az uBlock Origin illetve a Nanao Defender de rendesen görgeti, pontosan úgy ahogy eddig. (Firefox 56, 57, 58) Amikor újat tölt, egy nagyon picit gondolkodik, megakad, de azután görget tovább.
Kapcsoljátok ki a hardveres gyorsítást, hogy úgy milyen.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ahogy syn7h37ic is írta maga a fészbukk. Amikor belépsz a főoldalra ugy középen van a görgethető üzenőfal és ahogy görgeted lefelé normális esetben folyamatosan tölti be a régebbi posztokat na ehelyett olyan mintha félúton meggondolná és újra meg újra rátölt és csak remeg az egész alatta lévő poszt, ha erre a remegő posztra görgeted akkor az stabillá válik de ekkor ugye az alatta addig nem látható poszt kezd el remegni.
-
tantaun
csendes tag
-
tantaun
csendes tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszönöm a választ
az autoFill.typed false-ra állítása nem okozott észlelhető változást, a sima autoFill false-ra állításával pedig az összes javaslat eltűnt, de a beírt szöveget még így is automatikusan webcímnek értelmezi a böngésző, tehát nem a javaslatokkal van a probléma.
Van a böngészőnek ez a funkciója, hogy ha a címsávba egy szót írok be és entert ütök, akkor rákeres a böngésző a kifejezésre, ezt a funkciót már régebben kikapcsoltam a keyword.enabled false-ra állításával, így most ugyanebben az esetben a beírt szóhoz hozzátesz egy ".com" végződést, és az így kapott webcímet nyitja meg, mindenekelőtt ezt szeretném megszüntetni, hogy ha érvénytelen webcímet írok be, akkor ne menjen ki a netre. -
Apaxp
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Tegnap este a szenvedés után adblock+ felrakásával jó volt minden.
Ma délelőtt újra felraktam az ublock origint, szűrők frissítése után a firefox újraindítás után tökéletesen működik a face és minden más oldal.
Arra azért jó volt az adblock+ próba, hogy rájöjjek szart sem ér az adblock+ kiegészítő.
Egyébként a face belépéskor az első oldal volt rossz. Vagy ha a hírfolyam szövegre kattintottam a bal oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Egyedi ékszerdobozka
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy telepített programot mi tud csak így megváltoztatni?

, de a kérdésem nem az új verzióra irányult
, hanem kizárólag csak a Session Managerre vonatkozott.