Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ha komplett mindenre kiterjedő mentést akarsz, akkor használd a MozBackup programot. Ha külön is akarod az FVD Speed Dial beállításaidat menteni, akkor azt kétféleképpen tudod: [kép] [kép] A második mód a teljes mentése az FVD Speed Dialnak.
Én a Firefrox beállításainak teljes mentésére (profile-t menti) egy programot csináltam magamnak. Évek óta bizonyított, hogy jól müködik: [link], [kép] A profile tartalmazza az FVD Speed Dial beállításait is! A FEBE-BackUp könyvtárnak bármilyen neve és helye lehet, ha a batch fájlban is javítod. Én a nosztalgia miatt tartottam meg ezt a nevet.
A batch fájllal történő mentés a időzítés miatt teljesen automatikus, semmilyen beavatkozást nem igényel. Nálam minden nap ment. A MozBackup-nál a viszont a visszaállítás könnyebb, mert azt a program kezeli. A batch fájl esetében manuálisan kell ezt elvégezni. Törölni kell a profile-t és a helyére kell másolni valamelyik tömörített fájl tartalmát.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok.
Szeretném menteni a könyvjelzőimet, FVD Speed Dial beállításaimat, kiegészítőket+azok beállítását, és a firefox komplett beállításait. Van erre egységes program, ami mindezt meg tudja tenni?
Köszönöm
-
Cs1csó
titán
Passz, ha van más kiegészítőd azokat kapcsold ki hátha valamelyik bezavar. Reklámblokkolónak használj Ublock Origin-t. Az FF újratelepítése is lehet rendbehozná. Próbáld ki helyette az IM Translator-t. Vagy telepítsd a legfrissebb böngészőt, az FF 65-öt.
Jah igen futtasd az Adwcleaner-t hátha talál valamit de ha nem akkor is érdemes lehet a JAVÍTÁS ALKALMAZÁSA opciót futtatni.
-
farkas-j
őstag
Windows 7 (x64) alatt a Firefox 65 (x64)-ben néhány beágyazott videót nem lehet elindítani. Itt van egy példa, a port.hu műsorajánlatában, de előfordul ez pl. az Indexen vagy máshol is. Mi lehet a gond?
-
bango
tag
Google Translator for Firefox 3.0.3.3 használok FF 60-hoz, a kijelölt szöveget fordítja le és teszi a kijelölt szöveg helyére. Egy ideje nem hajlandó ezt csinálni és mindig új fülön külön megnyitja a google fordítót. Eltávolítottam újratelepítettem. A beállítások között nincs erre vonatkozó beállítás hol fordítson. Van valakinek ötlete?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
A 2017-es frissítésnél (amiről pár hsz-el feljebb linkeltem, hogy lehet azon telemetry-ket tiltani) le lehetett about config-ba tiltani minden ilyen telemetria kapcsolódást, de akkor is pár hetet kellett rá a frissítés után várni amíg valakik rájöttek és megírták, hogy miket kell a config-ba tiltani, így szerintem most is meglesz a megoldás rá, ezért nem tartok attól amit írsz, hogy végleg 64-es verziónál kell maradnom, beta meg hasonlókkal (többek közt a sokszor jellemző instabilitásuk miatt) meg eddig sem foglalkoztam és ezután sem fogok, legrosszabb esetben ha mégsem fog a közeljövőben kiderülni, hogy lehet ezt tiltani akkor majd tűzfallal letiltom ezt az IP tartományt, hogy Fox ne tudjon hozzá csatlakozni és kész.
-
Cs1csó
titán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Amúgy jó lenne tudni, hogy pontosan milyen tartalom jön erről a címről lehet az FF felhős szinkronizációja van ott. Tehát nem REKLÁMRÓL van szó hanem az AMAZON mint egy nagy TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ lép be itt a történetbe.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Vagy ha hosts file-ban letiltanád a címeket?
-
Cs1csó
titán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Ezt értem, de akkor inkább ne egyet hátra hanem egyet vagy kettőt előre lépj próbáld ki a beta vagy a nighty verziókat, mert ha ott is benne lesz akkor mit csinálsz, maradsz örökkön-örökké a 64-es FF-nél?
Tiltsd le a tűzfalban.
-
Cs1csó
titán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Nyugi: [link]
Amazon and Edgecast both provide CDN (Content Delivery Network) services to Mozilla and other content providers.... meaning stuff you are seeing on a webside is hosted there.
-
Daywalkerke
aktív tag
Mostmár teljesen bizonyos, hogy valami új telemetry lett a Firefox 65-ös verzióba bevezetve, mert nekem tegnap frissült androidon is a Firefox és már azon is van böngésző induláskor csatlakozás ilyen 13-asal kezdődő IP címhez.
Remélem azért majd kiderül, hogy mi ez és le lehet majd tiltani, annó 1 éve szintén hasonlót vezetett be a Mozilla és akkor az tiltható volt, itt lehet elolvasni a Mozilla hivatalos fórumon hogyan: how to turn off telemetry completelyTermészetesen a 65-ös verziónál ezeket is újra leellenőriztem, mindegyik így volt beállítva ahogy a weblinken van írva és mégis volt csatlakozás, úgyhogy ez valami teljesen új telemetry dolog lesz (úgy néz ki elkezdte a Mozilla a Microsoft-ot utánozni a rengeteg Win10-es telemetry adat küldés másolásával :-(
-
válasz
Don.Corleone
üzenetére
A profilmappát törölted?
-
Don.Corleone
aktív tag
(#57764)-re valakinek ötlete?

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Gorhill egyébként mit írt az uBlock-os csatlakozásokra?
-
SP4C3
veterán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
-
Daywalkerke
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a 65-ös Firefox-ba rakhattak valami új telemetry vagy hasonló dolgot mert visszaraktam a 64-es verziót és annál akármennyi böngésző újraindítás után sem csatlakozik egyáltalán sehova a Firefox, úgyhogy egyenlőre maradok a 64-es verziónál, többi meg majd kiderül.
-
Daywalkerke
aktív tag
Közben most nézem a Firefox Beállításoknál, hogy a Frissítés keresés már automatikus lett, mert már csak 2 opció van, az egyik, hogy teljesen automatikusan frissül a Fox a másik válaszható meg, hogy keres frissítést, de a telepítéshez jóváhagyás kell. Nekem eddig egy harmadik opció volt bepipálva, hogy ne is keressen frissítést, de ilyen opció már nincsen, úgyhogy akkor gondolom ezért van ez a kapcsolódás majdnem minden böngésző indulásnál.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Azt használtam míg tele nem pakolták telemetria-t küldő dolgokkal vagy ezek a kapcsolódások lehet, hogy a program működéséhez szükségesek.
Ha jól emlékszem 1 éve volt UBO-nál egy frissítés és azóta minden Fox induláskor több IP címhez is csatlakozik a böngésző induláskor ha be van kapcsolva az UBO, annak idején írtam is erről a jelenségről itt a fórumban, de azt a tanácsot kaptam, hogy írjak a fejlesztőnek. Ekkortól használom újra az Adblock-ot és nekem teljesen megfelel.Közben meg gondolkodom meg nézem beállításokat és lehet, hogy a Követésblokkoló védelem miatt van ez a kapcsolódás, mert ez meg a harmadik féltől származó cookie blokkolás be van kapcsolva a Fox beállításoknál, és ez lehet, hogy ahhoz szükséges, de biztos, hogy a Firefox része.
-
Cs1csó
titán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Használj UBO-t jobb, sokkal. Egyedül az Adquard közelíti meg.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
lovi27
üzenetére
Természetesen ahogy az egyik előző hsz-emben írtam ez volt az első, hogy utána néztem én is ennek az IP címnek.
Magadnál egyébként megnézted a kimenő IP kapcsolatokat amikor elindítod a Firefox-ot? Mert lehet, hogy nálad is van, csak nem tudsz róla.
Nálam egyébként nem minden indításnál van ez a jelenség, ezért mondom, hogy vírus biztos nem lehet mert az akkor mindig böngészőindulásnál lenne. -
Cs1csó
titán
Az azért elég - nekem a VGA is ebből vesz le -
Letiltott kiegészítőkkel is ezt műveli? Telepítsd újra a kiegészítőket, használj Ublock Origin-t,
FUttasd le az Adwcleaner-t
Ha nem válik be akkor FF újratelepítése.
Milyen víruskeresőd van? A titkosított kapcsolat vizsgálata opciót vedd ki az Avast Free vagy a Kaspersky sem boldogul vele. -
yanna
addikt
Srácok!
Egy P8400-as mobil processzort képes valóban megfektetni az aktuális FF? Indításkor kb. 20-30 mp-ig semmi, de 80-90%-ban pörgeti a CPU-t, új lap nyitáskor kb. 20 mp-ig nem válaszol, és hasonló esetek. -
Cs1csó
titán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
A JAVÍTÁSt is lefuttattad valami lehet el van állítva, milyen kiegészítőket használsz? Lehet valamelyik huncutkodik.
-
lovi27
addikt
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Tessék, itt van info.
Én is a 65-ös verziót használom, de semmi ilyet nem tapasztaltam. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Kösz az információt, de biztosan nem vírus vagy hasonló, mert ahogy írtam a frissítés előtti (64-es) Firefox-nál nem volt ilyen.
Egyébként valószínű, hogy ez a Firefox-hoz tartozik és a Win10-eshez hasonló adatgyűjtés lehet a célja, mert nem minden Firefox indításnál van az ehhez az IP-hez kapcsolódás és ilyenkor amikor nincs akkor máshova sem kapcsolódik addig amíg nem írok be egy webcímet. -
Cs1csó
titán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Az Amazon-hoz tartozik, futtass le egy Adwclenaer-t és ha talál valamit azt töröld de utána még ne zárd be hanem futtass egy JAVÍTÁS ALKALMAZÁSÁNAK futtatása opciót, majd gép restart.
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Legutóbbi 65-ös Firefox-ra frissítés óta majdnem minden Firefox indításnál a böngésző az alábbi IP címhez kapcsolódik:
13.32.21.134
Nálam eddig a 64-es verzióban minden böngésző megnyitáskor semmilyen kapcsolat nem létesült amíg nem írtam be egy weboldalcímet.
Próbáltam rákeresni erre az IP címre mind virustotal-on mind Googl-be, hogy a Mozillá-hoz tartozhat-e, de nem találtam semmit.
Esetleg tud valaki valamit erről az IP-ről, valamint, hogy miért kapcsolódik automatikusan a Firefox hozzá minden indulásánál?
Azt hozzá kell tennem, hogy ha párszor bezárom és újra elindítom a Firefox-ot akkor nem minden alkalommal van kapcsolódás ehhez az IP címhez, de többször van mint nincs. -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! A totális reménytelenség jegyében hozzátok fordulnék segítségért. Egy xp-s gépre került egy win7 32 bit, remekül működött eddig a mozilla, ma viszont a következő kedves üzenettel nem hajlandó elindulni: "A Firefox már fut, de nem válaszol. A régi Firefox folyamatot be kell zárni az új ablak megnyitása előtt." Próbáltam újratelepíteni, 2 programmal is totálisan lepucolni majd úgy installálni, de ugyan ez az üzenet fogad. Mi a csudát lehet vele csinálni, hogy normálisan működjön? Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!

-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Problem solved: Firefox can't load websites but other browsers can
Töröltem a sütiket és a cache-t. Sokkal egyszerűbb volt a hiba, mint gondoltam.

-
movax
őstag
Tabok alulra tételéhez, ez működik.
A tabmagasság ebben 27 px, ami lehet, hogy kicsit szűk (nekem az), átírtam 35 px-re a --tab-min-height értékét, két helyütt kell a kódban, egymás alatt, így tökéletes.
-
Kékes525
félisten
-
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani, hogy csak azok az oldalakat látogathassuk , amik engedélyezve vannak? -
EmptyParadox
senior tag
Ezt próbáld meg:
Fx65_tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css -
huan
őstag
Sziasztok!
Quantum 65.0-nál vissza lehet tetetni a füleket a címsor alá, mint pl. az eddigi chrome-könyvtár másolós megoldással? (azzal most nem megy) -
Kékes525
félisten
A Firefox 65.0 (64 bites) alatt nálam letiltott kiegészítők mellett sem jelenik meg a az Intel fórum. Egy fehér lapot látok. Nálatok?
-
myke01
senior tag
Biztos volt már kérdés ,de nem lelem ...
A véletlenül bezárt lapo(ka)t , hogyan lehet visszahozni gyorsan ? ( Úgy értem , hogy ne kelljen a menüben túrni utánuk .)
-
Cs1csó
titán
válasz
modflow
üzenetére
A "titkosított kapcsolat" vizsgálatát kapcsoltad ki - én is már rég - ha egy oldalt megnézel akkor az oldal A gépen van te pedig a B saját gépedről éred el és a A - B gép közötti kapcsolat titkosítva van tehát külső fél nem láthat bele az adatfolyamba, levelezésedet, jelszavadat stb. tudnak így ellopni. DE mivel ez a csatorna titkosítva van ezért ennek a vizsgálatának sincs igazán értelme mint látható nem is boldogul vele az Avast de más cégek sem pl. Kaspersky - nemrég a Gmail nem jött be rendesen emiatt - sőt más cégek sem van olyan cég aminek nincs is titkosított kapcsolat vizsgálati opció a védelmében mivel nem vállalta a gyakori hibalahetőséget.
Igazán bajod nem lesz belőle, a gépeden megjelenő tartalmat már tudja vizsgálni.
-
modflow
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Kivettem én is a pipát. Most megy.
De engem is érdekelne, hogy most milyen védelmet kapcsoltam ki, nem árt e ez valamiben?
-
modflow
veterán
Most kapcsolnám be a gépet, de Firefox semmit sem hoz be, mert szerinte még a google.hu is rosszul van beállítva és nem biztonságos.
Mi a f@x bala lett ma ennek?
-
Cs1csó
titán
válasz
csababarca
üzenetére
Telepítsd ezt a kiegészítőt: Hoxx VPN Proxy
DE ha beírod hogy "proxy" ott a keresőbe akkor ad ki mást is ezt próbáltam működik, annyi a gond, hogy email-el kell regisztrálni - külön macera -VAGY INNEN végignézed melyik oldal szimpatikus és az egyik proxy server-en keresztül nyitod meg az oldalt.
-
csababarca
őstag
válasz
temporello
üzenetére
és azt hogy kell?
bocsi nem vagyok pro, de ha tudnál adni egy leírást, akkor elboldogulok.
köszi. -
temporello
tag
válasz
csababarca
üzenetére
Amerikai proxy szervert kell használnod.
-
kranazoli
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Ne, ez nekem is jól jött. Köszi, hogy megosztottad az infót!

Szerintem nem nő a sebezhetőség. De szerintem vagy jön majd egy Avast frissítés, illetve úgyis jönnek majd a szokásos 65.1. 65.2-es verziók, ahogy egyre többen frissítenek és jönnek elő a problémák.
-
csababarca
őstag
sziasztok.
hogy tudom kikerülni hogy a firefox átirányítson?
konkrétan: footlocker.com-ot akarom megnyitni, az amerikai oldalt.
de az .eu-ra átirányít és az teljesen más mint az amerikai.van erre megoldás?
beállítottam régiónak US-t, de nem segít. -
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
EZ kicsit olyan mint amikor az UBO-t ÜBERHARD módban használnád, de ugye akkor SEMMI sem töltődik be persze nagyon biztonságos

balazs1956
Kiváló böngészők, NE TEDD ha valami ilyen hergebergelőt akarsz akkor : CCleaner.
Amúgy nekem - FF 65 - betölti az iobit oldalát, futtasd ezt: Adwcleaner majd ha nem talál semmi vagy ha talál valamit még ne csukd be hanem alul kattints a JAVÍTÁS ALKALMAZÁSÁRA (visszaállít pár dolgot alapértelmezett értékre) majd gép restart.
Esetleg még ráengedheted ezek után :
Hitman Pro, Emsisoft Emergency Kit, MBAM freeAZ IOBIT-nek egyetlen programja van amit VÉGSZÜKSÉG esetén be lehet vetni: driver booster - driver kereső de ezt is csak SZIGORÚAN a hiányzó vagy hibás driverek cserélése miatt.
-
balazs1956
senior tag
Lehet, hogy nem konkrétan ide tartozik, de hátha van rá ötletetek:
Az "iobit" szót a keresőbe írva, sem a Firefox, sem a Chrome nem tölti be az oldalt (az első találat a Google-ban).
Laptopon próbálgatva szintén ez a helyzet. Olyan üzeneteket kapok, hogy a webhely nem elérhető, túlterhelt (már órák óta).
Hiába kapcsolom ki a tűzfalat (Comodo), a víruskergetőt (Avas, Malwarebytes) a helyzet nem változik!
Le akartam szedni az Advances SystemCare-t, de meg sem tudom közelíteni.Szerintetek??
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Cs1csó
titán
válasz
balazs1956
üzenetére
Gondolhattam volna mikor írtad a "hibás tanúsítványt" hogy a HTTPS szűrés kavar be, lényeg kiderült.
Kékes525
Most a 65-ös FF-ben is szigorítottak ezeken a dolgokokn anno próbáltam de pl. a beágyazott videók pl. twitter, facebook, instagram stb. nem jelentek meg. Próbálgasd, de ha rontja a tartalom elérést akkor nem sok értelme van.
-
balazs1956
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
csicso82
Végül is az Avast csinálta !
Ennek a leírásnak megfelelően kikapcsoltam egy gombot , és azóta jó.
De felmerül a kérdés, hogy egyik pillanatról a másikra miért romlik el, és a kapcsoló kiixelésével, nem nő-e a sebezhetőségem?A megoldást egyébként az Avas support írta le...
-
Kékes525
félisten
Milyen hátránya lehet, ha ezt bekapcsolom:
privacy.trackingprotection.enabled > true
-
Fandango
veterán
Az utóbbi napokban a Facebook messenger része néha nem frissül, ha írnak akkor nem jelenik meg.
Véletlenszerűen csinálja, van mikor jó van hogy nem.Másnál nem jött elő ilyen probléma?
Legfrissebb 64 bites FF, Win10 -
Krystal_s
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Azt már próbáltam és vga drivert is frissítettem, de
...
about:configban is nézelődtem pl webm tiltás...nincs rá hatással.
Amikor közvetlenül kiolvasom a forrás címét és azt bemásolom, akkor külön elindul a videó. Tehát nem a videó formátummal van a gond, hanem a webes felület, vagy alap storys lejátszó nem ok. -
Cs1csó
titán
válasz
balazs1956
üzenetére
Futtasd az Adwcleaner-t, és ha nem talál semmit akkor mielőtt bezárnád alul kattints a JAVÍTÁS alkalmazása opcióra majd gép restart.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni!
A firefox, egyik pillanatról a másikra, a lapok 90 %-át letiltja, hibás tanúsítvány miatt.
Rá akartam keresni a Mozzilla oldalán, de azt sem tartja biztonságosnak.
Lehetőséget sem ad, hogy felülbíráljam, csak vissza lehetőséget dob föl?
Az ötleteket, segítséget előre is köszönöm szépen! -
Krystal_s
addikt
válasz
Sz_Imre
üzenetére
"..idegesítő hogy ha beletekerek a videóba, akkor nem mindig tudja folytatni, csak tölt, olyankor csak újratöltéssel lehet használni.."
Ez nálunk is előjött hetek óta. Én a High Quality for Youtube kiegészítőre gyanakszom, mert már volt korábban ilyen egy másik felbontást állító kiegészítővel. Te nem használsz ilyet?
Engem az idegesít még, hogy nem tudok frissíteni 64-re, mert akkor nem mennek az Instagram Story videók. (állókép és hang van) 63-ig jó. Másik gépemen sem jó, sehol nem találom mi a francot változtattak ezzel kapcsolatban.
Egy harmadik gépen viszont nincs gond. Eddig annyi a különbség, hogy a 2 gépben integrált vga van, a harmadikban dedikált. Chrome böngészővel nincs ilyen gond egyik gépen sem. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Nálam 64.0.2 normálisan működik a szóköz youtube videókban, szünet és folytatás, kb 1 napig volt hogy nem működött normálisan, de az szerintem yt sara volt. Inkább az idegesítő hogy ha beletekerek a videóba, akkor nem mindig tudja folytatni, csak tölt, olyankor csak újratöltéssel lehet használni, ha épp megint nem jön elő a hiba.
-
-
PitLee
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Nálam pl már jó ideje úgy működik, hogy amire egérrel utoljára kattintottam a lejátszón azt vezérli a space billentyű, a lejátszón be is keretezi kékkel.
Nem tudom hol szaladt el a vonat volt, de a régi dedikált "space" az jobban tetszett, mert ha valami elintézni való akadt akkor "space" és megállt, most meg ha a hangot állítottam vagy a beállításoknál matattam akkor borul a billi. -
Visormail
addikt
Hello Történt valami a youtube-al? Nem áll meg a videó sem space, sem play/stop media gombbal. Elindul velük, de utána csak mutatja az ikont, viszont nem áll meg.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru
üzenetére
Csak épp eszembe jutott, de nem nézegettem utána (ez ilyen esti utsó gondolat volt..):
Amit gondoltam:
Korábban egy újratelepítéses "ez nem kell, ez kell" átnézéskor láttam a gombot "Lapok megjelenítése más készülékről" akkor nem kellett, és ezt nem tudtam, hogy most ténylegesen másik készülék, vagy egy készülék két felhasználófiókkal, vagy egy FF telepítés két profillal szintig értelmezendő/hető.
Most hogy így írod:
Ha sync akkor ok, így már értem, hogy hogyan is lehet működtetni..
Miért is?Pl Addonpakkok szerint -különösen úgy, hogy sync által lehet átjárás fülek közt- pl lehet, egy alap védettebb bankolós miegymásos profil , meg egy nyitottabb, háttérben zenehalgatós (gondolok itt last fm scroble funkciókra, random oldalt megnyitós (értsd, nincs szétblokkolva, így esetleg bitonyos dolgoknál jobban használható).
Alapból is lehet ez a kettő külön, csak akkor bajos, ha pl egyikben a másik kategóriában érdekes url-t kezelne: txt-ben másolgatni, míg újranyílik a profil "bajos", de sync-en keresztül picit elegánsabb.
Erre alapból volt egy vivaldi-m (zártabb FF, nyiltabb V), de mivel másodjára hagyott cserben, így mondok neki egy PÁ-t!
-
ledgeri
nagyúr
Profilokat lehet úgy kezeltetni egymással, mintha másik eszköz lenne?
Most hirtelen nem jut eszembe, de láttam olyat, hogy "fülek egyéb eszközről" vagy valami... (Remélem aki érti annak beugrik..)
(Ha igen, akkor búcsúzom a Chromiumtól amíg csak lehet... azok az előzménykezelők borzalmasak...)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

KAMI911