Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Hali!
Főképp LastPass Add-on-t használókhoz inézném kérdésem.

A fenti képen látható 1 az mégis mi akar lenni?
Minden login-om egyedi jelszó. Én csak arra tudok gondolni, hogy az egyezőség az a Google vs. YT. Másra nem tudok tippelni, hogy ezen kettő között nem tud "különbséget tenni". Érzékeli a login-t a Google-ban (jútyúbban).
Nézegettem a beállításokat, hogy kinyerhető-e ennél több infó, de én nem leltem. Eltűntetni el tudom. Nem ezért kérdem.
Ui.: Nem, nem érdekel egyéb add-on, nem érdekel, hogy a LastPass feltörték (messziről jött ember azt mond amit akar), semmi egyéb, csak a kérdésemre a válasz, ha tudja vki.
Köszi!
-
SPEA
aktív tag
Sziasztok
MegB az ideg.. megfeküdt a rókám (nem értem mit mond..
)
61.0.2-es verzió. Win10 pro. Pár napja kezdte, hogy 1-2 oldalt nem akart megnyitni. 2-3x ráfrissítettem, akkor behozta és utána már nem is panaszkodott.
Ma már ott tartunk, hogy kb. semmilyen weboldalt nem tölt be. Azt írja ki, hogy "A kapcsolat nem biztonságos"
Hibakód: MOZILLA PKIX ERROR MITM DETECTEDA kapcsolatot elfogta egy TLS proxy. Távolítsa el, ha lehetséges....blablabla
Foggggalmam sincs mi a tőgy ez. Ha megnyitom az amúgy sosem használt wines explorert, akkor pár oldal betölt, de pl a Prohardver lapcsalád nem. 421 error, Misdirected Request.
Ezt is csak mobilról tudom írni, ezen operát használok.
Tipp?
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok Facebook videók automatikus indítása közben valamikor összeomlik a firefox és egy ilyen hibaüzenet jelenik meg a windows 10 értesítési felületen: -A Firefox exe alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése.
Egy ilyen laptopról lenne szó: [link]Az Amd oldaláról letöltöttem a radeon 530 legújabb kiadott frissítését de nem tudom mi lehet a baj. Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Viktor
-
Nem az én gépem amúgy,meg igen 64 bites a cucc ha az enyém lenne jibban rendben lenne az egész.
-
Cs1csó
titán
válasz
Pityu.
üzenetére
HA van 16GB vagy 32 GB RAM-od akkor nem aggódnék, ha csak 4GB akkor igen. 8GB-nál véleményes.

Egy a lényeg: ameddig a böngészőtől nem kezd el LÁTVÁNYOSAN haldokolni a PC-d (tehát attól hogy meg van nyitva pár oldal még más program is elindul azonnal stb. addig nem kell aggódni.
-
-
kranazoli
senior tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Vmi ilyesmire gondoltam: https://support.mozilla.org/hu/kb/miert-nem-mukodik-java-silverlight-es-az-adobe-acr
Miért nem működik a Java, Silverlight és az Adobe Acrobat bővítmény?
De azért köszi fiúk!

-
kranazoli
senior tag
No, akkor másképp teszem fel a kérdést.
Azt látom, hogy nem működnek. Főképp nem az X64-essel. De van erről vmi Firefox Support oldal?
Ami kb. úgy felsorolja, hogy
- disabled plugin: etc...
- enabled plugin: etc... -
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
A legújabb Fox alá milyen 3rd party plugin-okat lehet telepíteni, melyek használhatóka is?
Ergó: Nincsenek tiltva.Pl.: Java; Silverlight
Köszi!

-
Vakegérke
félisten
Megoldható, hogy egy rosszul megjegyzett user-jelszó párost törölni lehessen?
-
Jazz
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Mégsem jó. Megint ablakban nyílik meg.
Nem, nincs true-n.(#56642) Matthewus:
Újraraktam az FF-et de maradt a probléma.FF-et hogy indítom csökkentett módban, ill. ezzel hogy oldom meg.
-
lovi27
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Valóban!
Nem akarsz ügyfélszolgálatos lenni? Kevesebb felesleges kört kéne futni. Persze, akkor is, ha normális hibaüzenetet (invalid address) kapnánk. -
lovi27
addikt
Hogy kerek legyen a történet...
Felhívtam megint a CIB24-et, ahol mondja a srác, hogy most nézi és működik az oldal. Ugye, a Chrommal nézi? - kérdezem. Természetesen - vágja rá rögtön. Nekem nem természetes - válaszoltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért segítőkész volt és adott egy másik címet, ami nem csak egy böngészővel hajlandó működni. (online.cib.hu) Megosztom, mert nem lehet egyedi és hátha másnak is jól jön. A felülete alapján a mobil alkalmazásuk dolgozhat erre a címre. Azért remélem hamarosan kijavítják a fő elérési oldalukat is. -
lovi27
addikt
Köszönöm Nektek! Legalább azt tudom nem nálam van a hiba...

A Chromot nem szeretem, nem használom, de akkor most kénytelen leszek.Ma voltam bent. IT emberkével ügyfél nem beszélhet, az ügyfél szolgálatosokról meg inkább nem mondok semmit, de azt tudják, hogy sz@r a PC-ém, meg amúgy is hülye vagyok hozzá. (Persze, nem ezekkel a szavakkal, de ezt érzékeltették.)

-
válasz
lovi27
üzenetére
A CIB-et zaklasd, hogy egyáltalán nincs rendben. Nekem is ezt írja ki.
Ha a "security.csp.enable" ki van kapcsolva (ami nem ajánlott), akkor sem tölt be, csak maradnak a betöltőjelek.
Egyébként Chrome-ban nincs gond, mármint bejön a bejelentkezési ablak, tovább fiók hiányában nem tudtam menni. Edge, Vivaldi szintén rossz. -
lovi27
addikt
Sziasztok!
Megkérek Firefox tulajokat, hogy a https://cib.hu/ oldalon a jobb felső sarokban lévő nagy Belépés gombra kattintva ti milyen üzenetet kaptok?
Múlt hét péntek óta, amióta új a weblap nekem ezt írja "Blokkolva a tartalombiztonsági irányelv szerint. Az oldal tartalombiztonsági irányelve megtiltja, hogy ezen a módon betöltsék. A Firefox nem engedte meg, hogy az oldalt ezen a módon betöltse, mert az oldal tartalombiztonsági irányelve ezt tiltja."A CIB szerint minden rendben, de így én nem tudok belépni!

-
Krystal_s
addikt
Egy ideje a csillag gomb (Oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz) fixen bekerült a címsorba. Nem lehetne valahogy átmozgatni más helyre? Megszoktam, hogy a sor végére teszem a könyvjelzők megjelenítése ikon mellé...hetek óta próbálom megszokni, de még most is sokszor ösztönösen oda akarok klikkelni.....
Bezzeg az oldal újratöltése ikont kirakták onnan és mozgatható, pedig az pont jó volt a címsorban.
-
Nekem kb 2 napja kezdte,csak a firefoxot taktam újra annyi a változás.
-
-
Jazz
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
És ezt hova hogyan kell bemásolni hogy működjön.
A balra-jobbra ugráló labda helyett ("homokóra", betöltés jelző) van valami jobb?
Az eszköztár vertikális kihelyezésére (mintha a win tálcát áthúznád a képernyő oldalára) nincs valamilyen kódod?
(#56646) Steelmanus:
Köszi. A vékonyabb lapfüleket, ill. fix szélességű lapfülekhez mit és hol kell átírni? -
Steelmanus
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az a Mozilla által létrehozott szín a kódokat létrehozó Aris nem nyúlt hozzá.
-
nubreed
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem ebből az egészből, csak a bal felső sarokba felköltöző lenyílő menü kellene. Ez sokkal jobban tetszik, mint az FF Quantum jobb oldali menüje.... Meg lehet azt csinálni, hogy csak legyen ebből a csomagól? Minden másra használok már valamilyen más hack -et és így csak összeakadás lenne a vége.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Abban tud valaki segíteni, hogy ebben a packban mi szabályozza azt a kiemelő színt, ami akkor jelenik meg, ha húzom az egeret az eszköztárra kirakott könyvjelzőkön? Jelenleg annyira halvány (kék), hogy nem is látom, csak teljesen közel hajolva.
-
EmptyParadox
senior tag
Én ezt használom a horizontális tabok eltüntetésére:
/* Remove horizontal tabs */
#TabsToolbar {
visibility: collapse !important;
}
#titlebar-buttonbox {
height: 14px !important;
}
[uidensity="compact"]:root #titlebar-buttonbox {
height: 16px !important;
}
#titlebar-spacer {
background-color: var(--chrome-secondary-background-color);
}
#titlebar-buttonbox-container {
background-color: var(--chrome-secondary-background-color);
}Illetve nekem a Tree Style Tab jött be leginkább a vertikális tabokra.
-
Steelmanus
addikt
Módosítani csak úgy lehet ha átírod a kódot, vagy elveszel belőle, mint ahogy én is tettem, mert nem tetszett hogy a hamburger menü átváltozott. Ezért én a Chrome/Css/Buttons mappából eltávolítottam a következőket:
Könnyű megkeresni mert a mappában ezekkel a sorokkal kezdődnek a fájlok, egyszerűen becsomagoltam egy zip fájlba őket, így visszakaptam a hamburger menüt a régi helyére, de már az új ikonokkal.
Azonkívül a Chrome mappában lévő userChrome.css és a userContent.css fájlokhoz természetesen további kódokat is hozzá lehet adni.
Amit én még használok userChrome.css -ben,az az idegesítő ugráló státuszpanel eltüntetése a bal alsó sarokban, mert nem hiszem hogy valaki is figyeli azt amit oda ki ír a program./* Status panel eltuntetese */
#statuspanel-label {display:none!important;}
#statusbar-display[label^="Looking"] { display:none !important; }
#statusbar-display[label^="Connect"] { display:none !important; }
#statusbar-display[label^="Waiting"] { display:none !important; }
#statusbar-display[label^="Transfer"] { display:none !important; }Hasznos link annak aki a tabokat a címsor alá szeretné tenni, mint ahogy én is régen megszoktam, de mar belenyugodtam az új helyébe.
Tabok a címsor alatt:A régi Youtube kinézet visszaszerzése: Get me Old Youtube az ebből kinyerhető kódot belehet illeszteni az userChrome.css-be nem kell hozza segédprogram. Nem tudom hogy a szerző tudta nélkül bemásolhatom-e ide szövegként.
Az userContent.css -be pedig ezeket szedtem össze:
/* Hatter szinenek megvaltoztatasa */
@-moz-document url(about:home), url(about:newtab) {
body { background-color: #585858 !important;}
}Vagy a FF hátterének képpel történő helyettesítése, ahol a background.jpg fájlnak a Chrome mappaban kell lennie:
/* Firefox hatterkep*/
@-moz-document url(about:home), url(about:newtab) {
.activity-stream { background-image: url("background.jpg") !important; }
}Ennyit röviden, de nehéz ékezettel írni sok-sok év ekezetmentes iras utan

-
Steelmanus
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Örülök hogy segíthettem.
-
Jazz
veterán
Úgy néz ki jó lett, köszi, valamelyik kieg zavarta meg.
Más: Ez egy jó cucc, kár hogy egyenlőre nem lehet horizontális lapfüleket eltüntetni: [Vertical Tabs Reloaded]
-
Jazz
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ezt már megcsináltam. Nincs változás. Igen, mindig csak az első indításnál.
Ha meg lesz az API szólj pls.

(#56640) Matthewus:
Utána jó lesz, amíg újra nem indítom a gépet. Ha egyszer újra indítottam megint ablakba nyílik meg. Azaz egy tized mp-re mintha FS-be nyílna meg, de egyből beugrik kis ablakba.Tehát gép újraindítást követő első megnyitásnál kis ablak. Kirakom teljes képernyőre, bezárom a FF-ot, megjegyzi, utána FS-be nyílik meg mindig amíg újra nem indítom. Majd bezárom, gép újraindítás, és megint ablak, majd megint tehetem ki FS-be. (persze ha mindig hibernálással állítom le a gépet akkor nincs újraindítás, de ez nem megoldás)
-
EmptyParadox
senior tag
Jobb gomb az ikonjára -> Shortcut -> Run -> Maximized.
Hátha ez megoldja. De mindig csak az első indításnál csinálja ezt?A bookmarks toolbart egyelőre nem lehet kirakni oldalra, nincs még hozzá API, én is erre várok még.
A keskeny lapfület szerintem CSS-sel tuti meg lehet oldani.
-
Jazz
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez működik, de ez "F11" full screen. Nekem csak a sima teljes képernyő (windows négyzet gomb) kellene. Azonban továbbra is gép indítást követő első FF megnyitása után mindig kis ablakba nyílik meg a böngésző.

Más: a könyvjelző eszköztár mi angolul? Hátha találok olyan kiegészítőt amivel kilehet tenni függőlegesbe a felső sor vízszintes helyett.
(#56635) Steelmanus: Működik, és nagyon szép.
Módosítani ezen már nem lehet ugye? Betöltöd és olyan amilyen .Pl. még keskenyebb lapfüleket szeretnék, azt már csak úgy lehetne ha belenyúlok a kódba? -
SenorGrande
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ó, ez nagyon jó, én is köszönöm szépen!

-
Jazz
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Jól néz ki. A zip tartalmát hova kell bemásolni?
(#56631) Kékes525: Thx
-
Steelmanus
addikt
3.: Íves lapfüleket alkalmazása a jelenlegi sarkos kockák helyett
4.: lapfülek magasságának csökkentése (a beépített "Testreszabás\sűrűségnél már a legkisebbre vettem")
6.: Menü sor helyett valami FF gomb-szerűség amiből almenüként lenyílik a menüsor tartalma (hogy plusz egy sort nem foglaljon el a menüsor. Így ez a gomb nyilván a lapfülek sorában lenne).Classic CSS tweaks for Firefox Quantum v1.9.9
Az ikonokat is lecseréli szebbre mint az eredeti.
-
Kékes525
félisten
+ (#56630) Matthewus
Ezzel megoldható, kipróbáltam: Auto Fullscreen
"This is a dumb 10 lines or less plugin to give FireFox Quantum the ability to launch in Full Screen mode. On startup it simply updates the current window to set the window state to fullscreen. For best results set a homepage and configure Firefox to launch with that homepage on startup. Please create any issues on Github or submit a pull request for fixes."
-
Jazz
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszi. És about:config-ban hol találom azt a beállítást amivel teljesképernyőn nyílik meg mindig a FF?
Hiába állítom a parancsikonban teljes méretűre, gépindítás után az első megnyitást egy pillanatra teljes képernyőn nyílik meg, de egyből kisablakra ugrik, és manuálisan kell mindig teljesképernyőre rakni. -
Jazz
veterán
Feltettem a 61.0.1 (64 bites)-es verziót, valóban gyorsabb lett mint az ESR (kivéve a nyitás előtti gondolkozásokat), azonban van pár kiegészítő ami elveszett, így ezek beállítására keresnék megoldást:
1.: Tab mix plus nem működik. Csak a tab mix link megy, de ebbe alig lehet állítani valamit. Alternatíva?
2.: Fix szélességűre beállítani a lapfüleket
3.: Íves lapfüleket alkalmazása a jelenlegi sarkos kockák helyett
4.: lapfülek magasságának csökkentése (a beépített "Testreszabás\sűrűségnél már a legkisebbre vettem")
5.: Eszköztárat oldalra kitenni (függőleges megjelenítés a vízszintes sor helyett, mintha a win tálcáját a képernyő oldalára kihúznád)
6.: Menü sor helyett valami FF gomb-szerűség amiből almenüként lenyílik a menüsor tartalma (hogy plusz egy sort nem foglaljon el a menüsor. Így ez a gomb nyilván a lapfülek sorában lenne).Köszi!

-
Somatom
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Így van. Azon küzdök, hogy összehozzak egy jól használható böngészőt. Volt ilyenem, de a 7 -es Android hazavágta. A Firefox -ban mire sikerült elővarázsolnom a kilépés gombot és végre hajlandó új lapon nyitni, kiderült, hogy odalett a LastPass addon.
Áhhhh... kilátástalan szélmalomharc ez. -
Somatom
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Alapból így működik, de ahhoz előválasztó kell. Mondjuk, itt fórumozok. Megnyitok egy topikot, szeretnék válaszolni egy hsz. -re. Közben valamit megnéznék a topikban, ami kell a válaszomhoz. Ha elsőre a válasz gombra csak rábökök (új lapon megnyitás kiválasztás nélkül), akkor utána, a visszanézéshez újra el kell navigálnom ahhoz a topikhoz. Tehát, mindíg hosszannyomással, új fülön kell nyitnom, hogy ezt elkerüljem. Ha minden oldalt alapértelmezetten új fülön nyit, akkor elég az előzőre átugranom. Ezt sikerült elérnem az addonnal (ami mellesleg már telepítve volt korábban, csak a beállítására nem jöttem rá, mert a fehér alapon nem vettem észre a kijelölőablakot. Beállítatlanul meg persze nem csinált semmit).
Ehhez kapcsolódik az említett másik kívánságom, hogy ha sok lesz a fül, akkor egyszerűen hosszan nyomnék az aktuálison és bezárnám a többit. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Visszatérve még a link új lapon megnyitása, és előtérbe hozásra. Nálam androidon így működik alapból, nálatok nem?

Bár nálam v61.0, Android pedig 6.0.1.(#56621) Somatom
Valószínűleg ezt félmegoldásnak fogod tartani, de ez is egy járható út:
Close Other Tabs Button -
Somatom
veterán
Van egér, most is azzal használom és a screenshot is PC -s Androidról (RemixOS) származik. Csak a jobb egérgomb művelete más.
Kékes525:
Mint írtam, a "többi lap bezárása" hiányzik. Azt meg nehéz lenne kivitelezni abban a menüpontban, mivel nem definiálható, hogy mihez képest többi lap. Ezért lenne jó a fülön hosszan nyomás művelet, ami általános Android input mód, és jelenleg kihasználatlan. -
Somatom
veterán
Feature requestet lehet Magyarul is írni? Androidon a fülön hosszan nyomáshoz semmilyen művelet sincs társítva. Sztem ez kihagyott lehetőség. Tök jó lenne egy olyan választóablak, mint a Dolphinban:
Screenshot
A "többi lap bezárása" nagyon hasznos. Nem kell egyesével végigikszelgetni. -
lufi7
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Istenkirály vagy!

-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Törlöd a sütiket bezáráskor?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, de lehet hogy végül ez lesz belőle. Csak félek tőle, hogy túl nagy biztonsági rés.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nem használsz Greasemonkey-t? [link]
-
ArthurShelby
addikt
A youtube problémára kiegészítőt használok, hogy a régi verzió legyen. Viszont ha újraindítom a gépet (vagy a böngészőt), akkor újra be kell kapcsolni.
Ez minden ilyen kiegészítőnél így van? -
Somatom
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Megnéztem. Ilyenem nincs Androidon. Meg, ebben nem látok "new tab" definiálást.
-
Somatom
veterán
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy ha rákattintok egy hivatkozásra ne váltson át rá a böngésző hanem maradjak az eredeti oldalon?
Remélem érthető voltam.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Lexus, Toyota topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Mikrotik routerek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple MacBook
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Nem akarsz ügyfélszolgálatos lenni? Kevesebb felesleges kört kéne futni. Persze, akkor is, ha normális hibaüzenetet (invalid address) kapnánk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)