- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
hackeeeee #56116 üzenetére
Szerintem maga a Facebook van szarul megcsinálva, nálam is belassul egy idő után, főleg beszélgetés közbe lehet észrevenni, mert akadozik az írás.
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a legnagyobb memória igényű Firefox folyamatot kilövöm, mert abba fut a Facebook, majd restore tab. -
Skullwipe
senior tag
válasz
hackeeeee #56116 üzenetére
Én nem használom a facet, de w10-en a 64bites verziót használom én is, millió fület megnyitok, és később újra indítás után is ott marad nagy részük, de nem veszek észre lassabb betöltést mint az előző verzióknál. Nekem ez a menü nem tetszik, tehát hogy nem lehet elrejteni már semmit amit akarok a menüben.
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #55904 üzenetére
A legutolsó van kijelölve (legalsó), mert szeretném, hogy azokkal nyíljon meg, de ez az oldal soha sincs a legutóbbi ablakok és lapok között, mert induláskor azonnal törlöm.
(#55906) Ozrych
Most kipróbáltam, bármelyikre állítom, akkor is megjelenik.
A TAB Session Manager-t is használom. Lehet, hogy az kavar be? Letiltom és megnézem úgy.
A TAB Session Manager-t letiltva és az üres oldal megjelenítést beállítva is előjön a lap.
(#55907) hackeeeee
Letiltom az összes kiegészítőt. Sok van, ezért ódzkodtam eddig.
-
-
válasz
hackeeeee #55524 üzenetére
Ha azt megcsinálod, amit írtam, akkor kiderül elég-e a proci is FF-ban, mert azzal kikapcsolod a vp9 gyorsítását
Egyébként a videókon jobb klikk -> "Stats for nerds" vagy "Statisztikák" -> Codecs sorban ugyanaz mindkét böngészőben? Mivel itt kikapcsoltad a webm-eket, így elviekben h264-et használ, és lehet az is bugos, amiatt akad.
Chrome-ban nincs ugyebár az az amd bug, illetve egyéb optimalizálások is lehetnek a háttérben, mégiscsak a google weboldala... -
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #55061 üzenetére
Lehet, hogy túlcsordult az ikonsorod. Megoldás: testreszabás és húzd előrébb, illetve néhányat tegyél le a további eszközökre (Túlcsorduló menü), ami kiküszöböli a túlcsordulást. Ha ez sem segít, akkor újra installálás. Először próbáld meg rá installálással, ha az sem jó akkor egy leszedés után.
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #54972 üzenetére
Ugyanolyan tudásút sajnos nem, de hasonlót igen:
1. Zoom Page WE
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #52004 üzenetére
Ezért is írtam, hogy értem azokat akik most elégedetlenek, de nekem aki pár addont használ bőven jobban megéri 1 használható firefox ami működik. Eddig kényszerből Chromeoztam azért mert az stabil, de a mozilla a kedvencem így én ennek az újnak örülök.
OK persze ha nem lenne rá lastpass lehet máshogy gondolnám én is de szerencsére lesz.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #52001 üzenetére
Használhatóságban , jobb ez az új szebb, gyorsabb, kevesebbet fagy meg (nekem még nem is fagyott azt hiszem), persze én könnyen mondom van kb 4 addonom, abból 1 van a Chromera is, ha nagyon kell használom ott, a lastpassot meg megfogják oldani alább írták, a többi meg működik az új FF-el.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #51990 üzenetére
A mostani 56-os alatt igen. Most rendesen működik, nem ismétlődött meg a múltkori hiba. Valószínűleg javították. Csak az 57-est nevezik quantumnak, azt hiszem. Te próbálkoztál vele?
(#51991) DS39 Nálam még az addonok többsége hagyományos.
A legfontosabb a Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync.. lenne. Aztán a Session Manager. A többit tudnám nélkülözni valahogy.
-
válasz
hackeeeee #51960 üzenetére
Aha, azt hiszem a sima béta és a stabil ugyanabba a mappába települ alapból.
(#51966) vlevi: Oda van írva, valamiért ki van kapcsolva a többfolyamatos mód. Ha nagyon muszáj about:config-ban lehet erőltetni, fentebb napokban valakinek leírtam a pontos forced parancsot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #51960 üzenetére
Elsőre úgy néz ki, hogy kicsit zavaró probléma eltűnt. Pl. hardveres gyorsítás mellett nem folynak szét a PH-s betűk (ez még nem biztos, de az előző verziókban pár perc után mindig jelentkezett).
Gmail-ben, ha már elég hosszú levelezés volt folyamatban, akkor beakadt, beszaggatott az ablak, úgy néz ki ez sincs.
Szerintem marad a beta változat most 24/7-re, aztán majd ha jön a stabil, akkor áttérek.
-
donmackó
addikt
válasz
hackeeeee #51690 üzenetére
Én erre a Gmail™ Notifier-t használom. Még az asztalra is dob értesítőt, ha az ikonját nem veszed észre.
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #51685 üzenetére
A további tudnivalóknál részletesen le van írva, hogy mire jó ez a beállítás (Use hardware acceleration when available + Content process limit).
Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet erre. Megoldotta a problémámat! Kikapcsoltam és látom a szöveget. szövegeltünés
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #50318 üzenetére
53-asnál próbáltad? Csak az adott site-nál törölte ki, amikor "Tudjon meg többet"-re klikkeltem. Másodszor is próbáltam, most nem törölt semmit. Nem tudom, hogy mi történhetett. Fejből tudtam a logint és a jelszót is, de az előbb nem használt. A FEBE mentés után most minden jó.
(#50319) csako: Köszi! Működik!
Vissza tettem a FEBE mentést. Most müködik.
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #50304 üzenetére
"az angol menüpontok" Ez azért is érdekes, mert ezek az előző verzióban is megvoltak, de ott helyesen, legalábbis nem vettem észre őket. Ugyanúgy igaz ez a beállításokra is. Még ha az újonnan fejlesztetteknél lenne, az talán jobban érthető lenne. Most nagyon megkavarhattak valamit. Amúgy a menüpontok közül nekem csak az Alway on Top van angolul, ja és a restart is. Ezek engem nem zavarnak. Az már inkább, ha valamilyen funkció romlik el, vagy mint nekem a 32bites verzióra frissített.
-
válasz
hackeeeee #50304 üzenetére
Most az az érzésem, hogy a beta/aurora verziók kevésbé bugosak, mint a stabil
utóbbit használtam a megjelenése óta egészen az ehéten történt beszüntetéséig és minimális buggal találkoztam, nem is tudnék példát felhozni... pl. olyan zárójeleket nem is láttam még... mondjuk én teljesen angol nyelven használom.
-
-
-
válasz
hackeeeee #45965 üzenetére
Hát ez jó kérdés, én a melóhelyi gépen is admin vagyok, itthon meg ugye egyértelmű, de tippem szerint a rókára nem vonatkoznak a Windows ilyen jellegű beállításai. De ez csak tipp, meg kell nézni. Ha viszont nem megy, akkor IE-vel, és talán Chrome-al is meg tudod csinálni ugyanezt, lévén az IE beállításait tuti lehet védeni a Windows Group Policy-vel, a Chrome pedig az IE beállításait használja ha jól rémlik. De ezeket én sem használom, úgyhogy tényleg csak ötletelgetés...
Keresve vannak megoldások, de semmi egyebet nem tudok róluk.
https://www.youtube.com/watch?v=pZJiDr_Qyzk
stb... -
-
Kékes525
félisten
válasz
hackeeeee #45262 üzenetére
A 32bites eltávolításához elég, ha törlöm a Program Files (x86)-ban lévő könyvtárat(Mozilla Firefox és a Mozilla Maintenance Service)?
Hoppá, most látom, hogy a FEBE-t át kell konfigurálnom, mert a 32bites könyvtárába ment. Ilyenekre azért ügyelni kell.
Apropó Mozilla Maintenance Service -t ennél nem találok. Az egyáltalán mire való és törölhetem e a 32bites könyvtárból?(#45266) Kékes525: Elég érthetetlenül fogalmaztam bocs. Helyesebben:
Van valami ismert hátránya a 64bitesnek, ami miatt esetleg mégis megfontolandó a 32bites használata?
-
válasz
hackeeeee #42872 üzenetére
nekem úgy nem indul el a lejátszás, hiába nyomom a play gombot.
viszont próbálgattam egy ideig ide-oda állítgatni a felbontást, és most 1080p felett nem is mutat semmilyen lehetőséget.próbaképp letöltöttem a 8K felbontást, de a VLC nem játssza le a képet, csak a hangot.
-
-
-
-
-
-
Rimuru
veterán
válasz
hackeeeee #42432 üzenetére
Nem hiszem, mivel lehet hogy mással még szeretnéd szinkronizálni. Ha törli szeretnéd és kellenek a jelszavak akkor mentsd le őket, utána sync mellett töröld ki őket majd sync kikapcsolása és állítsd vissza.
Iscariah: Másik gépen működik a sync? Gondolom olyan triviális hibába nem esel hogy esetleg nincs bepipálva.
-
mis69
tag
válasz
hackeeeee #42248 üzenetére
Én explorerben próbáltam amikor ugrált a kép hogy nem hardveres-e a hiba. Hogy régi a gép és nem tudná lejátszani az új html-t de ott jó volt azért keresgéltem és találtam ezt az újraindítást letiltott kiegészítőkkel hogy kiszűrjem hogy esetleg valami kiegészítő miatt van-e. Aztán hogy a kiegészítők visszaállítása után is jó maradt annak csak örültem. Amúgy próbálgathatod egyenként tiltani a kiegészítőket és úgy megnézni az eredményt. De szerintem nálam inkább az újraindítás rakta úgymond helyre.
-
mis69
tag
válasz
hackeeeee #42246 üzenetére
Hali!
Nekem is az volt a problémám hogy ugrált néha a kép html-nél és ez úgy oldódott meg hogy újraindítottam letiltott kiegészítőkkel. Akkor megszűnt az ugrálás és miután visszaállítottam a kiegészítőket utána is jó maradt. Pluszban most beállítottam a privát böngészést de őszintén szólva azt nem tudom hogy ez befolyásolt-e valamit mert ugye ezt egymás után csináltam rövid időn belül úgyhogy nem tudom kiszűrni. De a privát böngészés nekem amúgy is pozitív dolog mert fele annyi memóriát használ a böngésző és órák múlva sem lesz lassú. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.