- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Wasp91 #60975 üzenetére
Absolute Enable Right Click & Copy
Dualsub
Easy Youtube Video Downloader Express
Enhancer for YouTube™
Flagfox 6.1.23
Imagus
Letöltés Menedzser (S3)
Link Alert
Mate Translate
Nano Adblocker
Nano Defender
Privacy Badger
Rotate and Zoom Image
Screengrab!
ShowIP
Simple Translate
YouTube Video Downloader/YouTube HD
Zoom Image To Fit
1-Click YouTube Video Downloader -
SP4C3
veterán
válasz
Wasp91 #47559 üzenetére
Nem támadó jelleggel írom, de ha nem tudjátok mire szolgál, miért lett kitalálva, akkor miért használjátok?
Beékelődéses támadások ellen lett kitalálva (vagy csak azért, hogy apuka ne lássa mit csinál a kicsi lánykája/fia online)
Mikor nem felesleges:
-Ha a szomszédod router-jén lógsz és ő rendelkezik a tudással, hogy kiolvassa az adatokat, hogy melyik belhálózati IP címről melyik weboldalakat látogatták.
-Ha Wi-Free hotspoton keresztül netezel, amit arra célra állítottak fel, hogy lopják a felhasználók adatait (laptopokat szoktak erre a célra használni).Minden olyan weboldalon, ahol nem kritikus információt adsz át, (privát chat, online bankolások, és hasonlók)
felesleges!Szóval, ha valaki van annyira khm, hülye, hogy egy ismeretlen, nyitott hotspoton keresztül akar online-bankolni, aminek ráadásul sima protocol-on keresztül jelenítődnek meg a weboldalai, annak talán hasznos.
-
Wasp91
aktív tag
válasz
Wasp91 #42922 üzenetére
Na megoldódott a gond. Lastpass-al vigyázzatok. Az okozta a Facebook lassulását.
Mások is panaszkodtak rá: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/lastpass-password-manager/ -
vlevi
nagyúr
válasz
Wasp91 #42899 üzenetére
Félreérted. Ha kell, akkor persze használja. De az, amikor valami vacak elkezdi elfogyasztani, azt nem normális.
Én viszont pont a Chrome, Opera-ban nem találok pár dolgot. pl. a könyvjelző oldalsáv nagyon jó van a Firefoxban úgy, ahogy van. Operában próbálkoznak vele, Chromeban egyáltalán semmi nincs. FF-ban a címsoban a kis lefelé háromszög előhozza az előzményeket, a a másik kettő ezt sem tudja
De még, ha ezektől eltekintek, akkor is nyomkodok egy ideig a chromeot, operát, aztán kilépek belőle, és megyek vissza FF-hoz, mert az valahogy jobban megszoktam, a többi olyan szokatlan.
Levelezőből viszont a Thunderbirtod nem bírom megszokni, fene tudja, ilyen vagyok -
Steelmanus
addikt
válasz
Wasp91 #42827 üzenetére
Valamikor en is sok kiterjesztest hasznaltam, plussz szkripteket, de mar leszoktam rola. Legutoljara epp a Greasemonkey-t szamuztem, a Stylish-t mar fel sem telepitem, igy mar csak ennyi maradt.
Jelenleg most en is a 39 Beta3 32bites-t hasznalom, de konnyen vissza tudom tenni a stabilt is, mert elmentettem kulonbozo beallitasu profilokkal.
Direkt a leheto legkevesebb memoriahasznalat (is) a celom.(#42830) mekker Mindjart kiprobalom 10 videoval, megnezem ugy is.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Wasp91 #42451 üzenetére
Chrome-ról jöttem át Firefox-ra, elsősorban azért, mert ezen normálisan működik a hardveres gyorsítás youtube alatt, illetve teljesen color managelt, nem utolsó sorban pedig jobban testreszabható. Chrome vs. Firefox flash között nem éreztem különbséget, hogy őszinte legyek, mindkettőt valamilyen szinten darabosnak éreztem. Ez leginkább pl. focimeccs összefoglalóknál látszik, ahol gyorsabb a mozgás a videóban. Viszont itt, ami idegesítő, hogy néha crash-el a flash, de csak youtube alatt, más weboldalon szerencsére nem tapasztaltam semmi problémát. Egyébként a crash-t csak úgy tudom előhozni, ha videólejátszás esetén kilépek full screen-ből, leállítom a videót és pár másodperc múlva rákattintok a bal felső sarokban lévő youtube jelre, ami a főoldalra visz. Ilyenkor mindig hibázik a flash, máskor szerencsére nem jön elő. Ha nem állítom meg a videót és úgy kattintok rá a jelre, akkor minden megy tovább normálisan, semmi crash. De ez már "ősidők óta" így van, kb. 1 évvel ezelőtt is próbálkoztam már a Firefox-al, akkor is jelen volt sajna a flash crash, úgyhogy nem hinném, hogy valaha is javítva lesz a dolog.
Pedig nem alapértelmezett Firefox-ot használok, sokmindent átállítottam benne, pl. about:config-ban, illetve a flash player-be is beleturkáltam kicsit.
A html5-öt meg elsősorban azért nem használom, mert abban az esetben, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás érezhetően fakóbbak lesznek a színek a videókban. Ezt leszámítva más képminőségbeli eltérést nem tapasztaltam html5 és flash között, tehát egyik sem részletesebb a másiknál.
-
-
spammer
veterán
válasz
Wasp91 #40615 üzenetére
&(#40609) DS39: köszi a válaszokat!
Még valami: a home/new oldalakról el lehet tüntetni a látogatott oldalakat (thumbnail) úgy, hogy a keresősáv megmarad, és csak a kis képeket tünteti el a fenébe? Ha nem lehet, akkor marad a fogaskerék/Blank opció.
szerk: de ajánlok én is valamit kipróbálásra: uBlock, ami egy erőforrás kímélőbb hirdetésblokkoló, hivatalosan csak Chrome alapú böngészőkhöz van, ott nekem bevált, de már közben portolta valaki Firefoxra is [link], felraktam, eddig úgy tűnik, hogy működik rendben.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Wasp91 #37273 üzenetére
Én a kiegészítőimet kiszűrtem, viszont rossz hír, hogy azóta láttam Thunderbirdben is jelentkezni, úgyhogy kerestem tovább és Pale Moon, Chrome, Chromium és Arora alatt is sikerült reprodukálni (igaz sokáig tartott, annyira random). Ezután router hard reset, semmi változás, közvetlen modemre kötés, semmi változás... úgy tűnik ez a hiba nem nálam lesz, bár még keresek pár komolyabb tesztelőprogramot, viszont ezzel a problémával lépek ebből a fórumból, innentől off topic lenne.
-
DS39
nagyúr
válasz
Wasp91 #34869 üzenetére
az Adobe oldalán az archívok között megtalálod az összes régebbit.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Wasp91 #34864 üzenetére
Nem, en is egy regebbit hasznalok (Adobe.Flash.Player-11.7.700.224) mert azzal megy legsimabban a YT video lejatszas. Hogy ne figyelmeztessen, about:config extensions.blocklist.enabled false
Megeloztek szerkesztes kozben
Tiszta vadnyugat, pisztolyparbaj szerkesztes kozben
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Wasp91 #34809 üzenetére
Igen, mert eddig ki volt nálam kapcsolva, akkor nem volt semmi problémám. Ha bekapcsolom akkor jön a lassulás, de csak a firefox alatt. A lejátszás nem folyamatos hanem 1-1 pillanatra beakad. Ha visszatekerem, vagy újra megnézem a videót akkor is akadozik, szóval az internetet kizárnám.
-
Visormail
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest