Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Mobilos Firefox esetén még lehet nézni az oldal forrását?
Szerk: view-source: a link elé mint a Chrome esetén. (fapad)
-
rob2174
tag
Sziasztok!
Firefox állapotjelentés 59 alatt eltünt a súgóból...
Hol keresem szerintetek? -
pibácsi
senior tag
Volna egy kérdésem: a Firefoxban (majdnem) minden oldal megnyitásakor megjelenik az "Adatvédelmi emlékeztető a Google-tól". Hogyan lehet ezt kiiktatni, hogy ne jelenjen meg. Én nem kívánom áttekinteni, mivel később el is kell fogadni. Nem szeretném. Van megoldás? Vagy ezzel kell megbékélnem,. hogy állandóan az emlékeztessen később-re klikkelek.
Várnám a szives segítségeteket.
Üdv. Pibácsi -
Cs1csó
titán
válasz
ph2012
üzenetére
Jó amit csako ajánlott de bővebb infókért gyere át a Reklámblokkolók topikja-ba, visszaolvasol egy-két oldalt és képben leszel.
-
Bodor
veterán
megoldódott, törölhető a kommentem.
-
ph2012
senior tag
Tudnátok ajánlani egy jó reklámszűrőt? A legelterjedtebbet vagy legelfogadottabbat.
Köszönöm.
-
DS39
nagyúr
Ennek az addon-nak van már alternatívája, az új Firefox-ok esetében?
Chrome-hoz van hasonló kiegészítő, bár nem olyan jó, mint ez volt. -
-
myke01
senior tag
Üdv ,
Ezt nem találtam a topikban , mit jelent pontosan az alábbi opció a FF 'Testreszabás' menüpontban ?

-
Kékes525
félisten
-
fanti
addikt
van már valami jólműködő password export/import kieg? nagyon kéne már!
-
Tiger.
nagyúr
Másnál is szar a facebook, mikor likolnál valamit ott tartod az egeret, akkor nem látom a smileket csak egy nagy fehérséget.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
"A "Válasz hozzászólás szerkesztése"énél eddig mindig úgy volt, hogy ha véletlenül kiléptem a Firefoxból, akkor sem veszett el a nem mentett hozzászólás, mert újraindításkor a legutolsó szerkesztett résszel állt vissza a tab, most viszont üresen. Tudok ez ellen tenni valamit? Ez a Firefoxtól függ, vagy a Tab Session Manager tulajdonsága volt? Ezt nem tudom."
Firefox tulajdonság. Visszapakoltam a régi Tab Session Managereket és egyiknél sem volt meg. Az újabb Firefoxban már üres ablak állítódik vissza. Tudnátok ebben segíteni? Milyen beállítás kell ehhez?
-
Kékes525
félisten
válasz
Nwis86
üzenetére
Mindig elfelejtkeztek a mentésről. Mindennap elkel menteni a profiájlt!!! A mentést lehet automatizálni, a FEBE nélkül is! Erre írtam többek segítségével egy batch fájlt. Nem bonyolult, egyszer kell elkészíteni, maximum 10 perc az egész. Ha bármi hasonló gond van, akkor a legutolsó profájl mentésre kell lecserélni a profájlt és minden OK. Ezeket kell áttanulmányozni és megcsinálni: [link], [link], [link], [link]
Ezek között is lehet keresgélni:
Más.
A "Válasz hozzászólás szerkesztése"énél eddig mindig úgy volt, hogy ha véletlenül kiléptem a Firefoxból, akkor sem veszett el a nem mentett hozzászólás, mert újraindításkor a legutolsó szerkesztett résszel állt vissza a tab, most viszont üresen. Tudok ez ellen tenni valamit? Ez a Firefoxtól függ, vagy a Tab Session Manager tulajdonsága volt? Ezt nem tudom.
-
Maxtreme
addikt
Szép reggelt.
Srácok nálatok nincs semmi gond az új 59-es verzióval?
Nálam pl 10 oldalból 8-at nem hajlandó rendesen betölteni, ha be is tölti nagyon durva frissítési problémákkal. (ahogy húzom az adott weboldal felett az egeret, úgy jelennek meg az oldal elemei.. vagy épp nem)
Visszaraktam az előző verziót a hiba eltűnt, tehát úgy tűnik hogy valami az újjal nem klappol. -
Nwis86
aktív tag
Na úgy néz ki sikerült megcsinálni 1 régebbi session mentéssel, úgy a 200. próbálkozásra 1x csak elfogadta
minimális a veszteség.Valaki esetleg nem tud ilyen célra 1 normális kiegészítőt ami működik is mert ez a tab session nem az igazi... (A régebbi quantum előtti verzió tökéletes volt) Nem szeretnék még egyszer így járni.
-
Nwis86
aktív tag
Ja igen a berakott kép az a ful gyári mentések, ezek vannak a Session nem mentett semmit se el, vagy nem tudom hova mentette őket, annak nem találok ilyen menüt a réginek volt, de ennek a tab sessionnak nincs, de lényeg hogy valahogy azzal a tegnapi 584 elemmel elmentett mentést kéne visszatöltenem, de nem tudom hogyan.
Fent a sarokba a session beállításainál csak a mai 20 mentés van, nincs is régebbi dátum, pedig hónapok óta fent van! Szóval csak a sima autó mentés van amiket pedig nem akar betölteni
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok, SOS segítség kéne mert már kész ideg vagyok!

Vagy 10 éve firefoxot használok, Session Manager kiegészítővel, és a munkameneteket azóta mindig használom, de pár hónapja az új firefox quantum már nem volt kompatibilis a Session Managerrel, de szerencsére találtam 1 lényegében ugyanolyan kiegészítőt a Tab Session Managert, gondolom úgynaz csak az új verzióra írva, de ebbe semmi normális beállítási lehetőség nem volt, igaz célnak megfelelt elmentette a munkameneteket és azzal indított így továbbra is megmaradt minden, de éreztem én hogy ebből a fapados beállítási lehetőségekből még probléma lesz , és lett is tegnap indításnál eltűnt minden oldal és 1 üres lappal indított, nagy nehezen több óra alatt nem is tudom hogy, véletlen sikerült visszahozni a 500+ oldalamat, egész nap jó volt, ma bekapcsoltam a gépet és megint elszállt minden de már vissza se tudom hozni, hiába megyek rá hogy visszaállítás nem történik semmi, van kimondottan manuálisan tegnap elmentett munkamenetem is nem csak az autó mentések, de azt se tölti be, valakinek ötlete hogy mit csináljak? Muszáj valahogy visszakapnom a régi munkamenetet, komolyan már itt remegek a gép előtt olyan ideg vagyok

Itt látom hogy ott vannak de nem történik semmi ha rákattintok

-
bango
tag
places.sqlite fájlt (a többi paces. fájllal együtt) visszamásoltam egy korábbi mentésből a jelenlegi profile-ba
elsősorban előzmények miattaz első indításig működik , a második indításnál megint minden visszaáll ahogy volt
hogyan lehet ezt helyreállítani hogy úgy is maradjon?
-
Fandango
veterán
Már programból is frissül!
-
SP4C3
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
Elhiszem... Azért kérik, mert így nem az online telepítőt töltik le, hanem a rendes offline standalone telepítőt.
Amúgy meg kapják be, akkor tegyék priváttá az ftp-t. Mert az hogy "kérik" egyenlő az "ajánlott/recommended"-del, ami BS, mert az általában az Ő érdeküket szolgálja, nem pedig a user-ekét.

-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
Az új lapon a Top Sites oldalak oszlopának a számát hogyan tudom növelni? about:configban a sorok számát tudom állítani, de az oszlopokét nem.
-
Kékes525
félisten
-
Predator2
addikt
Helló
Nincs véletlenül valami alternatíva a Tile Tabs WE nevezetű kiegészítőre?
Biztos velem van a baj, de nálam nem működik rendesen.THX
-
Kékes525
félisten
válasz
Fandango
üzenetére
Egyszerű, mert rosszul látok, ezért a Windows DPI 150%-os és a operációs szinten 18-asak a betű méretek. A linkelt képen a lényeg (könyvjelzők) viszont éppen hogy kicsik (sajnos). Csak ekkora méretben lehet a könyvjelzőket 3 oszlopba rendezni. A nagyobb betűvel már csak 2 oszlopos a Speed Dial.
-
Kékes525
félisten
válasz
cettlee
üzenetére
Lődd ki a taskmanagerrel a fő folyamatot. Aztán vírusellenőrzés. "Malwarebytes AntiMalware,HitmanPro,Zemana AntiMalware, Dr.Web Cure It,Emsisoft Emergency Kit,AdwCleaner)" A linkek itt: Kiegészítő termékek futtatása
Ha nincs semmi, akkor
firefox.exe -safe-mode, letiltani az összes kiegészítőt és egyenként visszakapcsolni. -
cettlee
őstag
Hali!
Elinditottam a firefoxot, 1 percen belül ujrainditotta a win10-et és azota nem indul el a böngésző. Inditás után 10 másodperc homokora aztán semmi. feladatkezelöben 25% procihasználat
-
Kékes525
félisten
válasz
JoePAPES
üzenetére
A könyvjelzők helyett, használd ezt: Speed Dial [FVD] New Tab Page, 3D Start Page, Sync 64.3.5 Sokkal jobb mint a könyvjelző, áttekinthetőbb, gyorsabban megtalálod amit szeretnél, ha akarod állíthatod teljesen csicsásra is, persze azt nem ajánlom. A felső fülek helyettesítik az alkönyvtárakat. Start lapként funkcionál. Így néz ki:
Így állítsd be ehhez: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
JoePAPES
csendes tag
Sziasztok!
Áttértem az új 58.0.2 Firefoxra. Jól tettem ! Beállítottam, minden ok ! Csak egy valami hiányzik nagyon mert megszoktam. A 2 Pane Bookmarks. Nem tud valaki rá valamilyen megoldást
-
Leki78
tag
Sziasztok!
Van egy olyan jelenség youtubeon live alatt, ha 1080p re rakom a minőséget akkor 2 másodpercenként megakad majd megy tovább. Sima videóknál akár 4k-ra is állíthatom semmi akadás csak a live alatt produkálja ezt a jelenséget. Chrome alatt nincs ilyen probléma.
Verzió: 58.0.2 64bit
Mi lehet a hiba? -
törölt tag
A developer edition a 60-as bétára váltott és nálam valamelyik legacy addon miatt nem működött a tab váltás és bármely link megnyitása. A megoldás ezek letiltása lett, mert nem jöttem rá, hogy melyik csinálta. Úgy tűnik, hogy a Mozilla kezdi bezárni ezt a kiskaput is...
Ha másnak is előjönne ez (és van olyan elvetemült, hogy hozzám hasonlóan így használta a legacy dolgokat), akkor FF bezárása, tálcán jobb gomb - private window és ott már működött az about:config. Abban meg a legacy szóra kell keresni és ott kikapcsolni.
-
válasz
Kékes525
üzenetére
A beállításokat nem is szinkronizálom. Az about:config-ba beírt dolgokat eleve nem szinkronizálja, a kiegészítőim nagy részének beállításait nem szinkronizálja. Szóval ami beállításokat meg szinkronizál, azokat pikk-pakk kézzel is megcsinálom minden gépen.
Egyébként a beállításokat ha synceli, nem kutyulja össze. Például a letöltések mappám beállítása mac-en.../Users/nev/Downloads, windowsonD:\Letöltések, linuxon meg egészen más. -
Kékes525
félisten
Nemcsak a kiegészítőkre gondolok, hanem a beállításokra is. Sok beállításnál eltudom képzelni, hogy az adott platform azt másképp kezeli. Én a profile kompatibilitást úgy értettem, hogy manuálisan másolgatom a különböző rendszerek között. A Sync nyilván ezeket kiszűri, illetve nem viszi át.
-
-
válasz
balazs1956
üzenetére
>Mi a megoldás?
Kézimunka.
Mindkét gépet "leválasztod" a sync-ről, majd reseteled a sync-et
B-n nyitsz egy új profilt
A-n rendbe rakod a könyvjelzőket, beállítod rajta a sync-et
Miután A végzett a szinkronizálással, az "üres" B-n is beállítod a sync-etNálam elég régóta megy a sync különféle rendszerek között (win, linux, mac, android), különféle FF verziók között (pl. legújabb quantum, nightly, waterfox) és nem szokott vele gond lenni. Kb évente egyszer-kétszer zakkan meg egy könyvjelző (máshová kerül, vagy egy törölt könyvjelző visszakerül), de a teljes rendszer évek óta nem borult meg.
-
Bodor
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek, várom az 59-est.
WX Download Status Bar sajnos nem egy különálló ablak csak status bar.
Az ajánlott téma sajnos nem sötét az oldalsávon.
(#55302) Ozrych: :Az ajánlott téma sajnos nem sötét az oldalsávon.
(#55301) Matthewus: : Az ajánlott téma sajnos nem sötét az oldalsávon, ahogy az alap sötét téma sem.
Pocket gombot nem találom, nem tudom kitenni az eszköztárba, ahogy a régebbi verziónál lehetett.
Az említett CSS kódot és annak pontos alkalmazását meg tudnád osztani velem?
-
HdRew
őstag
Sziasztok! (ismét én)
Átálltam Mozillára, de mostanában olyat csinál fb alatt, hogyha jobb oldalt alul kisebb ablakban meg van nyitva a chat, akkor folyton fölfele ugrál és a legkorábbi beszélgetéseket tölti be, nem marad "lent", ahol a legújabb üzeneteket küldik nekem. (Chrome-ban ez a jelenség nem mutatkozik.)
Másnak is van ilyen problémája esetleg?
Köszi a segítséget.
-
SP4C3
veterán
válasz
StradicHD
üzenetére
Röviden: Nem, ugyanaz.
Hosszabban: Hardware Acceleration mind2 böngészőben bekapcsolható.
Kérdés: Melyik videómegosztón akarsz videótnézni, felbontás, net, PC adatai.
-
StradicHD
tag
a mozilla firefox azon jobban fut a videólejátszás? a chromhoz képest?
-
balazs1956
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem, a könyvjelzők sorrendje kúszálódott össze. Pár könyvjelző átkerült a nemrég könyvjelzőzöttek közé.
Azt szeretném, ha az A és a B gépen is tökéletesen ugyanazok a könyvjelzők, és ugyanott lennének..Alapból sem értem hogyan működik.
Mondjuk az A gépen van 5 könyvjelző, a B gépen 30, akkor az A gépet bekapcsolva azon 35 lesz?
Vagy lehet, hogy a szerveren lévő 30-ból 5 lesz, hiszen szinkronizált az A géppel?
És újra csak a B gépet bekapcsolva az eredeti 30-ból csinál ötöt?
Mi a megoldás?Előre is köszönöm a segítséget!
-
adika4444
addikt
Hali!
Az mitől lehet hogy Firefox 55.0.3 indítás után baromi lassan hozza be az első lapot, utána meg már pörög. Tehát az indítás után kb. fél percig olyan mint ha nem lenne netkapcsolata, majd utána suhan rendesen.
Csökkentett módban nincs ilyen gond, pedig nincsenek rajta kiegészítők.
A másik:
Ha huzamosabban fut, felzabálja a memóriát, és rohadtul lelassítja a gépet, pl. intéző lassul, totalcmd is időnként lassulgat.
Win10 Pro 64 bitről lenne szó.
van valakinek ötlete?
köszi! -
Matthewus
őstag
válasz
balazs1956
üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy összekuszálva? Külön szeretnéd látni a két gép könyvjelzőit?
-
balazs1956
senior tag
Erre valaki?
-
Fandango
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszi!

-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Hogy kell leszedni? Szögletessé tette az ablakaim fülét.
Persze van egy 18 órakor készült teljes profile mentésem...Látom a chrome könyvtárban ügyködött.Problem solved. Chrome könyvtár tartalma törölve, régebbi userChrome.css visszahelyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont ehhez ki kellett kapcsolnom a Tab Session Manager saját megoldását (Előző munkamenet visszaállítása induláskor).

minimális a veszteség.